Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Adapters Voor CO2-regelaars > Disposable CO2 Cylinder Adapters > Adapter Voor Weggooide Co2-cilinders

Adapter Voor Weggooide CO2-cilinders

€15,49
Adapter voor weggooide CO2-cilinders
€2,49
Afdichting / sluitring voor wegwerpcilinderadapter (2-pack)
 
 

Belangrijkste feiten

  • Gebruik eenmalige CO2-cilinders als uw CO2-bron.
  • Converteer wegwerp CO2-cilinderdraad (M10x1) naar DIN477 / JIS m22-14 / BS 341 nr. 8 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (omvat UK, Europa en Azië).
  • Gebruik uw bestaande CO2-regelaar zonder enige wijziging.
  • Robuust ontwerp en fabricage - duurt een leven.
  • Eenvoudige installatie.

Beschrijving

Met deze adapter kunt u een standaard CO2-regelaar verbinden (met DIN477 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 moer - deksels UK, Europa en Azië) aan een CO2-cilinder met afgifte / lassen. Snelle en eenvoudige installatie.

Disponible CO2-cilinders zijn gemakkelijk verkrijgbaar bij een breed scala aan detailhandelaren, waaronder doe-het-zelfzaken en auto-onderhoudswinkels, zodat een CO2-aanvoer altijd gemakkelijk te verkrijgen is.

Instructions

 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

James M. Geverifieerde koper 2nd Apr 2019
Robuust en eenvoudig genoeg om te gebruiken als u de instructies opvolgt. Ik nam slechte praktijken over van een oud systeem en kreeg een probleem bij het demonteren vanwege een residuele druk die ik nog niet eerder had ondervonden, vandaar dat ik een klein pinnetje verloor aan de binnenkant van de adapter. Neem contact op met klantenservice en ze waren geweldig, zo blij om alleen dit feit aan te bevelen. Lees verder... Robuust en eenvoudig genoeg om te gebruiken als u de instructies opvolgt. Ik nam slechte praktijken over van een oud systeem en kreeg een probleem bij het demonteren vanwege een residuele druk die ik nog niet eerder had ondervonden, vandaar dat ik een klein pinnetje verloor aan de binnenkant van de adapter. Neem contact op met klantenservice en ze waren geweldig, zo blij om alleen dit feit aan te bevelen. Bij een juiste installatie werkte de adapter perfect zonder problemen.
Richard W. Geverifieerde koper 10th Feb 2019
Perfecte pasvorm voor aansluiting op mijn reserve wegwerpcilinder Perfecte pasvorm voor aansluiting op mijn reserve wegwerpcilinder
Massimo V. Geverifieerde koper 3rd Jan 2019
Deze kleine en kostbare gadget die op de uitlaat van de oplaadadapter is geschroefd, maakt het bijvullen van cilinders met M10x1-aansluiting mogelijk. Het is ook wijd uitlopend om te kunnen worden aangehaald met een geschikte sleutel. Uitstekend en niet verkrijgbaar. Het maakt deel uit van een set, samen met de vervangende pakkingen en de oplaadadapter. De individuele stukken zeggen weinig, maar de Lees verder... Deze kleine en kostbare gadget die op de uitlaat van de oplaadadapter is geschroefd, maakt het bijvullen van cilinders met M10x1-aansluiting mogelijk. Het is ook wijd uitlopend om te kunnen worden aangehaald met een geschikte sleutel. Uitstekend en niet verkrijgbaar. Het maakt deel uit van een set, samen met de vervangende pakkingen en de oplaadadapter. De individuele stukken zeggen weinig, maar de synergie en het werk dat ze samen doen is van de eerste orde voor hen die gepassioneerd zijn. Amabile.
Graham O. Geverifieerde koper 19th Dec 2018
Nogmaals, hoe beoordeelt u de prestaties van een stukje metaal Nogmaals, hoe beoordeelt u de prestaties van een stukje metaal
Mr P. Geverifieerde koper 20th Oct 2018
Zeer goede kwaliteit, zorg er gewoon voor dat u niet te vast aandraait. Zeer goede kwaliteit, zorg er gewoon voor dat u niet te vast aandraait.
Raymond M. Geverifieerde koper 9th Jul 2018
Fantastisch artikel, nu kan ik een geschikte regelaar op de wegwerp-lascilinders plaatsen. Ik heb twee ademautomaten gehad die zijn ontworpen om in deze cilinders te passen, maar problemen hebben gehad met beide. Het kostte me ongeveer hetzelfde om deze adapter te kopen en een degelijke tweepuntsregelaar als de kleine regelaars kosten. Dus als de fatsoenlijke regelgever faalt, zou het slechts £ Lees verder... Fantastisch artikel, nu kan ik een geschikte regelaar op de wegwerp-lascilinders plaatsen. Ik heb twee ademautomaten gehad die zijn ontworpen om in deze cilinders te passen, maar problemen hebben gehad met beide. Het kostte me ongeveer hetzelfde om deze adapter te kopen en een degelijke tweepuntsregelaar als de kleine regelaars kosten. Dus als de fatsoenlijke regelgever faalt, zou het slechts £ 15 kosten om weer operationeel te zijn. Een aanrader voor alle lassers die wegwerpcilinders gebruiken.
Davide S. Geverifieerde koper 27th Apr 2018
Geweldig product werkt geweldig Geweldig product werkt geweldig
Alan D. Geverifieerde koper 16th Dec 2017
Moet heel voorzichtig zijn om niet te strak vast te draaien bij het bevestigen aan een wegwerpbare Co2-bus of anders de verzegeling te beschadigen. Goede kwaliteit constructie geeft echter de voorkeur aan SodaStream. Moet heel voorzichtig zijn om niet te strak vast te draaien bij het bevestigen aan een wegwerpbare Co2-bus of anders de verzegeling te beschadigen. Goede kwaliteit constructie geeft echter de voorkeur aan SodaStream.
Dimitris L. Geverifieerde koper 23rd Oct 2017
past perfect bij elke willekeurige co2 cilinder past perfect bij elke willekeurige co2 cilinder
Arthur G. Geverifieerde koper 14th Oct 2017
Eenvoudig product en ik weet zeker dat het werkt, hoewel ik het nog niet heb geprobeerd. Ik geef het maar een ster omdat de prijs krankzinnig is. Eenvoudig product en ik weet zeker dat het werkt, hoewel ik het nog niet heb geprobeerd. Ik geef het maar een ster omdat de prijs krankzinnig is.
Bekijk meer reviews  Loading
Staande weergave van wegwerp CO2-cilinderadapter
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product