Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > CO2-diffusoren > Bazooka Atomizer CO2 Diffusers > Bazooka Atomizer Co2-diffuser - 50mm Voor Aquaria Tot 100l

50mm Bazooka Atomizer CO2-diffuser Voor Aquaria Tot 100L

€23,99
Bazooka Atomizer CO2-diffuser - 50mm voor aquaria tot 100L
 
 

Belangrijkste feiten

 • Zeer efficiënte CO2 diffuser.
 • Produceert een waas van ongelooflijk kleine bubbels.
 • Eenvoudig te installeren.
 • Deze 50mm verscheidenheid wordt aanbevolen voor nano aquaria of tot 100L.
 • Vereist 2 bar / 30 PSI druk om te functioneren (geleverd door alle CO2 Supermarket regelgevers).

Beschrijving

De bubbels die zijn vervaardigd door een Bazooka Atomizer Diffuser zijn ongelooflijk klein (vandaar het woord 'atoom' in de productnaam) en verschijnen bijna als een rook of wazing als ze de diffuser verlaten. Deze ongelooflijk fijne bubbels hebben een veel verhoogde oppervlakte in vergelijking met een grote bubbel, en zijn daarom gemakkelijker verspreid in het aquariumwater.

Met behulp van een hoge kwaliteit diffuser, zoals de bazooka verstuiver, zul je merken dat je de CO2-dosering kan verlagen, omdat een hoger niveau van CO2-diffusie is bereikt. Dit vermindert uw lopende kosten omdat uw CO2-cilinder langer zal duren.

Als u de diffuser onder de uitstroom van het filter plaatst, zullen de kleine bellen in de stroom worden gevangen en langer in de vering blijven, waardoor meer tijd voor de CO2-belletjes in het aquariumwater wordt verspreid.

Instructions

 • Schroef de compressie kraag en voer de slangen door.
 • Duw slangen op de inlaat van de bazooka diffuser.
 • Gebruik manuele kracht (geen gereedschap), trek de compressieband over de buis vast.
 • Druk de diffuser op uw aquariumglas met behulp van de zuigkoppen.
 • Tip: Plaats net boven het substraat onder de filteruitgang. Dit zorgt ervoor dat de bellen de waterstroom van het filter binnendringen en de CO2 langer in de suspensie houden, waardoor de CO2-diffusie niveaus wordt verhoogd.
 • Tip: Als u polyurethaanbuis gebruikt, verwarm het uiteinde van de buis in vers gekookt water om het te verzachten wanneer u deze aan de diffuser bevestigt. Dit elimineert de mogelijkheid van toevallige schade.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Tim S. Geverifieerde koper 3rd Mar 2019
Geweldig item. Werkt heel goed. Supersnelle bezorgservice. Je hebt zelfs video's om te gebruiken als je dingen opzet en niet zeker weet hoe je het moet gebruiken. Binnenkort meer spullen kopen. Sterk aanbevolen. Geweldig item. Werkt heel goed. Supersnelle bezorgservice. Je hebt zelfs video's om te gebruiken als je dingen opzet en niet zeker weet hoe je het moet gebruiken. Binnenkort meer spullen kopen. Sterk aanbevolen.
Carl Geverifieerde koper 3rd Feb 2019
Zeer mooie rust van uitrusting. Zeer mooie rust van uitrusting.
Danny P. Geverifieerde koper 31st Jan 2019
Geweldig maar als kit klein maar krachtig Geweldig maar als kit klein maar krachtig
Dave F. Geverifieerde koper 21st Jan 2019
Op dit moment de beste defuser op de markt! Ive probeerde ze allemaal !!!! heel kleine bubbels en constante uitgangsdruk Op dit moment de beste defuser op de markt! Ive probeerde ze allemaal !!!! heel kleine bubbels en constante uitgangsdruk
Graham O. Geverifieerde koper 19th Dec 2018
Lijkt oke. Zou beter zijn met meer gewicht, zodat het op de bodem van de tank zou kunnen zitten Lijkt oke. Zou beter zijn met meer gewicht, zodat het op de bodem van de tank zou kunnen zitten
Jordi M. Geverifieerde koper 15th Oct 2018
Super kleine bubbels. Super kleine bubbels.
Sean G. Geverifieerde koper 8th Oct 2018
Verbazingwekkend. Super fijne micro-bubbels voor maximale CO2-opname. Sterk aanbevolen Verbazingwekkend. Super fijne micro-bubbels voor maximale CO2-opname. Sterk aanbevolen
Papa A. Geverifieerde koper 9th Sep 2018
Geweldige diffuser, de grootte van de bubbels die dit ding produceert is krankzinnig. Het kan meer kosten dan de keramische diffusers, maar het is zoveel efficiënter dat het op de lange termijn een hoop CO2 zal besparen! eenvoudig te installeren en ook te installeren, absoluut de moeite waard! Geweldige diffuser, de grootte van de bubbels die dit ding produceert is krankzinnig. Het kan meer kosten dan de keramische diffusers, maar het is zoveel efficiënter dat het op de lange termijn een hoop CO2 zal besparen! eenvoudig te installeren en ook te installeren, absoluut de moeite waard!
Rino F. Geverifieerde koper 8th Aug 2018
Perfecte verzending en verpakking. De bazooka van de verstuiver is geweldig. Het straalt zeer fijne Co2-bubbels uit, de beste diffuser die ik ooit heb gehad in het beheer van mijn aquariums. Zeer aan te bevelen. Perfecte verzending en verpakking. De bazooka van de verstuiver is geweldig. Het straalt zeer fijne Co2-bubbels uit, de beste diffuser die ik ooit heb gehad in het beheer van mijn aquariums. Zeer aan te bevelen.
Liam T. Geverifieerde koper 31st May 2018
Echt doet wonderen in mijn nanotank in vergelijking met mijn oude glazen diffuser Echt doet wonderen in mijn nanotank in vergelijking met mijn oude glazen diffuser
Bekijk meer reviews  Loading

Photo Viewer

Foto van 50mm Bazooka Atomizer voor geplant aquariums
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product