Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > CO2-diffusoren > Bazooka Atomizer CO2 Diffusers > Bazooka Atomizer Co2-diffuser - 60mm Voor Aquaria Tot 200l

60mm Bazooka Atomizer CO2-diffuser Voor Aquaria Tot 200L

€30,49
Bazooka Atomizer CO2-diffuser - 60mm voor aquaria tot 200L
 
 

Belangrijkste feiten

 • Zeer efficiënte CO2 diffuser.
 • Produceert een waas van ongelooflijk kleine bubbels.
 • Eenvoudig te installeren.
 • Deze 60mm variant aanbevolen voor aquaria tot 200L.
 • Vereist 2 bar / 30 PSI druk om te functioneren (geleverd door alle CO2 Supermarket regelgevers).

Beschrijving

De bubbels die zijn vervaardigd door een Bazooka Atomizer Diffuser zijn ongelooflijk klein (vandaar het woord 'atoom' in de productnaam) en verschijnen bijna als een rook of wazing als ze de diffuser verlaten. Deze ongelooflijk fijne bubbels hebben een veel verhoogde oppervlakte in vergelijking met een grote bubbel, en zijn daarom gemakkelijker verspreid in het aquariumwater.

Met behulp van een hoge kwaliteit diffuser, zoals de bazooka verstuiver, zul je merken dat je de CO2-dosering kan verlagen, omdat een hoger niveau van CO2-diffusie is bereikt. Dit vermindert uw lopende kosten omdat uw CO2-cilinder langer zal duren.

Als u de diffuser onder de uitstroom van het filter plaatst, zullen de kleine bellen in de stroom worden gevangen en langer in de vering blijven, waardoor meer tijd voor de CO2-belletjes in het aquariumwater wordt verspreid.

Instructions

 • Schroef de compressie kraag en voer de slangen door.
 • Duw slangen op de inlaat van de bazooka diffuser.
 • Gebruik manuele kracht (geen gereedschap), trek de compressieband over de buis vast.
 • Druk de diffuser op uw aquariumglas met behulp van de zuigkoppen.
 • Tip: Plaats net boven het substraat onder de filteruitgang. Dit zorgt ervoor dat de bellen de waterstroom van het filter binnendringen en de CO2 langer in de suspensie houden, waardoor de CO2-diffusie niveaus wordt verhoogd.
 • Tip: Als u polyurethaanbuis gebruikt, verwarm het uiteinde van de buis in vers gekookt water om het te verzachten wanneer u deze aan de diffuser bevestigt. Dit elimineert de mogelijkheid van toevallige schade.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Thomas S. Geverifieerde koper 31st Mar 2019
Werkt goed! Ik zou het opnieuw kopen Werkt goed! Ik zou het opnieuw kopen
Frank K. Geverifieerde koper 18th Feb 2019
Werkt goed en produceert een fijne mist van bellen wanneer de ingangsdruk is ingesteld op 35 psi Werkt goed en produceert een fijne mist van bellen wanneer de ingangsdruk is ingesteld op 35 psi
Derek C. Geverifieerde koper 31st Oct 2018
Misschien niet zo aantrekkelijk als sommige, maar echt diffuse microscopische bubbels. Misschien niet zo aantrekkelijk als sommige, maar echt diffuse microscopische bubbels.
Stylianos K. Geverifieerde koper 6th Oct 2018
Uitstekend product, zonder problemen Uitstekend product, zonder problemen
Alan G. Geverifieerde koper 18th Sep 2018
Echt goede diffuser en creëert zeer kleine bubbels voor uitstekende diffusie. Echt goede diffuser en creëert zeer kleine bubbels voor uitstekende diffusie.
Sanjin M. Geverifieerde koper 23rd Jul 2018
Geweldige verstuiver. Zeer kleine bubbels. Mijn planten genieten ervan, even goed als ik ben. Geweldige verstuiver. Zeer kleine bubbels. Mijn planten genieten ervan, even goed als ik ben.
Robin W. Geverifieerde koper 10th Jun 2018
Werkt een baan, maar sukkels staan ​​alleen het vasthouden aan een horizontaal vlak toe om luchtbelletjes te krijgen, zolang de lengte omhoog gaat Werkt een baan, maar sukkels staan ​​alleen het vasthouden aan een horizontaal vlak toe om luchtbelletjes te krijgen, zolang de lengte omhoog gaat
Charles G. Geverifieerde koper 3rd Feb 2018
De ingestelde video's zijn erg nuttig De ingestelde video's zijn erg nuttig
Steve C. Geverifieerde koper 1st Jan 2018
Vermijd als de pest....... de eerste mislukte na 3 weken (geen luchtbellen tenzij de druk was maxed) en na veel e-mails !! een vervanging werd nu nog eens 4 weken verzonden op de tweede die is mislukt, lekt van rondom de verzegeling op de keramische buis, zo erg dat ik de bellen uit een andere kamer kan horen !!. Zou me niet stoppen om bij een CO2-supermarkt te kopen, maar ik zal de Bazooka niet opnieuw Lees verder... Vermijd als de pest....... de eerste mislukte na 3 weken (geen luchtbellen tenzij de druk was maxed) en na veel e-mails !! een vervanging werd nu nog eens 4 weken verzonden op de tweede die is mislukt, lekt van rondom de verzegeling op de keramische buis, zo erg dat ik de bellen uit een andere kamer kan horen !!. Zou me niet stoppen om bij een CO2-supermarkt te kopen, maar ik zal de Bazooka niet opnieuw gebruiken........
Peter C. Geverifieerde koper 18th Oct 2017
Werkt goed om een ​​continue stroom van fijne bubbels te creëren. Gemakkelijk verbergen in de tank. Werkt goed om een ​​continue stroom van fijne bubbels te creëren. Gemakkelijk verbergen in de tank.
Bekijk meer reviews  Loading

Photo Viewer

Foto van 60mm Bazooka Atomizer voor geplant aquariums
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product