Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > CO2-diffusoren > Bazooka Atomizer CO2 Diffusers > Bazooka Verstuiver Co2-diffuser - 80 Mm Voor Aquaria Tot 500l

80 Mm Bazooka Verstuiver CO2-diffuser Voor Aquaria Tot 500L

€37,99
Bazooka verstuiver CO2-diffuser - 80 mm voor aquaria tot 500L
 
 

Belangrijkste feiten

 • Zeer efficiënte CO2-diffuser.
 • Produceert een waas van ongelooflijk kleine bubbels.
 • Eenvoudig te installeren.
 • Deze 80 mm-variëteit wordt aanbevolen voor aquaria tot 500L.
 • vereist 3 bar / 40 PSI druk om te functioneren (geleverd door alle CO2 Supermarket regelaars).

Beschrijving

De bubbels geproduceerd door een Bazooka verstuiver diffuser zijn ongelooflijk klein (vandaar het woord 'atoom' in de naam van het product) en verschijnen bijna als een rook of waas als ze de diffuser verlaten. Deze ongelooflijk fijne bubbels hebben een veel groter oppervlak in vergelijking met een grote bubbel en worden daarom gemakkelijker in het aquariumwater gediffundeerd.

Met behulp van een diffuser van hoge kwaliteit, zoals de bazooka-verstuiver, zult u merken dat u uw CO2-dosering (aantal bellen) kunt verlagen omdat een hogere CO2-diffusie wordt bereikt. Dit verlaagt uw bedrijfskosten omdat uw CO2-cilinder langer meegaat.

Bovendien, als u de diffuser onder de uitstroom uit het filter plaatst, zullen de kleine belletjes in de stroom blijven hangen en langer in suspensie blijven, waardoor er meer tijd is voor de CO2-bellen om in het aquariumwater te diffunderen.

Instructions

 • Schroef de compressiekraag en de toevoerslang door.
 • Duw de slangen op de inlaat van de bazooka-diffusor.
 • Gebruik handmatige kracht (geen gereedschap), trek de compressiekraag aan over de buis.
 • Druk de diffuser op uw aquariumglas met behulp van de zuignappen.
 • Tip: plaats net boven het substraat onder de filteruitstroom. Dit zorgt ervoor dat de bellen in de waterstroom uit het filter komen en houdt de CO2 langer in suspensie, waardoor de CO2-diffusiewaarden toenemen.
 • Tip: Als u een polyurethaanbuis gebruikt, moet u de punt van de slang verwarmen met vers gekookt water om het zacht te maken wanneer u het op de diffuser bevestigt. Hiermee wordt de mogelijkheid van onbedoelde schade verwijderd.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Joakim A. Geverifieerde koper 14th Oct 2019
Biedt kleine fijne belletjes die zich in het aquarium verspreiden. Heb een streamer nodig als je een groter aquarium hebt. Biedt kleine fijne belletjes die zich in het aquarium verspreiden. Heb een streamer nodig als je een groter aquarium hebt.
Saša S. Geverifieerde koper 22nd Jul 2019
Volledig tevreden met dit product Volledig tevreden met dit product
Philip M. Geverifieerde koper 13th Jun 2019
Uitstekende diffuser. Ongelooflijk kleine bubbels. Uitstekende diffuser. Ongelooflijk kleine bubbels.
Will T. Geverifieerde koper 26th Apr 2019
Producten kwamen de volgende dag aan. Wikkelen grotendeels plastic geminimaliseerd en het beste alles werkte perfect. Producten kwamen de volgende dag aan. Wikkelen grotendeels plastic geminimaliseerd en het beste alles werkte perfect.
Chris J. Geverifieerde koper 24th Apr 2019
Verkregen als onderdeel van mijn Ultimate CO2-systeem. Het is een erg goede diffuser en de bubbels zijn zo klein dat ik ze amper kan zien. Ik zie geen gas op het oppervlak komen dat aangeeft dat er geen CO2 verspild is. Ik ben er erg blij mee. Verkregen als onderdeel van mijn Ultimate CO2-systeem. Het is een erg goede diffuser en de bubbels zijn zo klein dat ik ze amper kan zien. Ik zie geen gas op het oppervlak komen dat aangeeft dat er geen CO2 verspild is. Ik ben er erg blij mee.
Stefan F. Geverifieerde koper 16th Mar 2019
Voordat ik deze atomizer kocht, sprak ik met Customer Servise om te controleren of dat goed zal werken voor mijn 500l tank. Ze zeiden ja. Dus ik kocht het! Het zat 2 weken in een pack voordat ik de nieuwe kreeg 500l tank! Ik heb slechts 3 dagen gebruikt en ik kan zeggen dat het niet zo goed is hoe ze het hebben. Kleine kluitjes komen alleen uit als je 3-4 boobles p / s draait. Maar voor 500l tank 3-4 Lees verder... Voordat ik deze atomizer kocht, sprak ik met Customer Servise om te controleren of dat goed zal werken voor mijn 500l tank. Ze zeiden ja. Dus ik kocht het! Het zat 2 weken in een pack voordat ik de nieuwe kreeg 500l tank! Ik heb slechts 3 dagen gebruikt en ik kan zeggen dat het niet zo goed is hoe ze het hebben. Kleine kluitjes komen alleen uit als je 3-4 boobles p / s draait. Maar voor 500l tank 3-4 boobles is het niet inaf..Als je meer dan de verstuiver begint te grote boobles en buit maken van afval! Im absolutelly ongelukkig.Ik verspil 30 £ en ik moet een ander geld uitgegeven om reactor te kopen.. Geen refung of gedeeltelijke terugbetaling was niet offer.Just zeggen dat het werd gebruikt. Als ik weet dat ik het niet ga kopen! Ik vertrouw gewoon wat klantenservice me vertelde! Mijn fout! Mijn prijs! Maar goed! Zeer teleurgesteld! Als u als een professional moet je niet zeggen voor 500l tank. Het kan max zijn voor 250l, maar ik zou niet aanbevelen voor zware plantet tank wanne


Small logo for CO2 Supermarket
Antwoord van CO2 Supermarket
Het spijt ons te horen dat je ongelukkig bent, maar 4 bellen per seconde is voldoende voor een tank van 500 liter (4 bellen / seconde is eigenlijk meer bij de aquariumgrootte van 600L). Op basis van het geluid probeer je het te gebruiken buiten de aanbevolen limiet van 500L of 4 bellen / seconde, en dat is waarom je problemen hebt, niet omdat het product defect is of niet voldoet aan de beschrijving.

Helle R. Geverifieerde koper 29th Jan 2019
Zuignapjes kunnen een pijn in de kont zijn, en je moet ze echt goed indrukken. Zuignapjes kunnen een pijn in de kont zijn, en je moet ze echt goed indrukken.
Phil F. Geverifieerde koper 9th Jan 2019
Dit is de enige diffuser die ik heb gebruikt, dus ik heb niets om mee te vergelijken, maar ik kan bevestigen dat de bubbels ongelooflijk klein zijn, en het is gemakkelijk om het weg te stoppen in de hoek van de tank, zodat het niet zichtbaar is. Dit is de enige diffuser die ik heb gebruikt, dus ik heb niets om mee te vergelijken, maar ik kan bevestigen dat de bubbels ongelooflijk klein zijn, en het is gemakkelijk om het weg te stoppen in de hoek van de tank, zodat het niet zichtbaar is.
Emanuela T. Geverifieerde koper 13th Dec 2018
Superproduct het maakt kleine ballen Superproduct het maakt kleine ballen
Martin S. Geverifieerde koper 29th Aug 2018
Supergoede deffusor die zo kleine en harmonieuze bubbels creëert, geen bellen die snel naar de oppervlakte zweven zonder dat degenen die het oppervlak bereiken op het oppervlak kunnen blijven totdat ze in het water worden gemengd. Heb het in een wagen van 240 liter. Supergoede deffusor die zo kleine en harmonieuze bubbels creëert, geen bellen die snel naar de oppervlakte zweven zonder dat degenen die het oppervlak bereiken op het oppervlak kunnen blijven totdat ze in het water worden gemengd. Heb het in een wagen van 240 liter.
Bekijk meer reviews  Loading

Photo Viewer

Foto van 80 mm Bazooka verstuiverrooster voor beplante tanks
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product