Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > CO2-monitoring > PH Controllers > Up Precision Ph Co2-controller Voor Beplante Aquaria

UP Precision PH CO2-controller Voor Beplante Aquaria

€174,99

Systeem aanpassen

 
 

Belangrijkste feiten

 • Inclusief besturingseenheid, powerbox, pH-elektrode, kalibratieoplossingen en montagebeugels voor regeleenheid en elektrode.
 • Constante monitoring van de pH van het aquarium.
 • Dual point pH-kalibratie bij pH 4 en 7 voor verbeterde nauwkeurigheid.
 • Kan worden gebruikt voor CO2-systeem voor zoet water of zoutwatercalciumreactor.
 • Automatische regeling van uw CO2-dosering.
 • Verwijdert het giswerk uit de tijd dat uw CO2 zou moeten werken.
 • Elimineert de mogelijkheid om uw aquarium te overdoseren met CO2.
 • Geschikt voor 100v-240v AC.
 • Nauwkeurigheid: +/- 0,1%

Beschrijving

Met behulp van de pH-controller kunt u uw CO2-inzet op automatische piloot zetten en alleen CO2 in uw aquarium doseren als en wanneer dat nodig is.

De pH-regelaar controleert constant de pH van uw aquariumwater, zodat wanneer de pH toeneemt, de stekker wordt ingeschakeld, waarop uw solenoïde regelaar is aangesloten. Dat zet de CO2-stroom aan die de pH van het water verlaagt. Wanneer de pH je streefniveau bereikt, wordt de solenoïde uitgeschakeld.

Een pH-regelaar zorgt er ook voor dat u uw aquarium niet 'overdoseert' met CO2, hetzij door een timerplug te gebruiken en per ongeluk te lang aan te zetten, of door 'end of tank dump'. Het betekent ook dat u alleen CO2 doseert wanneer dat nodig is en daarom minder CO2 verbruikt dan anders. Een pH-controller zal zichzelf uiteindelijk terugbetalen in de opgeslagen CO2-vullingen.

Verpakkingsinhoud • pH-controller

 • Voedingssysteem box

 • pH 4,0 bufferoplossing

 • pH 7.0 bufferoplossing

 • Aanpassingssticker

 • Elektrodehouder

 • Instrumenthouder

Instructions

 • Sluit de pH-elektrode aan op de pH-aansluiting.
 • Sluit de voedingskast aan op de besturingseenheid met behulp van de meegeleverde kabel.
 • Sluit uw CO2-magneetregelaar (niet inbegrepen) of de calciumreactor (niet inbegrepen) aan op de stekker van de stekker.
 • Sluit de voedingskast aan op wisselstroom (220-230V ~ 50 / 60Hz) en schakel in.
 • Schuif schakelaar naar 'SET'.
 • Stel met de plastic schroevendraaier de "SET" knop in totdat deze de pH aangeeft die u wilt dat uw aquarium onderhoudt. De meeste zoetwater tropische planten zoals een pH van 6.5 - 6.8.
 • Stel de HI / LO-schakelaar in op 'HI'-positie voor gebruik met zoetwater / CO2-systemen. Voor gebruik met zoutwater / calciumreactor zet u de HI / LO-schakelaar op 'LO'.
 • Schuif naar 'PH'.
 • Plaats de pH-elektrode in de pH 7 bufferhouder.
 • Stel de "PH7" knop in met de plastic schroevendraaier totdat het display "7.00" aangeeft.
 • Plaats de pH-elektrode in de pH 4.01 bufferhouder.
 • Stel de "PH4" knop in met de plastic schroevendraaier tot de scherm geeft "4.01" weer. Het apparaat is nu gekalibreerd.
 • Plaats de pH-elektrode in het aquariumwater. Zorg dat de dop van de elektrode zich boven het wateroppervlak bevindt.
 • Als 'HI' wordt gebruikt, schakelt de controller de CO2 in als de pH 0,05 boven de gewenste pH stijgt. Het blijft ingeschakeld totdat de pH 0,05 daalt onder de gewenste pH.
 • Als u 'LO' gebruikt, schakelt de controller de calciumreactor in als de pH 0,05 daalt boven de gewenste pH. Het blijft ingeschakeld totdat de pH 0,05 boven de gewenste pH stijgt.
 • Mogelijk wilt u het apparaat elke paar maanden opnieuw kalibreren om een juiste werking te garanderen.
 • Klik hier voor de installatiehandleiding van de volledige UP Precision pH Controller
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Richard H. Geverifieerde koper 11th Jan 2019
Hoge cijfers!!! Als het eenmaal is ingesteld, wordt alles op automatische piloot geplaatst waar ik van hou. Ik besloot om het ook op een tijdschakelaar te plaatsen om ervoor te zorgen dat 100% geen CO2 wordt gedoseerd wanneer de lichten uit zijn. Hoge cijfers!!! Als het eenmaal is ingesteld, wordt alles op automatische piloot geplaatst waar ik van hou. Ik besloot om het ook op een tijdschakelaar te plaatsen om ervoor te zorgen dat 100% geen CO2 wordt gedoseerd wanneer de lichten uit zijn.
Gareth W. Geverifieerde koper 17th Oct 2018
Werkt de afgelopen twee jaar foutloos. Gekocht als onderdeel van een complete Co2-kit. Werkt de afgelopen twee jaar foutloos. Gekocht als onderdeel van een complete Co2-kit.
Alex T. Geverifieerde koper 28th Aug 2018
Ik besloot dit te kopen nadat ik een ongelukkig incident met EOTD had gehad. Het product zelf lijkt goed gemaakt en is eenvoudig te configureren en installeren in de tank. Ik heb zelfs mijn CO2-dosis verhoogd, zodat de controller de CO2 de hele dag automatisch uitschakelt, dus een deel van de tijd heb ik niet het 'koolzuurhoudende' uiterlijk van de CO2-bellen die rond de tank drijven, wat een extra Lees verder... Ik besloot dit te kopen nadat ik een ongelukkig incident met EOTD had gehad. Het product zelf lijkt goed gemaakt en is eenvoudig te configureren en installeren in de tank. Ik heb zelfs mijn CO2-dosis verhoogd, zodat de controller de CO2 de hele dag automatisch uitschakelt, dus een deel van de tijd heb ik niet het 'koolzuurhoudende' uiterlijk van de CO2-bellen die rond de tank drijven, wat een extra bonus is in mijn boek.
Francesco H. Geverifieerde koper 24th Jul 2018
Zeer goede eenheid. Eenvoudig te gebruiken en voert nauwkeurig en zonder gedoe uit. Zeer goede eenheid. Eenvoudig te gebruiken en voert nauwkeurig en zonder gedoe uit.
Garry C. Geverifieerde koper 7th Jul 2018
Geweldige eenheid maar slechts 11 maanden geduurd voordat het relais dat de solenoïde in- en uitschakelde vast kwam te zitten. Geweldige klantenservice van Martin om mee te beginnen. Ik kreeg een vrije zuiger en veer om het probleem op te lossen. Het werd duidelijk dat de werkelijke eenheid het probleem was. Omdat ik nu geen garantie meer had, biedt Martin mij 25% korting op een andere set-up. Maar Lees verder... Geweldige eenheid maar slechts 11 maanden geduurd voordat het relais dat de solenoïde in- en uitschakelde vast kwam te zitten. Geweldige klantenservice van Martin om mee te beginnen. Ik kreeg een vrije zuiger en veer om het probleem op te lossen. Het werd duidelijk dat de werkelijke eenheid het probleem was. Omdat ik nu geen garantie meer had, biedt Martin mij 25% korting op een andere set-up. Maar de voorwaarden van deze aanbieding betekenden dat ik de oude eenheid terug moest sturen met fotografisch bewijs voordat de vervanging werd verzonden. Martin weet blijkbaar niet veel over zoutwateraquaria of calciumreactoren en hij begreep niet dat ik niet zomaar de oude eenheid kon verwijderen en wachten op de vervanging die mijn riftank zonder calcium achterliet. Deze nogal teleurstellende aanpak van Martin leidde me tot het kopen van een nieuwe eenheid voor een volledige prijs. Met een aardige sarcastische e-mail van Martin die in feite me goed zegt als je een andere eenheid voor de volle


Small logo for CO2 Supermarket
Antwoord van CO2 Supermarket
Gewoon om het van onze kant uit te leggen: het product van Garry ging veel verder dan de garantieperiode, maar we zullen altijd proberen klanten te helpen waar we kunnen. Dus ondanks het feit dat het buiten de garantie viel, boden we hem een ​​korting van 25% als hij zijn defecte apparaat wilde retourneren, en hij zou de nieuwe vervanger de volgende dag ontvangen als hij het bewijs van verzending vanuit het postkantoor stuurde. Dit zou geen verlengde uitvaltijd van de calciumreactor betekenen, die in die tijd, indien nodig, handmatig zou kunnen zijn uitgevoerd. Hij weigerde en koos ervoor om een ​​nieuwe te kopen - dat was zijn keuze.

Dus het is echt teleurstellend om deze negatieve beoordeling te lezen, gezien we eigenlijk probeerden te helpen en Garry vrij veel geld te besparen, ook al hadden we helemaal geen verplichting om te helpen omdat de eenheid buiten de garantie viel.

John E. Geverifieerde koper 24th May 2018
Goede koop. Sterk aanbevolen Goede koop. Sterk aanbevolen
Jan A. Geverifieerde koper 17th Feb 2018
Alleen maar een vier. Alles werkt perfect en het was eenvoudig te installeren, in aanvulling op de kalibratie. De potentiometers zijn extreem gevoelig, en het instellen duurt lang. Alleen maar een vier. Alles werkt perfect en het was eenvoudig te installeren, in aanvulling op de kalibratie. De potentiometers zijn extreem gevoelig, en het instellen duurt lang.
Dickie F. Geverifieerde koper 22nd Nov 2017
Eenvoudig te installeren en te bedienen. Hou echt van een precies niveau van controle, en elimineert ook de mogelijkheid van het einde van tankstort. Eenvoudig te installeren en te bedienen. Hou echt van een precies niveau van controle, en elimineert ook de mogelijkheid van het einde van tankstort.
Paul M. Geverifieerde koper 17th Nov 2017
Slechts drie sterren, omdat de aanpassingen moeten worden gemaakt met een meegeleverde kleine plastic schroevendraaier die in elk van de drie kleine gaten wordt geplaatst, één voor elk van de drie instelbare instellingen. Ik vond het erg moeilijk om duidelijk te zien en moest mijn vergrootglas gebruiken die ik voor mijn modelbouw gebruik. Zonder dit had ik aanzienlijke problemen gehad met het maken Lees verder... Slechts drie sterren, omdat de aanpassingen moeten worden gemaakt met een meegeleverde kleine plastic schroevendraaier die in elk van de drie kleine gaten wordt geplaatst, één voor elk van de drie instelbare instellingen. Ik vond het erg moeilijk om duidelijk te zien en moest mijn vergrootglas gebruiken die ik voor mijn modelbouw gebruik. Zonder dit had ik aanzienlijke problemen gehad met het maken van de aanpassingen. Ik denk dat dit een erg slecht ontwerp is voor een relatief duur product. Het gebruik van omhoog / omlaag drukknoppen of kleine knoppen zou veel beter zijn. Dientengevolge voelt het als een goedkoop gemaakt item dat wordt verkocht tegen een premium prijs. Dat gezegd hebbende, eenmaal aangepast lijkt het goed te werken.
Steve L. Geverifieerde koper 13th Mar 2017
Gemak van opstelling en gebruik. Meest verwelkomd Gemak van opstelling en gebruik. Meest verwelkomd
Bekijk meer reviews  Loading

Photo Viewer

UP Precision pH Controller for Solenoid CO2-regelaars
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product