Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > CO2-regulatoren > Eéntraps Met Solenoïde > Co2-regelaar Met Solenoïde En Dubbele Meters Voor Horizontale Cilinderkleppen

CO2-regelaar Met Solenoïde En Dubbele Meters Voor Horizontale Cilinderkleppen

€82,99

Systeem aanpassen

Update Cart
 
 

Belangrijkste feiten

 • Ontwerp en fabricage van hoge kwaliteit.
 • Voor gebruik met CO2-cilinders met horizontale kleporiëntatie of ons assortiment 'geavanceerde' adapters.
 • Dubbele manometers die de cilinderdruk en de uitgangsdruk aangeven.
 • Magneetventiel met magneetventiel zorgt ervoor dat CO2 op vastgestelde tijden kan worden in- en uitgeschakeld.
 • Uitgangsdruk ingesteld op 3 bar, geschikt voor aquaria 80L - 500L.
 • Precisie naaldventiel.
 • Industrie standaard moer, compatibel met DIN 477 / BS 341 No. 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dekt het VK, Europa en Azië).
 • Werkt met elke CO2-diffuser.
 • Keuze van stekker en spanning.

Beschrijving

De regelaar is ontworpen om de hoge druk in een CO2-cilinder te verlagen tot een lagere, bruikbare druk die kan worden gebruikt voor aquaria.

Tijdens fotosynthese gebruiken planten kooldioxide en water, gecombineerd met lichtenergie, om zuurstof en suikers te produceren. Tijdens donkere uren stoppen planten echter met fotosynthese en het omzetten van CO2 in O2, en daarom wordt het niet aangeraden om CO2 aan het aquarium toe te voegen, omdat het niveau zo hoog kan worden dat het uw vissen in nood brengt. Met de ingebouwde magnetische magneetventiel kunt u de vereiste tijden voor CO2-afgifte configureren, bijvoorbeeld het 'aan' configureren tijdens de 'lampjes aan' en 'uit' tijdens de uren 'uitlichten'. Dit kan worden bereikt met een stekker of pH-controller van de nettimer. U kunt er ook voor kiezen om te upgraden naar een 12v DC-solenoïde (inclusief nettransformator), die zorgt voor een veilige, lage temperatuur en gegarandeerd geen ruisbediening.

Instructions

 • Draai de moer aan op de CO2-cilinder of -adapter met behulp van een sleutel of sleutel van het juiste formaat (niet proberen met de hand vast te draaien).
 • Open de naaldafsluiter helemaal door tegen de klok in te draaien en schakel de magneet in. Dit zal de initiële drukstijging op de manometers verminderen wanneer de CO2-cilinderklep wordt geopend.
 • Open de CO2-stroom op de cilinder.
 • Solenoïde uitschakelen en naaldventiel sluiten door volledig tegen de klok in te draaien.
 • Sluit uw bellenteller of slang aan op de regelaar.
 • Schakel de magneet in en begin de CO2-stroom door de naaldklep tegen de klok in te draaien.
 • Houd een paar minuten aan voor druk in de slang en de diffusor.
 • Stel de naaldklep af totdat de gewenste bellenhoeveelheid is bereikt.
 • Klik hier voor de installatiehandleiding van de volledige regelaar
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Dennis J. Geverifieerde koper 21st Jun 2019
Werken zoals bedoeld. Geweldig om te gebruiken en gemakkelijk in te stellen. Zeker aanbevelen. Werken zoals bedoeld. Geweldig om te gebruiken en gemakkelijk in te stellen. Zeker aanbevelen.
John W. Geverifieerde koper 13th Jun 2019
Ik had aanvankelijk een probleem met de solenoïde die ik schreef aan co2 supermarkt om te rapporteren. Ik ontving een snel antwoord met instructies voor het oplossen ervan. Het werkt nu prima. Afgezien daarvan heb ik geen problemen gehad, maar helaas betekende dit dat ik het niet echt 5/5 kan geven. Ik had aanvankelijk een probleem met de solenoïde die ik schreef aan co2 supermarkt om te rapporteren. Ik ontving een snel antwoord met instructies voor het oplossen ervan. Het werkt nu prima. Afgezien daarvan heb ik geen problemen gehad, maar helaas betekende dit dat ik het niet echt 5/5 kan geven.
Lukas K. Geverifieerde koper 27th May 2019
Werkt als charme. Geen problemen. Allemaal mooi zichtbaar. Werkt als charme. Geen problemen. Allemaal mooi zichtbaar.
Gary H. Geverifieerde koper 15th May 2019
Aangekomen super snel goed verpakt en gemakkelijk in te stellen en een zeer goede prijs goed tevreden, ik zal nergens anders in de toekomst winkelen Aangekomen super snel goed verpakt en gemakkelijk in te stellen en een zeer goede prijs goed tevreden, ik zal nergens anders in de toekomst winkelen
Phil N. Geverifieerde koper 26th Mar 2019
In het begin was ik sceptisch vanwege het prijsverschil tussen dat van mijn lokale visverkopers en CO2-supermarkt, maar ik greep de kans en vond CO2-supermarkt de ideale plaats om producten te kopen met betrekking tot de hobby-hobby. De CO2-regelaar en solenoïde die ik heb ontvangen, lijken van hoge kwaliteit en ik twijfel er niet aan dat het nog lang goed zal blijven. In het begin was ik sceptisch vanwege het prijsverschil tussen dat van mijn lokale visverkopers en CO2-supermarkt, maar ik greep de kans en vond CO2-supermarkt de ideale plaats om producten te kopen met betrekking tot de hobby-hobby. De CO2-regelaar en solenoïde die ik heb ontvangen, lijken van hoge kwaliteit en ik twijfel er niet aan dat het nog lang goed zal blijven.
Gareth M. Geverifieerde koper 23rd Mar 2019
Heeft het werk in het begin wat problemen? Was het te gebruiken op de nieuwe stijl van co2-brandblusser "klein vet model" en de schroefdraden waren te kort en de gewone draaide en wiebelde probeerde het op de hoge model brandblusser en passend prima. Dus zal een andere wasmachine nodig hebben om hem in de andere versie te passen Heeft het werk in het begin wat problemen? Was het te gebruiken op de nieuwe stijl van co2-brandblusser "klein vet model" en de schroefdraden waren te kort en de gewone draaide en wiebelde probeerde het op de hoge model brandblusser en passend prima. Dus zal een andere wasmachine nodig hebben om hem in de andere versie te passen
Leclercq F. Geverifieerde koper 11th Feb 2019
Zeer snel en eenvoudig te verzenden dankzij de tutorial. Ik heb het op een brandblusser aangesloten en het werkt erg goed. Bedankt Co2 supermarkt. Zeer snel en eenvoudig te verzenden dankzij de tutorial. Ik heb het op een brandblusser aangesloten en het werkt erg goed. Bedankt Co2 supermarkt.
Emanuel B. Geverifieerde koper 17th Dec 2018
Geweldig en eenvoudig product Geweldig en eenvoudig product
Derek C. Geverifieerde koper 31st Oct 2018
Lijkt goed gemaakt en gemakkelijk te passen, maar alleen de tijd zal het leren. Lijkt goed gemaakt en gemakkelijk te passen, maar alleen de tijd zal het leren.
Robin W. Geverifieerde koper 10th Jun 2018
Nette bi van de kit en te ruim invasief. Stel voor dat u een verlengbuis krijgt als deze wordt gekoppeld aan een verdeler, zodat de cilinderhendel en de beschermkap worden verwijderd Nette bi van de kit en te ruim invasief. Stel voor dat u een verlengbuis krijgt als deze wordt gekoppeld aan een verdeler, zodat de cilinderhendel en de beschermkap worden verwijderd
Bekijk meer reviews  Loading
Dual gauge CO2-regelaar bevestigd aan cilinder
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product