Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > CO2-regulatoren > Nano CO2-regulatoren > Nano Co2-regelaar Met Magneetventiel En Instelbare Uitgangsdruk

Nano CO2-regelaar Met Magneetventiel En Instelbare Uitgangsdruk

€83,49

Systeem aanpassen

Update Cart
 
 

Belangrijkste feiten

 • Perfect voor nano- of kleine aquaria.
 • Ontwerp en fabricage van de hoogste kwaliteit.
 • Instelbare uitgangsdruk 0-8 bar om te voldoen aan de behoeften van elk aquarium (20L - 500L).
 • Precisie Pisco-ventiel voor ultieme doseerregeling zo laag als 1 bel / 10 seconden.
 • Manometer die de output / werkdruk weergeeft.
 • Magneetventiel met magneetventiel zorgt ervoor dat CO2 op vastgestelde tijden kan worden in- en uitgeschakeld.
 • Kan worden aangesloten op nano-CO2-patronen met 5/8 "-18 UNF-schroefdraad (meestal cartridges van 88 g en 95 g).
 • Werkt met elke CO2-diffuser.
 • Keuze van stekker en spanning.

Beschrijving

Onze Nano CO2-regelaar is specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van kleine / nano-aquaria die doorgaans een lagere CO2-dosering vereisen.

De regelaar heeft regelbare uitgangsdruk om te voldoen aan de drukvereisten die nodig zijn om de beste CO2-diffusers te gebruiken. Het beschikt ook over een Pisco-naaldventiel met hoge precisie waarmee een ongelooflijk fijne aanpassing van de CO2-dosering zo laag als 1 bel om de 10 seconden mogelijk is. Het geïntegreerde magneetventiel maakt het mogelijk om de CO2-stroom 's nachts uit te schakelen als de aquariumplanten niet fotosynthetiseren; dit betekent dat u geen CO2 verspilt door te doseren wanneer dit niet nodig is, dit betekent op zijn beurt dat uw CO2-toevoer veel langer zal duren en op lange termijn geld zal besparen. U kunt er ook voor kiezen om te upgraden naar een 12v DC-solenoïde (inclusief nettransformator), die zorgt voor een veilige, lage temperatuur en gegarandeerd geen ruisbediening.

Het heeft ook een manometer die de output / werkdruk weergeeft, die kan worden aangepast door middel van de drukregelknop. De regelaar hecht aan mini-CO2-patronen met draadnorm van 5/8 "-18 UNF (ook verkocht door CO2 Supermarket).

Instructions

 • Stel de uitgangsdruk in op minimum door de drukregelaar te draaien knop volledig tegen de klok in.
 • Sluit de naaldklep door deze volledig in wijzerzin te draaien.
 • Schroef de CO2-patroon in de regelaar.U kunt enige weerstand voelen omdat de pen in de regelaar de bovenkant van de CO2-patroon doorboort om het gas te laten ontsnappen. de cartridge is ingeschroefd en mag niet worden verwijderd voordat al het gas is gebruikt.
 • Plaats de CO2-cartridge in de basis / houder. De basis heeft een klevend pad eronder, dat kan worden gebruikt om extra ondersteuning te bieden indien nodig.
 • Steek de magneetklep in de netstekker en schakel in.
 • Draai de drukregelaar met de klok mee totdat de manometer 0,3 MPa (ongeveer 40 PSI) aangeeft. Dit is een goed startpunt voor de meeste CO2-diffusers. noodzakelijk.
 • Draai de naaldklep vast met de bellenteller bevestigd Lockwise om de gewenste bellensnelheid te bereiken. 1 bubbel / seconde is geschikt voor een aquarium van 150L - pas uw dosering aan overeenkomstig deze, dwz 1 bubbel / 2 seconden voor een aquarium van 75L.
 • Klik hier voor de installatiehandleiding van de volledige Nano CO2-regelaar
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Tim S. Geverifieerde koper 3rd Mar 2019
Dit moet de beste kleine regulator zijn die ooit is gemaakt. Elke cent waard. Als u een co2-kit van 88 g of 95 g heeft.. Fluval. ista enz. gooi hun vervelende kleine regelgevers eruit en pak een van deze. Instelbare druk. Zeer nauwkeurige aanpassing van de co2-output. Ik zal nu geen andere regulator gebruiken. Dit moet de beste kleine regulator zijn die ooit is gemaakt. Elke cent waard. Als u een co2-kit van 88 g of 95 g heeft.. Fluval. ista enz. gooi hun vervelende kleine regelgevers eruit en pak een van deze. Instelbare druk. Zeer nauwkeurige aanpassing van de co2-output. Ik zal nu geen andere regulator gebruiken.
Ben B. Geverifieerde koper 10th Feb 2019
Precies wat ik zocht voor mijn nano-geplant aquarium, en de regelaar en 95g patroon past perfect achter de tank, zodat ik alles uit het zicht kan houden. Naaldklep werkt geweldig en ik kan de flow reguleren tot ongeveer een bubbel per minuut, wat precies de lage dosering is waarnaar ik op zoek was. Precies wat ik zocht voor mijn nano-geplant aquarium, en de regelaar en 95g patroon past perfect achter de tank, zodat ik alles uit het zicht kan houden. Naaldklep werkt geweldig en ik kan de flow reguleren tot ongeveer een bubbel per minuut, wat precies de lage dosering is waarnaar ik op zoek was.
Carl Geverifieerde koper 3rd Feb 2019
De eerste die ik kreeg was verbroken nadat ik contact had gehad met de co2-supermarkt, ze trokken alle registers open en sorteerden het meteen. Zou weer van deze jongens kopen. Lieve een Martin. De eerste die ik kreeg was verbroken nadat ik contact had gehad met de co2-supermarkt, ze trokken alle registers open en sorteerden het meteen. Zou weer van deze jongens kopen. Lieve een Martin.
Albi . Geverifieerde koper 14th Jan 2019
Geweldige service en producten zoals altijd. Dank je. Geweldige service en producten zoals altijd. Dank je.
Tony W. Geverifieerde koper 10th Dec 2018
Uitstekend stuk uitrusting eenvoudig in te stellen. Goed ontworpen. Eerste klas service van dit bedrijf Uitstekend stuk uitrusting eenvoudig in te stellen. Goed ontworpen. Eerste klas service van dit bedrijf
Nik T. Geverifieerde koper 11th May 2018
Een echt goede regulator. Zeer fijne controle van druk- en doseerregeling - precies wat ik zocht voor mijn 40L nano Een echt goede regulator. Zeer fijne controle van druk- en doseerregeling - precies wat ik zocht voor mijn 40L nano
Chuck M. Geverifieerde koper 25th Apr 2018
Zeer goede kwaliteit. Beste dat ik heb gezien. Het geld waard! Zeer goede kwaliteit. Beste dat ik heb gezien. Het geld waard!
John S. Geverifieerde koper 17th Apr 2018
Ik heb de volledige set en het werkt erg goed. Ik heb de volledige set en het werkt erg goed.
Joel R. Geverifieerde koper 12th Apr 2018
Zo'n uitstekende Nano-CO2 speciaal voor mijn 30L-nanotank. ik had al eerder problemen met te veel CO2, maar nu met deze geregelde regelaar met tijdsolenoïde en een precieze Pisco-naaldklep. ik kan 1 bubbel per minuut of minder krijgen. Zo'n uitstekende Nano-CO2 speciaal voor mijn 30L-nanotank. ik had al eerder problemen met te veel CO2, maar nu met deze geregelde regelaar met tijdsolenoïde en een precieze Pisco-naaldklep. ik kan 1 bubbel per minuut of minder krijgen.
Michael G. Geverifieerde koper 31st Mar 2018
Ik ben absoluut blij met deze regulator! Het werkt perfect en doet precies wat het zou moeten doen. Ik was altijd op zoek naar een nano CO2-regulator met een magneet. Ik ben een klant uit Duitsland en onze gebruikelijke verdachten, d.w.z. onze gebruikelijke merken van aquaria bieden niet zoiets als deze! Ik ben geen fan van hoe CO²-systemen er meestal uitzien naast een tank, maar met behulp van Lees verder... Ik ben absoluut blij met deze regulator! Het werkt perfect en doet precies wat het zou moeten doen. Ik was altijd op zoek naar een nano CO2-regulator met een magneet. Ik ben een klant uit Duitsland en onze gebruikelijke verdachten, d.w.z. onze gebruikelijke merken van aquaria bieden niet zoiets als deze! Ik ben geen fan van hoe CO²-systemen er meestal uitzien naast een tank, maar met behulp van deze regelaar zou ik een heel CO²-systeem onder mijn tank kunnen plaatsen in de (IKEA) kast
Bekijk meer reviews  Loading
Nano CO2-regulator vooraanzicht
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product