Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Complete Aquarium CO2 System Kits > Dual Stage CO2-systemen > Ultiem Co2-systeem Met Twee Fasen Voor Beplante Aquariumtanks 20l - 500l +

Ultiem CO2-systeem Met Twee Fasen Voor Beplante Aquariumtanks 20L - 500L +

€240,99

Systeem aanpassen

Update Cart
 
 

Belangrijkste feiten

  • Ultieme tweetrapsregelaar met instelbare uitgangsdruk, precisie Pisco naaldventiel, dubbele manometers en 12v solenoïde en transformator voor tijdgestuurde regeling van CO2-dosering.
  • Precieze bellenteller.
  • Gemakkelijke CO2-adapter (optioneel).
  • CO2-diffuser met hoge prestaties.
  • Drop checker voor juiste CO2-dosering.
  • Plantaardige meststof voor complete plantenvoeding.
  • 3m Hoogwaardige polyurethaanbuis.
  • 4 x Aanzuigclips voor nette slang.

Beschrijving

Het ultieme CO2-systeem met twee fasen biedt het allerhoogste niveau van prestaties en controle voor uw aquarium CO2-dosering. Elke component binnen het systeem is de allerbeste beschikbaar en ademt kwaliteit.

De ultieme Dual Stage CO2-regelaar wordt geleverd met een hoogwaardig 12v magneetventiel dat veilige, lage temperatuur en gegarandeerd geen ruisbediening biedt. Een Pisco-naaldventiel met hoge precisie is standaard geïnstalleerd en biedt een snelle, nauwkeurige en eenvoudige aanpassing van de CO2-dosering, zodat de exacte dosis kan worden bereikt en gehandhaafd met de begeleiding van de precieze bellenteller. De instelbare uitgangsdruk zorgt ervoor dat de regelaar kan voldoen aan de behoeften van elk aquarium, van een aquarium van 30 liter tot een aquarium van 3000 liter met 6 diffusers.

De solenoïde van de regelaar is aangesloten op de (optionele) pH-controller, die continu de pH-waarde van het aquarium controleert en de CO2 aan en uit schakelt om een stabiel pH- en CO2-niveau te handhaven. Gebruikt in combinatie met de Drop Checker, kunt u het optimale pH- en CO2-niveau voor uw aquarium bepalen en die exacte parameters behouden. Het bieden van deze stabiele omstandigheden zal gezondere plantengroei bevorderen en ook de algengroei helpen remmen.

De diffuseropties die bij het CO2-systeem worden geleverd, bevinden zich in de 'verstuiver'-familie van de diffusor, die ongelooflijk kleine (' atom-sized ') bubbels produceert die gemakkelijk in het aquariumwater diffunderen en uitzonderlijke niveaus van diffusie bieden. Dit betekent dat meer van de CO2 wordt 'opgenomen' en dat er heel weinig CO2 wordt verspild.

De CO2 die in het aquariumwater wordt verspreid, wordt door de planten gebruikt tijdens fotosynthese, maar om nieuwe celstructuren te laten groeien, hebben de planten toegang nodig tot een grote verscheidenheid aan macro- en micronutriënten. Zonder deze essentiële bouwstenen zullen de planten uiteindelijk vergaan, zelfs met de toevoeging van CO2. De (optionele) plantenbemesting die wordt geleverd met het 'Ultimate Dual Stage CO2-systeem' zal uw aquariumplanten voorzien van alle noodzakelijke voedingsstoffen en elementen die ze nodig hebben om te groeien en te bloeien.

De (optionele) 'Easy CO2-adapter' biedt u de mogelijkheid om gemakkelijk beschikbare CO2-cilinders te gebruiken als CO2-bron voor uw systeem. Met behulp van een adapter kunt u een SodaStream, een Wegwerplassen of een Paintball CO2-cilinder gebruiken. Dit zorgt ervoor dat u het gas voor uw CO2-systeem altijd op een kosteneffectieve en handige manier kunt betrekken bij winkels in de winkelstraten.

Door dit alles samen te stellen, is het Ultimate Dual Stage CO2-systeem het allerbeste aquarium CO2-systeem dat geld kan kopen.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Keith B. Geverifieerde koper 26th Jul 2019
Geweldige kit, heeft alles nodig. Mijn planten groeien beter dan ooit. Geweldige kit, heeft alles nodig. Mijn planten groeien beter dan ooit.
Philip M. Geverifieerde koper 13th Jun 2019
Dit is mijn eerste CO2-systeem en was bereid een beetje extra te spenderen aan een systeem van hoge kwaliteit en ik werd niet teleurgesteld. Mijn planten groeien heel goed en er gebeurt veel pareling, wat ik nog nooit eerder heb gedaan. Dit is mijn eerste CO2-systeem en was bereid een beetje extra te spenderen aan een systeem van hoge kwaliteit en ik werd niet teleurgesteld. Mijn planten groeien heel goed en er gebeurt veel pareling, wat ik nog nooit eerder heb gedaan.
Tomas B. Geverifieerde koper 1st Jun 2019
Topkwaliteit, en werd geleverd met geweldige instructies waardoor het zeer eenvoudig te gebruiken was. Sterk aanbevolen. Topkwaliteit, en werd geleverd met geweldige instructies waardoor het zeer eenvoudig te gebruiken was. Sterk aanbevolen.
Chris J. Geverifieerde koper 24th Apr 2019
Dit is mijn eerste CO2-systeem, dus ik had best veel vragen voorafgaand aan het bestellen. CO2 Supermarket reageerde snel en met zeer goede details waardoor al mijn zorgen / vragen werden verlicht. Ik ontving gedetailleerde instructies via e-mail voordat het pakket arriveerde, dus ik wist hoe ik alles moest verbinden. De bestelling arriveerde de volgende dag zoals geadverteerd, alles was aanwezig en Lees verder... Dit is mijn eerste CO2-systeem, dus ik had best veel vragen voorafgaand aan het bestellen. CO2 Supermarket reageerde snel en met zeer goede details waardoor al mijn zorgen / vragen werden verlicht. Ik ontving gedetailleerde instructies via e-mail voordat het pakket arriveerde, dus ik wist hoe ik alles moest verbinden. De bestelling arriveerde de volgende dag zoals geadverteerd, alles was aanwezig en correct. Alle onderdelen zijn van hoge kwaliteit en ik kon alles probleemloos met elkaar verbinden. Ik heb het systeem ruim 3 weken laten werken en mijn planten groeien beter dan ooit, dus ik ben erg blij met mijn aankoop. Bedankt en goed gedaan voor CO2 Supermarket, ik heb uw services aan een aantal van mijn vrienden aanbevolen.
Craig L. Geverifieerde koper 16th Mar 2019
Fantastische kit met fantastische klantenservice wat kan je meer vragen! Fantastische kit met fantastische klantenservice wat kan je meer vragen!
Charlie T. Geverifieerde koper 28th Feb 2019
Hallo allemaal erg onder de indruk van de levering en de kwaliteit van goederen die helaas te maken hebben met een slechte gezondheid. Ik heb nog geen kans gehad om het te installeren, maar zodra ik dit doe, laat ik nog een recensie achter met betrekking tot Charlie Hallo allemaal erg onder de indruk van de levering en de kwaliteit van goederen die helaas te maken hebben met een slechte gezondheid. Ik heb nog geen kans gehad om het te installeren, maar zodra ik dit doe, laat ik nog een recensie achter met betrekking tot Charlie
Mike L. Geverifieerde koper 4th Aug 2018
Zeer nuttig bij het beantwoorden van mijn vragen en informatie voorafgaand aan mijn aankoop, toen ik mijn bestelling plaatste, arriveerde het de volgende dag. De kwaliteit is uitstekend, zeer eenvoudig in te stellen en goed te werken. Zeer nuttig bij het beantwoorden van mijn vragen en informatie voorafgaand aan mijn aankoop, toen ik mijn bestelling plaatste, arriveerde het de volgende dag. De kwaliteit is uitstekend, zeer eenvoudig in te stellen en goed te werken.
Paul M. Geverifieerde koper 11th Nov 2017
Alle eersteklas kwaliteitsitems. De ademautomaat moet altijd meegaan omdat hij zeer solide, goed gebouwd en absoluut een kwaliteitsartikel is. Als de lezer geïnteresseerd is, past hij in de standaard CO2-cilinders met BS341 # 8 / DIN477 # 6 regulatoraansluitingen (ik gebruik een CO2-cilinder van 6,35 kg). Een zeer eenvoudig systeem voor het instellen en aanpassen van de uitstekende online instructies Lees verder... Alle eersteklas kwaliteitsitems. De ademautomaat moet altijd meegaan omdat hij zeer solide, goed gebouwd en absoluut een kwaliteitsartikel is. Als de lezer geïnteresseerd is, past hij in de standaard CO2-cilinders met BS341 # 8 / DIN477 # 6 regulatoraansluitingen (ik gebruik een CO2-cilinder van 6,35 kg). Een zeer eenvoudig systeem voor het instellen en aanpassen van de uitstekende online instructies van CO2 Supermarket. Aanbevolen.
Simon L. Geverifieerde koper 19th Oct 2017
Er is maar één woord nodig: fantastisch Er is maar één woord nodig: fantastisch
Dennis Geverifieerde koper 24th Sep 2017
uitstekende kwaliteit van het productkwaliteit. makkelijk te installeren. Goede service. uitstekende kwaliteit van het productkwaliteit. makkelijk te installeren. Goede service.
Bekijk meer reviews  Loading

Systeeminhoud

Klik op een item voor meer informatie

Ultieme Dual Stage CO2-regelaar met 12v DC-solenoïde en Pisco-klep
Ultieme Dual Stage CO2-regelaar met 12v DC-solenoïde en Pisco-klep
Onze Ultimate-regelaar is specifiek ontworpen voor gebruik in aquaria en heeft een ontwerp met dubbele fase om te voorkomen dat de tank wordt gedeponeerd, instelbare werkdruk, 12v-solenoïde (met nettransformator), dubbele manometers en precisienaaldklep voor nauwkeurige doseerregeling.
 
 
60mm Bazooka Atomizer (tot 200L)
60mm Bazooka Atomizer (tot 200L)
De ongelooflijk kleine luchtbellen geproduceerd door een Bazooka Atomizer Diffuser van 60 mm hebben een groot oppervlak en bieden ongelooflijke diffusiesnelheden.
Complete CO2 Drop Checker Kit
Complete CO2 Drop Checker Kit
Een drop checker kit verandert kleur om CO2-concentratie in het aquarium aan te geven. Maakt de CO2-dosering mogelijk specifiek ingesteld op de behoeften van uw aquarium.
Regelaar CO2-bubble-teller met ingebouwde terugslagklep
Regelaar CO2-bubble-teller met ingebouwde terugslagklep
Deze zilverkleurige messenteller is bevestigd aan de uitgang van uw ademautomaat en heeft ook een geïntegreerde terugslagklep om waterheveling te voorkomen.
Pisco Flow Controller naar Bubble Counter Adapter
Pisco Flow Controller naar Bubble Counter Adapter
Deze adapter wordt gebruikt voor het aansluiten van ons assortiment van regelaar bubble counters aan Pisco precisie flow controller.
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Bevestig uw buis aan de zijkant van uw aquarium met deze sterke zuigklemmen. Gemaakt voor 6 mm diameter buis.
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
Polyurethaanbuis is bestand tegen CO2, waardoor u gemoedsrust krijgt dat uw CO2-systeem onder druk wordt gelekt en lekvrij zal zijn voor vele jaren.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product