Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties

Instructies voor installatie van standaard adapters

Opmerking: De adapter die in deze handleiding wordt weergegeven, is de SodaStream-adapter, maar dezelfde instellingsprocedure is van toepassing op de 'Wegwerpbare CO2-cilinder' en 'Paintball CGA 320'-adapters.

Video


Stap voor stap

Draai de adapter vast aan de co2-regelaar
Stap 1) Sluit de regelaar aan op de adapter met behulp van twee sleutels of steeksleutels; één voor de regulateurmoer en één voor de adapter. Probeer niet de onderdelen met de hand vast te draaien, want dit leidt tot een slechte afdichting tussen de twee delen.
Schakel de CO2-magneetstekker in
Stap 2) Als uw regelaar een solenoïde heeft, sluit deze dan aan en zet hem aan.
Volledig open CO2-naaldventiel
Stap 3) Open de naaldklep volledig door tegen de klok in te draaien.
Draai de ademautomaat vast op de SodaStream-cilinder
Stap 4) Houd de CO2-cilinder stevig vast met één hand terwijl u de regelaar / adapter op de cilinder vastzet met een sleutel of steeksleutel. Draai aan totdat de cilinder in je hand glijdt.
Regelaar bevestigd aan SodaStream-cilinder met behulp van een adapter
Stap 5) Terwijl u de adapter op de cilinder vastdraait, hoort u het gas uit de cilinder ontsnappen. De cilinder en de uitgangsdruk worden weergegeven op de bijbehorende manometers.
Sluit de CO2-naaldklep
Stap 6) Stop de gasstroom door de naaldklep volledig met de klok mee te draaien.

Uw regelaar is nu klaar voor gebruik.


Wees vriendelijk tegen je toezichthouder

Wanneer u het gas uit de CO2-cilinder loslaat, nemen de regelaar en manometers de volledige kracht van ~ 900 PSI in slechts een fractie van een seconde in beslag. Als je bedenkt dat een autoband ~ 30 PSI is, kun je waarderen dat er veel druk is om plotseling mee om te gaan en dat impact van druk schade aan de binnenkant van de regelaar en / of manometers kan veroorzaken.

Als u stap 2 en stap 3 uitvoert, geeft dit het gas een vluchtroute en vermindert het de plotselinge drukstoot die de regelaar en manometers moeten absorberen wanneer het gas voor het eerst uit de cilinder wordt gelaten. Zodra de regelaar onder druk staat, kunt u de naaldklep onmiddellijk sluiten of de solenoïde uitschakelen om de gasstroom te stoppen.

Vergeet niet om deze stappen uit te voeren telkens wanneer u de CO2-cilinder verwisselt.

Als u een CO2-brandblusser gebruikt voor uw CO2-toevoer, zorg er dan voor dat u langzaam en voorzichtig de hendels indrukt om het gas te laten ontsnappen. Brandblussers zijn ontworpen om het gas zeer snel af te geven en door de hendels in te drukken om het gas zeer plotseling te laten ontsnappen, kan schade aan de regelaar en / of manometers ontstaan.

Controleer op lekken

Het is aan te raden om telkens wanneer u de regelaar opnieuw verbindt met de CO2-toevoer die u controleert op lekken. Het identificeren van een lek vanaf het begin is een veel wenselijker resultaat dan het ontdekken dat er alleen een lek is wanneer een aanzienlijk deel (of alle) van uw CO2-cilinder is gelekt.

De eenvoudigste manier om te controleren op lekken is om alle naden te bedekken met zeepsop, en op zoek te gaan naar enig teken van borrelen, en ook te luisteren naar een 'sissend' geluid. Als uw regelaar een solenoïde heeft, is het raadzaam om de stroomtoevoer uit te schakelen voordat u zeepsop aanbrengt. Probeer ook alleen het zeepsop zelf te gebruiken en zo weinig mogelijk water.

Loskoppelen van de SodaStream-cilinder

Als u de adapter / regelaar van de SodaStream-cilinder wilt loskoppelen, is het belangrijk dat u een manier biedt om gas dat in de regelaar zit te laten ontsnappen terwijl u de SodaStream-cilinder losdraait. Om dit te doen, moet u ervoor zorgen dat de elektromagnetische klep is ingeschakeld en dat de naaldklep op de regelaar volledig is geopend, zodat het opgesloten gas kan worden geventileerd.

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product