Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Aquarium Plant Meststoffen > All-in-One Complete Kunstmestmix > All-in-one Complete Macros En Microsphere Aquarium Plant Kunstmest

All-in-One Complete Macro's En Microsweergave Voor Aquariumplanten

€12,99 Sorry, niet op voorraad

Systeem aanpassen

 
 

Belangrijkste feiten

  • All-in-One Complete Aquarium Plant Meststof.
  • Biedt alle macro nutriënten die door planten nodig zijn.
  • Biedt alle micro nutriënten die door planten nodig zijn.
  • All-in-One oplossing; Geen twee aparte oplossingen nodig.
  • Pre-made, geen extra weeg of meting nodig.
  • Gemakkelijke dosering.

Beschrijving

Elke plant, zowel aquatisch als terrestrisch, heeft een verscheidenheid aan voedingsstoffen nodig om een ​​goede gezondheidstoestand te laten groeien en onderhouden. In de natuur worden deze voedingsstoffen op natuurlijke wijze verschaft, maar omdat een aquarium een ​​gesloten ecosysteem is, moeten deze voedingsstoffen worden aangevuld om sterke groei en goede gezondheid te handhaven. Als deze voedingsstoffen niet worden aangevuld, zal de plant uiteindelijk sterven of zeker een lichte verschijning hebben.

Planten vereisen voedingsstoffen tegen verschillende percentages en volume, sommige zijn vereist bij hogere hoeveelheden, zoals kalium (K), fosfor (P) en stikstof (N) - deze staan ​​bekend als 'Macronutriënten'. Andere voedingsstoffen zijn ook nodig, maar bij lagere hoeveelheden of concentraties. Deze zijn bekend als 'Micronutriënten' en omvatten elementen zoals Boron (B), Koper (Cu), Iron (Fe), Mangaan (Mn), Molybdeen (Mo) en Zink (Zn).

Sourcing, dan combineren al deze 'ingrediënten' kan worden tijdrovend en moeizaam, en het krijgen van de hoeveelheden recht kan zorgenwekkend zijn. Onze 'All-in-One Complete Macros and Micros fertilizer' lost dit probleem op door alle macro- en microvoedingsstoffen te leveren die uw planten nodig hebben voor duurzame groei, gezondheid en vitaliteit. Het voorgemaakte pakket bevat nauwkeurig gemeten hoeveelheden van de volgende elementen:

Kaliumnitraat
Monokaliumfosfaat
Kaliumsulfaat
Magnesiumsulfaatheptahydraat
Chelated Trace Elements

E300 Ascorbinezuur en E202 Kaliumsorbaat worden toegevoegd om schimmels te voorkomen en fungeren als een antioxidant die de macros en micros combineert.

De ingrediënten bevatten alle sleutelelementen die nodig zijn voor hoogwaardige plantengroei, door de drie macro-elementen en de vele micro-elementen te bewijzen. Met onze 'All-in-One Complete Macros and Micros fertilizer' kunt u er zeker van zijn dat uw planten alle voedingsstoffen ontvangen die nodig zijn voor duurzame groei, gezondheid en vitaliteit.

Elke 5 ml dosis voegt toe:
1,5 ppm Nitraat
0,4 ppm Fosfaat
1,6 ppm Kalium
0,2 ppm Magnesium

Is het oké om Macros en Micros te combineren?


De reden die soms wordt aangehaald om deze twee oplossingen niet te combineren, is omdat het kaliumfosfaat (een macro-voedingsstof) kan reageren met het ijzer in de voedingsstoffen van de voedingsstoffen. Om dit te voorkomen gebeurt er een kleine hoeveelheid E300 Ascorbinezuur om de pH van de oplossing te verlagen, waardoor deze reactie voorkomt. Ascorbinezuur is anders bekend als Vitamine C, die volledig veilig is voor gebruik in het aquarium en geen schade toebrengt aan vis, garnalen of planten.

Instructions

  • 30g 'All-in-One Complete Macros and Micros fertilizer'
  • 500ml gedestilleerd water (of gekookt, afgekoeld water).
  • Shake fles om ingrediënten met het water te mengen.
  • Dosering: 5 ml oplossing per 40 liter (dagelijks).
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

John T. Geverifieerde koper 13th Aug 2020
Uitstekend product werkt erg goed en redelijk geprijsd Uitstekend product werkt erg goed en redelijk geprijsd
Leslie S. Geverifieerde koper 3rd Jul 2020
Met 10 ml van de bereide oplossing per dag gaat dit pakket me het hele jaar mee, en de plant groeit als onkruid, als ik ze zou kunnen eten, zou ik nooit meer salade hoeven kopen Met 10 ml van de bereide oplossing per dag gaat dit pakket me het hele jaar mee, en de plant groeit als onkruid, als ik ze zou kunnen eten, zou ik nooit meer salade hoeven kopen
Ahmet A. Geverifieerde koper 27th Apr 2020
Gemakkelijk te bereiden, perfect-perfect-perfect. snelgroeiend. daarna zal ik geen ander product gebruiken. Gemakkelijk te bereiden, perfect-perfect-perfect. snelgroeiend. daarna zal ik geen ander product gebruiken.
Malcolm K. Geverifieerde koper 9th Apr 2020
Bracht twee partijen van 500 g allemaal te vroeg om een idee te hebben van hoe goed het is, maar de planten doen het buitengewoon goed in combinatie met de CO2-opbouw en ook Bracht twee partijen van 500 g allemaal te vroeg om een idee te hebben van hoe goed het is, maar de planten doen het buitengewoon goed in combinatie met de CO2-opbouw en ook
Mark N. Geverifieerde koper 11th Feb 2020
Absoluut geweldige prijs-kwaliteitverhouding! Vooral als je een krap budget hebt, kun je dit product gewoon verslaan! Ik heb dit zelfs met klei gemengd om ook mijn eigen substraatcertificaten te maken! Heel erg sterk aanbevolen! Absoluut geweldige prijs-kwaliteitverhouding! Vooral als je een krap budget hebt, kun je dit product gewoon verslaan! Ik heb dit zelfs met klei gemengd om ook mijn eigen substraatcertificaten te maken! Heel erg sterk aanbevolen!
Robert G. Geverifieerde koper 24th Oct 2019
Goed, maar ik vind dat het ijzer een beetje ontbreekt in dit mengsel Goed, maar ik vind dat het ijzer een beetje ontbreekt in dit mengsel


Small logo for CO2 Supermarket
Antwoord van CO2 Supermarket
IJzer is een sporenelement, het mag niet in grote hoeveelheden aanwezig zijn.

Luis M. Geverifieerde koper 8th Sep 2019
Uitstekend product. Volledig aanbevolen. Uitstekend product. Volledig aanbevolen.
Emanuel B. Geverifieerde koper 17th Dec 2018
Geweldig en eenvoudig product Geweldig en eenvoudig product
Stylianos K. Geverifieerde koper 6th Oct 2018
Het beste en meest comfortabele Het beste en meest comfortabele
Trygve L. Geverifieerde koper 21st Jun 2018
Uitstekend in alle opzichten. Uitstekend in alle opzichten.
Bekijk meer reviews  Loading

Photo Viewer

Foto van een zakje van 250g All-in-One meststof voor aquariumplanten.
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product