Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > CO2-diffusoren > Bazooka Atomizer CO2 Diffusers > Bazooka Atomizer Co2-diffuser - 70mm Voor Aquaria Tot 300l

70mm Bazooka Atomizer CO2-diffuser Voor Aquaria Tot 300L

€33,49
Bazooka Atomizer CO2-diffuser - 70mm voor aquaria tot 300L
 
 

Belangrijkste feiten

 • Zeer efficiënte CO2 diffuser.
 • Produceert een waas van ongelooflijk kleine bubbels.
 • Eenvoudig te installeren.
 • Deze 70mm verscheidenheid aanbevolen voor aquaria tot 300L.
 • Vereist 2 bar / 30 PSI druk om te functioneren (geleverd door alle CO2 Supermarket regelgevers).

Beschrijving

De bubbels die zijn vervaardigd door een Bazooka Atomizer Diffuser zijn ongelooflijk klein (vandaar het woord 'atoom' in de productnaam) en verschijnen bijna als een rook of wazing als ze de diffuser verlaten. Deze ongelooflijk fijne bubbels hebben een veel verhoogde oppervlakte in vergelijking met een grote bubbel, en zijn daarom gemakkelijker verspreid in het aquariumwater.

Met behulp van een hoge kwaliteit diffuser, zoals de bazooka verstuiver, zul je merken dat je de CO2-dosering kan verlagen, omdat een hoger niveau van CO2-diffusie is bereikt. Dit vermindert uw lopende kosten omdat uw CO2-cilinder langer zal duren.

Als u de diffuser onder de uitstroom van het filter plaatst, zullen de kleine bellen in de stroom worden gevangen en langer in de vering blijven, waardoor meer tijd voor de CO2-belletjes in het aquariumwater wordt verspreid.

Instructions

 • Schroef de compressie kraag en voer de slangen door.
 • Duw slangen op de inlaat van de bazooka diffuser.
 • Gebruik manuele kracht (geen gereedschap), trek de compressieband over de buis vast.
 • Druk de diffuser op uw aquariumglas met behulp van de zuigkoppen.
 • Tip: Plaats net boven het substraat onder de filteruitgang. Dit zorgt ervoor dat de bellen de waterstroom van het filter binnendringen en de CO2 langer in de suspensie houden, waardoor de CO2-diffusie niveaus wordt verhoogd.
 • Tip: Als u polyurethaanbuis gebruikt, verwarm het uiteinde van de buis in vers gekookt water om het te verzachten wanneer u deze aan de diffuser bevestigt. Dit elimineert de mogelijkheid van toevallige schade.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Zoubir E. Geverifieerde koper 28th Jan 2019
Helemaal overeenkomt met de beschrijving maakt fijne co2-bubbels Ik beveel dit artikel ten zeerste aan Levering en onberispelijke verpakking Helemaal overeenkomt met de beschrijving maakt fijne co2-bubbels Ik beveel dit artikel ten zeerste aan Levering en onberispelijke verpakking
Andrew L. Geverifieerde koper 9th Dec 2018
Grote verstuiving van co2 Grote verstuiving van co2
Sarah J. Geverifieerde koper 22nd Nov 2018
Gebruik een inline diffuser maar kreeg te horen dat er meer controle is met deze diffuser! En jongen waar ze geen kwaad in zijn Ik heb gelukkige vissen en planten groeien geweldig, het ding is een stuk kleiner dan ik dacht dat het geweldig zou zijn omdat het gemakkelijk te verbergen is, daarom koos ik voor de inline-stijl om mee te beginnen! De kleine bubbels zijn heel klein en tenzij je ze opzoekt, Lees verder... Gebruik een inline diffuser maar kreeg te horen dat er meer controle is met deze diffuser! En jongen waar ze geen kwaad in zijn Ik heb gelukkige vissen en planten groeien geweldig, het ding is een stuk kleiner dan ik dacht dat het geweldig zou zijn omdat het gemakkelijk te verbergen is, daarom koos ik voor de inline-stijl om mee te beginnen! De kleine bubbels zijn heel klein en tenzij je ze opzoekt, zul je ze niet opmerken! De levering was snel en de service die ik heb ontvangen van Co2 supermarkt betekent dat ik ze definitief naar iedereen zou verwijzen!
Javier S. Geverifieerde koper 12th Nov 2018
Ongelooflijk fijne bubbels. Je moet 5-10 minuten wachten om te werken zoals in het begin, om welke reden dan ook, er verschijnen erg grote bubbels. Maar na die 10 minuten zijn de bubbels zo fijn dat je je niet kunt voorstellen. Voor de puristen die kristalhelder water willen zien 100% van de tijd dat ik een reactor zou aanbevelen, omdat de bazooka een mist zal produceren die pas 10-15 minuten na het Lees verder... Ongelooflijk fijne bubbels. Je moet 5-10 minuten wachten om te werken zoals in het begin, om welke reden dan ook, er verschijnen erg grote bubbels. Maar na die 10 minuten zijn de bubbels zo fijn dat je je niet kunt voorstellen. Voor de puristen die kristalhelder water willen zien 100% van de tijd dat ik een reactor zou aanbevelen, omdat de bazooka een mist zal produceren die pas 10-15 minuten na het afgaan van de solenoïde (of wat dan ook) zal worden gezien, maar voor die die al een polenglas hebben en denken aan een inline of een bazooka, dit is absoluut de manier om te gaan. Ik zou niet tevredener kunnen zijn.
Gareth W. Geverifieerde koper 17th Oct 2018
Produceert een zeer fijne nevel van Co2-bubbels. Produceert een zeer fijne nevel van Co2-bubbels.
Jørgen Sø. Geverifieerde koper 22nd Sep 2018
Echt goed, nu doet onze co2 het heel goed. Mevrouw Jørgen Echt goed, nu doet onze co2 het heel goed. Mevrouw Jørgen
Dave G. Geverifieerde koper 21st Aug 2018
Geweldige diffuser die echt kleine bubbels produceert Geweldige diffuser die echt kleine bubbels produceert
Jason C. Geverifieerde koper 7th Jul 2018
Nu heb ik een goedkope diffuser van £ 3,99 meegenomen en dacht dat dat goed was, maar toen ik dit bracht, was ik weggeblazen! De bellengrootte bij het verlaten van de verstuiver is ongeveer 0,2 mm tegen de tijd dat ze de waterlijn bereiken die ze bijna 100% zijn kwijtgeraakt, nu willen we allemaal 100% geen verspilling. Nu heb ik een goedkope diffuser van £ 3,99 meegenomen en dacht dat dat goed was, maar toen ik dit bracht, was ik weggeblazen! De bellengrootte bij het verlaten van de verstuiver is ongeveer 0,2 mm tegen de tijd dat ze de waterlijn bereiken die ze bijna 100% zijn kwijtgeraakt, nu willen we allemaal 100% geen verspilling.
Brian K. Geverifieerde koper 26th Apr 2018
Vult de tank echt met veel microbellen. Vult de tank echt met veel microbellen.
Rhys E. Geverifieerde koper 16th Apr 2018
Zeer effectieve diffuser, gebruik hem op 350 liter tank en DP is lime groen Zeer effectieve diffuser, gebruik hem op 350 liter tank en DP is lime groen
Bekijk meer reviews  Loading

Photo Viewer

Foto van 70mm Bazooka Atomizer voor geplant aquariums
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product