Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties

CO2 Supermarket Reviews

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Duncan W. Geverifieerde koper 15th Jun 2019
Fantastisch stuk uitrusting. Zeer eenvoudig in gebruik. Fantastisch stuk uitrusting. Zeer eenvoudig in gebruik. Nano Aquarium CO2-systeem voor beplante tank 20L - 100L
Conrad W. Geverifieerde koper 15th Jun 2019
Eenvoudig, rechtlijnig en aantrekkelijk - kon niet om meer vragen Eenvoudig, rechtlijnig en aantrekkelijk - kon niet om meer vragen Normale Grootte Glas CO2 Drop Checker
Tomasz D. Geverifieerde koper 15th Jun 2019
Het is nu 6 dagen, waar is mijn bestelling? Het is nu 6 dagen, waar is mijn bestelling? 4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing


Small logo for CO2 Supermarket
Antwoord van CO2 Supermarket
Hallo Tomasz, het spijt me te horen dat uw bestelling nog niet is aangekomen. Bestellingen van het VK naar Polen duren doorgaans 3-5 werkdagen, dus neem contact op als dit de komende dagen nog niet is gebeurd en we zullen een vervangend exemplaar sturen.

Danny P. Geverifieerde koper 14th Jun 2019
Eenvoudig effectief werkt geweldig met een getimede plug Eenvoudig effectief werkt geweldig met een getimede plug Nano CO2-regelaar met magneetventiel en instelbare uitgangsdruk
Philip M. Geverifieerde koper 13th Jun 2019
Dit is mijn eerste CO2-systeem en was bereid een beetje extra te spenderen aan een systeem van hoge kwaliteit en ik was teleurgesteld. Mijn planten groeien heel goed en er gebeurt veel pareling, wat ik nog nooit eerder heb gedaan. Dit is mijn eerste CO2-systeem en was bereid een beetje extra te spenderen aan een systeem van hoge kwaliteit en ik was teleurgesteld. Mijn planten groeien heel goed en er gebeurt veel pareling, wat ik nog nooit eerder heb gedaan. Ultiem CO2-systeem met twee fasen voor beplante aquariumtanks 20L - 500L +
John W. Geverifieerde koper 13th Jun 2019
Ik had aanvankelijk een probleem met de solenoïde die ik schreef aan co2 supermarkt om te rapporteren. Ik ontving een snel antwoord met instructies voor het oplossen ervan. Het werkt nu prima. Afgezien daarvan heb ik geen problemen gehad, maar helaas betekende dit dat ik het niet echt 5/5 kan geven. Ik had aanvankelijk een probleem met de solenoïde die ik schreef aan co2 supermarkt om te rapporteren. Ik ontving een snel antwoord met instructies voor het oplossen ervan. Het werkt nu prima. Afgezien daarvan heb ik geen problemen gehad, maar helaas betekende dit dat ik het niet echt 5/5 kan geven. CO2-regelaar met solenoïde en dubbele meters voor horizontale cilinderkleppen
Christine W. Geverifieerde koper 13th Jun 2019
Geen sterke zuiging en het grijpergedeelte is een beetje zwak. Ik kocht de 'sterke' clips in plaats daarvan en ze werken veel beter. Geen sterke zuiging en het grijpergedeelte is een beetje zwak. Ik kocht de 'sterke' clips in plaats daarvan en ze werken veel beter. Zuigklem voor 6mm buis (5 stuks)
Johannes J. Geverifieerde koper 12th Jun 2019
Goede, snelle service. Goede, snelle service. CO2 Drop Checker Solution 100ml
Andrew K. Geverifieerde koper 6th Jun 2019
Heb dit gekocht voor mijn thuisbrouwinstallatie. Fantastisch stukje uitrusting. Werkt heerlijk. Snelle levering en goede service. Heb dit gekocht voor mijn thuisbrouwinstallatie. Fantastisch stukje uitrusting. Werkt heerlijk. Snelle levering en goede service. Geavanceerde adapter voor SodaStream-cilinders
Tomas B. Geverifieerde koper 1st Jun 2019
Topkwaliteit, en werd geleverd met geweldige instructies waardoor het zeer eenvoudig te gebruiken was. Sterk aanbevolen. Topkwaliteit, en werd geleverd met geweldige instructies waardoor het zeer eenvoudig te gebruiken was. Sterk aanbevolen. Ultiem CO2-systeem met twee fasen voor beplante aquariumtanks 20L - 500L +
Bekijk meer reviews  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product