Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties

CO2 Supermarket Reviews

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Henry W. Geverifieerde koper 25th Jan 2022
Ik werd dit systeem aanbevolen door een vriend die het gebruikte en een goed resultaat kreeg en ik ben blij te kunnen zeggen dat ik het nu ook kan aanbevelen. Het zit heel goed in elkaar, is gemakkelijk te gebruiken en mijn planten groeien heel goed. Geweldige service ook van CO2 Supermarket en alles kwam de volgende dag aan en alles is van zeer goede kwaliteit. Ik werd dit systeem aanbevolen door een vriend die het gebruikte en een goed resultaat kreeg en ik ben blij te kunnen zeggen dat ik het nu ook kan aanbevelen. Het zit heel goed in elkaar, is gemakkelijk te gebruiken en mijn planten groeien heel goed. Geweldige service ook van CO2 Supermarket en alles kwam de volgende dag aan en alles is van zeer goede kwaliteit. Pro Aquarium CO2-systeem voor beplante tank 20L - 500L +
Janice C. Geverifieerde koper 25th Jan 2022
Ik heb het aangesloten op mijn Corny-vat en het werkt uitstekend. Ik heb het aangesloten op mijn Corny-vat en het werkt uitstekend. Homebrew Keg CO2-regelaar met dubbele meters en instelbare uitgangsdruk
Mike C. Geverifieerde koper 21st Jan 2022
Uitstekend en instructies waren duidelijk. Zou aanraden vloeistof uit cilinders te nemen, omdat het omkeren ervan lastig is omdat ze erg zwaar zijn. Uitstekend en instructies waren duidelijk. Zou aanraden vloeistof uit cilinders te nemen, omdat het omkeren ervan lastig is omdat ze erg zwaar zijn. SodaStream Cilinder Refill Adapter
Sean P. Geverifieerde koper 21st Jan 2022
Goede adapter, goed gemaakt en werkt goed Goede adapter, goed gemaakt en werkt goed Adapter voor SodaStream-cilinders
Rod B. Geverifieerde koper 20th Jan 2022
Zeer snelle verzending geweldig item werkt een traktatie bespaart een paar Penny's geen co2-bussen meer om je zorgen te maken over gejuich Zeer snelle verzending geweldig item werkt een traktatie bespaart een paar Penny's geen co2-bussen meer om je zorgen te maken over gejuich SodaStream-verbindingsslang (DIN 477 - VK / Europa)
Ben H. Geverifieerde koper 20th Jan 2022
Ik was helemaal nieuw in CO2 en ik had veel presales-vragen die zeer goed werden beantwoord door (een zeer geduldige) CO2 Supermarket. Besteld om 15.30 uur en alles kwam de volgende ochtend om 10.00 uur bij mij aan - ongelooflijk! Het is me gelukt om alles probleemloos op te zetten en na een paar weken kan ik zien dat mijn planten het nu goed doen. Topbedrijf, topproducten en topservice. Mnee bedankt! Ik was helemaal nieuw in CO2 en ik had veel presales-vragen die zeer goed werden beantwoord door (een zeer geduldige) CO2 Supermarket. Besteld om 15.30 uur en alles kwam de volgende ochtend om 10.00 uur bij mij aan - ongelooflijk! Het is me gelukt om alles probleemloos op te zetten en na een paar weken kan ik zien dat mijn planten het nu goed doen. Topbedrijf, topproducten en topservice. Mnee bedankt! Pro Aquarium CO2-systeem voor beplante tank 20L - 500L +
Tailor A. Geverifieerde koper 20th Jan 2022
Goed gemaakt, solide en doet precies waar het voor bedoeld is. Goed gemaakt, solide en doet precies waar het voor bedoeld is. SodaStream Cilinder Refill Adapter
Lilly Y. Geverifieerde koper 20th Jan 2022
Goede prijs en gemakkelijk af te lezen van de kleur. Goede prijs en gemakkelijk af te lezen van de kleur. CO2 Drop Checker Solution 15ml
Guy R. Geverifieerde koper 19th Jan 2022
Ik heb deze regelaar al op één tank en heb onlangs een tweede tank gekregen en had geen bedenkingen om deze opnieuw te kopen. Het heeft de hele tijd feilloos gewerkt Ik heb deze regelaar al op één tank en heb onlangs een tweede tank gekregen en had geen bedenkingen om deze opnieuw te kopen. Het heeft de hele tijd feilloos gewerkt Ultimate-SE Dual Stage CO2-regelaar
Simon S. Geverifieerde koper 19th Jan 2022
Helaas kapot aangekomen (kreeg een slechte klop in de post door het uiterlijk van dingen) maar CO2 Supermarket stuurde een vervanging zonder gezeur en het kwam goed aan. Helaas kapot aangekomen (kreeg een slechte klop in de post door het uiterlijk van dingen) maar CO2 Supermarket stuurde een vervanging zonder gezeur en het kwam goed aan. Normale Grootte Glas CO2 Drop Checker
Bekijk meer reviews  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product