Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties

CO2 Supermarket Reviews

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Rob N. Geverifieerde koper 22nd Feb 2019
Doet wat het zou moeten. Goede pasvorm, geen lekken, lijkt goed gemaakt. Doet wat het zou moeten. Goede pasvorm, geen lekken, lijkt goed gemaakt. SodaStream Hambleton Bard S30 Adapterverstuiver
Raphael S. Geverifieerde koper 21st Feb 2019
goede kwaliteit goede kwaliteit SodaStream-adapterafdichting / -sproeier (2-pack)
Bård-karstein Su. Geverifieerde koper 20th Feb 2019
Lekkend, slechte kwaliteit Lekkend, slechte kwaliteit Acryl CO2 Diffuser - Groot voor aquaria tot 150L
Frank K. Geverifieerde koper 18th Feb 2019
Werkt goed en produceert een fijne mist van bellen wanneer de ingangsdruk is ingesteld op 35 psi Werkt goed en produceert een fijne mist van bellen wanneer de ingangsdruk is ingesteld op 35 psi Bazooka Atomizer CO2-diffuser - 60mm voor aquaria tot 200L
Kevin . Geverifieerde koper 14th Feb 2019
Geweldige bellenteller zeer precies zou zeker aanraden. Geweldige bellenteller zeer precies zou zeker aanraden. Inline CO2 Bubble Counter & Geïntegreerde Check Valve in Silver Brass
Leclercq F. Geverifieerde koper 11th Feb 2019
Zeer snel en eenvoudig te verzenden dankzij de tutorial. Ik heb het op een brandblusser aangesloten en het werkt erg goed. Bedankt Co2 supermarkt. Zeer snel en eenvoudig te verzenden dankzij de tutorial. Ik heb het op een brandblusser aangesloten en het werkt erg goed. Bedankt Co2 supermarkt. CO2-regelaar met solenoïde en dubbele meters voor horizontale cilinderkleppen
Richard W. Geverifieerde koper 10th Feb 2019
Uitstekende kit, eerder gebruikte vloeibare koolstof in mijn nanotank, de plantengroei is echt van de grond gekomen sinds ik deze kit monteerde. De levering was snel en probleemloos. Uitstekende kit, eerder gebruikte vloeibare koolstof in mijn nanotank, de plantengroei is echt van de grond gekomen sinds ik deze kit monteerde. De levering was snel en probleemloos. Nano Aquarium CO2-systeem voor beplante tank 20L - 100L
Ben B. Geverifieerde koper 10th Feb 2019
Precies wat ik zocht voor mijn nano-geplant aquarium, en de regelaar en 95g patroon past perfect achter de tank, zodat ik alles uit het zicht kan houden. Naaldklep werkt geweldig en ik kan de flow reguleren tot ongeveer een bubbel per minuut, wat precies de lage dosering is waarnaar ik op zoek was. Precies wat ik zocht voor mijn nano-geplant aquarium, en de regelaar en 95g patroon past perfect achter de tank, zodat ik alles uit het zicht kan houden. Naaldklep werkt geweldig en ik kan de flow reguleren tot ongeveer een bubbel per minuut, wat precies de lage dosering is waarnaar ik op zoek was. Nano CO2-regelaar met magneetventiel en instelbare uitgangsdruk
Paul R. Geverifieerde koper 6th Feb 2019
Aanvankelijk had ik problemen met de solenoïde die niet op dit product werd geactiveerd. Ik wil over de klantenservice prediken. In deze situatie, nadat ik een aantal vervangende onderdelen had gestuurd en ik probeerde er doorheen te werken, ging het voor mij niet goed, ik stel me een slechte batch voor... scroll over een jaar en Ik heb uiteindelijk besloten dat ik dit wilde laten werken, ik heb gemaild Lees verder... Aanvankelijk had ik problemen met de solenoïde die niet op dit product werd geactiveerd. Ik wil over de klantenservice prediken. In deze situatie, nadat ik een aantal vervangende onderdelen had gestuurd en ik probeerde er doorheen te werken, ging het voor mij niet goed, ik stel me een slechte batch voor... scroll over een jaar en Ik heb uiteindelijk besloten dat ik dit wilde laten werken, ik heb gemaild met de mededeling dat ik nog steeds problemen had. Ik wil herhalen, dit is een jaar later. Ze hadden kunnen zeggen "koop een nieuwe regulator, niet ons probleem nu". Zo gebeurde het niet, in plaats daarvan zeiden ze dat ze wensten dat ik eerder in contact kwam, en het probleem hebben doorgewerkt en me delen hebben gestuurd om dit te laten werken. Nogmaals, ik wil alleen maar zeggen dat dit een jaar later is. Ze zijn nog steeds bereid om te helpen en dit te laten werken. Ik heb er vertrouwen in dat de vervanging correct zal werken en dat het origineel gewoon een slechte batch was, het ge Complete CO2-aquariumsysteem voor beplante tank 80L - 500L
Raphael S. Geverifieerde koper 5th Feb 2019
Mooi, betrouwbaar en doet zijn werk. Mooi, betrouwbaar en doet zijn werk. CO2-regelaar met enkele meter en instelbare uitgangsdruk
Bekijk meer reviews  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product