Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties

CO2 Supermarket Reviews

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Jan Y. Geverifieerde koper 29th Jun 2022
Alles is echt goed en lijkt een goed bedrijf om te gebruiken en beantwoordde al mijn vragen snel en gedetailleerd. Ik kijk er naar uit om van mijn aquarium een beplant aquarium te maken. Alles is echt goed en lijkt een goed bedrijf om te gebruiken en beantwoordde al mijn vragen snel en gedetailleerd. Ik kijk er naar uit om van mijn aquarium een beplant aquarium te maken. Pro Aquarium CO2-systeem voor beplante tank 20L - 500L+
Valerie M. Geverifieerde koper 29th Jun 2022
Ik moest een extra dag wachten op levering omdat het bij de koerier moest worden geboekt vanwege de CO2-patronen, maar dit stond wel op de webpagina. Ik heb de trackinginformatie snel ontvangen, zodat ik zeker wist dat ik thuis was voor de levering. Alles was inbegrepen en de instructies maakten het gemakkelijk om alles in te stellen en te laten werken. Het is nu een paar weken in bedrijf en ik zie Lees verder... Ik moest een extra dag wachten op levering omdat het bij de koerier moest worden geboekt vanwege de CO2-patronen, maar dit stond wel op de webpagina. Ik heb de trackinginformatie snel ontvangen, zodat ik zeker wist dat ik thuis was voor de levering. Alles was inbegrepen en de instructies maakten het gemakkelijk om alles in te stellen en te laten werken. Het is nu een paar weken in bedrijf en ik zie al verbetering bij de planten en ze beginnen mooi tapijt te krijgen. Nano Aquarium CO2-systeem voor beplante tank 20L - 100L
Josh D. Geverifieerde koper 28th Jun 2022
Fantastisch product en geweldig bedrijf om mee om te gaan! Fantastisch product en geweldig bedrijf om mee om te gaan! Pro Aquarium CO2-systeem voor beplante tank 20L - 500L+
Lando H. Geverifieerde koper 28th Jun 2022
Leuk item dat er ook nog eens leuk uitziet en kleine belletjes maakt Leuk item dat er ook nog eens leuk uitziet en kleine belletjes maakt Nano CO2-diffuser - Regelmatig voor aquaria tot 150L
Tony S. Geverifieerde koper 27th Jun 2022
Uitstekende verstuiver, eenvoudig te installeren en onopvallend Uitstekende verstuiver, eenvoudig te installeren en onopvallend Bazooka Atomizer CO2-diffuser - Klein voor aquaria tot 200L
Mikael N. Geverifieerde koper 25th Jun 2022
Werkt prima en je hebt er ook nog een extra pakking bij gekregen, dat wordt gewaardeerd. Scheelt veel geld om een gewone sodastream fles te kunnen gebruiken in plaats van de dure nanoflessen en deze gaan ook veel langer mee. Werkt prima en je hebt er ook nog een extra pakking bij gekregen, dat wordt gewaardeerd. Scheelt veel geld om een gewone sodastream fles te kunnen gebruiken in plaats van de dure nanoflessen en deze gaan ook veel langer mee. Nano-regelaar naar SodaStream-adapter
Mel C. Geverifieerde koper 23rd Jun 2022
Uitstekend product. Makkelijk te gebruiken. Uitstekend product. Makkelijk te gebruiken. Geavanceerde Adapter voor Australië en Nieuw Zeeland SodaStream Cilinders
Douglas W. Geverifieerde koper 23rd Jun 2022
Makkelijk te gebruiken, zeer nauwkeurig en werkt echt goed. Hier is een tip - sluit de hele controller aan op een timerstekker om er 100% zeker van te zijn dat je geen CO2 doseert als de lichten uit zijn. Makkelijk te gebruiken, zeer nauwkeurig en werkt echt goed. Hier is een tip - sluit de hele controller aan op een timerstekker om er 100% zeker van te zijn dat je geen CO2 doseert als de lichten uit zijn. WEIPRO pH CO2-regelaar voor beplante aquaria
Simon A. Geverifieerde koper 22nd Jun 2022
Verbonden met mijn tropica reg geen probleem en de extensie is goed om een sterke verbinding te bieden. Werkt goed! Verbonden met mijn tropica reg geen probleem en de extensie is goed om een sterke verbinding te bieden. Werkt goed! CO2-magneetventiel voor beplante aquaria
Neil B. Geverifieerde koper 21st Jun 2022
Als beginner in de wereld van CO2. Het is gemakkelijk om te verdwalen in een wereld van goedkope regelgevers met onuitspreekbare namen die worden aangeprezen op die gigantische websites die we allemaal kennen. Dus na veel soulsearching. Ik viel op deze jongens en hun regelgever. De andere dingen die je krijgt zijn prima, maar je zou ze gemakkelijk apart kunnen ophalen, Dus na het kopen van mijn sodastream-cilinder Lees verder... Als beginner in de wereld van CO2. Het is gemakkelijk om te verdwalen in een wereld van goedkope regelgevers met onuitspreekbare namen die worden aangeprezen op die gigantische websites die we allemaal kennen. Dus na veel soulsearching. Ik viel op deze jongens en hun regelgever. De andere dingen die je krijgt zijn prima, maar je zou ze gemakkelijk apart kunnen ophalen, Dus na het kopen van mijn sodastream-cilinder van Sainsburys en een beetje haperen bij het aansluiten ervan, waardoor er behoorlijk wat CO2 in mijn directe omgeving achterbleef. Ik was aan de slag. Toen realiseerde ik me dat ik de grotere O-ring in de bellenteller was kwijtgeraakt omdat deze niet zou afdichten. Een simpele e-mail naar deze jongens en de vervanging stond binnen 36 uur op mijn deurmat. Ik heb nu een weelderig begroeid bos van een plant en een requlator die feilloos werkt. Ik ben blij dat ik mijn geld hieraan en de steun van CO2 Supermarket heb uitgegeven. Groetjes Neil Ultimate-SE Dual Stage CO2-systeem voor beplante aquariumtank 20L - 500L+
Bekijk meer reviews  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product