Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties

CO2 Supermarket Reviews

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Stanimir H. Geverifieerde koper 14th Aug 2020
De beste CO2-regulator die ik tot nu toe heb gebruikt. Ik heb dezelfde als deze die ik lang geleden heb gekocht en hij werkt nog steeds prima, dus dit is een beoordeling op lange termijn. Klantenservice is ook perfect. De beste CO2-regulator die ik tot nu toe heb gebruikt. Ik heb dezelfde als deze die ik lang geleden heb gekocht en hij werkt nog steeds prima, dus dit is een beoordeling op lange termijn. Klantenservice is ook perfect. CO2-regelaar met solenoïde en dubbele meters
Richard C. Geverifieerde koper 14th Aug 2020
Schitterend product. Het is goed gemaakt Schitterend product. Het is goed gemaakt Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
John T. Geverifieerde koper 13th Aug 2020
Uitstekend product werkt erg goed en redelijk geprijsd Uitstekend product werkt erg goed en redelijk geprijsd All-in-One Complete Macros en Microsphere Aquarium Plant Kunstmest
Jan F. Geverifieerde koper 12th Aug 2020
Precies zoals verwacht....... Precies zoals verwacht....... 4 / 6mm Zwarte Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
Alan H. Geverifieerde koper 10th Aug 2020
Zeer goed gemaakt werkt een traktatie. In tegenstelling tot andere adapters zoals deze, heb ik gezien dat het werkt met zowel de pinklep als de S30-klep, waardoor ik eerst een stikstofcapsule kan injecteren en vervolgens CO2 kan bijvullen. Zeer goed gemaakt werkt een traktatie. In tegenstelling tot andere adapters zoals deze, heb ik gezien dat het werkt met zowel de pinklep als de S30-klep, waardoor ik eerst een stikstofcapsule kan injecteren en vervolgens CO2 kan bijvullen. SodaStream Hambleton Bard S30 Adapterverstuiver
Graham R. Geverifieerde koper 10th Aug 2020
Ik heb nog geen kans gehad om te gebruiken, omdat ik wacht tot mijn huidige cartridge leeg is. Het blijkt van een zeer goede kwaliteit te zijn, voelt solide maar van kit. Ik zal updaten wanneer ik het gebruik. Ik heb nog geen kans gehad om te gebruiken, omdat ik wacht tot mijn huidige cartridge leeg is. Het blijkt van een zeer goede kwaliteit te zijn, voelt solide maar van kit. Ik zal updaten wanneer ik het gebruik. Nano CO2-regelaar met magneetventiel en instelbare uitgangsdruk
Adrian K. Geverifieerde koper 10th Aug 2020
goed gemaakt geweldig product dat het geld meer dan waard is, ik ben blij met alles wat ik heb meegenomen uit de CO2-supermarkt goed gemaakt geweldig product dat het geld meer dan waard is, ik ben blij met alles wat ik heb meegenomen uit de CO2-supermarkt DIN 477 / BS341 Nr.8 / W21.8-14 Aansluitslang - 1,8 meter
Rosalyn . Geverifieerde koper 9th Aug 2020
Snelle service. En in tegenstelling tot mijn oude! (Ergens anders gekocht) werkt het! Bedankt Snelle service. En in tegenstelling tot mijn oude! (Ergens anders gekocht) werkt het! Bedankt Inline CO2-bellenteller en geïntegreerde terugslagklep
Terence F. Geverifieerde koper 8th Aug 2020
Uitstekende waarde voor de dag Uitstekende waarde voor de dag Nano CO2 Diffuser - Groot voor aquaria tot 200L
Iványi Z. Geverifieerde koper 6th Aug 2020
Perfecte afwerking, perfecte functionaliteit, perfecte ondersteuning, de tool is precies zoals beschreven. Het advies om de sodastream cilinder te koelen om tot een perfecte vulling te komen is erg handig :-). Dankje: Zsolt Perfecte afwerking, perfecte functionaliteit, perfecte ondersteuning, de tool is precies zoals beschreven. Het advies om de sodastream cilinder te koelen om tot een perfecte vulling te komen is erg handig :-). Dankje: Zsolt SodaStream Cilinder Refill Adapter
Bekijk meer reviews  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product