Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties

CO2 Supermarket Reviews

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

R V. Geverifieerde koper 28th Apr 2020
Snelle levering en werkt perfect. Snelle levering en werkt perfect. SodaStream-verbindingsslang (DIN 477 - VK / Europa)
Mats H. Geverifieerde koper 24th Dec 2019
Perfect pakket voor mijn aquarium zeer snelle levering Perfect pakket voor mijn aquarium zeer snelle levering Geavanceerd CO2-aquariumsysteem voor geplant aquarium 80L - 500L
Valter G. Geverifieerde koper 21st Dec 2019
Uitstekend product, zoals verwacht. Ik ga zeker andere producten kopen Uitstekend product, zoals verwacht. Ik ga zeker andere producten kopen Glasleliepijp Uitlopen voor Ø17mm (16 / 22mm) Buizen - Afwaartse stroom
Stephen S. Geverifieerde koper 15th Dec 2019
Zeer goede co2 aquariumset. Onderdelen van goede kwaliteit Zeer goede co2 aquariumset. Onderdelen van goede kwaliteit Geavanceerd CO2-aquariumsysteem voor geplant aquarium 80L - 500L
Andrew R. Geverifieerde koper 12th Dec 2019
Fantastisch stukje kit, zeer goed gemaakt en perfect voor mijn beplante tank. Artikelen kwamen erg snel aan en waren vrij eenvoudig in te stellen volgens de instructies van de CO2-supermarkt. Ik had een klein probleempje met de magneetklep, maar dit werd zeer snel verholpen door Martin bij CO2supermarket. 5 sterren voor zowel het product als de klantenservice. Fantastisch stukje kit, zeer goed gemaakt en perfect voor mijn beplante tank. Artikelen kwamen erg snel aan en waren vrij eenvoudig in te stellen volgens de instructies van de CO2-supermarkt. Ik had een klein probleempje met de magneetklep, maar dit werd zeer snel verholpen door Martin bij CO2supermarket. 5 sterren voor zowel het product als de klantenservice. Geavanceerd CO2-aquariumsysteem voor geplant aquarium 80L - 500L
Jonathan P. Geverifieerde koper 11th Dec 2019
Snelle levering en uitstekend product Snelle levering en uitstekend product Adapter voor SodaStream-cilinders
Paul A. Geverifieerde koper 10th Dec 2019
Tot nu toe zo goed. Planten groeien als de klepels! Tot nu toe zo goed. Planten groeien als de klepels! Nano Aquarium CO2-systeem voor beplante tank 20L - 100L
George D. Geverifieerde koper 7th Dec 2019
De beste levering ooit kreeg het binnen 24 uur na bestelling. Item lijkt in orde. Dank u De beste levering ooit kreeg het binnen 24 uur na bestelling. Item lijkt in orde. Dank u Inline CO2 Bubble Counter & Geïntegreerde Check Valve in Silver Brass
Pete S. Geverifieerde koper 6th Dec 2019
Ik heb dit nu een paar jaar in gebruik en het is goed geweest. De bouwkwaliteit is bewonderenswaardig hoog en ondanks enige zichtbare achteruitgang werken de zachte afdichtingen nog steeds perfect. De manometer is een leuk idee, maar in de praktijk niet echt handig. Je kunt zien wanneer het gas bijna leeg is aan de manier waarop het vult en het gewicht van de gasfles. Evenzo heb ik het nooit nuttig Lees verder... Ik heb dit nu een paar jaar in gebruik en het is goed geweest. De bouwkwaliteit is bewonderenswaardig hoog en ondanks enige zichtbare achteruitgang werken de zachte afdichtingen nog steeds perfect. De manometer is een leuk idee, maar in de praktijk niet echt handig. Je kunt zien wanneer het gas bijna leeg is aan de manier waarop het vult en het gewicht van de gasfles. Evenzo heb ik het nooit nuttig gevonden om de druk van de adapter met de speciale klep voorzichtig te verwijderen voordat ik de SodaStream-fles losschroef. Het gaat gewoon "fssst". Dus voor mij zou een eenvoudigere versie net zo goed zijn! De enige praktische problemen die ik heb gehad zijn: - De zachte afdichtingen bieden enige aanpassingsruimte, maar u kunt de SodaStream-bus nog steeds niet noodzakelijkerwijs in de gewenste hoek plaatsen. :( - Een HobbyWeld CO2-fles had een handvat / bescherming die vervuild was op de adapter, dus ik moet een extra afstandsstuk en een zachte ring in de flesuiteinde plaatsen. SodaStream Cilinder Refill Adapter
Audrey M. Geverifieerde koper 3rd Dec 2019
Ik ben zeer tevreden over dit toestel, na het volgen van de zeer goede montage-instructies hadden we geen problemen Ik ben zeer tevreden over dit toestel, na het volgen van de zeer goede montage-instructies hadden we geen problemen CO2-regelaar met solenoïde en dubbele meters
Bekijk meer reviews  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product