Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties

CO2 Supermarket Reviews

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

David M. Geverifieerde koper 19th Aug 2019
Aanvankelijk bestelde ik de verkeerde versie, maar dit werd heel snel opgelost door Martin. Mijn SodaStream is nu correct in gebruik. Uitstekende service. Aanvankelijk bestelde ik de verkeerde versie, maar dit werd heel snel opgelost door Martin. Mijn SodaStream is nu correct in gebruik. Uitstekende service. Adapter voor SodaStream-cilinders in Australië en Nieuw-Zeeland
John W. Geverifieerde koper 19th Aug 2019
Ziet er goed uit in het aquarium, goede klantenservice van CO2 Supermarket ook Ziet er goed uit in het aquarium, goede klantenservice van CO2 Supermarket ook Flat-Bottom Glass CO2 Diffuser - Extra Large voor aquaria tot 500L
Frode O. Geverifieerde koper 16th Aug 2019
Ik kan geen andere webshop bedenken waar ik zo snel met zo'n service en service van heb gekocht. Het duurde slechts 20 minuten vanaf het moment dat ik de bestelling plaatste en totdat ik de bevestiging ontving dat deze was verzonden! Toen het aankwam, had de magneetklep een verkeerde stroomaansluiting en spanning. Ik heb CO2 Supermarket op de hoogte gebracht, en ze stuurden me dezelfde dag een nieuwe Lees verder... Ik kan geen andere webshop bedenken waar ik zo snel met zo'n service en service van heb gekocht. Het duurde slechts 20 minuten vanaf het moment dat ik de bestelling plaatste en totdat ik de bevestiging ontving dat deze was verzonden! Toen het aankwam, had de magneetklep een verkeerde stroomaansluiting en spanning. Ik heb CO2 Supermarket op de hoogte gebracht, en ze stuurden me dezelfde dag een nieuwe spoel. Heel erg bedankt Martin voor de uitstekende service! De kit zelf was ook onberispelijk. Ik kan iedereen CO2 Supermarket aanbevelen. Geavanceerd CO2-aquariumsysteem voor geplant aquarium 80L - 500L
Dimitri S. Geverifieerde koper 13th Aug 2019
Geweldig product, werkt geweldig en levertijd ok. Er is geen lekkage gemeld tussen de fles en de adapter ten opzichte van andere producten die vaak het probleem hebben. Ik raad aan. Geweldig product, werkt geweldig en levertijd ok. Er is geen lekkage gemeld tussen de fles en de adapter ten opzichte van andere producten die vaak het probleem hebben. Ik raad aan. Adapter voor SodaStream-cilinders
Fokke B. Geverifieerde koper 4th Aug 2019
De eerste keer dat ik bij jullie heb besteld, dit zal zeker niet de laatste keer zijn, zeer tevreden over de levering De eerste keer dat ik bij jullie heb besteld, dit zal zeker niet de laatste keer zijn, zeer tevreden over de levering UP Inline verstuiver CO2-diffuser - voor 16 / 22mm slang
Adam C. Geverifieerde koper 1st Aug 2019
Het werkt in tegenstelling tot de goedkope exemplaren op eBay. De levering was ook snel. Loopt vrij warm, wat ik niet dacht dat de DC-versie zou moeten, maar geen problemen veroorzaakt. Het werkt in tegenstelling tot de goedkope exemplaren op eBay. De levering was ook snel. Loopt vrij warm, wat ik niet dacht dat de DC-versie zou moeten, maar geen problemen veroorzaakt. CO2-magneetventiel voor beplante aquaria
Callum H. Geverifieerde koper 30th Jul 2019
Kortom, als je de beste diffusors van Google gebruikt en een daarvan koopt voor 4x de prijs van deze diffuser, ben je dom. Dit product is uitstekend en de service, één op één advies en ondersteuning die u krijgt is ongeëvenaard. Kan niet genoeg aanbevelen, dit product aan een brandblusser bevestigd en mijn planten bloeien, niemand stopt met parelen en groeit als een gek! Als u niet kunt beslissen Lees verder... Kortom, als je de beste diffusors van Google gebruikt en een daarvan koopt voor 4x de prijs van deze diffuser, ben je dom. Dit product is uitstekend en de service, één op één advies en ondersteuning die u krijgt is ongeëvenaard. Kan niet genoeg aanbevelen, dit product aan een brandblusser bevestigd en mijn planten bloeien, niemand stopt met parelen en groeit als een gek! Als u niet kunt beslissen of u een CO2-systeem wilt kopen, zou ik 100.000% procent gebruiken en dit bedrijf zeker niet gelukkiger kunnen maken. P.s Ik ben nu niet gesponsord op weg naar mijn droomopstelling haha Geavanceerd CO2-aquariumsysteem voor geplant aquarium 80L - 500L
Vernon H. Geverifieerde koper 29th Jul 2019
Ik gebruikte het laddersysteem voordat ik dit product introduceerde, het is veel beter en efficiënter en ik gebruik minder CO2 Ik gebruikte het laddersysteem voordat ik dit product introduceerde, het is veel beter en efficiënter en ik gebruik minder CO2 Nano CO2 Diffuser - Groot voor aquaria tot 200L
Keith B. Geverifieerde koper 26th Jul 2019
Geweldige kit, heeft alles nodig. Mijn planten groeien beter dan ooit. Geweldige kit, heeft alles nodig. Mijn planten groeien beter dan ooit. Ultiem CO2-systeem met twee fasen voor beplante aquariumtanks 20L - 500L +
Ian M. Geverifieerde koper 25th Jul 2019
Doet het werk goed, eenvoudig in te stellen, enige zorg was het gebrek aan zichtbare trekontlasting op de stroomkabel, maar het kan snel worden vastgebonden of verpakt met een lijmpistool. Doet het werk goed, eenvoudig in te stellen, enige zorg was het gebrek aan zichtbare trekontlasting op de stroomkabel, maar het kan snel worden vastgebonden of verpakt met een lijmpistool. 12V DC Solenoid Coil en UK Transformer
Bekijk meer reviews  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product