Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties

CO2 Supermarket Reviews

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Brian . Geverifieerde koper 16th Apr 2019
Fantastische service! Fantastisch product! Fantastische service! Fantastisch product! 12V DC Solenoid Coil en UK Transformer
Tony S. Geverifieerde koper 15th Apr 2019
Ziet er goed uit en werkt goed Ziet er goed uit en werkt goed Complete CO2 Drop Checker Kit
Thierry P. Geverifieerde koper 14th Apr 2019
Snel +++ Compliant +++ Bedankt +++ Snel +++ Compliant +++ Bedankt +++ Geavanceerd CO2-aquariumsysteem voor geplant aquarium 80L - 500L
Jesper R. Geverifieerde koper 14th Apr 2019
Zeer goed product en snelle levering zal meer kopen Zeer goed product en snelle levering zal meer kopen Geavanceerde adapter voor SodaStream-cilinders
Christopher M. Geverifieerde koper 13th Apr 2019
Kit van goede kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Alles wat je nodig hebt om snel aan de slag te gaan met uitstekende instructies en snelle ondersteuning als dat nodig is. Kit van goede kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Alles wat je nodig hebt om snel aan de slag te gaan met uitstekende instructies en snelle ondersteuning als dat nodig is. Geavanceerd CO2-aquariumsysteem voor geplant aquarium 80L - 500L
Johnnie F. Geverifieerde koper 7th Apr 2019
Mega heerlijke tang... !!! Waarom duur betalen voor een duur merk !!! Mega heerlijke tang... !!! Waarom duur betalen voor een duur merk !!! 27cm Rechte Tweezers voor Geplant Aquariums
Andy L. Geverifieerde koper 5th Apr 2019
Hiermee kunnen sodastream-cilinders worden gebruikt met standaard Hambleton Bard-CO2-fittingen (S30). Werkt perfect! Hiermee kunnen sodastream-cilinders worden gebruikt met standaard Hambleton Bard-CO2-fittingen (S30). Werkt perfect! SodaStream Hambleton Bard S30 Adapterverstuiver
James M. Geverifieerde koper 2nd Apr 2019
Robuust en eenvoudig genoeg om te gebruiken als u de instructies opvolgt. Ik nam slechte praktijken over van een oud systeem en kreeg een probleem bij het demonteren vanwege een residuele druk die ik nog niet eerder had ondervonden, vandaar dat ik een klein pinnetje verloor aan de binnenkant van de adapter. Neem contact op met klantenservice en ze waren geweldig, zo blij om alleen dit feit aan te bevelen. Lees verder... Robuust en eenvoudig genoeg om te gebruiken als u de instructies opvolgt. Ik nam slechte praktijken over van een oud systeem en kreeg een probleem bij het demonteren vanwege een residuele druk die ik nog niet eerder had ondervonden, vandaar dat ik een klein pinnetje verloor aan de binnenkant van de adapter. Neem contact op met klantenservice en ze waren geweldig, zo blij om alleen dit feit aan te bevelen. Bij een juiste installatie werkte de adapter perfect zonder problemen. Adapter voor weggooide CO2-cilinders
Alan D. Geverifieerde koper 1st Apr 2019
Erg blij met deze kit, in combinatie met een elektronische timer kan co2-dosering niet eenvoudiger zijn. Wachtend om te zien hoe lang de cilinder nog duurt, kan ik een opmerking maken over de economie, maar zie ik er tot nu toe goed uit. Erg blij met deze kit, in combinatie met een elektronische timer kan co2-dosering niet eenvoudiger zijn. Wachtend om te zien hoe lang de cilinder nog duurt, kan ik een opmerking maken over de economie, maar zie ik er tot nu toe goed uit. Nano Aquarium CO2-systeem voor beplante tank 20L - 100L
Thomas S. Geverifieerde koper 31st Mar 2019
Werkt goed! Ik zou het opnieuw kopen Werkt goed! Ik zou het opnieuw kopen Bazooka Atomizer CO2-diffuser - 60mm voor aquaria tot 200L
Bekijk meer reviews  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product