Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties

CO2 Supermarket Reviews

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Peter M. Geverifieerde koper 15th Apr 2024
Mijn eerste hiervan doet het na 4 jaar nog steeds goed, dus kocht ik er nog een om te gebruiken op mijn nieuwe tank in de gang. Mijn eerste hiervan doet het na 4 jaar nog steeds goed, dus kocht ik er nog een om te gebruiken op mijn nieuwe tank in de gang. Pro Aquarium CO2-systeem voor beplante tank 20L - 500L+
Stephen C. Geverifieerde koper 15th Apr 2024
Ik ben erg onder de indruk van C02 Supermarket. Geweldige klantenservice, snelle levering en kwaliteitsproducten Ik ben erg onder de indruk van C02 Supermarket. Geweldige klantenservice, snelle levering en kwaliteitsproducten Nano Aquarium CO2-systeem voor beplante tank 20L - 100L
Curtis W. Geverifieerde koper 15th Apr 2024
Ze maken het planten zeker gemakkelijker in plaats van dat ik met mijn worstvingers aan het rommelen ben! Ze maken het planten zeker gemakkelijker in plaats van dat ik met mijn worstvingers aan het rommelen ben! 27cm Gebogen Pincet voor Geplant Aquariums
Billy . Geverifieerde koper 14th Apr 2024
Dit maakt het opzetten van co2-injectie pijnlijk eenvoudig en zorgt ervoor dat je je een beetje een gekke wetenschapper voelt. Instructievideo's en literatuur staan boven de meeste andere bedrijven. Aangekomen zoals gespecificeerd zonder schade. 10/10. Dit maakt het opzetten van co2-injectie pijnlijk eenvoudig en zorgt ervoor dat je je een beetje een gekke wetenschapper voelt. Instructievideo's en literatuur staan boven de meeste andere bedrijven. Aangekomen zoals gespecificeerd zonder schade. 10/10. Ultimate-Pro Dual Stage CO2-systeem voor beplante aquariumtank 20L - 500L+
Peter W. Geverifieerde koper 13th Apr 2024
Mooi product, zeer goede service. Zal opnieuw gebruiken. Mooi product, zeer goede service. Zal opnieuw gebruiken. Complete Nano CO2 Drop Checker Kit
Craig S. Geverifieerde koper 12th Apr 2024
Dit is een enorme upgrade ten opzichte van de diffuser in de tank. Ik kan een mooie nevel van superfijne belletjes door de hele tank krijgen. Mijn filter recycleert het co2-rijke water ook terug in de tank Dit is een enorme upgrade ten opzichte van de diffuser in de tank. Ik kan een mooie nevel van superfijne belletjes door de hele tank krijgen. Mijn filter recycleert het co2-rijke water ook terug in de tank Blizzard Inline Atomizer CO2-diffuser - voor 12 / 16mm slang
Edward J. Geverifieerde koper 11th Apr 2024
Ik ben erg tevreden over de service en producten. Erg bedankt Ik ben erg tevreden over de service en producten. Erg bedankt Ultimate-Pro Dual Stage CO2-systeem voor beplante aquariumtank 20L - 500L+
Kai L. Geverifieerde koper 11th Apr 2024
Snelle levering, eenvoudig te installeren en werkt als een zonnetje Snelle levering, eenvoudig te installeren en werkt als een zonnetje Quooker Cilinderaansluitslang (DIN 477 - VK / Europa)
Troy J. Geverifieerde koper 10th Apr 2024
Zeer goede regelaar, lijkt uitstekende kwaliteit en ook een supersnelle levering Zeer goede regelaar, lijkt uitstekende kwaliteit en ook een supersnelle levering CO2-regelaar met solenoïde, dubbele meters en instelbare uitgangsdruk
Colin D. Geverifieerde koper 10th Apr 2024
Geweldige solenoïde. De connector/verlenging is erg handig om aan te sluiten op mijn regelaar. Ik heb ook een upgrade uitgevoerd naar het 12V-model en ik kan bevestigen dat er absoluut geen geluid is. Geweldige solenoïde. De connector/verlenging is erg handig om aan te sluiten op mijn regelaar. Ik heb ook een upgrade uitgevoerd naar het 12V-model en ik kan bevestigen dat er absoluut geen geluid is. CO2-magneetventiel voor beplante aquaria
Bekijk meer reviews  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product