Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties

CO2 Supermarket Reviews

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Paulo N. Geverifieerde koper 22nd Oct 2019
Zeer goed product en weddenschap eenvoudig te installeren, werkt als een charme. Zeer goed product en weddenschap eenvoudig te installeren, werkt als een charme. SodaStream-verbindingsslang (CGA 320 - VS)
Bridgewater A. Geverifieerde koper 22nd Oct 2019
Ik keek er naar uit om dit apparaat te krijgen. Toen ik het pakket opende, was dit apparaat glanzend en goed gemaakt. Ik heb deze navuleenheid voor frisdrank op een cilinder met C02-gas geplaatst. Het lukte niet. Ik heb verschillende manieren geprobeerd om de soda-stroomcilinder bij te vullen. Maar kon niet bijvullen. Wat was het probleem? Ik had de instructies gelezen en opnieuw geprobeerd, niet bijgevuld. Ik Lees verder... Ik keek er naar uit om dit apparaat te krijgen. Toen ik het pakket opende, was dit apparaat glanzend en goed gemaakt. Ik heb deze navuleenheid voor frisdrank op een cilinder met C02-gas geplaatst. Het lukte niet. Ik heb verschillende manieren geprobeerd om de soda-stroomcilinder bij te vullen. Maar kon niet bijvullen. Wat was het probleem? Ik had de instructies gelezen en opnieuw geprobeerd, niet bijgevuld. Ik ging terug naar de basis bij het lezen van de instructies en realiseerde me dat wat ik hoewel ik las niet het geval was. Ik heb de soda-stroomcilinders niet ten minste 2 uur in de vriezer geplaatst, ook had ik geen dompelbuiscilinder en ik had de cilinder niet langzaam bijgevuld omdat alle instructies in de e-mail stonden. Toen ik opnieuw probeerde te vullen nadat ik de instructies had gevolgd die het werkte, hoef ik nu geen soda-stroomcilinders te kopen voor £ 10,00 of meer uit soda-stroom. Wat een geweldig product en ik dank C02 Supermarket voor de hulp in deze kwestie. Dat is waarom ik ze 5 sterren gaf. SodaStream Cilinder Refill Adapter
Joakim A. Geverifieerde koper 14th Oct 2019
Kortom een goede kit voor goed geld. Heb het net uitgevoerd en ben zo lang tevreden geweest. De eerste adapter werd zonder problemen vervangen omdat deze niet functioneerde. Goede service! // Jocke Kortom een goede kit voor goed geld. Heb het net uitgevoerd en ben zo lang tevreden geweest. De eerste adapter werd zonder problemen vervangen omdat deze niet functioneerde. Goede service! // Jocke Geavanceerd CO2-aquariumsysteem voor geplant aquarium 80L - 500L
Danny P. Geverifieerde koper 8th Oct 2019
Moet hebben als C02 wordt uitgevoerd Moet hebben als C02 wordt uitgevoerd Intense Inline verstuiver CO2-diffuser - voor 16 / 22mm slang
Fredrik E. Geverifieerde koper 4th Oct 2019
Geweldige adapter! Snelle verzending en een geweldige winkel in het algemeen! Geweldige adapter! Snelle verzending en een geweldige winkel in het algemeen! Geavanceerde adapter voor SodaStream-cilinders
Jo W. Geverifieerde koper 3rd Oct 2019
Werkte prima, is eenvoudig in te stellen en doet het werk perfect Werkte prima, is eenvoudig in te stellen en doet het werk perfect CO2-regelaar met solenoïde en dubbele meters
Ronny A. Geverifieerde koper 3rd Oct 2019
Leuke en snelle orderverwerking. CO2 drop checker doet het werk, goed tevreden Leuke en snelle orderverwerking. CO2 drop checker doet het werk, goed tevreden Nano Size Glass CO2 Drop Checker
Lucie S. Geverifieerde koper 1st Oct 2019
Heel praktisch. in lijn met mijn verwachtingen. Heel praktisch. in lijn met mijn verwachtingen. Geavanceerde adapter voor SodaStream-cilinders
Lilli B. Geverifieerde koper 30th Sep 2019
Ik ben zo blij dat ik dit apparaat heb gekocht - dit apparaat is niet alleen eenvoudig te gebruiken, maar heeft ook alle veiligheidsvoorzieningen die nodig zijn voor het probleemloos vullen van sodastream-flessen. We hebben nu geweldige koolzuurhoudende dranken met ongeveer 2 p per liter (£ 1,30 ish per navulling) - geen plastic afvalflessen meer dus doen ons steentje voor de planeet terwijl Lees verder... Ik ben zo blij dat ik dit apparaat heb gekocht - dit apparaat is niet alleen eenvoudig te gebruiken, maar heeft ook alle veiligheidsvoorzieningen die nodig zijn voor het probleemloos vullen van sodastream-flessen. We hebben nu geweldige koolzuurhoudende dranken met ongeveer 2 p per liter (£ 1,30 ish per navulling) - geen plastic afvalflessen meer dus doen ons steentje voor de planeet terwijl we geweldige drankjes krijgen, lichtgewicht winkelen en ook veel centen besparen - zeer aan te bevelen 5 *** ** ++++++++ SodaStream Cilinder Refill Adapter
Klaus M. Geverifieerde koper 30th Sep 2019
Leuke en zeer snelle levering Leuke en zeer snelle levering CO2-regelaar met solenoïde, dubbele meters en instelbare uitgangsdruk
Bekijk meer reviews  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product