Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties

CO2 Supermarket Reviews

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Laura B. Geverifieerde koper 2nd Dec 2022
Ik weet niet zeker wie er meer van houdt, ik of de planten! Ik weet niet zeker wie er meer van houdt, ik of de planten! Pro Aquarium CO2-systeem voor beplante tank 20L - 500L+
Fred K. Geverifieerde koper 2nd Dec 2022
Lijkt goed gemaakt en werkt zoals het hoort Lijkt goed gemaakt en werkt zoals het hoort Geavanceerde adapter voor Quooker-cilinders
Henry R. Geverifieerde koper 28th Nov 2022
Ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van CO2 Supermarket, de service, producten en verzending zijn allemaal absoluut fantastisch geweest, als alle bedrijven maar zo waren! Ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van CO2 Supermarket, de service, producten en verzending zijn allemaal absoluut fantastisch geweest, als alle bedrijven maar zo waren! Pro Aquarium CO2-systeem voor beplante tank 20L - 500L+
Jonathan J. Geverifieerde koper 28th Nov 2022
Werkt briljant, toppunten! Werkt briljant, toppunten! Nano Aquarium CO2-systeem voor beplante tank 20L - 100L
Christian . Geverifieerde koper 27th Nov 2022
Goed materiaal dat aan mijn verwachtingen voldoet Goed materiaal dat aan mijn verwachtingen voldoet Geavanceerde adapter voor wegwerp CO2-flessen
Amos C. Geverifieerde koper 26th Nov 2022
Geweldige producten! Snelle bezorging. Makkelijk in gebruik en lees de kleur. Geweldige producten! Snelle bezorging. Makkelijk in gebruik en lees de kleur. CO2 Drop Checker Solution 15ml
Stewart . Geverifieerde koper 26th Nov 2022
Deze terugslagkleppen zijn zeer goed gemaakt en ik heb er 3 gekocht. De ene was voor mijn Co2-systeem en de andere twee voor mijn luchtvaartsysteem en hoewel ze goed zijn voor Co2, zijn ze niet zo goed voor gebruik in luchtvaartmaatschappijen omdat ze oscilleren en een nogal luidruchtig ratelend geluid maken, vandaar mijn 3-sterrenmarkering. Deze terugslagkleppen zijn zeer goed gemaakt en ik heb er 3 gekocht. De ene was voor mijn Co2-systeem en de andere twee voor mijn luchtvaartsysteem en hoewel ze goed zijn voor Co2, zijn ze niet zo goed voor gebruik in luchtvaartmaatschappijen omdat ze oscilleren en een nogal luidruchtig ratelend geluid maken, vandaar mijn 3-sterrenmarkering. Glazen CO2-terugslagklep


Small logo for CO2 Supermarket
Antwoord van CO2 Supermarket
Het is zo dat de terugslagkleppen alleen voor CO2-doeleinden mogen worden gebruikt en niet voor luchtpompen. Zoals uw recensie aangeeft, werken ze heel goed als ze worden gebruikt voor het beoogde doel.

Janice S. Geverifieerde koper 25th Nov 2022
Vriendelijke service en snelle levering. Alles ziet er geweldig uit! Vriendelijke service en snelle levering. Alles ziet er geweldig uit! Nano Aquarium CO2-systeem voor beplante tank 20L - 100L
Nathan C. Geverifieerde koper 22nd Nov 2022
Werkt geweldig en gemakkelijk te gebruiken voor mij als complete beginner Werkt geweldig en gemakkelijk te gebruiken voor mij als complete beginner Nano Aquarium CO2-systeem voor beplante tank 20L - 100L
Dan G. Geverifieerde koper 22nd Nov 2022
Zeer goed naaldventiel. Erg precies. Zeer goed naaldventiel. Erg precies. Precisie CO2-naaldventiel voor regelaar of solenoïde met 1/8" NPT-schroefdraad
Bekijk meer reviews  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product