Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > CO2-diffusoren > Bazooka Atomizer CO2 Diffusers > Bazooka Atomizer Co2-diffuser - 80mm Voor Aquaria Tot 500l

80mm Bazooka Atomizer CO2-diffuser Voor Aquaria Tot 500L

€36,99
Bazooka Atomizer CO2-diffuser - 80mm voor aquaria tot 500L
 
 

Belangrijkste feiten

 • Zeer efficiënte CO2 diffuser.
 • Produceert een waas van ongelooflijk kleine bubbels.
 • Eenvoudig te installeren.
 • Deze 80mm variant aanbevolen voor aquaria tot 500L.
 • Vereist 2 bar / 30 PSI druk om te functioneren (geleverd door alle CO2 Supermarket regelgevers).

Beschrijving

De bubbels die zijn vervaardigd door een Bazooka Atomizer Diffuser zijn ongelooflijk klein (vandaar het woord 'atoom' in de productnaam) en verschijnen bijna als een rook of wazing als ze de diffuser verlaten. Deze ongelooflijk fijne bubbels hebben een veel verhoogde oppervlakte in vergelijking met een grote bubbel, en zijn daarom gemakkelijker verspreid in het aquariumwater.

Met behulp van een hoge kwaliteit diffuser, zoals de bazooka verstuiver, zul je merken dat je de CO2-dosering kan verlagen, omdat een hoger niveau van CO2-diffusie is bereikt. Dit vermindert uw lopende kosten omdat uw CO2-cilinder langer zal duren.

Als u de diffuser onder de uitstroom van het filter plaatst, zullen de kleine bellen in de stroom worden gevangen en langer in de vering blijven, waardoor meer tijd voor de CO2-belletjes in het aquariumwater wordt verspreid.

Instructions

 • Schroef de compressie kraag en voer de slangen door.
 • Duw slangen op de inlaat van de bazooka diffuser.
 • Gebruik manuele kracht (geen gereedschap), trek de compressieband over de buis vast.
 • Druk de diffuser op uw aquariumglas met behulp van de zuigkoppen.
 • Tip: Plaats net boven het substraat onder de filteruitgang. Dit zorgt ervoor dat de bellen de waterstroom van het filter binnendringen en de CO2 langer in de suspensie houden, waardoor de CO2-diffusie niveaus wordt verhoogd.
 • Tip: Als u polyurethaanbuis gebruikt, verwarm het uiteinde van de buis in vers gekookt water om het te verzachten wanneer u deze aan de diffuser bevestigt. Dit elimineert de mogelijkheid van toevallige schade.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Stefan F. Geverifieerde koper 16th Mar 2019
Voordat ik deze atomizer kocht, sprak ik met Customer Servise om te controleren of dat goed zal werken voor mijn 500l tank. Ze zeiden ja. Dus ik kocht het! Het zat 2 weken in een pack voordat ik de nieuwe kreeg 500l tank! Ik heb slechts 3 dagen gebruikt en ik kan zeggen dat het niet zo goed is hoe ze het hebben. Kleine kluitjes komen alleen uit als je 3-4 boobles p / s draait. Maar voor 500l tank 3-4 Lees verder... Voordat ik deze atomizer kocht, sprak ik met Customer Servise om te controleren of dat goed zal werken voor mijn 500l tank. Ze zeiden ja. Dus ik kocht het! Het zat 2 weken in een pack voordat ik de nieuwe kreeg 500l tank! Ik heb slechts 3 dagen gebruikt en ik kan zeggen dat het niet zo goed is hoe ze het hebben. Kleine kluitjes komen alleen uit als je 3-4 boobles p / s draait. Maar voor 500l tank 3-4 boobles is het niet inaf..Als je meer dan de verstuiver begint te grote boobles en buit maken van afval! Im absolutelly ongelukkig.Ik verspil 30 £ en ik moet een ander geld uitgegeven om reactor te kopen.. Geen refung of gedeeltelijke terugbetaling was niet offer.Just zeggen dat het werd gebruikt. Als ik weet dat ik het niet ga kopen! Ik vertrouw gewoon wat klantenservice me vertelde! Mijn fout! Mijn prijs! Maar goed! Zeer teleurgesteld! Als u als een professional moet je niet zeggen voor 500l tank. Het kan max zijn voor 250l, maar ik zou niet aanbevelen voor zware plantet tank wanne


Small logo for CO2 Supermarket
Antwoord van CO2 Supermarket
Het spijt ons te horen dat je ongelukkig bent, maar 4 bellen per seconde is voldoende voor een tank van 500 liter (4 bellen / seconde is eigenlijk meer bij de aquariumgrootte van 600L). Op basis van het geluid probeer je het te gebruiken buiten de aanbevolen limiet van 500L of 4 bellen / seconde, en dat is waarom je problemen hebt, niet omdat het product defect is of niet voldoet aan de beschrijving.

Helle R. Geverifieerde koper 29th Jan 2019
Zuignapjes kunnen een pijn in de kont zijn, en je moet ze echt goed indrukken. Zuignapjes kunnen een pijn in de kont zijn, en je moet ze echt goed indrukken.
Phil F. Geverifieerde koper 9th Jan 2019
Dit is de enige diffuser die ik heb gebruikt, dus ik heb niets om mee te vergelijken, maar ik kan bevestigen dat de bubbels ongelooflijk klein zijn, en het is gemakkelijk om het weg te stoppen in de hoek van de tank, zodat het niet zichtbaar is. Dit is de enige diffuser die ik heb gebruikt, dus ik heb niets om mee te vergelijken, maar ik kan bevestigen dat de bubbels ongelooflijk klein zijn, en het is gemakkelijk om het weg te stoppen in de hoek van de tank, zodat het niet zichtbaar is.
Emanuela T. Geverifieerde koper 13th Dec 2018
Superproduct het maakt kleine ballen Superproduct het maakt kleine ballen
Martin S. Geverifieerde koper 29th Aug 2018
Supergoede deffusor die zo kleine en harmonieuze bubbels creëert, geen bellen die snel naar de oppervlakte zweven zonder dat degenen die het oppervlak bereiken op het oppervlak kunnen blijven totdat ze in het water worden gemengd. Heb het in een wagen van 240 liter. Supergoede deffusor die zo kleine en harmonieuze bubbels creëert, geen bellen die snel naar de oppervlakte zweven zonder dat degenen die het oppervlak bereiken op het oppervlak kunnen blijven totdat ze in het water worden gemengd. Heb het in een wagen van 240 liter.
Jimmi N. Geverifieerde koper 12th May 2018
werk zoals verwacht werk zoals verwacht
Dave F. Geverifieerde koper 3rd May 2018
Fantastisch product! Kleine bubbels Fantastisch product! Kleine bubbels
Michael K. Geverifieerde koper 22nd Apr 2018
Goed product. Werkt goed Goed product. Werkt goed
Ahmad Z. Geverifieerde koper 9th Mar 2018
Perfecte kwaliteit....... Perfecte kwaliteit.......
Jan A. Geverifieerde koper 3rd Feb 2018
Werkt perfect. Makkelijk te installeren Werkt perfect. Makkelijk te installeren
Bekijk meer reviews  Loading

Photo Viewer

Foto van 80mm Bazooka atomizer diffuser voor geplant tanks
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product