Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > CO2-diffusoren > Bazooka Atomizer CO2 Diffusers > Bazooka Verstuiver Co2-diffuser - 60 Mm Voor Aquaria Tot 200l

60 Mm Bazooka Verstuiver CO2-diffuser Voor Aquaria Tot 200L

€30,99
Bazooka verstuiver CO2-diffuser - 60 mm voor aquaria tot 200L
 
 

Belangrijkste feiten

 • Zeer efficiënte CO2-diffuser.
 • Produceert een waas van ongelooflijk kleine bubbels.
 • Eenvoudig te installeren.
 • Deze 60 mm-variëteit wordt aanbevolen voor aquaria tot 200L.
 • vereist 3 bar / 40 PSI druk om te functioneren (geleverd door alle CO2 Supermarket regelaars).

Beschrijving

De bubbels geproduceerd door een Bazooka verstuiver diffuser zijn ongelooflijk klein (vandaar het woord 'atoom' in de naam van het product) en verschijnen bijna als een rook of waas als ze de diffuser verlaten. Deze ongelooflijk fijne bubbels hebben een veel groter oppervlak in vergelijking met een grote bubbel en worden daarom gemakkelijker in het aquariumwater gediffundeerd.

Met behulp van een diffuser van hoge kwaliteit, zoals de bazooka-verstuiver, zult u merken dat u uw CO2-dosering (aantal bellen) kunt verlagen omdat een hogere CO2-diffusie wordt bereikt. Dit verlaagt uw bedrijfskosten omdat uw CO2-cilinder langer meegaat.

Bovendien, als u de diffuser onder de uitstroom uit het filter plaatst, zullen de kleine belletjes in de stroom blijven hangen en langer in suspensie blijven, waardoor er meer tijd is voor de CO2-bellen om in het aquariumwater te diffunderen.

Instructions

 • Schroef de compressiekraag en de toevoerslang door.
 • Duw de slangen op de inlaat van de bazooka-diffusor.
 • Gebruik handmatige kracht (geen gereedschap), trek de compressiekraag aan over de buis.
 • Druk de diffuser op uw aquariumglas met behulp van de zuignappen.
 • Tip: plaats net boven het substraat onder de filteruitstroom. Dit zorgt ervoor dat de bellen in de waterstroom uit het filter komen en houdt de CO2 langer in suspensie, waardoor de CO2-diffusiewaarden toenemen.
 • Tip: Als u een polyurethaanbuis gebruikt, moet u de punt van de slang verwarmen met vers gekookt water om het zacht te maken wanneer u het op de diffuser bevestigt. Hiermee wordt de mogelijkheid van onbedoelde schade verwijderd.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Thomas S. Geverifieerde koper 31st Mar 2019
Werkt goed! Ik zou het opnieuw kopen Werkt goed! Ik zou het opnieuw kopen
Frank K. Geverifieerde koper 18th Feb 2019
Werkt goed en produceert een fijne mist van bellen wanneer de ingangsdruk is ingesteld op 35 psi Werkt goed en produceert een fijne mist van bellen wanneer de ingangsdruk is ingesteld op 35 psi
Derek C. Geverifieerde koper 31st Oct 2018
Misschien niet zo aantrekkelijk als sommige, maar echt diffuse microscopische bubbels. Misschien niet zo aantrekkelijk als sommige, maar echt diffuse microscopische bubbels.
Stylianos K. Geverifieerde koper 6th Oct 2018
Uitstekend product, zonder problemen Uitstekend product, zonder problemen
Alan G. Geverifieerde koper 18th Sep 2018
Echt goede diffuser en creëert zeer kleine bubbels voor uitstekende diffusie. Echt goede diffuser en creëert zeer kleine bubbels voor uitstekende diffusie.
Sanjin M. Geverifieerde koper 23rd Jul 2018
Geweldige verstuiver. Zeer kleine bubbels. Mijn planten genieten ervan, even goed als ik ben. Geweldige verstuiver. Zeer kleine bubbels. Mijn planten genieten ervan, even goed als ik ben.
Robin W. Geverifieerde koper 10th Jun 2018
Werkt een baan, maar sukkels staan ​​alleen het vasthouden aan een horizontaal vlak toe om luchtbelletjes te krijgen, zolang de lengte omhoog gaat Werkt een baan, maar sukkels staan ​​alleen het vasthouden aan een horizontaal vlak toe om luchtbelletjes te krijgen, zolang de lengte omhoog gaat
Charles G. Geverifieerde koper 3rd Feb 2018
De ingestelde video's zijn erg nuttig De ingestelde video's zijn erg nuttig
Steve C. Geverifieerde koper 1st Jan 2018
Vermijd als de pest....... de eerste mislukte na 3 weken (geen luchtbellen tenzij de druk was maxed) en na veel e-mails !! een vervanging werd nu nog eens 4 weken verzonden op de tweede die is mislukt, lekt van rondom de verzegeling op de keramische buis, zo erg dat ik de bellen uit een andere kamer kan horen !!. Zou me niet stoppen om bij een CO2-supermarkt te kopen, maar ik zal de Bazooka niet opnieuw Lees verder... Vermijd als de pest....... de eerste mislukte na 3 weken (geen luchtbellen tenzij de druk was maxed) en na veel e-mails !! een vervanging werd nu nog eens 4 weken verzonden op de tweede die is mislukt, lekt van rondom de verzegeling op de keramische buis, zo erg dat ik de bellen uit een andere kamer kan horen !!. Zou me niet stoppen om bij een CO2-supermarkt te kopen, maar ik zal de Bazooka niet opnieuw gebruiken........
Peter C. Geverifieerde koper 18th Oct 2017
Werkt goed om een ​​continue stroom van fijne bubbels te creëren. Gemakkelijk verbergen in de tank. Werkt goed om een ​​continue stroom van fijne bubbels te creëren. Gemakkelijk verbergen in de tank.
Bekijk meer reviews  Loading

Photo Viewer

Foto van 60 mm Bazooka verstuiver voor beplante aquaria
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product