Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > CO2-diffusoren > Bazooka Atomizer CO2 Diffusers > Bazooka Verstuiver Co2-diffuser - 70 Mm Voor Aquaria Tot 300 L

70 Mm Bazooka Verstuiver CO2-diffuser Voor Aquaria Tot 300L

€31,99
Bazooka verstuiver CO2-diffuser - 70 mm voor aquaria tot 300 l
 
 

Belangrijkste feiten

 • Zeer efficiënte CO2-diffuser.
 • Produceert een waas van ongelooflijk kleine bubbels.
 • Eenvoudig te installeren.
 • Deze 70 mm-variëteit wordt aanbevolen voor aquaria tot 300L.
 • vereist 3 bar / 40 PSI druk om te functioneren (geleverd door alle CO2 Supermarket regelaars).

Beschrijving

De bubbels geproduceerd door een Bazooka verstuiver diffuser zijn ongelooflijk klein (vandaar het woord 'atoom' in de naam van het product) en verschijnen bijna als een rook of waas als ze de diffuser verlaten. Deze ongelooflijk fijne bubbels hebben een veel groter oppervlak in vergelijking met een grote bubbel en worden daarom gemakkelijker in het aquariumwater gediffundeerd.

Met behulp van een diffuser van hoge kwaliteit, zoals de bazooka-verstuiver, zult u merken dat u uw CO2-dosering (aantal bellen) kunt verlagen omdat een hogere CO2-diffusie wordt bereikt. Dit verlaagt uw bedrijfskosten omdat uw CO2-cilinder langer meegaat.

Bovendien, als u de diffuser onder de uitstroom uit het filter plaatst, zullen de kleine belletjes in de stroom blijven hangen en langer in suspensie blijven, waardoor er meer tijd is voor de CO2-bellen om in het aquariumwater te diffunderen.

Instructions

 • Schroef de compressiekraag en de toevoerslang door.
 • Duw de slangen op de inlaat van de bazooka-diffusor.
 • Gebruik handmatige kracht (geen gereedschap), trek de compressiekraag aan over de buis.
 • Druk de diffuser op uw aquariumglas met behulp van de zuignappen.
 • Tip: plaats net boven het substraat onder de filteruitstroom. Dit zorgt ervoor dat de bellen in de waterstroom uit het filter komen en houdt de CO2 langer in suspensie, waardoor de CO2-diffusiewaarden toenemen.
 • Tip: Als u een polyurethaanbuis gebruikt, moet u de punt van de slang verwarmen met vers gekookt water om het zacht te maken wanneer u het op de diffuser bevestigt. Hiermee wordt de mogelijkheid van onbedoelde schade verwijderd.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Lukas K. Geverifieerde koper 27th May 2019
Werkt goed. Maar niet zo goed. Werkt goed. Maar niet zo goed.
Len W. Geverifieerde koper 21st May 2019
Ik heb dit gebruikt om mee te beginnen toen ik het ontving, maar vanwege de enorme hoeveelheid microbellen waardoor het water er erg bewolkt uitzag, kocht ik een inline defuser het verschil was echt geweldig, dat wil niet zeggen dat deze defuser slecht is Ik heb dit gebruikt om mee te beginnen toen ik het ontving, maar vanwege de enorme hoeveelheid microbellen waardoor het water er erg bewolkt uitzag, kocht ik een inline defuser het verschil was echt geweldig, dat wil niet zeggen dat deze defuser slecht is
Zoubir E. Geverifieerde koper 28th Jan 2019
Helemaal overeenkomt met de beschrijving maakt fijne co2-bubbels Ik beveel dit artikel ten zeerste aan Levering en onberispelijke verpakking Helemaal overeenkomt met de beschrijving maakt fijne co2-bubbels Ik beveel dit artikel ten zeerste aan Levering en onberispelijke verpakking
Andrew L. Geverifieerde koper 9th Dec 2018
Grote verstuiving van co2 Grote verstuiving van co2
Sarah J. Geverifieerde koper 22nd Nov 2018
Gebruik een inline diffuser maar kreeg te horen dat er meer controle is met deze diffuser! En jongen waar ze geen kwaad in zijn Ik heb gelukkige vissen en planten groeien geweldig, het ding is een stuk kleiner dan ik dacht dat het geweldig zou zijn omdat het gemakkelijk te verbergen is, daarom koos ik voor de inline-stijl om mee te beginnen! De kleine bubbels zijn heel klein en tenzij je ze opzoekt, Lees verder... Gebruik een inline diffuser maar kreeg te horen dat er meer controle is met deze diffuser! En jongen waar ze geen kwaad in zijn Ik heb gelukkige vissen en planten groeien geweldig, het ding is een stuk kleiner dan ik dacht dat het geweldig zou zijn omdat het gemakkelijk te verbergen is, daarom koos ik voor de inline-stijl om mee te beginnen! De kleine bubbels zijn heel klein en tenzij je ze opzoekt, zul je ze niet opmerken! De levering was snel en de service die ik heb ontvangen van Co2 supermarkt betekent dat ik ze definitief naar iedereen zou verwijzen!
Javier S. Geverifieerde koper 12th Nov 2018
Ongelooflijk fijne bubbels. Je moet 5-10 minuten wachten om te werken zoals in het begin, om welke reden dan ook, er verschijnen erg grote bubbels. Maar na die 10 minuten zijn de bubbels zo fijn dat je je niet kunt voorstellen. Voor de puristen die kristalhelder water willen zien 100% van de tijd dat ik een reactor zou aanbevelen, omdat de bazooka een mist zal produceren die pas 10-15 minuten na het Lees verder... Ongelooflijk fijne bubbels. Je moet 5-10 minuten wachten om te werken zoals in het begin, om welke reden dan ook, er verschijnen erg grote bubbels. Maar na die 10 minuten zijn de bubbels zo fijn dat je je niet kunt voorstellen. Voor de puristen die kristalhelder water willen zien 100% van de tijd dat ik een reactor zou aanbevelen, omdat de bazooka een mist zal produceren die pas 10-15 minuten na het afgaan van de solenoïde (of wat dan ook) zal worden gezien, maar voor die die al een polenglas hebben en denken aan een inline of een bazooka, dit is absoluut de manier om te gaan. Ik zou niet tevredener kunnen zijn.
Gareth W. Geverifieerde koper 17th Oct 2018
Produceert een zeer fijne nevel van Co2-bubbels. Produceert een zeer fijne nevel van Co2-bubbels.
Jørgen Sø. Geverifieerde koper 22nd Sep 2018
Echt goed, nu doet onze co2 het heel goed. Mevrouw Jørgen Echt goed, nu doet onze co2 het heel goed. Mevrouw Jørgen
Dave G. Geverifieerde koper 21st Aug 2018
Geweldige diffuser die echt kleine bubbels produceert Geweldige diffuser die echt kleine bubbels produceert
Jason C. Geverifieerde koper 7th Jul 2018
Nu heb ik een goedkope diffuser van £ 3,99 meegenomen en dacht dat dat goed was, maar toen ik dit bracht, was ik weggeblazen! De bellengrootte bij het verlaten van de verstuiver is ongeveer 0,2 mm tegen de tijd dat ze de waterlijn bereiken die ze bijna 100% zijn kwijtgeraakt, nu willen we allemaal 100% geen verspilling. Nu heb ik een goedkope diffuser van £ 3,99 meegenomen en dacht dat dat goed was, maar toen ik dit bracht, was ik weggeblazen! De bellengrootte bij het verlaten van de verstuiver is ongeveer 0,2 mm tegen de tijd dat ze de waterlijn bereiken die ze bijna 100% zijn kwijtgeraakt, nu willen we allemaal 100% geen verspilling.
Bekijk meer reviews  Loading

Photo Viewer

Foto van 70 mm Bazooka verstuiver voor beplante aquaria
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product