Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > CO2-diffusoren > Mixer Reactor CO2-diffusoren > Mixer Reactor Co2-diffuser - Regelmatig Voor Aquaria Tot 150l

Regelmatige Mixerreactor CO2-diffuser Voor Aquaria Tot 150L

€22,99
Mixer Reactor CO2-diffuser - Regelmatig voor aquaria tot 150L
 

Belangrijkste feiten

 • Regelmatige grootte voor 1000 liter / uur stromingssnelheid.
 • Efficiënte CO2 diffusie.
 • Vallen CO2 in de reactorbehuizing totdat het volledig in het aquariumwater is verspreid.
 • Dual impellers meng het CO2 met water.
 • Compact formaat maakt het mogelijk om binnen of buiten het aquarium te gebruiken.
 • Elektriciteit is niet nodig, aangezien het de stroom van water uit het filter gebruikt.
 • Eenvoudig schoonmaken en onderhouden.
 • Past bij 12 / 16mm en 16 / 22mm (met behulp van spacers). Klik hier voor advies over buizenmaat
 • Hoogte: 22cm
 • Diameter: 5.5cm
 

Beschrijving

Een Mixer Reactor Diffuser gebruikt de uitlaat van een filter of pomp om CO2 direct met het water te mengen voordat u het aquarium binnentreedt. Het proces werkt door het mengen van de CO2 en het water bovenaan de diffuser met behulp van dubbele impellers, die draaien met behulp van de kracht van water die de reactor binnentreedt.

De uitlaat bevindt zich onderin de reactorkamer en daarom komt alleen het volledig uitgestoten CO2 / water uit, omdat de CO2 op de bovenkant van het apparaat blijft, is het volledig verspreid. Het resultaat is dat bijna 100% CO2 absorptie kan worden bereikt.

De reactor past op 12 / 16mm buizen, maar er zijn ook afstandhouders om de montage van 16 / 22mm buizen mogelijk te maken.

Instructions

 • Reactoren worden geïnstalleerd op de retour / uitstroombuis van een filter als het water weer in het aquarium wordt ingevoerd.
 • Snijd of vervang uw filterbuis met PVC-buis.
 • Bevestig de filterslang aan de corresponderende inlaat / uitlaat van de reactor.
 • Sluit de CO2-toevoer aan op de CO2-inlaat van de reactor.
 • Zet filter en CO2 aan en laat reactor toe met water vullen.
 • Omkeren (draai ondersteboven) de reactor om eventuele gevangen lucht uit te schuiven.
 • Pas de CO2-snelheid aan tot het gewenste doseringsniveau bereikt is.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

David M. Geverifieerde koper 22nd Jan 2024
Lijkt goed te werken, ik zie geen luchtbellen in de tank, dus bedoel dat alle CO2 in de reactor wordt verspreid zoals het bedoeld is Lijkt goed te werken, ik zie geen luchtbellen in de tank, dus bedoel dat alle CO2 in de reactor wordt verspreid zoals het bedoeld is
Treeve O. Geverifieerde koper 11th Sep 2023
Werkt goed als hij is opgezet, pas op voor de afdichting aan de onderkant, deze lekte toen ik hem voor het eerst kreeg. Loopt relatief stil, zelfs bij co2 is er slechts een klein waterdruppelgeluid. Zeer weinig bubbels. De mijne wordt gebruikt op een tank van 40 liter, dus hij werkt ook voor kleine tanks. Werkt goed als hij is opgezet, pas op voor de afdichting aan de onderkant, deze lekte toen ik hem voor het eerst kreeg. Loopt relatief stil, zelfs bij co2 is er slechts een klein waterdruppelgeluid. Zeer weinig bubbels. De mijne wordt gebruikt op een tank van 40 liter, dus hij werkt ook voor kleine tanks.
S Y. Geverifieerde koper 5th Jan 2021
Uitstekend product. Het is zeer efficiënt in het verdelen van CO2 door mijn aquarium. Uitstekend product. Het is zeer efficiënt in het verdelen van CO2 door mijn aquarium.
Colin R. Geverifieerde koper 18th Oct 2020
Nog steeds aan het opzetten, maar lijkt oké Nog steeds aan het opzetten, maar lijkt oké
Peter F. Geverifieerde koper 1st Sep 2017
Snelle bezorging. Goede prijs. Goede instructies en video via YouTube. Dank je. Snelle bezorging. Goede prijs. Goede instructies en video via YouTube. Dank je.
Robert Geverifieerde koper 21st Mar 2017
In een poging om als verplaatsingskit uit de tank te verwijderen, bestelde ik dit om mijn tankdiffuser te vervangen, makkelijk te installeren, maar u moet een aantal clips voor voer- en retourpijpen krijgen. Het was voor 1 paar uur aan het lopen maar merkt op dat de rota er soms in stond en het had een kraan nodig om het weer te laten gaan. Strapte het omlaag en verwijderde beide inwendige rotas om Lees verder... In een poging om als verplaatsingskit uit de tank te verwijderen, bestelde ik dit om mijn tankdiffuser te vervangen, makkelijk te installeren, maar u moet een aantal clips voor voer- en retourpijpen krijgen. Het was voor 1 paar uur aan het lopen maar merkt op dat de rota er soms in stond en het had een kraan nodig om het weer te laten gaan. Strapte het omlaag en verwijderde beide inwendige rotas om te ontdekken dat er randen overblijven van de mal. Gebruikt wat fijn nat / droog zandpapier om ze af te zand, weer te geven en het gaat niet alleen goed maar het is veel stiller. Zeer weinig bellen in terugkeer naar tank, dus het moet werken....
John E. Geverifieerde koper 7th Jan 2017
Het leuk vinden! aanbevolen verkoper Het leuk vinden! aanbevolen verkoper
Peter M. Geverifieerde koper 31st Aug 2016
Geen zichtbare tekenen van co2 bubbels in mijn aquarium met deze reactor, dus geen verspilling van gas nu. Voor de eerste keer krijg ik de hele dag kalkgroen op mijn drop checker. Zoals anderen al hebben gezegd, zijn de slangverbindingen niet waterdicht zonder slangklemmen. Het is ook een beetje luidruchtig, wat sommige mensen kan irriteren. Als de slangverbindingen beter waren en meegeleverd werden Lees verder... Geen zichtbare tekenen van co2 bubbels in mijn aquarium met deze reactor, dus geen verspilling van gas nu. Voor de eerste keer krijg ik de hele dag kalkgroen op mijn drop checker. Zoals anderen al hebben gezegd, zijn de slangverbindingen niet waterdicht zonder slangklemmen. Het is ook een beetje luidruchtig, wat sommige mensen kan irriteren. Als de slangverbindingen beter waren en meegeleverd werden met een schroef- / oppervlaktegebied, dan zou ik 5 sterren geven. (Zuigkoppen houden niet vast aan hout) Vijf sterren voor efficiënte co2 diffusie.
Paul L. Geverifieerde koper 26th Dec 2015
Gekocht met achterdocht. Maar welk verschil maakt het! Ik heb een tweede gekocht !! Service van CO2 Supermarket is foutloos, dank u. Gekocht met achterdocht. Maar welk verschil maakt het! Ik heb een tweede gekocht !! Service van CO2 Supermarket is foutloos, dank u.
Robert T. Geverifieerde koper 12th Oct 2015
Werkt goed, vallen de CO2 en krijg er niet veel uit. Ik zet wat filterschuim aan de onderkant om eventuele CO2 te voorkomen die probeert te ontsnappen. Werkt goed, vallen de CO2 en krijg er niet veel uit. Ik zet wat filterschuim aan de onderkant om eventuele CO2 te voorkomen die probeert te ontsnappen.

Photo Viewer

Regelmatige ISTA Max Mix Mixer Reactor Diffuser voor geplantte aquaria
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product