Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > CO2-diffusoren > Mixer Reactor CO2-diffusoren > Mixer Reactor Co2-diffuser - Groot Voor Aquaria Tot 500l

Grote Mixer Reactor CO2-diffuser Voor Aquaria Tot 500L

€24,49
Mixer Reactor CO2-diffuser - Groot voor aquaria tot 500L
 

Belangrijkste feiten

 • Regelmatige grootte voor 1,000 - 2000 liter / uur stromingssnelheid.
 • Efficiënte CO2 diffusie.
 • Vallen CO2 in de reactorbehuizing totdat het volledig in het aquariumwater is verspreid.
 • Dual impellers meng het CO2 met water.
 • Compact formaat maakt het mogelijk om binnen of buiten het aquarium te gebruiken.
 • Elektriciteit is niet nodig, aangezien het de stroom van water uit het filter gebruikt.
 • Eenvoudig schoonmaken en onderhouden.
 • Past bij 12 / 16mm en 16 / 22mm (met behulp van spacers). Klik hier voor advies over buisgrootte
 • Hoogte: 33cm
 • Diameter: 5.5cm
 

Beschrijving

Een Mixer Reactor Diffuser gebruikt de uitlaat van een filter of pomp om CO2 direct met het water te mengen voordat u het aquarium binnentreedt. Het proces werkt door het mengen van de CO2 en het water bovenaan de diffuser met behulp van dubbele impellers, die draaien met behulp van de kracht van water die de reactor binnentreedt.

De uitlaat bevindt zich onderin de reactorkamer en daarom komt alleen het volledig uitgestoten CO2 / water uit, omdat de CO2 op de bovenkant van het apparaat blijft, is het volledig verspreid. Het resultaat is dat bijna 100% CO2 absorptie kan worden bereikt.

De reactor past op 12 / 16mm buizen, maar er zijn ook afstandhouders om de montage van 16 / 22mm buizen mogelijk te maken.

Instructions

 • Reactoren worden geïnstalleerd op de retour / uitstroombuis van een filter als het water weer in het aquarium wordt ingevoerd.
 • Snijd of vervang uw filterbuis met PVC-buis.
 • Bevestig de filterslang aan de corresponderende inlaat / uitlaat van de reactor.
 • Sluit de CO2-toevoer aan op de CO2-inlaat van de reactor.
 • Zet filter en CO2 aan en laat reactor toe met water vullen.
 • Omkeren (draai ondersteboven) de reactor om eventuele gevangen lucht uit te schuiven.
 • Pas de CO2-snelheid aan tot het gewenste doseringsniveau bereikt is.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Tom M. Geverifieerde koper 14th Feb 2024
Dit is wat ik had verwacht voor £ 20, ik ben blij met de reactor en het is een zeer goede prijs, maar het is duidelijk waarom hij goedkoop is. Ik ontdekte dat er lucht door een opening werd geduwd waar de centrale pijp aan de binnenkant aansluit op het bovenste mondstuk, waardoor er lucht in het aquarium werd geduwd. Ik ontdekte dat het toevoegen van een O-ring aan de spuitmond aan de binnenkant Lees verder... Dit is wat ik had verwacht voor £ 20, ik ben blij met de reactor en het is een zeer goede prijs, maar het is duidelijk waarom hij goedkoop is. Ik ontdekte dat er lucht door een opening werd geduwd waar de centrale pijp aan de binnenkant aansluit op het bovenste mondstuk, waardoor er lucht in het aquarium werd geduwd. Ik ontdekte dat het toevoegen van een O-ring aan de spuitmond aan de binnenkant dit volledig verhindert, het werkte voor beide reactoren die ik kocht. Ik moest wel een heel klein beetje plastic van de bovenste draaiende "propeller" scheren om te voorkomen dat deze tegen de O-ring zou worden gedrukt. Ik moest ook de malnaden op het bovenste mondstuk van de reactor afscheren om een goede afdichting te krijgen met de bocht van 90 graden. Zelfs nu lekt het een beetje. Het is een beetje lastig om de afdichting aan de onderkant goed te krijgen, soms sluit hij perfect af, soms niet. Ik heb het getest door 1 mondstuk en het CO2-gat af te dekken en te blazen en vervolgens naar lucht te luisteren. Er is niet echt een staart in de bocht van 90 waar de slang comfortabel op kan worden aangesloten. Over het algemeen ben ik gelukkig genoeg
S Y. Geverifieerde koper 13th Jan 2024
Deze unit draait goed en zorgt voor een uitstekende diffusie. Ik houd er niet van om luchtbellen in de tank te zien en omdat het niet veel luchtbellen produceert, doet het precies wat ik wil. Deze unit draait goed en zorgt voor een uitstekende diffusie. Ik houd er niet van om luchtbellen in de tank te zien en omdat het niet veel luchtbellen produceert, doet het precies wat ik wil.
Colin S. Geverifieerde koper 17th Oct 2023
Ik haat het om CO2-bellen rond de tank te zien zweven en dit lost dat op door de CO2 in de reactor op te vangen, dus ik ben erg blij met mijn aankoop. De waaiers zijn vrijwel stil, ik kan het alleen horen als mijn oor er vlak bij komt. Ik haat het om CO2-bellen rond de tank te zien zweven en dit lost dat op door de CO2 in de reactor op te vangen, dus ik ben erg blij met mijn aankoop. De waaiers zijn vrijwel stil, ik kan het alleen horen als mijn oor er vlak bij komt.
Mike D. Geverifieerde koper 21st Apr 2023
Helaas is de constructie van deze items ontoereikend. Het is buitengewoon moeilijk om in een krappe ruimte te passen en tegelijkertijd alle lucht eruit te laten ontsnappen. Toen ik het eenmaal goed had laten werken, was het niet zo efficiënt als mijn huidige inline diffuser. Ik ben teleurgesteld en heb het na een dag operatie verwijderd. Helaas is de constructie van deze items ontoereikend. Het is buitengewoon moeilijk om in een krappe ruimte te passen en tegelijkertijd alle lucht eruit te laten ontsnappen. Toen ik het eenmaal goed had laten werken, was het niet zo efficiënt als mijn huidige inline diffuser. Ik ben teleurgesteld en heb het na een dag operatie verwijderd.


Small logo for CO2 Supermarket
Antwoord van CO2 Supermarket
Het spijt ons te horen dat u een probleem heeft gehad. Ja, er is ruimte nodig om de reactor om te keren om de ingesloten lucht na installatie te verdrijven, of u kunt de CO2-buis tijdelijk losmaken en de lucht daaruit laten ontsnappen. Reactoren zijn 100% efficiënt omdat de CO2 in de reactor wordt opgesloten en niet kan ontsnappen.

Gerry . Geverifieerde koper 10th Jan 2023
Uitstekende service, geen problemen, bedankt. Uitstekende service, geen problemen, bedankt.
Simon S. Geverifieerde koper 18th Nov 2022
Werkt prima, hiermee geen luchtbellen meer in de tank Werkt prima, hiermee geen luchtbellen meer in de tank
Adrian K. Geverifieerde koper 8th Oct 2022
het geld zeker waard het geld zeker waard
Byron B. Geverifieerde koper 27th Jul 2022
Grootste geldverspilling ooit. Overal gelekt. Propellers draaiden zelfs niet rond met Fluval 407. Ik moest toen geld uitgeven om buizen te vervangen die ik had gesneden om te passen. Absoluut rokend Grootste geldverspilling ooit. Overal gelekt. Propellers draaiden zelfs niet rond met Fluval 407. Ik moest toen geld uitgeven om buizen te vervangen die ik had gesneden om te passen. Absoluut rokend


Small logo for CO2 Supermarket
Antwoord van CO2 Supermarket
Het spijt ons dat te horen, Byron. Soms is er een kleine braam van plastic die ervoor kan zorgen dat de waaiers niet vrij kunnen ronddraaien, dus als je dat eenmaal hebt verwijderd, zou je moeten merken dat ze soepel draaien.

Mohamed S. Geverifieerde koper 25th Jan 2020
Als je 12 mm / 16 mm gebruikt, denk ik dat het goed zal komen, maar koop de 16 mm / 22 mm niet, want deze zal door de verbinding lekken Als je 12 mm / 16 mm gebruikt, denk ik dat het goed zal komen, maar koop de 16 mm / 22 mm niet, want deze zal door de verbinding lekken
Ivor G. Geverifieerde koper 26th Nov 2016
Uitstekende manier om CO2 in het aquariumwater te injecteren Uitstekende manier om CO2 in het aquariumwater te injecteren
Bekijk meer reviews  Loading

Photo Viewer

Grote ISTA Max Mix Mixer Reactor Diffuser voor geplantte aquaria
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product