Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > CO2-diffusoren > Mixer Reactor CO2-diffusoren > Mixer Reactor Co2-diffuser - Groot Voor Aquaria Tot 500l

Grote Mixer Reactor CO2-diffuser Voor Aquaria Tot 500L

€23,99
Mixer Reactor CO2-diffuser - Groot voor aquaria tot 500L
 

Belangrijkste feiten

 • Regelmatige grootte voor 1,000 - 2000 liter / uur stromingssnelheid.
 • Efficiënte CO2 diffusie.
 • Vallen CO2 in de reactorbehuizing totdat het volledig in het aquariumwater is verspreid.
 • Dual impellers meng het CO2 met water.
 • Compact formaat maakt het mogelijk om binnen of buiten het aquarium te gebruiken.
 • Elektriciteit is niet nodig, aangezien het de stroom van water uit het filter gebruikt.
 • Eenvoudig schoonmaken en onderhouden.
 • Past bij 12 / 16mm en 16 / 22mm (met behulp van spacers). Klik hier voor advies over buisgrootte
 • Hoogte: 33cm
 • Diameter: 5.5cm
 

Beschrijving

Een Mixer Reactor Diffuser gebruikt de uitlaat van een filter of pomp om CO2 direct met het water te mengen voordat u het aquarium binnentreedt. Het proces werkt door het mengen van de CO2 en het water bovenaan de diffuser met behulp van dubbele impellers, die draaien met behulp van de kracht van water die de reactor binnentreedt.

De uitlaat bevindt zich onderin de reactorkamer en daarom komt alleen het volledig uitgestoten CO2 / water uit, omdat de CO2 op de bovenkant van het apparaat blijft, is het volledig verspreid. Het resultaat is dat bijna 100% CO2 absorptie kan worden bereikt.

De reactor past op 12 / 16mm buizen, maar er zijn ook afstandhouders om de montage van 16 / 22mm buizen mogelijk te maken.

Instructions

 • Reactoren worden geïnstalleerd op de retour / uitstroombuis van een filter als het water weer in het aquarium wordt ingevoerd.
 • Snijd of vervang uw filterbuis met PVC-buis.
 • Bevestig de filterslang aan de corresponderende inlaat / uitlaat van de reactor.
 • Sluit de CO2-toevoer aan op de CO2-inlaat van de reactor.
 • Zet filter en CO2 aan en laat reactor toe met water vullen.
 • Omkeren (draai ondersteboven) de reactor om eventuele gevangen lucht uit te schuiven.
 • Pas de CO2-snelheid aan tot het gewenste doseringsniveau bereikt is.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Mohamed S. Geverifieerde koper 25th Jan 2020
Als je 12 mm / 16 mm gebruikt, denk ik dat het goed zal komen, maar koop de 16 mm / 22 mm niet, want deze zal door de verbinding lekken Als je 12 mm / 16 mm gebruikt, denk ik dat het goed zal komen, maar koop de 16 mm / 22 mm niet, want deze zal door de verbinding lekken
Ivor G. Geverifieerde koper 26th Nov 2016
Uitstekende manier om CO2 in het aquariumwater te injecteren Uitstekende manier om CO2 in het aquariumwater te injecteren
Semmad P. Geverifieerde koper 22nd Apr 2016
Très bonne diffusion is een van de meest populaire spellen van de toernooien. Très bonne diffusion is een van de meest populaire spellen van de toernooien.
Serina E. Geverifieerde koper 29th Jan 2016
Het werkt heel goed, maar het is essentieel om genoeg stroom te hebben om de reactor te laten lopen, anders zal de propeller stoppen. Let op dat het een beetje moeilijk is om een ​​waterdichte afdichting te krijgen bij gebruik van de adapters. Het werkt heel goed, maar het is essentieel om genoeg stroom te hebben om de reactor te laten lopen, anders zal de propeller stoppen. Let op dat het een beetje moeilijk is om een ​​waterdichte afdichting te krijgen bij gebruik van de adapters.
Stuart . Geverifieerde koper 18th Dec 2015
Het product is zeer goed, stilstaande lijnen verspreiden briljant. Het product is zeer goed, stilstaande lijnen verspreiden briljant.
Paul W. Geverifieerde koper 18th Dec 2015
Een goed product, tegen een goede prijs, en snel geleverd. Uitstekende service. Dank je. Een goed product, tegen een goede prijs, en snel geleverd. Uitstekende service. Dank je.
Anthony P. Geverifieerde koper 12th Dec 2015
Werkt echt heel goed. Geen bubbels in de tank en mijn co2 duurt langer aangezien er geen co2 verspilling is wat er ooit met dit is en in mijn kast verborgen is. Mijn enige grip en zoals anderen al hebben gezegd, zijn de inlaat- en uitlaatgroottes. Mijn pijp is 19 / 27mm en de stroom is beperkt door te dalen tot 16/22 en dan tot 12/16 hiervoor. Mijn spacers lekken ook maar Teflon tape heeft dat uit Lees verder... Werkt echt heel goed. Geen bubbels in de tank en mijn co2 duurt langer aangezien er geen co2 verspilling is wat er ooit met dit is en in mijn kast verborgen is. Mijn enige grip en zoals anderen al hebben gezegd, zijn de inlaat- en uitlaatgroottes. Mijn pijp is 19 / 27mm en de stroom is beperkt door te dalen tot 16/22 en dan tot 12/16 hiervoor. Mijn spacers lekken ook maar Teflon tape heeft dat uit gesorteerd. Anders dan is het uitstekend
Florence W. Geverifieerde koper 12th Nov 2015
Het werkt echt goed, geen co2 bubbels in de tank 100% diffusie zoals geadverteerd. Niet toppunten omdat de afstandhouders voor 16 / 22mm buizen beperken, wat een beetje schaamt, anders is het een zeer goed product. Het werkt echt goed, geen co2 bubbels in de tank 100% diffusie zoals geadverteerd. Niet toppunten omdat de afstandhouders voor 16 / 22mm buizen beperken, wat een beetje schaamt, anders is het een zeer goed product.
Alex G. Geverifieerde koper 21st Sep 2015
Echt goed product, doet wat het bedoeld is en krijgt geen co2 in de tank. De impellers maken een beetje een rammeluid maar niets te ernstig. Echt goed product, doet wat het bedoeld is en krijgt geen co2 in de tank. De impellers maken een beetje een rammeluid maar niets te ernstig.
Louise B. Geverifieerde koper 18th Sep 2015
Ik heb het al een tijdje gebruikt en ik kan de resultaten zeker zien - krijg geen CO2-bubbels in mijn tank die ik gehaat heb! Gewoon wens dat het een goede 16/22 verscheidenheid heeft gemaakt in plaats van het gebruik van spacers. Ik heb het al een tijdje gebruikt en ik kan de resultaten zeker zien - krijg geen CO2-bubbels in mijn tank die ik gehaat heb! Gewoon wens dat het een goede 16/22 verscheidenheid heeft gemaakt in plaats van het gebruik van spacers.

Photo Viewer

Grote ISTA Max Mix Mixer Reactor Diffuser voor geplantte aquaria
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product