Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > CO2-regulatoren > Dual Stage Met Solenoïde > Ultimate-se Dual Stage Co2-regelaar

Ultimate-SE Dual Stage CO2-regelaar

€162,99

Systeem aanpassen

Update Cart
 

Belangrijkste feiten

 • Ontwerp en fabricage van de hoogste kwaliteit.
 • Tweetrapsmechanisme zorgt voor een constante uitgangsdruk gedurende de hele levensduur van de cilinder.
 • Instelbare uitgangsdruk 0-8 bar om te voldoen aan de behoeften van elk aquarium (20L - 3000L).
 • Hoogwaardige geïntegreerde 12v DC-solenoïde - veilig, laag stroomverbruik, koele temperatuur en gegarandeerd geen geluid. Netstroomtransformator inbegrepen.
 • Hoge precisie naaldventiel voor ultieme controle over de dosering.
 • Dubbele manometers geven de ingangsdruk en de uitgaande werkdruk weer.
 • Magneetventiel met magneetklep maakt het mogelijk om CO2 op bepaalde tijden in / uit te schakelen.
 • Industriestandaard moer, compatibel met DIN 477 / BS 341 nr. 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dekt VK, Europa en Azië).
 • Werkt met elke CO2 diffusor.
 • Keuze uit stekker en voltage.
 

Beschrijving

Ongelooflijke functie, ontwerp en fabricage - de Ultimate-SE Dual Stage CO2-regelaar met 12v DC-solenoïde geeft de hoogst mogelijke prestaties.

Het tweetraps mechanisme zorgt ervoor dat de uitgangsdruk niet toeneemt, ook niet als de ingangsdruk toeneemt of afneemt, zoals wel kan gebeuren tijdens de levensduur van de CO2 cilinder. Dit geeft u de gemoedsrust dat de druk en flow altijd op het door u ingestelde niveau blijven.

De instelbare uitgangsdruk zorgt ervoor dat de regelaar aan de behoeften van elk aquarium kan voldoen, of het nu gaat om een klein nano-aquarium van slechts 20L of een aquarium van 3000L dat meerdere diffusors nodig heeft, deze regelaar kan de druk leveren die nodig is.

De regelaar wordt standaard geleverd met een geavanceerde, geavanceerde 12v DC-magneetklep. Het garandeert een veilige werking, een laag stroomverbruik, een koele bedrijfstemperatuur en elimineert de mogelijkheid van zoemend geluid. Door de toevoeging van de solenoïde kan de regelaar worden aangesloten op een timerplug of pH-controller zodat de dosering van CO2 kan worden gecontroleerd. Hierdoor kan de CO2-stroom worden afgesloten wanneer de aquariumverlichting niet aan is en de planten niet fotosynthetiseren en geen baat hebben bij de toevoeging van CO2.

Er is standaard een zeer nauwkeurige naaldklep gemonteerd, die zorgt voor een zeer hoge nauwkeurigheid van de CO2-dosering. Dosering is al mogelijk vanaf 1 bel / 10 seconden, tot een constante stroom CO2, waardoor het kan functioneren voor kleine nano-aquaria van 20L tot grote aquaria van enkele duizenden liters.

Instructions

 • Draai de regelaar op uw CO2-cilinder vast met een sleutel of sleutel. Gebruik uw handen niet om vast te draaien, dit zal niet voldoende afdichting creëren en zal waarschijnlijk lekken.
 • Stel de uitgangsdruk in op minimum door de drukregelknop volledig tegen de klok in te draaien.
 • Sluit de naaldklep door deze volledig met de klok mee te draaien.
 • Steek de solenoïde in een stopcontact en schakel hem in.
 • Open de gasstroom uit uw CO2-cilinder.
 • De cilinderdrukmeter geeft nu de druk van de cilinder aan. Draai de drukregelaar met de klok mee totdat hij 40PSI aangeeft, wat een goed startpunt is voor een installatie met een enkele diffusor.
 • Met de bellenteller bevestigd, draait u het naaldventiel tegen de klok in om de gewenste belsnelheid te bereiken. 1 luchtbel / seconde is geschikt voor een aquarium van 150 liter - pas uw dosering hierop aan, dwz 2 bellen / seconde voor een aquarium van 300 liter.
 • Klik hier om de volledige installatiegids voor tweetrapsregelaars te lezen
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Steve M. Geverifieerde koper 16th May 2023
Ik heb dit nu ongeveer een maand laten draaien en het heeft in die tijd feilloos gewerkt. Noch de stroom noch de druk is in die tijd veranderd en de solenoïde is elke keer betrouwbaar in- en uitgeschakeld. Ik ben er erg blij mee en heb het anderen aanbevolen. Ik heb dit nu ongeveer een maand laten draaien en het heeft in die tijd feilloos gewerkt. Noch de stroom noch de druk is in die tijd veranderd en de solenoïde is elke keer betrouwbaar in- en uitgeschakeld. Ik ben er erg blij mee en heb het anderen aanbevolen.
Dave E. Geverifieerde koper 9th Apr 2023
Geweldige regelaar, goede klantenservice en snelle verzending. Graag aanbevelen Geweldige regelaar, goede klantenservice en snelle verzending. Graag aanbevelen
Scott M. Geverifieerde koper 4th Apr 2023
Zeer goede kwaliteitsregelaar met alle functies die u nodig zou kunnen hebben. Geweldig om het tweetrapsmechanisme te hebben om te beschermen tegen het einde van de tankdump, ik kan rustig slapen, wetende dat het dat heeft. Zeer goede kwaliteitsregelaar met alle functies die u nodig zou kunnen hebben. Geweldig om het tweetrapsmechanisme te hebben om te beschermen tegen het einde van de tankdump, ik kan rustig slapen, wetende dat het dat heeft.
Jack B. Geverifieerde koper 22nd Mar 2023
Dit was onderdeel van het CO2-systeem dat ik heb gekocht en ik ben er erg blij mee. Het was eigenlijk groter en van betere kwaliteit dan ik had verwacht, dus ik was aangenaam verrast. Dit was onderdeel van het CO2-systeem dat ik heb gekocht en ik ben er erg blij mee. Het was eigenlijk groter en van betere kwaliteit dan ik had verwacht, dus ik was aangenaam verrast.
Michael F. Geverifieerde koper 17th Mar 2023
Uitstekende ademautomaat, gevoel van goede kwaliteit en goed ontwerp. Eenvoudige installatie met de vooraf verzonden handleidingen en werkt perfect. Eenvoudig aan te passen om de juiste dosering voor het aquarium te krijgen. Aanbevolen! Uitstekende ademautomaat, gevoel van goede kwaliteit en goed ontwerp. Eenvoudige installatie met de vooraf verzonden handleidingen en werkt perfect. Eenvoudig aan te passen om de juiste dosering voor het aquarium te krijgen. Aanbevolen!
Furkan T. Geverifieerde koper 11th Jan 2023
Ik gebruik het nu 3 maanden, het is een zeer stabiel product, eenvoudig te installeren en te gebruiken. Stel het een keer in en kijk niet achterom. Zonder problemen aangekomen in Turkije. Dank je. Ik gebruik het nu 3 maanden, het is een zeer stabiel product, eenvoudig te installeren en te gebruiken. Stel het een keer in en kijk niet achterom. Zonder problemen aangekomen in Turkije. Dank je.
Nigel F. Geverifieerde koper 17th Nov 2022
Ontvangen als onderdeel van het Ultimate-SE-systeem en het is een mooie eenheid, zeer goed gemaakt, betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken. Geweldig om een tweetrapssysteem te hebben, dus ik zal geen problemen hebben met tankdump. Ontvangen als onderdeel van het Ultimate-SE-systeem en het is een mooie eenheid, zeer goed gemaakt, betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken. Geweldig om een tweetrapssysteem te hebben, dus ik zal geen problemen hebben met tankdump.
John B. Geverifieerde koper 4th Nov 2022
Ik ben er erg van onder de indruk, de kwaliteit is uitstekend. Ik ben er erg van onder de indruk, de kwaliteit is uitstekend.
Jim F. Geverifieerde koper 26th Sep 2022
Het is een goede maat en heeft een goed gewicht/gevoel en lijkt erg goed gemaakt te zijn. Ik weet zeker dat dit lang zal duren. Het aansluiten op de cilinder was eenvoudig en kwam zelfs met een sleutel. Het is een goede maat en heeft een goed gewicht/gevoel en lijkt erg goed gemaakt te zijn. Ik weet zeker dat dit lang zal duren. Het aansluiten op de cilinder was eenvoudig en kwam zelfs met een sleutel.
James L. Geverifieerde koper 7th Sep 2022
Ik gebruik het al een paar maanden en het werkte de hele tijd foutloos, een geweldige regelaar Ik gebruik het al een paar maanden en het werkte de hele tijd foutloos, een geweldige regelaar
Bekijk meer reviews  Loading
Cilinderaansluiting
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product