Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > CO2-regulatoren > Eéntraps Met Solenoïde > Co2-regelaar Met Solenoïde, Dubbele Meters En Instelbare Uitgangsdruk

Eentraps CO2-regelaar Met Magneetventiel, Dubbele Meters En Instelbare Uitgangsdruk

€114,99

Systeem aanpassen

Update Cart
 
 

Belangrijkste feiten

 • Ontwerp en fabricage van de hoogste kwaliteit.
 • Instelbare uitvoerdruk 0-8 bar om te voldoen aan de behoeften van elk aquarium (20L - 3000L).
 • 12v DC Magneetventiel zorgt ervoor dat CO2 op gedefinieerde tijden kan worden in- en uitgeschakeld. Netvoeding inbegrepen.
 • Hoge precisie Pisco naaldventiel voor ultieme dosiscontrole.
 • Uitgang kan worden aangepast om gebruik met horizontale of verticale CO2-cilinderafsluiters mogelijk te maken.
 • Dubbele manometers geven inputdruk en outputwerkdruk weer.
 • Industriestandaard moer, compatibel met DIN 477 / BS 341 nr. 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dekt VK, Europa en Azië).
 • Werkt met CO2-diffuser.

Beschrijving

De eentrapsregelaar met instelbare druk zal de hoge druk van een CO2-cilinder verlagen tot een lagere en bruikbare druk voor gebruik in het aquarium. De mogelijkheid om de werk- / outputdruk aan te passen zorgt ervoor dat de regelaar in staat zal zijn om aan de behoeften van alle aquariumvereisten te voldoen; of dat nu een enkele CO2-diffuser is of meerdere diffusers, deze regelaar kan worden aangepast om de benodigde druk te leveren.

Standaard is een uiterst nauwkeurige Pisco-klep gemonteerd, waarmee u de CO2-dosering eenvoudig en ongelooflijk nauwkeurig kunt regelen. Als gevolg hiervan is de regelaar geschikt voor kleine / nano-aquaria, omdat de belsnelheid (dosis) kan worden verlaagd tot 1 bubbel / 10 seconden.

Omdat de Pisco-klep kan draaien, kan de regelaar worden gebruikt met horizontale of verticale cilinderkleppen. De stengel / moer kan ook worden verwijderd en kan vervolgens worden aangesloten op nanopatronen, waardoor de regelaar geschikt is voor nano-aquaria en veel grotere aquaria.

Het geïntegreerde magneetventiel biedt de mogelijkheid om de CO2 automatisch uit te schakelen met tijdsintervallen, bijvoorbeeld om te synchroniseren met de aquariumverlichting. Dit zorgt ervoor dat er geen CO2 wordt gedoseerd wanneer het niet nodig is, en verlengt daarom de levensduur van uw CO2-cilinder en bespaart geld. De 12V DC-solenoïde (inclusief netspanningstransformator) zorgt voor een veilige, lage temperatuur en gegarandeerd geen geluidsoverlast.

Dubbele manometers geven de cilinderdruk en de output / werkdruk aan.

Instructions

 • Draai de regelaar met een sleutel of sleutel aan uw CO2-cilinder vast. Gebruik uw handen niet om vast te draaien, dit zal niet voldoende afdichting creëren en zal waarschijnlijk gaan lekken.
 • Stel de uitvoerdruk in op minimum door de drukregelknop volledig linksom te draaien.
 • Sluit de naaldklep door volledig rechtsom te draaien.
 • Steek de solenoïde in een stopcontact en schakel hem in.
 • Open de gasstroom uit uw CO2-cilinder.
 • De cilinderdrukmeter geeft nu de druk van de cilinder aan. Draai de drukregelaar met de klok mee totdat deze 40PSI aangeeft, wat een goed startpunt is voor een enkele diffuserinstallatie.
 • Draai
 • met de bellenteller bevestigd, de naaldklep linksom om de gewenste belsnelheid te bereiken. 1 bubbel / seconde is geschikt voor een 150L aquarium - pas uw dosering overeenkomstig aan, dwz 2 bubbels / seconde voor 300L aquarium.
 • Klik hier om de volledige installatiehandleiding van de regelaar te lezen
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Jaakko K. Geverifieerde koper 13th Nov 2019
Goed spul! Snelle bezorging! Goed spul! Snelle bezorging!
Klaus M. Geverifieerde koper 30th Sep 2019
Leuke en zeer snelle levering Leuke en zeer snelle levering
Stephen C. Geverifieerde koper 3rd Jul 2019
Zeer uitstekende kwaliteit Zeer uitstekende kwaliteit
Leslie S. Geverifieerde koper 15th May 2019
Best eng om na te denken over het opzetten, online instructies zijn volkomen duidelijk en bleken eenvoudig en verstandig te zijn. Hou ervan. Best eng om na te denken over het opzetten, online instructies zijn volkomen duidelijk en bleken eenvoudig en verstandig te zijn. Hou ervan.
Graham C. Geverifieerde koper 13th May 2019
Perfect geeft u volledige controle en veilig Perfect geeft u volledige controle en veilig
Harry F. Geverifieerde koper 12th Mar 2019
Fantastisch product, geweldige kwaliteit en fantastische service en waarde Fantastisch product, geweldige kwaliteit en fantastische service en waarde
Björn Bl. Geverifieerde koper 30th Jan 2019
Dit is een geweldige regulator, gemakkelijk te gebruiken en werkt geweldig. Dit is een geweldige regulator, gemakkelijk te gebruiken en werkt geweldig.
Helle R. Geverifieerde koper 29th Jan 2019
Zolang iemand doet wat het zegt in de installatie-instructies, werkt alles prima. Zolang iemand doet wat het zegt in de installatie-instructies, werkt alles prima.
Phil F. Geverifieerde koper 9th Jan 2019
Gekocht als onderdeel van het Pro CO2-systeem. Dit is mijn eerste CO2-systeem, dus ik heb er niets om mee te vergelijken, maar ik ben erg onder de indruk van hoe gemakkelijk het was om het te gebruiken en het lijkt erg goed te reageren op veranderingen in druk en stroomsnelheid. Gekocht als onderdeel van het Pro CO2-systeem. Dit is mijn eerste CO2-systeem, dus ik heb er niets om mee te vergelijken, maar ik ben erg onder de indruk van hoe gemakkelijk het was om het te gebruiken en het lijkt erg goed te reageren op veranderingen in druk en stroomsnelheid.
Rob V. Geverifieerde koper 7th Nov 2018
werkt perfect,en als de aansluiting van de bellenteller op de pisco naaldventiel niet zou bewegen zou de regelaar 5 sterren hebben gekregen werkt perfect,en als de aansluiting van de bellenteller op de pisco naaldventiel niet zou bewegen zou de regelaar 5 sterren hebben gekregen
Bekijk meer reviews  Loading
Eentraps CO2-regulator bevestigd aan horizontale cilinder
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product