Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > CO2-regulatoren > Eéntraps Met Solenoïde > Co2-regelaar Met Solenoïde, Dubbele Meters En Instelbare Uitgangsdruk

Eentraps CO2-regelaar Met Solenoïde, Dubbele Meters En Instelbare Uitgangsdruk

€109,49

Systeem aanpassen

Update Cart
 

Belangrijkste feiten

 • Ontwerp en fabricage van de hoogste kwaliteit.
 • Instelbare uitgangsdruk 0-8 bar om te voldoen aan de behoeften van elk aquarium (20L - 3000L).
 • 12v DC Magneetventiel met magneetklep zorgt ervoor dat CO2 op bepaalde tijden kan worden in- en uitgeschakeld. Netstroomtransformator inbegrepen.
 • Naaldventiel met hoge precisie voor ultieme controle over de dosering.
 • output kan worden aangepast om gebruik met horizontale of verticale CO2-cilinderkleppen mogelijk te maken.
 • Dubbele manometers geven de ingangsdruk en de uitgaande werkdruk weer.
 • Industriestandaard moer, compatibel met DIN 477 / BS 341 nr. 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dekt VK, Europa en Azië).
 • Werkt met elke CO2-diffuser.
 

Beschrijving

De enkeltrapsregelaar met instelbare druk zal de hoge druk van een CO2-cilinder verlagen tot een lagere en bruikbare druk voor gebruik in het aquarium. De mogelijkheid om de werk- / uitgangsdruk aan te passen zorgt ervoor dat de regelaar aan de behoeften van alle aquariumvereisten kan voldoen; of dat nu een enkele CO2-diffusor is of meerdere diffusors, deze regelaar kan worden aangepast om de druk te leveren die nodig is.

Er is standaard een zeer nauwkeurige naaldklep gemonteerd, waarmee u de CO2-dosering eenvoudig en ongelooflijk nauwkeurig kunt regelen. Hierdoor is de regelaar geschikt voor kleine / nano-aquaria omdat de belsnelheid (dosis) kan worden verlaagd tot slechts 1 bel / 10 seconden.

Omdat de naaldklep kan draaien, kan de regelaar worden gebruikt met horizontale of verticale cilinderkleppen. De steel / moer kan ook worden verwijderd en kan vervolgens worden aangesloten op nano-cartridges, waardoor de regelaar geschikt is voor nano-aquaria en veel grotere aquaria.

Het geïntegreerde magneetventiel biedt de mogelijkheid om de CO2 automatisch uit te schakelen met tijdsintervallen, bijvoorbeeld om te synchroniseren met de aquariumverlichting. Dit zorgt ervoor dat CO2 niet wordt gedoseerd wanneer het niet nodig is, en verlengt daarmee de levensduur van uw CO2 cilinder en bespaart geld. De 12v DC-solenoïde (nettransformator inbegrepen) zorgt voor een veilige, lage temperatuur en gegarandeerd geen ruis.

Dubbele manometers geven de cilinderdruk en de output / werkdruk aan.

Instructions

 • Draai de regelaar op uw CO2-cilinder vast met een sleutel of sleutel. Gebruik uw handen niet om vast te draaien, dit zal niet voldoende afdichting creëren en zal waarschijnlijk lekken.
 • Stel de uitgangsdruk in op minimum door de drukregelknop volledig tegen de klok in te draaien.
 • Sluit de naaldklep door deze volledig met de klok mee te draaien.
 • Steek de solenoïde in een stopcontact en schakel hem in.
 • Open de gasstroom uit uw CO2-cilinder.
 • De cilinderdrukmeter geeft nu de druk van de cilinder aan. Draai de drukregelaar met de klok mee totdat hij 40PSI aangeeft, wat een goed startpunt is voor een installatie met een enkele diffusor.
 • Met de bellenteller bevestigd, draait u het naaldventiel tegen de klok in om de gewenste belsnelheid te bereiken. 1 luchtbel / seconde is geschikt voor een aquarium van 150 liter - pas uw dosering hierop aan, dwz 2 bellen / seconde voor een aquarium van 300 liter.
 • Klik hier om de volledige handleiding voor het instellen van de ademautomaat te lezen
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

John K. Geverifieerde koper 6th Aug 2022
Geweldige regelaar die goed is gemaakt en gemakkelijk te gebruiken is Geweldige regelaar die goed is gemaakt en gemakkelijk te gebruiken is
Ethan D. Geverifieerde koper 25th Jul 2022
Een hoge spec regelaar en een zeer redelijke prijs. Snelle bezorging. Een hoge spec regelaar en een zeer redelijke prijs. Snelle bezorging.
Andrew J. Geverifieerde koper 23rd Jul 2022
Betrouwbaar, nauwkeurig, gebruiksvriendelijk = geweldige regelaar Betrouwbaar, nauwkeurig, gebruiksvriendelijk = geweldige regelaar
François T. Geverifieerde koper 16th Jul 2022
Deze regelaar is echt goed. Heel precies verliest hij die druk 's nachts niet Deze regelaar is echt goed. Heel precies verliest hij die druk 's nachts niet
Eugene G. Geverifieerde koper 18th Jun 2022
Sluit hem aan op een CO2 brandblusser en het werkt! Snelle levering Ik bestelde om 15.30 uur en het was de volgende ochtend om 10.00 uur bij mij! Ik wou dat ik je had gevonden voordat ik het waardeloze systeem van JBL kreeg (dat na een paar maanden kapot ging!!!) Ik zal je zeker gebruiken als de andere CO2-bits moeten worden vervangen. Sluit hem aan op een CO2 brandblusser en het werkt! Snelle levering Ik bestelde om 15.30 uur en het was de volgende ochtend om 10.00 uur bij mij! Ik wou dat ik je had gevonden voordat ik het waardeloze systeem van JBL kreeg (dat na een paar maanden kapot ging!!!) Ik zal je zeker gebruiken als de andere CO2-bits moeten worden vervangen.
Thomas C. Geverifieerde koper 15th Jun 2022
Topregelaar en kwam met instructies via e-mail, dus had geen problemen met het instellen. Makkelijk in gebruik en werkt heerlijk! Topregelaar en kwam met instructies via e-mail, dus had geen problemen met het instellen. Makkelijk in gebruik en werkt heerlijk!
Darren H. Geverifieerde koper 8th Jun 2022
Geweldige regelaar die alles doet wat ik nodig heb Geweldige regelaar die alles doet wat ik nodig heb
Elisa F. Geverifieerde koper 26th May 2022
Een zeer goede regelaar met goede regeling van druk en debiet. De solenoïde is betrouwbaar en heeft een LED-indicator om aan te geven wanneer hij aan is. Een zeer goede regelaar met goede regeling van druk en debiet. De solenoïde is betrouwbaar en heeft een LED-indicator om aan te geven wanneer hij aan is.
Kevin B. Geverifieerde koper 25th May 2022
Lijkt goed. Snel aangekomen en gemakkelijk te gebruiken Lijkt goed. Snel aangekomen en gemakkelijk te gebruiken
Stephen G. Geverifieerde koper 23rd May 2022
Alles perfect en zeer behulpzaam personeel: bedankt! Alles perfect en zeer behulpzaam personeel: bedankt!
Bekijk meer reviews  Loading
Eentraps CO2-regelaar bevestigd aan horizontale cilinder
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product