Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > CO2-regulatoren > Eéntraps Met Solenoïde > Co2-regelaar Met Solenoïde, Dubbele Meters En Instelbare Uitgangsdruk

Eentraps CO2-regelaar Met Solenoïde, Dubbele Meters En Instelbare Uitgangsdruk

€105,49

Systeem aanpassen

Update Cart
 

Belangrijkste feiten

 • Ontwerp en fabricage van de hoogste kwaliteit.
 • Instelbare uitgangsdruk 0-8 bar om te voldoen aan de behoeften van elk aquarium (20L - 3000L).
 • 12v DC Magneetventiel met magneetklep zorgt ervoor dat CO2 op bepaalde tijden kan worden in- en uitgeschakeld. Netstroomtransformator inbegrepen.
 • Naaldventiel met hoge precisie voor ultieme controle over de dosering.
 • output kan worden aangepast om gebruik met horizontale of verticale CO2-cilinderkleppen mogelijk te maken.
 • Dubbele manometers geven de ingangsdruk en de uitgaande werkdruk weer.
 • Industriestandaard moer, compatibel met DIN 477 / BS 341 nr. 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dekt VK, Europa en Azië).
 • Werkt met elke CO2-diffuser.
 

Beschrijving

De enkeltrapsregelaar met instelbare druk zal de hoge druk van een CO2-cilinder verlagen tot een lagere en bruikbare druk voor gebruik in het aquarium. De mogelijkheid om de werk- / uitgangsdruk aan te passen zorgt ervoor dat de regelaar aan de behoeften van alle aquariumvereisten kan voldoen; of dat nu een enkele CO2-diffusor is of meerdere diffusors, deze regelaar kan worden aangepast om de druk te leveren die nodig is.

Er is standaard een zeer nauwkeurige naaldklep gemonteerd, waarmee u de CO2-dosering eenvoudig en ongelooflijk nauwkeurig kunt regelen. Hierdoor is de regelaar geschikt voor kleine / nano-aquaria omdat de belsnelheid (dosis) kan worden verlaagd tot slechts 1 bel / 10 seconden.

Omdat de naaldklep kan draaien, kan de regelaar worden gebruikt met horizontale of verticale cilinderkleppen. De steel / moer kan ook worden verwijderd en kan vervolgens worden aangesloten op nano-cartridges, waardoor de regelaar geschikt is voor nano-aquaria en veel grotere aquaria.

Het geïntegreerde magneetventiel biedt de mogelijkheid om de CO2 automatisch uit te schakelen met tijdsintervallen, bijvoorbeeld om te synchroniseren met de aquariumverlichting. Dit zorgt ervoor dat CO2 niet wordt gedoseerd wanneer het niet nodig is, en verlengt daarmee de levensduur van uw CO2 cilinder en bespaart geld. De 12v DC-solenoïde (nettransformator inbegrepen) zorgt voor een veilige, lage temperatuur en gegarandeerd geen ruis.

Dubbele manometers geven de cilinderdruk en de output / werkdruk aan.

Instructions

 • Draai de regelaar op uw CO2-cilinder vast met een sleutel of sleutel. Gebruik uw handen niet om vast te draaien, dit zal niet voldoende afdichting creëren en zal waarschijnlijk lekken.
 • Stel de uitgangsdruk in op minimum door de drukregelknop volledig tegen de klok in te draaien.
 • Sluit de naaldklep door deze volledig met de klok mee te draaien.
 • Steek de solenoïde in een stopcontact en schakel hem in.
 • Open de gasstroom uit uw CO2-cilinder.
 • De cilinderdrukmeter geeft nu de druk van de cilinder aan. Draai de drukregelaar met de klok mee totdat hij 40PSI aangeeft, wat een goed startpunt is voor een installatie met een enkele diffusor.
 • Met de bellenteller bevestigd, draait u het naaldventiel tegen de klok in om de gewenste belsnelheid te bereiken. 1 luchtbel / seconde is geschikt voor een aquarium van 150 liter - pas uw dosering hierop aan, dwz 2 bellen / seconde voor een aquarium van 300 liter.
 • Klik hier om de volledige handleiding voor het instellen van de ademautomaat te lezen
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Thomas J. Geverifieerde koper 20th Mar 2023
Prima regelaar en snelle levering Prima regelaar en snelle levering
Rob M. Geverifieerde koper 22nd Feb 2023
Dit kwam als onderdeel van het co2-systeem dat ik heb besteld en ik ben er erg blij mee. Het is gemakkelijk te gebruiken en volledig stil. Dit kwam als onderdeel van het co2-systeem dat ik heb besteld en ik ben er erg blij mee. Het is gemakkelijk te gebruiken en volledig stil.
Garvin T. Geverifieerde koper 17th Feb 2023
Het advies per e-mail heeft mij geholpen om het juiste type aan te schaffen. De apparatuur is zeer solide en duurzaam en de levering was de volgende dag. Het advies per e-mail heeft mij geholpen om het juiste type aan te schaffen. De apparatuur is zeer solide en duurzaam en de levering was de volgende dag.
Andrew T. Geverifieerde koper 14th Feb 2023
Dit is echt een mooi stuk kit en geweldige service Dit is echt een mooi stuk kit en geweldige service
Michael A. Geverifieerde koper 4th Jan 2023
Ik heb een paar weken gewacht om te zien of deze Co2 malarky het waard was. Dat is het zeker. Mijn planten zien er een stuk gezonder uit. Ik heb een zwaar beplant aquarium en dit heeft ze de boost gegeven die ze nodig hadden. Ik heb een paar weken gewacht om te zien of deze Co2 malarky het waard was. Dat is het zeker. Mijn planten zien er een stuk gezonder uit. Ik heb een zwaar beplant aquarium en dit heeft ze de boost gegeven die ze nodig hadden.
Adam R. Geverifieerde koper 13th Dec 2022
Werkt geweldig zo blij Werkt geweldig zo blij
Sami M. Geverifieerde koper 9th Nov 2022
Een overzichtelijke regelaar die de resterende hoeveelheid gas, de instelling van de werkdruk en het gasdebiet weergeeft. De controller is stevig en voelt kwalitatief goed aan. Een overzichtelijke regelaar die de resterende hoeveelheid gas, de instelling van de werkdruk en het gasdebiet weergeeft. De controller is stevig en voelt kwalitatief goed aan.
Michael E. Geverifieerde koper 7th Nov 2022
Zeer goede regelaar met nauwkeurige regeling van de druk en stroom en solenoïde Zeer goede regelaar met nauwkeurige regeling van de druk en stroom en solenoïde
Paul M. Geverifieerde koper 27th Oct 2022
Goede regelaar gemakkelijk te gebruiken en zeer nauwkeurig Goede regelaar gemakkelijk te gebruiken en zeer nauwkeurig
Darren F. Geverifieerde koper 24th Oct 2022
Een geweldig CO2-systeem in combinatie met uitstekende klantenservice en snelle levering, een allround topbedrijf en graag aanbevelen Een geweldig CO2-systeem in combinatie met uitstekende klantenservice en snelle levering, een allround topbedrijf en graag aanbevelen
Bekijk meer reviews  Loading
Eentraps CO2-regelaar bevestigd aan horizontale cilinder
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product