Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > CO2-regulatoren > Nano CO2-regulatoren > Nano Co2-regelaar Met Magneetventiel En Instelbare Uitgangsdruk

Nano CO2-regelaar Met Magneetventiel En Instelbare Uitgangsdruk

€80,99 Sorry, niet op voorraad

Systeem aanpassen

 
 

Belangrijkste feiten

 • Perfect voor nano- of kleine aquaria.
 • Ontwerp en fabricage van de hoogste kwaliteit.
 • Instelbare uitvoerdruk 0-8 bar om te voldoen aan de behoeften van elk aquarium (20L - 500L).
 • 12v Magneetventiel zorgt ervoor dat CO2 op gedefinieerde tijden kan worden in- / uitgeschakeld. Netvoeding inbegrepen.
 • Precisie Pisco naaldventiel voor ultieme dosiscontrole vanaf 1 bubbel / 10 seconden.
 • Manometer die output / werkdruk weergeeft.
 • Maakt verbinding met nano CO2-cartridges met 5/8 "-18 UNF-schroefdraad (meestal 88g en 95g cartridges).
 • Werkt met elke CO2-diffuser.
 • Keuze uit plug en spanning.

Beschrijving

Onze Nano CO2-regulator is specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van kleine / nano-aquaria die doorgaans een lagere CO2-dosering vereisen.

De regelaar heeft een instelbare uitgangsdruk om te zorgen dat hij voldoet aan de drukvereisten die nodig zijn om de beste CO2-diffusers te laten werken. Het beschikt ook over een uiterst nauwkeurige Pisco naaldklep die ongelooflijk fijne aanpassing van de CO2-dosering mogelijk maakt, zo laag als 1 bubbel om de 10 seconden. Met de geïntegreerde magnetische magneetklep kan de CO2-stroom 's nachts worden uitgeschakeld wanneer de aquariumplanten niet fotosynthetiseren; dit betekent dat u geen CO2 verspilt door te doseren wanneer het niet nodig is, dit betekent op zijn beurt dat uw CO2-voorraad veel langer meegaat en op de lange termijn geld bespaart. De 12V DC-solenoïde (inclusief netspanningstransformator) zorgt voor een veilige, lage temperatuur en gegarandeerd geen geluidsoverlast.

Het heeft ook een manometer die de output / werkdruk weergeeft, die kan worden aangepast met behulp van de drukregelknop. De regelaar hecht aan mini-CO2-cartridges met schroefdraadnorm van 5/8 "-18 UNF (ook verkocht door CO2 Supermarket).

Instructions

 • Stel de uitvoerdruk op minimum door de drukregelaar te draaien volledig tegen de klok in.
 • Sluit de naaldklep door volledig met de klok mee te draaien.
 • Schroef de CO2-patroon in de regelaar. U voelt mogelijk enige weerstand omdat de pen in de regelaar de bovenkant van de CO2-patroon doorboort om het gas vrij te maken. de cartridge is vastgeschroefd, deze mag niet worden verwijderd voordat al het gas is gebruikt.
 • Plaats de CO2-cartridge in de basis / houder. De basis heeft een kleverig kussen eronder, dat kan worden gebruikt om indien nodig extra ondersteuning te bieden.
 • Steek de solenoïde in de netstekker en schakel in.
 • Draai de drukregelaar met de klok mee totdat de manometer 0,3 MPa (ongeveer 40 PSI) aangeeft. Dit is een goed startpunt voor de meeste CO2-diffusers. Het kan worden verhoogd als noodzakelijk.
 • Draai
 • met de bellenteller bevestigd, de naaldklep antiek rechtsom om de gewenste belsnelheid te bereiken. 1 bel / seconde is geschikt voor een 150L-aquarium - pas uw dosering overeenkomstig aan, dat wil zeggen 1 bel / 2 seconden voor 75L-aquarium.
 • Klik hier om de volledige installatiehandleiding van de Nano CO2-regelaar te lezen
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Danny P. Geverifieerde koper 14th Jun 2019
Eenvoudig effectief werkt geweldig met een getimede plug Eenvoudig effectief werkt geweldig met een getimede plug
Tim E. Geverifieerde koper 16th May 2019
De pakking in de reg. Eerlijke fout dus geen problemen daar. Heeft me geholpen het probleem op te lossen, mits snelle vervanging en ondersteuning. uitstekende kit werkt nu goed in mijn aquarium. Koop onzin, koop twee keer. Uitstekend stuk kit dat ik kan vertellen dat het een leven lang meegaat. De pakking in de reg. Eerlijke fout dus geen problemen daar. Heeft me geholpen het probleem op te lossen, mits snelle vervanging en ondersteuning. uitstekende kit werkt nu goed in mijn aquarium. Koop onzin, koop twee keer. Uitstekend stuk kit dat ik kan vertellen dat het een leven lang meegaat.
Tim S. Geverifieerde koper 3rd Mar 2019
Dit moet de beste kleine regulator zijn die ooit is gemaakt. Elke cent waard. Als u een co2-kit van 88 g of 95 g heeft.. Fluval. ista enz. gooi hun vervelende kleine regelgevers eruit en pak een van deze. Instelbare druk. Zeer nauwkeurige aanpassing van de co2-output. Ik zal nu geen andere regulator gebruiken. Dit moet de beste kleine regulator zijn die ooit is gemaakt. Elke cent waard. Als u een co2-kit van 88 g of 95 g heeft.. Fluval. ista enz. gooi hun vervelende kleine regelgevers eruit en pak een van deze. Instelbare druk. Zeer nauwkeurige aanpassing van de co2-output. Ik zal nu geen andere regulator gebruiken.
Ben B. Geverifieerde koper 10th Feb 2019
Precies wat ik zocht voor mijn nano-geplant aquarium, en de regelaar en 95g patroon past perfect achter de tank, zodat ik alles uit het zicht kan houden. Naaldklep werkt geweldig en ik kan de flow reguleren tot ongeveer een bubbel per minuut, wat precies de lage dosering is waarnaar ik op zoek was. Precies wat ik zocht voor mijn nano-geplant aquarium, en de regelaar en 95g patroon past perfect achter de tank, zodat ik alles uit het zicht kan houden. Naaldklep werkt geweldig en ik kan de flow reguleren tot ongeveer een bubbel per minuut, wat precies de lage dosering is waarnaar ik op zoek was.
Carl Geverifieerde koper 3rd Feb 2019
De eerste die ik kreeg was verbroken nadat ik contact had gehad met de co2-supermarkt, ze trokken alle registers open en sorteerden het meteen. Zou weer van deze jongens kopen. Lieve een Martin. De eerste die ik kreeg was verbroken nadat ik contact had gehad met de co2-supermarkt, ze trokken alle registers open en sorteerden het meteen. Zou weer van deze jongens kopen. Lieve een Martin.
Albi . Geverifieerde koper 14th Jan 2019
Geweldige service en producten zoals altijd. Dank je. Geweldige service en producten zoals altijd. Dank je.
Tony W. Geverifieerde koper 10th Dec 2018
Uitstekend stuk uitrusting eenvoudig in te stellen. Goed ontworpen. Eerste klas service van dit bedrijf Uitstekend stuk uitrusting eenvoudig in te stellen. Goed ontworpen. Eerste klas service van dit bedrijf
Nik T. Geverifieerde koper 11th May 2018
Een echt goede regulator. Zeer fijne controle van druk- en doseerregeling - precies wat ik zocht voor mijn 40L nano Een echt goede regulator. Zeer fijne controle van druk- en doseerregeling - precies wat ik zocht voor mijn 40L nano
Chuck M. Geverifieerde koper 25th Apr 2018
Zeer goede kwaliteit. Beste dat ik heb gezien. Het geld waard! Zeer goede kwaliteit. Beste dat ik heb gezien. Het geld waard!
John S. Geverifieerde koper 17th Apr 2018
Ik heb de volledige set en het werkt erg goed. Ik heb de volledige set en het werkt erg goed.
Bekijk meer reviews  Loading
Nano CO2-regulator vooraanzicht
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product