Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > CO2-regulatoren > Nano CO2-regulatoren > Nano Co2-regelaar Met Magneetventiel En Instelbare Uitgangsdruk

Nano CO2-regelaar Met Magneetventiel En Instelbare Uitgangsdruk

€81,99

Systeem aanpassen

Update Cart
 

Belangrijkste feiten

 • Perfect voor nano- of kleine aquaria.
 • Ontwerp en fabricage van de hoogste kwaliteit.
 • Instelbare uitgangsdruk 0-8 bar om te voldoen aan de behoeften van elk aquarium (20L - 500L).
 • 12v Magneetventiel met magneetklep maakt het mogelijk om CO2 op bepaalde tijden aan / uit te schakelen. Netstroomtransformator inbegrepen.
 • Zeer nauwkeurig naaldventiel voor ultieme doseercontrole vanaf slechts 1 luchtbel / 10 seconden.
 • Manometer die output / werkdruk weergeeft.
 • Kan worden aangesloten op nano CO2-patronen met 5/8 "-18 UNF-schroefdraad (typisch 88g en 95g-patronen).
 • Werkt met elke CO2-diffuser.
 • Keuze uit stekker en spanning.
 

Beschrijving

Onze Nano CO2-regulator is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van kleine / nano-aquaria die doorgaans een lagere CO2-dosering vereisen.

De regelaar heeft een instelbare uitgangsdruk om ervoor te zorgen dat hij voldoet aan de drukvereisten die nodig zijn om de beste CO2-diffusors te laten werken. Het beschikt ook over een zeer nauwkeurig naaldventiel dat een ongelooflijk fijne afstelling van de CO2-dosering mogelijk maakt, zo laag als 1 luchtbel per 10 seconden. Door de geïntegreerde magneetklep kan de CO2-stroom 's nachts worden afgesloten als de aquariumplanten niet fotosynthetiseren; Dit betekent dat u geen CO2 verspilt door te doseren wanneer dat niet nodig is, dit betekent dat uw CO2-voorraad veel langer meegaat en op de lange termijn geld bespaart. De 12v DC-solenoïde (nettransformator inbegrepen) zorgt voor een veilige, lage temperatuur en gegarandeerd geen ruis.

Hij heeft ook een manometer die de output / werkdruk weergeeft, die kan worden aangepast met behulp van de drukregelknop. De regelaar wordt bevestigd aan mini CO2-patronen met schroefdraadstandaard 5/8 "-18 UNF (ook verkocht door CO2 Supermarket).

Instructions

 • Stel de uitgangsdruk minimaal in door de drukregelaar te draaien knop volledig tegen de klok in.
 • Sluit het naaldventiel door volledig met de klok mee te draaien.
 • Schroef de CO2-patroon in de regelaar. U kunt enige weerstand voelen als de pin in de regelaar de bovenkant van de CO2-patroon doorboort om het gas te laten ontsnappen. de cartridge is vastgeschroefd, deze mag pas worden verwijderd als al het gas is verbruikt.
 • Plaats de CO2-cartridge in de basis / houder De basis heeft een plakstrip aan de onderkant, die kan worden gebruikt voor extra ondersteuning indien nodig.
 • Steek de solenoïde in de netstekker en schakel hem in.
 • Draai de drukregelaar rechtsom totdat de manometer 0,3 MPa (ongeveer 40 PSI) aangeeft. Dit is een goed uitgangspunt voor de meeste CO2-diffusors. Het kan worden verhoogd als
 • Met de bellenteller bevestigd, draait u het naaldventiel naar links met de klok mee om de gewenste belsnelheid te bereiken. 1 luchtbel / seconde is geschikt voor een aquarium van 150 liter - pas uw dosering hierop aan, dwz 1 bel / 2 seconden voor een aquarium van 75 liter.
 • Klik hier om de volledige installatiehandleiding van de Nano CO2-regelaar te lezen
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Mateusz B. Geverifieerde koper 24th Nov 2023
Werkt heel goed als onderdeel van een nanosysteem. Erg blij met het feit dat de beplante tank goed gedijt met deze nano-opstelling. Werkt heel goed als onderdeel van een nanosysteem. Erg blij met het feit dat de beplante tank goed gedijt met deze nano-opstelling.
John S. Geverifieerde koper 14th Nov 2023
Lekker compact, Voelt stevig aan, met geweldige aanpassingen en gebruiksgemak, zou perfect zijn als het een dubbele meter was. Geweldige regelaar! Lekker compact, Voelt stevig aan, met geweldige aanpassingen en gebruiksgemak, zou perfect zijn als het een dubbele meter was. Geweldige regelaar!
Rich C. Geverifieerde koper 10th Nov 2023
Echt een goede kleine ademautomaat en zoveel beter dan de tropica die ik eerder gebruikte Echt een goede kleine ademautomaat en zoveel beter dan de tropica die ik eerder gebruikte
Brenden T. Geverifieerde koper 16th Oct 2023
Kleine kwaliteitsregelaar, doet alles wat je nodig hebt Kleine kwaliteitsregelaar, doet alles wat je nodig hebt
Jo G. Geverifieerde koper 26th Sep 2023
Ik heb niet veel onderzoek gedaan en per ongeluk een nano tropica-systeem gekocht, maar de regelaar was van ongelooflijk slechte kwaliteit en had niet eens een solenoïde. Ik heb deze gekocht en het is *ZO* veel beter, ik wou dat ik het hele systeem bij de Co2-supermarkt had gekocht, maar hoe dan ook, leer van mijn fout! Ik heb niet veel onderzoek gedaan en per ongeluk een nano tropica-systeem gekocht, maar de regelaar was van ongelooflijk slechte kwaliteit en had niet eens een solenoïde. Ik heb deze gekocht en het is *ZO* veel beter, ik wou dat ik het hele systeem bij de Co2-supermarkt had gekocht, maar hoe dan ook, leer van mijn fout!
Dave V. Geverifieerde koper 1st Sep 2023
Ik heb onlangs de Nano CO2-regelaar voor mijn kleine aquarium gekocht en ik ben diep onder de indruk. Hij kan worden aangesloten op kleine co2-cartridges, zodat ik hem gemakkelijk kan verbergen. Het is een game-changer voor mijn nano-aquariumopstelling. Sterk aanbevolen! Ik heb onlangs de Nano CO2-regelaar voor mijn kleine aquarium gekocht en ik ben diep onder de indruk. Hij kan worden aangesloten op kleine co2-cartridges, zodat ik hem gemakkelijk kan verbergen. Het is een game-changer voor mijn nano-aquariumopstelling. Sterk aanbevolen!
Joe D. Geverifieerde koper 23rd Aug 2023
Snelle en professionele service, bedankt Snelle en professionele service, bedankt
Adam R. Geverifieerde koper 8th Aug 2023
Hoewel het klein is, is het nog steeds erg goed gemaakt en voelt het als een geweldige kwaliteit. Zeer redelijke prijs ook. Hoewel het klein is, is het nog steeds erg goed gemaakt en voelt het als een geweldige kwaliteit. Zeer redelijke prijs ook.
Chris H. Geverifieerde koper 2nd Jun 2023
Zeer goede regelaar die de druk en het debiet zeer goed vasthoudt Zeer goede regelaar die de druk en het debiet zeer goed vasthoudt
Glen C. Geverifieerde koper 16th May 2023
Compacte kleine regelaar, maar heeft eigenschappen die je van een 'normale' regelaar mag verwachten, zoals een solenoïde, instelbare druk en een precisienaaldventiel. Erg onder de indruk! Compacte kleine regelaar, maar heeft eigenschappen die je van een 'normale' regelaar mag verwachten, zoals een solenoïde, instelbare druk en een precisienaaldventiel. Erg onder de indruk!
Bekijk meer reviews  Loading
Nano CO2-regelaar vooraanzicht
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product