Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > CO2-regulatoren > Nano CO2-regulatoren > Nano Co2-regelaar Met Magneetventiel En Instelbare Uitgangsdruk

Nano CO2-regelaar Met Magneetventiel En Instelbare Uitgangsdruk

€83,49

Systeem aanpassen

Update Cart
 

Belangrijkste feiten

 • Perfect voor nano- of kleine aquaria.
 • Ontwerp en fabricage van de hoogste kwaliteit.
 • Instelbare uitgangsdruk 0-8 bar om te voldoen aan de behoeften van elk aquarium (20L - 500L).
 • 12v Magneetventiel met magneetklep maakt het mogelijk om CO2 op bepaalde tijden aan / uit te schakelen. Netstroomtransformator inbegrepen.
 • Zeer nauwkeurig naaldventiel voor ultieme doseercontrole vanaf slechts 1 luchtbel / 10 seconden.
 • Manometer die output / werkdruk weergeeft.
 • Kan worden aangesloten op nano CO2-patronen met 5/8 "-18 UNF-schroefdraad (typisch 88g en 95g-patronen).
 • Werkt met elke CO2-diffuser.
 • Keuze uit stekker en spanning.
 

Beschrijving

Onze Nano CO2-regulator is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van kleine / nano-aquaria die doorgaans een lagere CO2-dosering vereisen.

De regelaar heeft een instelbare uitgangsdruk om ervoor te zorgen dat hij voldoet aan de drukvereisten die nodig zijn om de beste CO2-diffusors te laten werken. Het beschikt ook over een zeer nauwkeurig naaldventiel dat een ongelooflijk fijne afstelling van de CO2-dosering mogelijk maakt, zo laag als 1 luchtbel per 10 seconden. Door de geïntegreerde magneetklep kan de CO2-stroom 's nachts worden afgesloten als de aquariumplanten niet fotosynthetiseren; Dit betekent dat u geen CO2 verspilt door te doseren wanneer dat niet nodig is, dit betekent dat uw CO2-voorraad veel langer meegaat en op de lange termijn geld bespaart. De 12v DC-solenoïde (nettransformator inbegrepen) zorgt voor een veilige, lage temperatuur en gegarandeerd geen ruis.

Hij heeft ook een manometer die de output / werkdruk weergeeft, die kan worden aangepast met behulp van de drukregelknop. De regelaar wordt bevestigd aan mini CO2-patronen met schroefdraadstandaard 5/8 "-18 UNF (ook verkocht door CO2 Supermarket).

Instructions

 • Stel de uitgangsdruk minimaal in door de drukregelaar te draaien knop volledig tegen de klok in.
 • Sluit het naaldventiel door volledig met de klok mee te draaien.
 • Schroef de CO2-patroon in de regelaar. U kunt enige weerstand voelen als de pin in de regelaar de bovenkant van de CO2-patroon doorboort om het gas te laten ontsnappen. de cartridge is vastgeschroefd, deze mag pas worden verwijderd als al het gas is verbruikt.
 • Plaats de CO2-cartridge in de basis / houder De basis heeft een plakstrip aan de onderkant, die kan worden gebruikt voor extra ondersteuning indien nodig.
 • Steek de solenoïde in de netstekker en schakel hem in.
 • Draai de drukregelaar rechtsom totdat de manometer 0,3 MPa (ongeveer 40 PSI) aangeeft. Dit is een goed uitgangspunt voor de meeste CO2-diffusors. Het kan worden verhoogd als
 • Met de bellenteller bevestigd, draait u het naaldventiel naar links met de klok mee om de gewenste belsnelheid te bereiken. 1 luchtbel / seconde is geschikt voor een aquarium van 150 liter - pas uw dosering hierop aan, dwz 1 bel / 2 seconden voor een aquarium van 75 liter.
 • Klik hier om de volledige installatiehandleiding van de Nano CO2-regelaar te lezen
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Daniel C. Geverifieerde koper 25th Apr 2024
Kwam met de nano co2-kit en lijkt een geweldige kleine regelaar Kwam met de nano co2-kit en lijkt een geweldige kleine regelaar
Amanda A. Geverifieerde koper 8th Apr 2024
Ik ben dol op deze regelaar, eenvoudig in te stellen en te bedienen, ingebouwde solenoïde die uitstekend werkt op de timer. Ik ben dol op deze regelaar, eenvoudig in te stellen en te bedienen, ingebouwde solenoïde die uitstekend werkt op de timer.
Harry H. Geverifieerde koper 26th Mar 2024
Geweldige kleine meter, ideaal voor kleinere opstellingen en zeer goed gemaakt. Geweldige kleine meter, ideaal voor kleinere opstellingen en zeer goed gemaakt.
Jason F. Geverifieerde koper 20th Mar 2024
Echt goed gemaakt, maar als kit Echt goed gemaakt, maar als kit
Craig S. Geverifieerde koper 12th Mar 2024
Uitstekende kleine regelaar, de solenoïde is zeer stil, goede koop en stevig gebouwd Uitstekende kleine regelaar, de solenoïde is zeer stil, goede koop en stevig gebouwd
Selime B. Geverifieerde koper 11th Mar 2024
Ik bestelde om 15.30 uur en de volgende ochtend werd het om 9.30 uur bezorgd. Verdomd indrukwekkend. De regelaar is ook goed! Ik bestelde om 15.30 uur en de volgende ochtend werd het om 9.30 uur bezorgd. Verdomd indrukwekkend. De regelaar is ook goed!
Simon W. Geverifieerde koper 9th Feb 2024
Geweldig stukje kit. Ik was bezorgd over het opzetten, maar het is prima. Mijn frisdrankstroombus ging 10 maanden mee in een tank van 35 liter. Geweldig stukje kit. Ik was bezorgd over het opzetten, maar het is prima. Mijn frisdrankstroombus ging 10 maanden mee in een tank van 35 liter.
Andy R. Geverifieerde koper 12th Jan 2024
Geweldige kleine regelaar en ook een snelle levering Geweldige kleine regelaar en ook een snelle levering
Boguslawa . Geverifieerde koper 18th Dec 2023
Ik heb hem pas een week en werkt perfect op frisdrankflessen met adapter voordat ik een fluval-regelaar had met veel problemen, tot nu toe blij met de aankoop Ik heb hem pas een week en werkt perfect op frisdrankflessen met adapter voordat ik een fluval-regelaar had met veel problemen, tot nu toe blij met de aankoop
Przemyslaw J. Geverifieerde koper 17th Dec 2023
Zeer goede prijs mooie kwaliteit, werkt perfect uiteraard zeer snelle levering Zeer goede prijs mooie kwaliteit, werkt perfect uiteraard zeer snelle levering
Bekijk meer reviews  Loading
Nano CO2-regelaar vooraanzicht
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product