Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > CO2-regulatoren > Nano CO2-regulatoren > Nano Co2-regelaar Met Magneetventiel En Instelbare Uitgangsdruk

Nano CO2-regelaar Met Magneetventiel En Instelbare Uitgangsdruk

€79,49

Systeem aanpassen

Update Cart
 

Belangrijkste feiten

 • Perfect voor nano- of kleine aquaria.
 • Ontwerp en fabricage van de hoogste kwaliteit.
 • Instelbare uitgangsdruk 0-8 bar om te voldoen aan de behoeften van elk aquarium (20L - 500L).
 • 12v Magneetventiel met magneetklep maakt het mogelijk om CO2 op bepaalde tijden aan / uit te schakelen. Netstroomtransformator inbegrepen.
 • Zeer nauwkeurig naaldventiel voor ultieme doseercontrole vanaf slechts 1 luchtbel / 10 seconden.
 • Manometer die output / werkdruk weergeeft.
 • Kan worden aangesloten op nano CO2-patronen met 5/8 "-18 UNF-schroefdraad (typisch 88g en 95g-patronen).
 • Werkt met elke CO2-diffuser.
 • Keuze uit stekker en spanning.
 

Beschrijving

Onze Nano CO2-regulator is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van kleine / nano-aquaria die doorgaans een lagere CO2-dosering vereisen.

De regelaar heeft een instelbare uitgangsdruk om ervoor te zorgen dat hij voldoet aan de drukvereisten die nodig zijn om de beste CO2-diffusors te laten werken. Het beschikt ook over een zeer nauwkeurig naaldventiel dat een ongelooflijk fijne afstelling van de CO2-dosering mogelijk maakt, zo laag als 1 luchtbel per 10 seconden. Door de geïntegreerde magneetklep kan de CO2-stroom 's nachts worden afgesloten als de aquariumplanten niet fotosynthetiseren; Dit betekent dat u geen CO2 verspilt door te doseren wanneer dat niet nodig is, dit betekent dat uw CO2-voorraad veel langer meegaat en op de lange termijn geld bespaart. De 12v DC-solenoïde (nettransformator inbegrepen) zorgt voor een veilige, lage temperatuur en gegarandeerd geen ruis.

Hij heeft ook een manometer die de output / werkdruk weergeeft, die kan worden aangepast met behulp van de drukregelknop. De regelaar wordt bevestigd aan mini CO2-patronen met schroefdraadstandaard 5/8 "-18 UNF (ook verkocht door CO2 Supermarket).

Instructions

 • Stel de uitgangsdruk minimaal in door de drukregelaar te draaien knop volledig tegen de klok in.
 • Sluit het naaldventiel door volledig met de klok mee te draaien.
 • Schroef de CO2-patroon in de regelaar. U kunt enige weerstand voelen als de pin in de regelaar de bovenkant van de CO2-patroon doorboort om het gas te laten ontsnappen. de cartridge is vastgeschroefd, deze mag pas worden verwijderd als al het gas is verbruikt.
 • Plaats de CO2-cartridge in de basis / houder De basis heeft een plakstrip aan de onderkant, die kan worden gebruikt voor extra ondersteuning indien nodig.
 • Steek de solenoïde in de netstekker en schakel hem in.
 • Draai de drukregelaar rechtsom totdat de manometer 0,3 MPa (ongeveer 40 PSI) aangeeft. Dit is een goed uitgangspunt voor de meeste CO2-diffusors. Het kan worden verhoogd als
 • Met de bellenteller bevestigd, draait u het naaldventiel naar links met de klok mee om de gewenste belsnelheid te bereiken. 1 luchtbel / seconde is geschikt voor een aquarium van 150 liter - pas uw dosering hierop aan, dwz 1 bel / 2 seconden voor een aquarium van 75 liter.
 • Klik hier om de volledige installatiehandleiding van de Nano CO2-regelaar te lezen
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Rob L. Geverifieerde koper 10th Aug 2022
Geweldig product en snelle service, ik zal jullie zeker weer gebruiken! Geweldig product en snelle service, ik zal jullie zeker weer gebruiken!
Andrew S. Geverifieerde koper 13th Jun 2022
Een goed gemaakte kleine regelaar met functies die je niet zou verwachten op een klein nanomodel, zoals instelbare uitgangsdruk. Ben er echt blij mee! Een goed gemaakte kleine regelaar met functies die je niet zou verwachten op een klein nanomodel, zoals instelbare uitgangsdruk. Ben er echt blij mee!
Dave W. Geverifieerde koper 8th Jun 2022
Super, ben er erg blij mee! Super, ben er erg blij mee!
Darren M. Geverifieerde koper 2nd Jun 2022
Werkt een traktatie en zo gemakkelijk in te stellen. Bestellen bij CO2 Supermarket was snel, efficiënt en van topkwaliteit Werkt een traktatie en zo gemakkelijk in te stellen. Bestellen bij CO2 Supermarket was snel, efficiënt en van topkwaliteit
Ronan C. Geverifieerde koper 23rd May 2022
Fantastische kleine regelaar, voelt zeer solide aan en is goed gefabriceerd. Koop met vertrouwen Fantastische kleine regelaar, voelt zeer solide aan en is goed gefabriceerd. Koop met vertrouwen
Martin B. Geverifieerde koper 7th May 2022
Echt een goede regelgever. Goed gemaakt. Makkelijk te gebruiken. Goede service en levering. Echt een goede regelgever. Goed gemaakt. Makkelijk te gebruiken. Goede service en levering.
Paul R. Geverifieerde koper 4th May 2022
Ongelooflijk kleine ademautomaat met veel functies die je zou verwachten van een 'volledige maat'. Je kunt hier niet fout mee gaan! Ongelooflijk kleine ademautomaat met veel functies die je zou verwachten van een 'volledige maat'. Je kunt hier niet fout mee gaan!
Tom S. Geverifieerde koper 19th Apr 2022
Briljant product en service van CO2 Supermarket. Sterk aanbevelen! Briljant product en service van CO2 Supermarket. Sterk aanbevelen!
Rod C. Geverifieerde koper 27th Mar 2022
Goede kleine regelaar voor montage in kleine kastruimtes Goede kleine regelaar voor montage in kleine kastruimtes
Daniel G. Geverifieerde koper 23rd Mar 2022
Echt goede kwaliteit en functionaliteit, vooral omdat het een nano-regelaar is. Andere nano-regs hebben geen solenoïdes, deze hebben solenoïde en instelbare druk en een zeer nauwkeurig naaldventiel. Echt goede kwaliteit en functionaliteit, vooral omdat het een nano-regelaar is. Andere nano-regs hebben geen solenoïdes, deze hebben solenoïde en instelbare druk en een zeer nauwkeurig naaldventiel.
Bekijk meer reviews  Loading
Nano CO2-regelaar vooraanzicht
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product