Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > CO2-regulatoren > Dual Stage > Ultieme Tweetraps Co2-regelaar Met 12v Dc-magneetventiel En Pisco Valve

Ultieme Tweetraps CO2-regelaar Met 12V DC-magneetventiel En Pisco Valve

€183,49 Lage voorraad!

Systeem aanpassen

Update Cart
 
 

Belangrijkste feiten

 • Ontwerp en fabricage van de hoogste kwaliteit.
 • Tweetrapsmechanisme zorgt voor constante uitgangsdruk gedurende de gehele levensduur van de cilinder.
 • Instelbare uitvoerdruk 0-8 bar om te voldoen aan de behoeften van elk aquarium (20L - 3000L).
 • Hoogwaardige geïntegreerde 12v DC-solenoïde - veilig, laag stroomverbruik, koele temperatuur en gegarandeerd geen ruis. Netvoeding inbegrepen.
 • Hoge precisie Pisco naaldventiel voor ultieme dosiscontrole.
 • Dubbele manometers geven inputdruk en outputwerkdruk weer.
 • Magneetventiel zorgt ervoor dat CO2 op gedefinieerde tijden kan worden in- / uitgeschakeld.
 • Industriestandaard moer, compatibel met DIN 477 / BS 341 nr. 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dekt VK, Europa en Azië).
 • Werkt met elke CO2-diffuser.
 • Keuze van stekker en spanning.

Beschrijving

Ongelofelijke functie, ontwerp en fabricage - de ultieme tweetraps CO2-regelaar met 12V DC-solenoïde en Pisco-klep levert de hoogst mogelijke prestaties.

Het tweetrapsmechanisme zorgt ervoor dat de uitgangsdruk niet toeneemt, zelfs als de ingangsdruk toeneemt of afneemt, zoals tijdens de levensduur van de CO2-cilinder kan gebeuren. Dit geeft u gemoedsrust dat de druk en stroom altijd op het niveau blijven waarop u het hebt ingesteld.

De instelbare uitgangsdruk zorgt ervoor dat de regelaar aan de behoeften van elk aquarium kan voldoen, of het nu gaat om een klein nano-aquarium van slechts 20L of een aquarium van 3000L dat meerdere diffusers vereist, deze regelaar kan de benodigde druk leveren.

De regulator wordt standaard geleverd met een geavanceerde geavanceerde 12v DC magneetventiel. Het garandeert een veilige werking, laag stroomverbruik, koele bedrijfstemperatuur en elimineert de mogelijkheid van een zoemend geluid. Door de toevoeging van de solenoïde kan de regelaar worden aangesloten op een timerplug of pH-controller zodat de dosering van CO2 kan worden geregeld. Hierdoor kan de CO2-stroom worden uitgeschakeld wanneer de aquariumverlichting niet brandt en de planten niet fotosynthetiseren en niet profiteren van de toevoeging van CO2.

Standaard is een Pisco-klep met hoge precisie gemonteerd, die een zeer hoge nauwkeurigheid van de CO2-dosering biedt. Dosering kan worden bereikt zo laag als 1 bubbel / 10 seconden, tot een constante stroom CO2, waardoor het kan functioneren voor kleine nano-aquaria van 20L tot grote aquaria van enkele duizenden liters.

Instructions

 • Draai de regelaar met een sleutel of sleutel aan uw CO2-cilinder vast. Gebruik uw handen niet om vast te draaien, dit zal niet voldoende afdichting creëren en zal waarschijnlijk gaan lekken.
 • Stel de uitvoerdruk in op minimum door de drukregelknop volledig linksom te draaien.
 • Sluit de naaldklep door volledig rechtsom te draaien.
 • Steek de solenoïde in een stopcontact en schakel hem in.
 • Open de gasstroom uit uw CO2-cilinder.
 • De cilinderdrukmeter geeft nu de druk van de cilinder aan. Draai de drukregelaar met de klok mee totdat deze 40PSI aangeeft, wat een goed startpunt is voor een enkele diffuserinstallatie.
 • Draai
 • met de bellenteller bevestigd, de naaldklep linksom om de gewenste belsnelheid te bereiken. 1 bubbel / seconde is geschikt voor een 150L aquarium - pas uw dosering overeenkomstig aan, dwz 2 bubbels / seconde voor 300L aquarium.
 • Klik hier om de volledige installatiehandleiding voor de tweetrapsregelaar te lezen
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Mark . Geverifieerde koper 11th Nov 2019
Topkwaliteit, val niet in andere goedkope alternatieven die u op de lange termijn meer zullen kosten Topkwaliteit, val niet in andere goedkope alternatieven die u op de lange termijn meer zullen kosten
Debbie B. Geverifieerde koper 16th Sep 2019
Een nieuwkomer in CO2-systemen, maar erg tevreden met dit eenvoudig te gebruiken en te monteren stuk kit Een nieuwkomer in CO2-systemen, maar erg tevreden met dit eenvoudig te gebruiken en te monteren stuk kit
Philip M. Geverifieerde koper 13th Jun 2019
Kwam als onderdeel van het co2-systeem dat ik bij co2-supermarkt kocht. Hoewel dit mijn eerste regulator / systeem is en ik niets te vergelijken heb, kan ik alleen maar zeggen dat ik er erg blij mee ben, dat het gemakkelijk was om de installatie te krijgen en dat het probleemloos werkte. Ik hou ook van de gemoedsrust die het dual-stage mechanisme geeft, wetende dat ik geen problemen zal hebben met Lees verder... Kwam als onderdeel van het co2-systeem dat ik bij co2-supermarkt kocht. Hoewel dit mijn eerste regulator / systeem is en ik niets te vergelijken heb, kan ik alleen maar zeggen dat ik er erg blij mee ben, dat het gemakkelijk was om de installatie te krijgen en dat het probleemloos werkte. Ik hou ook van de gemoedsrust die het dual-stage mechanisme geeft, wetende dat ik geen problemen zal hebben met het einde van de tankstort.
Conrad W. Geverifieerde koper 26th May 2019
Schitterend product - werkt precies zoals vereist en installeert eenvoudig zonder gedoe. Mijn vorige opstelling is nu op een geplant nanotankje en deze is geïnstalleerd op een cilinder van 6 kg die mijn gemeenschapsaquarium voedt. Schitterend product - werkt precies zoals vereist en installeert eenvoudig zonder gedoe. Mijn vorige opstelling is nu op een geplant nanotankje en deze is geïnstalleerd op een cilinder van 6 kg die mijn gemeenschapsaquarium voedt.
Len W. Geverifieerde koper 21st May 2019
Dit is een heel goed stuk kit dat de betaalde prijs waard is. Dit is een heel goed stuk kit dat de betaalde prijs waard is.
Chris J. Geverifieerde koper 24th Apr 2019
Ik ontving dit als onderdeel van het Ultimate CO2-systeem. De regelaar is gemaakt met een zeer hoge standaard en zeer eenvoudig om druk en flow te veranderen om de gewenste dosering te bereiken. Het tweefasige aspect geeft me gemoedsrust dat ik de tankdump (EOTD) niet zal beëindigen. Ik ontving dit als onderdeel van het Ultimate CO2-systeem. De regelaar is gemaakt met een zeer hoge standaard en zeer eenvoudig om druk en flow te veranderen om de gewenste dosering te bereiken. Het tweefasige aspect geeft me gemoedsrust dat ik de tankdump (EOTD) niet zal beëindigen.
Charlie T. Geverifieerde koper 27th Mar 2019
Dit is echt een geweldig stuk kit, geweldige kwaliteit, gemakkelijk te monteren Dit is echt een geweldig stuk kit, geweldige kwaliteit, gemakkelijk te monteren
Enda V. Geverifieerde koper 18th Mar 2019
Fantastische regelaar, zeer nauwkeurig en gemakkelijk te gebruiken. Fantastische regelaar, zeer nauwkeurig en gemakkelijk te gebruiken.
Sarah J. Geverifieerde koper 22nd Nov 2018
Dit is mijn tweede regulator de eerste keer dat ik een echt goedkope import kreeg en soooo gebruikte Veel co2! Een vriend zei dat co2-supermarkt apparatuur van goede kwaliteit heeft geleverd en dat ze niet verkeerd waren. Deze regelaar is stevig, de klep aan de voorkant zorgt ervoor dat er geen lekken zijn! De pisco-klep is geweldig. Er is een kleine controle, zodat u ervoor kunt zorgen dat u de juiste Lees verder... Dit is mijn tweede regulator de eerste keer dat ik een echt goedkope import kreeg en soooo gebruikte Veel co2! Een vriend zei dat co2-supermarkt apparatuur van goede kwaliteit heeft geleverd en dat ze niet verkeerd waren. Deze regelaar is stevig, de klep aan de voorkant zorgt ervoor dat er geen lekken zijn! De pisco-klep is geweldig. Er is een kleine controle, zodat u ervoor kunt zorgen dat u de juiste hoeveelheid CO2 in uw tank hebt. De solenoïde werkt een droom en met een timer hoef ik me er helemaal geen zorgen over te maken! Co2-supermarkt beantwoordt mijn vragen in een handomdraai en het pakket is snel aangekomen!
Gareth W. Geverifieerde koper 17th Oct 2018
Gekocht als een complete set. Eenvoudig in te stellen en foutloos in de afgelopen twee jaar. Naaldklep is gemakkelijk om de CO2-toevoer te regelen. Gekocht als een complete set. Eenvoudig in te stellen en foutloos in de afgelopen twee jaar. Naaldklep is gemakkelijk om de CO2-toevoer te regelen.
Bekijk meer reviews  Loading
Cilinder verbinding
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product