Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > CO2-regulatoren > Dual Stage Met Solenoïde > Ultimate-pro Dual Stage Co2-regelaar

Ultimate-Pro Dual Stage CO2-regelaar

€176,49

Systeem aanpassen

Update Cart
€30,99
Extra uitgangsverdeelstuk en bellenteller voor Ultimate-Pro-regelaar
 

Belangrijkste feiten

 • Ontwerp en fabricage van de hoogste kwaliteit.
 • Tweevoudig mechanisme zorgt voor een constante uitgangsdruk gedurende de levensduur van de cilinder.
 • Instelbare uitgangsdruk 0-8 bar om te voldoen aan de behoeften van elk aquarium (20L - 3000L).
 • Snel en eenvoudig meer uitgangsverdeelstukken toevoegen om meerdere diffusers te bedienen.
 • Krachtige geïntegreerde 12v DC-solenoïde - veilig, laag stroomverbruik, koele temperatuur en gegarandeerd geen ruis. Inclusief transformator.
 • Zeer nauwkeurig naaldventiel voor ultieme controle over de dosering.
 • Ontluchtingsventiel voor veilig en eenvoudig loskoppelen van cilinder.
 • Dubbele manometers geven de ingangsdruk en de uitgangswerkdruk weer.
 • Magneetventiel met magneet zorgt ervoor dat CO2 op bepaalde tijden kan worden in- / uitgeschakeld.
 • Industriestandaard moer, compatibel met DIN 477 / BS 341 nr. 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dekt VK, Europa en Azië).
 • Werkt met elke CO2-diffusor.
 • Keuze van stekker en spanning.
 

Beschrijving

Ongelooflijke functie, ontwerp en fabricage - de Ultimate-Pro Dual Stage CO2-regelaar met 12 V DC-solenoïde geeft de hoogst mogelijke prestaties.

Het tweetrapsmechanisme zorgt ervoor dat de uitgangsdruk niet toeneemt, zelfs niet als de ingangsdruk toeneemt of afneemt, zoals kan gebeuren tijdens de levensduur van de CO2-cilinder. Dit geeft u gemoedsrust dat de druk en stroom altijd op het niveau blijven waar u het op heeft ingesteld.

De instelbare uitgangsdruk zorgt ervoor dat de regelaar aan de behoeften van elk aquarium kan voldoen, of het nu een klein nano-aquarium is van slechts 20 liter of een aquarium van 3000 liter dat meerdere diffusers nodig heeft, deze regelaar kan de druk leveren die nodig is.

De regelaar wordt standaard geleverd met een hoogwaardig geavanceerd 12v DC-magneetventiel. Het garandeert een veilige werking, een laag stroomverbruik, een koele bedrijfstemperatuur en elimineert de mogelijkheid van een zoemend geluid. Door de toevoeging van de solenoïde kan de regelaar worden aangesloten op een timerplug of pH-controller, zodat de dosering van CO2 kan worden geregeld. Hierdoor kan de CO2-stroom worden afgesloten wanneer de aquariumverlichting niet brandt en de planten niet fotosynthetiseren en niet profiteren van de toevoeging van CO2.

Er is standaard een zeer nauwkeurige naaldklep gemonteerd, die een zeer hoge nauwkeurigheid van CO2-dosering biedt. Dosering kan worden bereikt vanaf slechts 1 bel / 10 seconden, tot een constante stroom van CO2, waardoor het kan functioneren voor kleine nano-aquaria van 20L tot grote aquaria van enkele duizenden liters.

Instructions

 • Draai de regelaar met een sleutel of sleutel vast aan uw CO2-cilinder. Gebruik uw handen niet om vast te draaien, het zal niet voldoende afdichting creëren en zal waarschijnlijk gaan lekken.
 • Stel de uitgangsdruk in op minimum door de drukregelknop volledig linksom te draaien.
 • Sluit de naaldklep door hem volledig met de klok mee te draaien.
 • Steek de solenoïde in een stopcontact en schakel in.
 • Open de gasstroom uit je CO2-cilinder.
 • De cilinderdrukmeter geeft nu de druk van de cilinder aan. Draai de drukregelaar met de klok mee tot hij 40PSI aangeeft, wat een goed startpunt is voor een enkele diffusorinstallatie.
 • Draai
 • met de bellenteller bevestigd, de naaldklep linksom om de gewenste belsnelheid te bereiken. 1 bubbel / seconde is geschikt voor een aquarium van 150 liter - pas uw dosering hieraan aan, dwz 2 bellen / seconde voor een aquarium van 300 liter.
 • Klik hier om de volledige installatiehandleiding voor de tweetrapsregelaar te lezen
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Mel C. Geverifieerde koper 19th Sep 2023
De kwaliteit van deze regelaar is uitstekend en de prijs is zeer redelijk. Ik weet zeker dat ik er nog vele jaren plezier van zal hebben De kwaliteit van deze regelaar is uitstekend en de prijs is zeer redelijk. Ik weet zeker dat ik er nog vele jaren plezier van zal hebben
Sophie H. Geverifieerde koper 14th Sep 2023
Echt een goede regelaar en snelle levering Echt een goede regelaar en snelle levering
John L. Geverifieerde koper 16th Aug 2023
Deze ademautomaat maakte deel uit van het Ultimate-Pro CO2-systeem en heeft feilloos gewerkt in de paar maanden dat ik hem heb gebruikt. Ik heb in die tijd geen drift op druk of stroming gehad en de solenoïde is zonder problemen in- en uitgeschakeld. Deze ademautomaat maakte deel uit van het Ultimate-Pro CO2-systeem en heeft feilloos gewerkt in de paar maanden dat ik hem heb gebruikt. Ik heb in die tijd geen drift op druk of stroming gehad en de solenoïde is zonder problemen in- en uitgeschakeld.
Robert R. Geverifieerde koper 16th Jun 2023
Kwaliteit en makkelijk in gebruik Kwaliteit en makkelijk in gebruik
Jose P. Geverifieerde koper 9th Jun 2023
Topproduct goed gemaakt, ook bedankt voor de snelle levering en ik zou dit aanbevelen Topproduct goed gemaakt, ook bedankt voor de snelle levering en ik zou dit aanbevelen
Peter R. Geverifieerde koper 25th May 2023
Ik was erg onder de indruk toen ik de doos opende en uitpakte. Het is groter en 'meer verkocht' dan ik had verwacht en het is ongelooflijk goed gemaakt en was ook goed verpakt. De drukregeling en het naaldventiel zijn zeer nauwkeurig in te stellen. Ik heb dit model omdat ik veel zeer dure vissen heb en ik heb er alle vertrouwen in dat dit me niet in de steek zal laten. Ik was erg onder de indruk toen ik de doos opende en uitpakte. Het is groter en 'meer verkocht' dan ik had verwacht en het is ongelooflijk goed gemaakt en was ook goed verpakt. De drukregeling en het naaldventiel zijn zeer nauwkeurig in te stellen. Ik heb dit model omdat ik veel zeer dure vissen heb en ik heb er alle vertrouwen in dat dit me niet in de steek zal laten.
David H. Geverifieerde koper 25th Apr 2023
Fantastische regelaar alles werkt geweldig Fantastische regelaar alles werkt geweldig
Bill F. Geverifieerde koper 21st Apr 2023
Dit kwam als onderdeel van het CO2-systeem dat ik heb gekocht en ik ben er erg van onder de indruk. Als beginner was ik een beetje onzeker of ik het zou kunnen aansluiten, maar het was doodeenvoudig. Dit kwam als onderdeel van het CO2-systeem dat ik heb gekocht en ik ben er erg van onder de indruk. Als beginner was ik een beetje onzeker of ik het zou kunnen aansluiten, maar het was doodeenvoudig.
Andrew W. Geverifieerde koper 9th Feb 2023
Ik ben er erg blij mee en de planten groeien nu heel goed, dus ik ben blij met mijn aankoop en kan het ook aan anderen aanbevelen Ik ben er erg blij mee en de planten groeien nu heel goed, dus ik ben blij met mijn aankoop en kan het ook aan anderen aanbevelen
David P. Geverifieerde koper 21st Jan 2023
De regelaar is veel substantiëler (het is een beest!) en robuuster dan ik had verwacht, dus ik ben er zeer aangenaam door verrast. Dit is zeker geen goedkoop en slecht gemaakt apparaat, het is van zeer goede kwaliteit en het is een absoluut koopje voor minder dan £150! Hij draait nu een paar dagen en handhaaft de ingestelde druk en flow met ongelooflijke nauwkeurigheid. Als je dit koopt, Lees verder... De regelaar is veel substantiëler (het is een beest!) en robuuster dan ik had verwacht, dus ik ben er zeer aangenaam door verrast. Dit is zeker geen goedkoop en slecht gemaakt apparaat, het is van zeer goede kwaliteit en het is een absoluut koopje voor minder dan £150! Hij draait nu een paar dagen en handhaaft de ingestelde druk en flow met ongelooflijke nauwkeurigheid. Als je dit koopt, kan ik je garanderen dat je er niet teleurgesteld over zult zijn.
Bekijk meer reviews  Loading
Ultimate-Pro Dual Stage CO2-regelaar en solenoïde
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product