Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > CO2-regulatoren > Dual Stage Met Solenoïde > Ultimate-pro Dual Stage Co2-regelaar

Ultimate-Pro Dual Stage CO2-regelaar

€180,49

Systeem aanpassen

Update Cart
€31,49
Extra uitgangsverdeelstuk en bellenteller voor Ultimate-Pro-regelaar
 

Belangrijkste feiten

 • Ontwerp en fabricage van de hoogste kwaliteit.
 • Tweevoudig mechanisme zorgt voor een constante uitgangsdruk gedurende de levensduur van de cilinder.
 • Instelbare uitgangsdruk 0-8 bar om te voldoen aan de behoeften van elk aquarium (20L - 3000L).
 • Snel en eenvoudig meer uitgangsverdeelstukken toevoegen om meerdere diffusers te bedienen.
 • Krachtige geïntegreerde 12v DC-solenoïde - veilig, laag stroomverbruik, koele temperatuur en gegarandeerd geen ruis. Inclusief transformator.
 • Zeer nauwkeurig naaldventiel voor ultieme controle over de dosering.
 • Ontluchtingsventiel voor veilig en eenvoudig loskoppelen van cilinder.
 • Dubbele manometers geven de ingangsdruk en de uitgangswerkdruk weer.
 • Magneetventiel met magneet zorgt ervoor dat CO2 op bepaalde tijden kan worden in- / uitgeschakeld.
 • Industriestandaard moer, compatibel met DIN 477 / BS 341 nr. 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dekt VK, Europa en Azië).
 • Werkt met elke CO2-diffusor.
 • Keuze van stekker en spanning.
 

Beschrijving

Ongelooflijke functie, ontwerp en fabricage - de Ultimate-Pro Dual Stage CO2-regelaar met 12 V DC-solenoïde geeft de hoogst mogelijke prestaties.

Het tweetrapsmechanisme zorgt ervoor dat de uitgangsdruk niet toeneemt, zelfs niet als de ingangsdruk toeneemt of afneemt, zoals kan gebeuren tijdens de levensduur van de CO2-cilinder. Dit geeft u gemoedsrust dat de druk en stroom altijd op het niveau blijven waar u het op heeft ingesteld.

De instelbare uitgangsdruk zorgt ervoor dat de regelaar aan de behoeften van elk aquarium kan voldoen, of het nu een klein nano-aquarium is van slechts 20 liter of een aquarium van 3000 liter dat meerdere diffusers nodig heeft, deze regelaar kan de druk leveren die nodig is.

De regelaar wordt standaard geleverd met een hoogwaardig geavanceerd 12v DC-magneetventiel. Het garandeert een veilige werking, een laag stroomverbruik, een koele bedrijfstemperatuur en elimineert de mogelijkheid van een zoemend geluid. Door de toevoeging van de solenoïde kan de regelaar worden aangesloten op een timerplug of pH-controller, zodat de dosering van CO2 kan worden geregeld. Hierdoor kan de CO2-stroom worden afgesloten wanneer de aquariumverlichting niet brandt en de planten niet fotosynthetiseren en niet profiteren van de toevoeging van CO2.

Er is standaard een zeer nauwkeurige naaldklep gemonteerd, die een zeer hoge nauwkeurigheid van CO2-dosering biedt. Dosering kan worden bereikt vanaf slechts 1 bel / 10 seconden, tot een constante stroom van CO2, waardoor het kan functioneren voor kleine nano-aquaria van 20L tot grote aquaria van enkele duizenden liters.

Instructions

 • Draai de regelaar met een sleutel of sleutel vast aan uw CO2-cilinder. Gebruik uw handen niet om vast te draaien, het zal niet voldoende afdichting creëren en zal waarschijnlijk gaan lekken.
 • Stel de uitgangsdruk in op minimum door de drukregelknop volledig linksom te draaien.
 • Sluit de naaldklep door hem volledig met de klok mee te draaien.
 • Steek de solenoïde in een stopcontact en schakel in.
 • Open de gasstroom uit je CO2-cilinder.
 • De cilinderdrukmeter geeft nu de druk van de cilinder aan. Draai de drukregelaar met de klok mee tot hij 40PSI aangeeft, wat een goed startpunt is voor een enkele diffusorinstallatie.
 • Draai
 • met de bellenteller bevestigd, de naaldklep linksom om de gewenste belsnelheid te bereiken. 1 bubbel / seconde is geschikt voor een aquarium van 150 liter - pas uw dosering hieraan aan, dwz 2 bellen / seconde voor een aquarium van 300 liter.
 • Klik hier om de volledige installatiehandleiding voor de tweetrapsregelaar te lezen
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

David P. Geverifieerde koper 2nd May 2024
Ik kan deze toezichthouder niets verwijten. Het werkt als een tierelier Ik kan deze toezichthouder niets verwijten. Het werkt als een tierelier
Stephen W. Geverifieerde koper 22nd Apr 2024
Om 15.30 uur besteld en de volgende ochtend ontvangen - erg indrukwekkend en de regelaar werkt heel goed. Voor minder dan € 150,- is dit echt een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ik weet zeker dat ik in de toekomst weer gebruik zal maken van CO2 supermarkt Om 15.30 uur besteld en de volgende ochtend ontvangen - erg indrukwekkend en de regelaar werkt heel goed. Voor minder dan € 150,- is dit echt een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ik weet zeker dat ik in de toekomst weer gebruik zal maken van CO2 supermarkt
Mike J. Geverifieerde koper 23rd Mar 2024
De uitgebreide instructies maken het instellen van de apparatuur zeer eenvoudig. Zou het ten zeerste aanbevelen. Aanpassing van de gasstroom is eenvoudig; solenoïde werkt perfect. Erg tevreden. De uitgebreide instructies maken het instellen van de apparatuur zeer eenvoudig. Zou het ten zeerste aanbevelen. Aanpassing van de gasstroom is eenvoudig; solenoïde werkt perfect. Erg tevreden.
Paul A. Geverifieerde koper 15th Mar 2024
Uitstekend stukje kit Uitstekend stukje kit
Roji S. Geverifieerde koper 16th Nov 2023
Fantastische regelaar die ik kreeg als onderdeel van het complete CO2-systeem Fantastische regelaar die ik kreeg als onderdeel van het complete CO2-systeem
Daniel B. Geverifieerde koper 1st Nov 2023
Uiteindelijk werd ik een lastige klant, maar Martin van CO2 Supermarket was erg behulpzaam en geduldig. Wat betreft de apparatuur die ik heb besteld, het is allemaal van goede kwaliteit en goed geprijsd. Uiteindelijk werd ik een lastige klant, maar Martin van CO2 Supermarket was erg behulpzaam en geduldig. Wat betreft de apparatuur die ik heb besteld, het is allemaal van goede kwaliteit en goed geprijsd.
John P. Geverifieerde koper 30th Oct 2023
Nu een paar weken in gebruik en de druk en flow zijn precies gebleven waar ik ze heb ingesteld. Dit is de juiste medische standaard! Nu een paar weken in gebruik en de druk en flow zijn precies gebleven waar ik ze heb ingesteld. Dit is de juiste medische standaard!
Helen C. Geverifieerde koper 16th Oct 2023
Ik kocht dit nadat ik ernstig in de steek was gelaten door een toezichthouder die ik van een ander merk had gekocht, dat naamloos zal blijven, en verloor bijna al mijn vissen toen er plotseling een ton CO2 werd gedumpt. Helaas vielen er twee slachtoffers. Ik wou dat ik het vanaf hier had gekregen, het is zoveel betere kwaliteit. Ik weet zeker dat ik in de toekomst meer bij de co2-supermarkt zal kopen. Ik kocht dit nadat ik ernstig in de steek was gelaten door een toezichthouder die ik van een ander merk had gekocht, dat naamloos zal blijven, en verloor bijna al mijn vissen toen er plotseling een ton CO2 werd gedumpt. Helaas vielen er twee slachtoffers. Ik wou dat ik het vanaf hier had gekregen, het is zoveel betere kwaliteit. Ik weet zeker dat ik in de toekomst meer bij de co2-supermarkt zal kopen.
George H. Geverifieerde koper 4th Oct 2023
Geweldige regelaar, zo goed gebouwd en erg handig om gemakkelijk extra spruitstukken toe te kunnen voegen Geweldige regelaar, zo goed gebouwd en erg handig om gemakkelijk extra spruitstukken toe te kunnen voegen
Mel C. Geverifieerde koper 19th Sep 2023
De kwaliteit van deze regelaar is uitstekend en de prijs is zeer redelijk. Ik weet zeker dat ik er nog vele jaren plezier van zal hebben De kwaliteit van deze regelaar is uitstekend en de prijs is zeer redelijk. Ik weet zeker dat ik er nog vele jaren plezier van zal hebben
Bekijk meer reviews  Loading
Ultimate-Pro Dual Stage CO2-regelaar en solenoïde
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product