Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > CO2-regulatoren > Dual Stage > Ultieme Dual Stage Co2-regelaar Met 12v Dc-solenoïde En Pisco-klep

Ultieme Dual Stage CO2-regelaar Met 12v DC-solenoïde En Pisco-klep

€191,49

Systeem aanpassen

Update Cart
 
 

Belangrijkste feiten

 • Ontwerp en fabricage van de hoogste kwaliteit.
 • Dual stage-mechanisme zorgt voor een constante uitgangsdruk gedurende de gehele levensduur van de cilinder.
 • Instelbare uitgangsdruk 0-8 bar om te voldoen aan de behoeften van elk aquarium (20L - 3000L).
 • Geïntegreerde 12v DC-solenoïde met hoge prestaties - veilig, laag stroomverbruik, lage temperatuur en gegarandeerd geen ruis.
 • Pisco naaldventiel met hoge precisie voor ultieme doseerregeling.
 • Dubbele manometers geven de ingangsdruk en de uitgangsdruk weer.
 • Magneetventiel met magneetventiel zorgt ervoor dat CO2 op vastgestelde tijden kan worden in- en uitgeschakeld.
 • Industrie standaard moer, compatibel met DIN 477 / BS 341 No. 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dekt het VK, Europa en Azië).
 • Werkt met elke CO2-diffuser.
 • Keuze van stekker en spanning.

Beschrijving

Ongelooflijke functie, ontwerp en fabricage - de ultieme CO2-regelaar in twee fasen met 12v DC-solenoïde en Pisco-klep levert de hoogst mogelijke prestaties.

Het tweetrapsmechanisme zorgt ervoor dat de uitgangsdruk niet toeneemt, zelfs als de ingangsdruk toeneemt of daalt, zoals kan gebeuren tijdens de levensduur van de CO2-cilinder. Dit geeft u gemoedsrust dat de druk en flow altijd op het niveau blijven waarop u het hebt ingesteld.

De instelbare uitgangsdruk zorgt ervoor dat de regelaar kan voldoen aan de behoeften van elk aquarium, of het nu gaat om een klein nano-aquarium van slechts 20L of een aquarium van 3000L dat meerdere diffusors nodig heeft, deze regelaar kan de vereiste druk leveren.

De regelaar wordt standaard geleverd met een geavanceerde 12-voudig solenoïde klep met hoog vermogen. Het garandeert een veilige werking, een laag stroomverbruik, een koele bedrijfstemperatuur en elimineert de mogelijkheid van zoemend geluid. Door de toevoeging van de solenoïde kan de regelaar worden aangesloten op een timerplug of pH-controller, zodat de CO2-dosering kan worden geregeld. Hierdoor kan de CO2-stroom worden uitgeschakeld als de aquariumverlichting niet brandt en de planten niet fotosynthetiseren en niet profiteren van de toevoeging van CO2.

Standaard is een Pisco-klep met hoge precisie gemonteerd, die een zeer hoge nauwkeurigheid van CO2-dosering biedt. De dosering kan worden bereikt tot 1 bubble / 10 seconden, tot een constante CO2-stroom, waardoor deze kan functioneren voor kleine nano-aquaria van 20L tot grote aquaria van enkele duizenden liters.

Instructions

 • Zet de regelaar op uw CO2-cilinder vast met een moersleutel of sleutel. Gebruik uw handen niet om vast te draaien, het zal niet voldoende afdichting creëren en waarschijnlijk lekken.
 • Stel de uitgangsdruk in op het minimum door de drukregelknop volledig tegen de klok in te draaien.
 • Sluit de naaldklep door deze volledig met de klok mee te draaien.
 • Steek de solenoïde in een stopcontact en schakel in.
 • Open de gasstroom uit uw CO2-cilinder.
 • De cilinderdrukmeter zal nu de druk van de cilinder aangeven. Draai de drukregelaar met de klok mee totdat deze 40PSI aangeeft, wat een goed startpunt is voor een enkele diffuserinstallatie.
 • Draai
 • met de bellenteller bevestigd, het naaldventiel tegen de klok in om het gewenste belvolume te bereiken. 1 bubbel / seconde is geschikt voor een aquarium van 150 liter - pas uw dosering aan overeenkomstig dit, dwz 2 bellen / seconden voor een aquarium van 300 liter.
 • Klik hier om de volledige installatiehandleiding voor de dual-stage-regelaar te lezen
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Philip M. Geverifieerde koper 13th Jun 2019
Kwam als onderdeel van het co2-systeem dat ik bij co2-supermarkt kocht. Hoewel dit mijn eerste regulator / systeem is en ik niets te vergelijken heb, kan ik alleen maar zeggen dat ik er erg blij mee ben, dat het gemakkelijk was om de installatie te krijgen en dat het probleemloos werkte. Ik hou ook van de gemoedsrust die het dual-stage mechanisme geeft, wetende dat ik geen problemen zal hebben met Lees verder... Kwam als onderdeel van het co2-systeem dat ik bij co2-supermarkt kocht. Hoewel dit mijn eerste regulator / systeem is en ik niets te vergelijken heb, kan ik alleen maar zeggen dat ik er erg blij mee ben, dat het gemakkelijk was om de installatie te krijgen en dat het probleemloos werkte. Ik hou ook van de gemoedsrust die het dual-stage mechanisme geeft, wetende dat ik geen problemen zal hebben met het einde van de tankstort.
Conrad W. Geverifieerde koper 26th May 2019
Schitterend product - werkt precies zoals vereist en installeert eenvoudig zonder gedoe. Mijn vorige opstelling is nu op een geplant nanotankje en deze is geïnstalleerd op een cilinder van 6 kg die mijn gemeenschapsaquarium voedt. Schitterend product - werkt precies zoals vereist en installeert eenvoudig zonder gedoe. Mijn vorige opstelling is nu op een geplant nanotankje en deze is geïnstalleerd op een cilinder van 6 kg die mijn gemeenschapsaquarium voedt.
Len W. Geverifieerde koper 21st May 2019
Dit is een heel goed stuk kit dat de betaalde prijs waard is. Dit is een heel goed stuk kit dat de betaalde prijs waard is.
Chris J. Geverifieerde koper 24th Apr 2019
Ik ontving dit als onderdeel van het Ultimate CO2-systeem. De regelaar is gemaakt met een zeer hoge standaard en zeer eenvoudig om druk en flow te veranderen om de gewenste dosering te bereiken. Het tweefasige aspect geeft me gemoedsrust dat ik de tankdump (EOTD) niet zal beëindigen. Ik ontving dit als onderdeel van het Ultimate CO2-systeem. De regelaar is gemaakt met een zeer hoge standaard en zeer eenvoudig om druk en flow te veranderen om de gewenste dosering te bereiken. Het tweefasige aspect geeft me gemoedsrust dat ik de tankdump (EOTD) niet zal beëindigen.
Charlie T. Geverifieerde koper 27th Mar 2019
Dit is echt een geweldig stuk kit, geweldige kwaliteit, gemakkelijk te monteren Dit is echt een geweldig stuk kit, geweldige kwaliteit, gemakkelijk te monteren
Enda V. Geverifieerde koper 18th Mar 2019
Fantastische regelaar, zeer nauwkeurig en gemakkelijk te gebruiken. Fantastische regelaar, zeer nauwkeurig en gemakkelijk te gebruiken.
Sarah J. Geverifieerde koper 22nd Nov 2018
Dit is mijn tweede regulator de eerste keer dat ik een echt goedkope import kreeg en soooo gebruikte Veel co2! Een vriend zei dat co2-supermarkt apparatuur van goede kwaliteit heeft geleverd en dat ze niet verkeerd waren. Deze regelaar is stevig, de klep aan de voorkant zorgt ervoor dat er geen lekken zijn! De pisco-klep is geweldig. Er is een kleine controle, zodat u ervoor kunt zorgen dat u de juiste Lees verder... Dit is mijn tweede regulator de eerste keer dat ik een echt goedkope import kreeg en soooo gebruikte Veel co2! Een vriend zei dat co2-supermarkt apparatuur van goede kwaliteit heeft geleverd en dat ze niet verkeerd waren. Deze regelaar is stevig, de klep aan de voorkant zorgt ervoor dat er geen lekken zijn! De pisco-klep is geweldig. Er is een kleine controle, zodat u ervoor kunt zorgen dat u de juiste hoeveelheid CO2 in uw tank hebt. De solenoïde werkt een droom en met een timer hoef ik me er helemaal geen zorgen over te maken! Co2-supermarkt beantwoordt mijn vragen in een handomdraai en het pakket is snel aangekomen!
Gareth W. Geverifieerde koper 17th Oct 2018
Gekocht als een complete set. Eenvoudig in te stellen en foutloos in de afgelopen twee jaar. Naaldklep is gemakkelijk om de CO2-toevoer te regelen. Gekocht als een complete set. Eenvoudig in te stellen en foutloos in de afgelopen twee jaar. Naaldklep is gemakkelijk om de CO2-toevoer te regelen.
Simon W. Geverifieerde koper 23rd Sep 2018
Ik kocht op aanbeveling van een vriend die onlangs dezelfde regulator kocht en ik ben net zo onder de indruk als hij was. Uitstekende bouwkwaliteit, geweldige functies met dual stage-functie, instelbare druk, precisieklep en 12v-solenoïde, en voor een zeer redelijke prijs. Ik kocht op aanbeveling van een vriend die onlangs dezelfde regulator kocht en ik ben net zo onder de indruk als hij was. Uitstekende bouwkwaliteit, geweldige functies met dual stage-functie, instelbare druk, precisieklep en 12v-solenoïde, en voor een zeer redelijke prijs.
Trevor B. Geverifieerde koper 28th Aug 2018
Ik heb het voor iets meer dan een week laten werken en ik kan het niet fout vinden. Geweldige kwaliteit en functionaliteit tegen een zeer redelijke prijs. Ik heb het voor iets meer dan een week laten werken en ik kan het niet fout vinden. Geweldige kwaliteit en functionaliteit tegen een zeer redelijke prijs.
Bekijk meer reviews  Loading
Cilinderaansluiting
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product