Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > CO2-regulatoren > Eéntraps Met Solenoïde > Co2-regelaar Met Solenoïde En Dubbele Meters

CO2-regelaar Met Solenoïde En Dubbele Meters

€84,49

Systeem aanpassen

Update Cart
 
 

Belangrijkste feiten

 • Ontwerp en fabricage van hoge kwaliteit.
 • Voor gebruik met CO2-cilinders met horizontale kleporiëntatie of ons assortiment 'geavanceerde' adapters.
 • Dubbele manometers die cilinderdruk en uitgaande werkdruk aangeven.
 • Magneetventiel zorgt ervoor dat CO2 op gedefinieerde tijden kan worden in- / uitgeschakeld.
 • Uitgangsdruk ingesteld op 3 bar, geschikt voor aquaria 80L - 500L.
 • Precisie naaldventiel.
 • Industriestandaard moer, compatibel met DIN 477 / BS 341 nr. 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dekt VK, Europa en Azië).
 • Werkt met elke CO2-diffuser.
 • Keuze van stekker en spanning.

Beschrijving

De regelaar is ontworpen om de hoge druk in een CO2-cilinder te verlagen tot een lagere, bruikbare druk die kan worden gebruikt voor aquaria.

Tijdens fotosynthese gebruiken planten koolstofdioxide en water, gecombineerd met lichtenergie, om zuurstof en suikers te produceren. Tijdens donkere uren stoppen planten echter met het fotosynthetiseren en omzetten van CO2 in O2, en daarom wordt het afgeraden om CO2 aan het aquarium toe te voegen, omdat de niveaus kunnen stijgen tot het punt waarop uw vissen angst veroorzaken. Met de ingebouwde magnetische magneetklep kunt u de vereiste tijden voor CO2-afgifte configureren, bijvoorbeeld door deze 'aan' te zetten tijdens de 'lichten aan' en 'uit' tijdens de 'lichten uit' uren. Dit kan worden bereikt met een nettimerplug of pH-controller. U kunt er ook voor kiezen om te upgraden naar een 12V DC-solenoïde (netspanningstransformator inbegrepen), die een veilige, lage temperatuur biedt en gegarandeerd geen geluidsoverlast.

Instructions

 • Draai de moer vast aan de CO2-cilinder of adapter met behulp van de juiste maat sleutel of sleutel (probeer niet met de hand vast te draaien).
 • Open de naaldklep volledig door linksom te draaien en schakel de magneetklep in. Dit zal de initiële drukstoot op de manometers verminderen wanneer de CO2-cilinderklep wordt geopend.
 • Open stroom CO2 op de cilinder.
 • Schakel de magneetklep uit en sluit de naaldklep door deze volledig linksom te draaien.
 • Sluit uw bellenteller of slang aan op de regelaar.
 • Schakel de solenoïde in en begin met het stromen van CO2 door de naaldklep linksom te draaien.
 • Wacht enkele minuten totdat er druk in de slang en diffusor is ingebouwd.
 • Pas de naaldklep aan totdat de gewenste belsnelheid is bereikt.
 • Klik hier om de volledige installatiehandleiding van de regelaar te lezen
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Joakim A. Geverifieerde koper 14th Oct 2019
Eenvoudig te installeren. Maar je moet voorzichtig zijn. Het is tenslotte een regulator. Eenvoudig te installeren. Maar je moet voorzichtig zijn. Het is tenslotte een regulator.
Jo W. Geverifieerde koper 3rd Oct 2019
Werkte prima, is eenvoudig in te stellen en doet het werk perfect Werkte prima, is eenvoudig in te stellen en doet het werk perfect
Joe B. Geverifieerde koper 19th Sep 2019
Had een klein probleem met de eerste verzonden, maar het was gesorteerd en een nieuwe onmiddellijk verzonden. Naaldventiel duurt even om perfect te worden, maar het systeem werkt perfect en stil. Verspil uw geld niet aan goedkopere alternatieven, erg blij. Had een klein probleem met de eerste verzonden, maar het was gesorteerd en een nieuwe onmiddellijk verzonden. Naaldventiel duurt even om perfect te worden, maar het systeem werkt perfect en stil. Verspil uw geld niet aan goedkopere alternatieven, erg blij.
Richard T. Geverifieerde koper 18th Sep 2019
Naaldventiel duurde een tijdje om te settelen en aangepast te worden, maar het is nu erg consistent. Naaldventiel duurde een tijdje om te settelen en aangepast te worden, maar het is nu erg consistent.
Dennis J. Geverifieerde koper 21st Jun 2019
Werken zoals bedoeld. Geweldig om te gebruiken en gemakkelijk in te stellen. Zeker aanbevelen. Werken zoals bedoeld. Geweldig om te gebruiken en gemakkelijk in te stellen. Zeker aanbevelen.
John W. Geverifieerde koper 13th Jun 2019
Ik had aanvankelijk een probleem met de solenoïde die ik schreef aan co2 supermarkt om te rapporteren. Ik ontving een snel antwoord met instructies voor het oplossen ervan. Het werkt nu prima. Afgezien daarvan heb ik geen problemen gehad, maar helaas betekende dit dat ik het niet echt 5/5 kan geven. Ik had aanvankelijk een probleem met de solenoïde die ik schreef aan co2 supermarkt om te rapporteren. Ik ontving een snel antwoord met instructies voor het oplossen ervan. Het werkt nu prima. Afgezien daarvan heb ik geen problemen gehad, maar helaas betekende dit dat ik het niet echt 5/5 kan geven.
Lukas K. Geverifieerde koper 27th May 2019
Werkt als charme. Geen problemen. Allemaal mooi zichtbaar. Werkt als charme. Geen problemen. Allemaal mooi zichtbaar.
Gary H. Geverifieerde koper 15th May 2019
Aangekomen super snel goed verpakt en gemakkelijk in te stellen en een zeer goede prijs goed tevreden, ik zal nergens anders in de toekomst winkelen Aangekomen super snel goed verpakt en gemakkelijk in te stellen en een zeer goede prijs goed tevreden, ik zal nergens anders in de toekomst winkelen
Phil N. Geverifieerde koper 26th Mar 2019
In het begin was ik sceptisch vanwege het prijsverschil tussen dat van mijn lokale visverkopers en CO2-supermarkt, maar ik greep de kans en vond CO2-supermarkt de ideale plaats om producten te kopen met betrekking tot de hobby-hobby. De CO2-regelaar en solenoïde die ik heb ontvangen, lijken van hoge kwaliteit en ik twijfel er niet aan dat het nog lang goed zal blijven. In het begin was ik sceptisch vanwege het prijsverschil tussen dat van mijn lokale visverkopers en CO2-supermarkt, maar ik greep de kans en vond CO2-supermarkt de ideale plaats om producten te kopen met betrekking tot de hobby-hobby. De CO2-regelaar en solenoïde die ik heb ontvangen, lijken van hoge kwaliteit en ik twijfel er niet aan dat het nog lang goed zal blijven.
Gareth M. Geverifieerde koper 23rd Mar 2019
Heeft het werk in het begin wat problemen? Was het te gebruiken op de nieuwe stijl van co2-brandblusser "klein vet model" en de schroefdraden waren te kort en de gewone draaide en wiebelde probeerde het op de hoge model brandblusser en passend prima. Dus zal een andere wasmachine nodig hebben om hem in de andere versie te passen Heeft het werk in het begin wat problemen? Was het te gebruiken op de nieuwe stijl van co2-brandblusser "klein vet model" en de schroefdraden waren te kort en de gewone draaide en wiebelde probeerde het op de hoge model brandblusser en passend prima. Dus zal een andere wasmachine nodig hebben om hem in de andere versie te passen
Bekijk meer reviews  Loading
Dual gauge CO2-regulator bevestigd aan cilinder
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product