Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > CO2-diffusoren > Spiraalvormige CO2-diffusoren > 9 Spiraalglaspollen Co2-diffuser - Voor Aquaria Tot 180l

9 Spiraalglaspollen CO2-diffuser Voor Aquaria Tot 180L

€14,49
9 Spiraalglaspollen CO2-diffuser - Voor aquaria tot 180L
 

Belangrijkste feiten

  • 9 Spiralen in diffuser.
  • Diffuser Lichaamlengte ~ 12cm.
  • Keramische schijfdiameter ~ 2,5 cm.
  • Aanbevolen voor aquaria tot 180L.
  • 2 x Zuigkoppen inbegrepen.
 

Beschrijving

Deze prachtig gestileerde spiraalvormige diffusers lijken op iets van een laboratorium van een gek wetenschapper, en zeker een brandpunt voor uw aquarium. U ziet de CO2 die de spoelen in de diffuser opwindt, waardoor een memoriserend effect wordt gecreëerd.

De CO2 wordt dan gedwongen door een keramische schijf, die een fijne mist veroorzaakt van CO2-bubbels, die vervolgens in het aquariumwater diffunderen.

Instructions

  • Omdat het object is gemaakt van glas is het inherent delicaat, en extra zorg moet worden genomen wanneer het in het aquarium past. Het wordt ten zeerste aan te bevelen dat de slang eerst in vers gekookt water wordt verwarmd om de tip te verzachten wanneer u op de diffuserinlaat duwt.
  • Plaats net boven het substraat onder de filteruitloop. Dit zorgt ervoor dat de bellen de waterstroom van het filter binnendringen en de CO2 langer in de suspensie houden, waardoor de CO2-diffusie niveaus wordt verhoogd.
  • Wanneer de diffusor voor het eerst is aangesloten, vindt u de CO2-ontvlamingen uit een klein gat in de bodem van de spiralen. Wees er zeker van, het gat is bedoeld om daar te zijn en dit is normaal gedrag. Zodra de diffuser gedurende enkele dagen in het water is gedompeld, zal de kamer van de diffuser met water vullen en het spiraal effect zal beginnen.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Lee U. Geverifieerde koper 6th Jun 2020
Perfect voor mijn tankmaat, de levertijd was perfect, heel erg bedankt Perfect voor mijn tankmaat, de levertijd was perfect, heel erg bedankt
Jo W. Geverifieerde koper 3rd Oct 2019
Werkt prima, maar vult niet tot de top met water zoals ik dacht dat het zou doen, dus je moet de bellen tellen die uit het kleine gaatje onderaan komen, lijkt het werk echter hetzelfde te doen Werkt prima, maar vult niet tot de top met water zoals ik dacht dat het zou doen, dus je moet de bellen tellen die uit het kleine gaatje onderaan komen, lijkt het werk echter hetzelfde te doen
Frédéric Bou. Geverifieerde koper 5th Nov 2017
het product is zeer krachtig met een mooie esthetische dank het product is zeer krachtig met een mooie esthetische dank
Alan W. Geverifieerde koper 5th Oct 2017
Gevonden om beschadigd te zijn als u het hebt aangebracht, te veel moeite om een ​​vervanging te verkrijgen Gevonden om beschadigd te zijn als u het hebt aangebracht, te veel moeite om een ​​vervanging te verkrijgen
Andrew C. Geverifieerde koper 21st Aug 2017
Niet zo goed als ik dacht dat het een bubbel zou zijn, reageer niet na de week helemaal op de twistbuis, behalve dat bubbels zijn klein zoals verwacht. Niet zo goed als ik dacht dat het een bubbel zou zijn, reageer niet na de week helemaal op de twistbuis, behalve dat bubbels zijn klein zoals verwacht.
Ian T. Geverifieerde koper 24th Sep 2016
Geweldige objectplanten houden van bubbels die geweldig zijn en ziet er goed uit om te kijken Geweldige objectplanten houden van bubbels die geweldig zijn en ziet er goed uit om te kijken
Peter M. Geverifieerde koper 31st Aug 2016
Niet erg efficiënt en moeilijk om de lucht uit te zuiveren. Doe veel beter als u direct onder de filteruitgang stroomt. Wordt snel met algen bedekt. Niet erg efficiënt en moeilijk om de lucht uit te zuiveren. Doe veel beter als u direct onder de filteruitgang stroomt. Wordt snel met algen bedekt.
D.harvey Geverifieerde koper 16th May 2016
Ziet er cool in mijn tank en doet het werk alleen maar een nadeel de inlaatpunten naar beneden, het zou beter zijn om op te wijzen, wat zou voorkomen dat de luchtslang kinkt... Ziet er cool in mijn tank en doet het werk alleen maar een nadeel de inlaatpunten naar beneden, het zou beter zijn om op te wijzen, wat zou voorkomen dat de luchtslang kinkt...
Philip G. Geverifieerde koper 7th Mar 2016
Grote kwaliteit goed verpakt en zeer snelle levering. Werkt een traktatie. Grote kwaliteit goed verpakt en zeer snelle levering. Werkt een traktatie.
David D. Geverifieerde koper 4th Nov 2015
Ik hou echt van deze diffuser, het ziet er fantastisch uit. Ik hou echt van deze diffuser, het ziet er fantastisch uit.
Bekijk meer reviews  Loading

Photo Viewer

Foto van grote Spiraalvormige Stuifdiffuser voor geplantte aquaria
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product