Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > CO2-diffusoren > Spiraalvormige CO2-diffusoren > 9 Spiraalglas Bloemblaadje Co2-diffuser - Voor Aquaria Tot 180l

9 Spiraalglas Bloemblaadje CO2-diffuser Voor Aquaria Tot 180L

€15,49
9 Spiraalglas Bloemblaadje CO2-diffuser - Voor aquaria tot 180L
 

Belangrijkste feiten

  • 9 Spiralen in diffuser.
  • Diffuser Lichaamslengte 12cm.
  • Keramische schijfdiameter 2,5 cm.
  • Aanbevolen voor aquaria tot 180L.
  • 2 x Zuigkoppen inbegrepen.
 

Beschrijving

Deze prachtig gestileerde spiraalvormige diffusers lijken op iets van een laboratorium van een gek wetenschapper, en zeker een brandpunt voor uw aquarium. U ziet de CO2 die de spoelen in de diffuser opwindt, waardoor een memoriserend effect wordt gecreëerd. De CO2 wordt dan gedwongen door een keramische schijf, die een fijne mist van CO2-bellen creëert, die vervolgens in het aquariumwater diffundeert.

De diffuser heeft ook een aantrekkelijke bloemblaadje, waardoor dit zo veel van een ontwerpsfunctie biedt als een praktische functie.

Instructions

  • Omdat het object is gemaakt van glas is het inherent delicaat, en extra zorg moet worden genomen wanneer het in het aquarium past. Het wordt ten zeerste aan te bevelen dat de slang eerst in vers gekookt water wordt verwarmd om de tip te verzachten wanneer u op de diffuserinlaat duwt.
  • Plaats net boven het substraat onder de filteruitloop. Dit zorgt ervoor dat de bellen de waterstroom van het filter binnendringen en de CO2 langer in de suspensie houden, waardoor de CO2-diffusie niveaus wordt verhoogd.
  • Wanneer de diffusor voor het eerst is aangesloten, vindt u de CO2-ontvlamingen uit een klein gat in de bodem van de spiralen. Wees er zeker van, het gat is bedoeld om daar te zijn en dit is normaal gedrag. Zodra de diffuser gedurende enkele dagen in het water is gedompeld, zal de kamer van de diffuser met water vullen en het spiraal effect zal beginnen.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Andy T. Geverifieerde koper 22nd May 2024
Uitstekend, goed gemaakt en ziet er geweldig uit in de tank Uitstekend, goed gemaakt en ziet er geweldig uit in de tank
Monthawat T. Geverifieerde koper 14th Mar 2024
Prachtig stukje glaswerk. Mooi om naar te kijken Prachtig stukje glaswerk. Mooi om naar te kijken
Chris B. Geverifieerde koper 6th Oct 2023
Zeer tevreden service van begin tot eind. Briljant werkt perfect en ziet er geweldig uit Zeer tevreden service van begin tot eind. Briljant werkt perfect en ziet er geweldig uit
Paul H. Geverifieerde koper 8th Jun 2023
Ziet er mooi uit en is ook functioneel Ziet er mooi uit en is ook functioneel
Jeff H. Geverifieerde koper 25th Sep 2022
Geweldig..verspreidt echt goed en doet het werk perfect. Er zijn misschien efficiëntere diffusers, maar ik kan me niet voorstellen dat er een zo mooi en fascinerend is als deze. Geweldig..verspreidt echt goed en doet het werk perfect. Er zijn misschien efficiëntere diffusers, maar ik kan me niet voorstellen dat er een zo mooi en fascinerend is als deze.
Jo W. Geverifieerde koper 3rd Oct 2019
Werkte prima om te beginnen, toen brak het gebogen deel van de buis, niet zeker hoe, maar je moet er heel voorzichtig mee zijn, veranderd in een zonder de curve en het lijkt beter en gemakkelijker op te zetten. Werkte prima om te beginnen, toen brak het gebogen deel van de buis, niet zeker hoe, maar je moet er heel voorzichtig mee zijn, veranderd in een zonder de curve en het lijkt beter en gemakkelijker op te zetten.
Conrad W. Geverifieerde koper 26th May 2019
Zodra het voldoende was voorbereid, werkte het goed en is het fascinerend om te zien Zodra het voldoende was voorbereid, werkte het goed en is het fascinerend om te zien
Jonas B. Geverifieerde koper 4th Dec 2018
Heb het snel aan Zweden geleverd. Klantenservice had een goede service. Zeker aanraden c02supermarket. Heb het snel aan Zweden geleverd. Klantenservice had een goede service. Zeker aanraden c02supermarket.
Edward M. Geverifieerde koper 24th Feb 2018
Lijkt op kwaliteit, hoewel het lang duurt voordat het is gebruikt om te verzadigen Lijkt op kwaliteit, hoewel het lang duurt voordat het is gebruikt om te verzadigen
Olivier A. Geverifieerde koper 27th Feb 2016
Hallo (van Bordeaux in Frankrijk) Ik kocht dit product na jarenlange plastic CO2-gebruik. Dit mooie spiraalglas is zeer nuttig en economisch met CO2. De jouwe, Olivier Hallo (van Bordeaux in Frankrijk) Ik kocht dit product na jarenlange plastic CO2-gebruik. Dit mooie spiraalglas is zeer nuttig en economisch met CO2. De jouwe, Olivier
Bekijk meer reviews  Loading

Photo Viewer

Foto van grote Petal-Rimmer Spiral Pollen Diffuser voor geplant aquariums
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product