Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > CO2-diffusoren > Spiraalvormige CO2-diffusoren > 5 Spiraalglas Bloemblaadje Co2-diffuser - Voor Aquaria Tot 180l

5 Spiraalglas Bloemblaadje CO2-diffuser Voor Aquaria Tot 180L

€12,49
5 Spiraalglas Bloemblaadje CO2-diffuser - Voor aquaria tot 180L
 

Belangrijkste feiten

  • 5 Spiralen in diffuser.
  • Diffuser Lichaamslengte 6cm.
  • Keramische schijfdiameter 2,5 cm.
  • Aanbevolen voor aquaria tot 180L.
  • 1 x Zuigklem meegeleverd.
 

Beschrijving

Deze prachtig gestileerde spiraalvormige diffusers lijken op iets van een laboratorium van een gek wetenschapper, en zeker een brandpunt voor uw aquarium. U ziet de CO2 die de spoelen in de diffuser opwindt, waardoor een memoriserend effect wordt gecreëerd. De CO2 wordt dan gedwongen door een keramische schijf, die een fijne mist van CO2-bellen creëert, die vervolgens in het aquariumwater diffundeert.

De diffuser heeft ook een aantrekkelijke bloemblaadje, waardoor dit zo veel van een designfunctie biedt als een praktische functie.

Instructions

  • Omdat het object is gemaakt van glas is het inherent delicaat, en extra zorg moet worden genomen wanneer het in het aquarium past. Het wordt ten zeerste aan te bevelen dat de slang eerst in vers gekookt water wordt verwarmd om de tip te verzachten wanneer u op de diffuserinlaat duwt.
  • Plaats net boven het substraat onder de filteruitloop. Dit zorgt ervoor dat de bellen de waterstroom van het filter binnendringen en de CO2 langer in de suspensie houden, waardoor de CO2-diffusie niveaus wordt verhoogd.
  • Wanneer de diffusor voor het eerst is aangesloten, vindt u de CO2-ontvlamingen uit een klein gat in de bodem van de spiralen. Wees er zeker van, het gat is bedoeld om daar te zijn en dit is normaal gedrag. Zodra de diffuser gedurende enkele dagen in het water is gedompeld, zal de kamer van de diffuser met water vullen en het spiraal effect zal beginnen.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Luke W. Geverifieerde koper 7th Dec 2023
Ziet er heel mooi uit en verspreidt de bubbels heel goed Ziet er heel mooi uit en verspreidt de bubbels heel goed
David K. Geverifieerde koper 9th Aug 2023
Snelle levering maar de diffuser was kapot toen ik de doos opende. Het lijkt erop dat het wat schade had, dus ik neem aan dat het tijdens het transport is gebeurd. Snelle levering maar de diffuser was kapot toen ik de doos opende. Het lijkt erop dat het wat schade had, dus ik neem aan dat het tijdens het transport is gebeurd.


Small logo for CO2 Supermarket
Antwoord van CO2 Supermarket
Het spijt ons zeer te horen over de breuk, David, onze excuses. We nemen contact met je op om een vervanging te regelen.

Keith G. Geverifieerde koper 26th May 2022
Ik hou van het effect dat dit maakt, betoverend Ik hou van het effect dat dit maakt, betoverend
Nik O. Geverifieerde koper 24th Apr 2021
Dit werkt goed en ziet er gaaf uit als ik de co2 door de slang zie "ronddraaien" - maar mijn enige probleem is dat de keramische schijf puur helder wit is, die veel te veel uitsteekt in het aquarium en het oog afleidt van het effect. Het zou perfect zijn, het keramiek had een meer neutrale kleur, zoals de bazooka-verstuiver is (lichtbruin / bruin). Zou vijf sterren geven, maar de witte keramische Lees verder... Dit werkt goed en ziet er gaaf uit als ik de co2 door de slang zie "ronddraaien" - maar mijn enige probleem is dat de keramische schijf puur helder wit is, die veel te veel uitsteekt in het aquarium en het oog afleidt van het effect. Het zou perfect zijn, het keramiek had een meer neutrale kleur, zoals de bazooka-verstuiver is (lichtbruin / bruin). Zou vijf sterren geven, maar de witte keramische schijf is te sterk in tegenstelling tot de rest van de tank. Misschien zal het na verloop van tijd verkleuren? Zo niet, dan haal ik het uit de tank.
Stephen C. Geverifieerde koper 3rd Jul 2019
Uitstekende kwaliteit van het glas is geweldig Uitstekende kwaliteit van het glas is geweldig
Emma W. Geverifieerde koper 20th Sep 2015
Werkt echt goed en leuk om naar te kijken. Veyr is er blij mee Werkt echt goed en leuk om naar te kijken. Veyr is er blij mee

Photo Viewer

Foto van Medium Petal-Rimmer Spiraalvormige Stuifmeel Diffuser voor Geplant Aquariums
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product