Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Complete Aquarium CO2 System Kits > Dual Stage CO2-systemen > Ultieme Tweetraps Co2-systeem Voor Beplante Aquariumtanks 20l - 500l +

Ultieme Tweetraps CO2-systeem Voor Beplante Aquariumtanks 20L - 500L +

€230,99 Lage voorraad!

Systeem aanpassen

Update Cart
 
 

Belangrijkste feiten

  • Topklasse Ultieme tweetrapsregelaar met instelbare uitgangsdruk, precisie Pisco naaldventiel, dubbele manometers en 12V DC-solenoïde voor getimede regeling van CO2-dosering (inclusief transformator).
  • Precisie bellenteller.
  • Gemakkelijke CO2-adapter (optioneel).
  • Hoogwaardige CO2-diffuser.
  • Drop checker voor correcte CO2-dosering.
  • Plantenmeststof voor complete plantenvoeding.
  • 3m Hoogwaardige polyurethaanbuizen.
  • 4 x Zuigklemmen voor opgeruimde slangen.

Beschrijving

Het Ultimate Dual Stage CO2-systeem biedt de allerhoogste prestaties en controle voor de CO2-dosering van uw aquarium. Elk onderdeel in het systeem is van de allerbeste kwaliteit en straalt kwaliteit uit.

De ultieme tweetraps CO2-regelaar wordt geleverd met een hoogwaardige 12V DC-magneetklep die zorgt voor een veilige, lage temperatuur en gegarandeerd geen geluidsoverlast. Een Pisco naaldventiel met hoge precisie is standaard geïnstalleerd en zorgt voor een snelle, nauwkeurige en eenvoudige aanpassing van de CO2-dosering zodat de exacte dosis kan worden bereikt en behouden onder begeleiding van de precisie-bellenteller. De instelbare uitgangsdruk zorgt ervoor dat de regelaar aan de behoeften van elk aquarium kan voldoen, van een 30L nano-aquarium tot een 3000L-aquarium met 6 diffusers.

De solenoïde van de regelaar is aangesloten op de (optionele) pH-controller, die continu de pH-waarde van het aquarium bewaakt en de CO2 dienovereenkomstig in en uitschakelt om stabiele pH- en CO2-waarden te handhaven. In combinatie met de Drop Checker kunt u de optimale pH en CO2-waarde voor uw aquarium identificeren en die exacte parameters behouden. Het verstrekken van deze stabiele omstandigheden zal een gezondere plantengroei bevorderen en ook de algengroei helpen remmen.

De diffusoropties die bij het CO2-systeem worden geleverd, behoren tot de diffusorfamilie van de 'verstuiver', die ongelooflijk kleine bellen ('ter grootte van een atoom') produceert die gemakkelijk in het aquariumwater diffunderen en een uitzonderlijk diffusieniveau bieden. Dit betekent dat meer van de CO2 wordt 'opgenomen' en heel weinig CO2 wordt verspild.

De CO2 die in het aquariumwater wordt verspreid, wordt door de planten gebruikt tijdens de fotosynthese, maar om nieuwe celstructuren te laten groeien, hebben de planten toegang nodig tot een breed scala aan macro- en micronutriënten. Zonder deze essentiële bouwstenen zullen de planten uiteindelijk vergaan, zelfs met toevoeging van CO2. De (optionele) plantenbemesting die wordt geleverd met het 'Ultimate Dual Stage CO2-systeem' voorziet uw aquariumplanten van alle noodzakelijke voedingsstoffen en elementen die ze nodig hebben om te groeien en bloeien.

De (optionele) 'Easy CO2-adapter' geeft u de mogelijkheid om direct beschikbare CO2-cilinders te gebruiken als de CO2-bron voor uw systeem. Met een adapter kunt u een SodaStream, een wegwerplassen of een Paintball CO2-cilinder gebruiken. Dit zorgt ervoor dat u altijd in staat bent om het gas voor uw CO2-systeem op een kosteneffectieve en handige manier te kopen bij winkels in de straat.

Door dit alles samen te voegen, is het Ultimate Dual Stage CO2-systeem het allerbeste CO2-aquariumsysteem voor aquariums dat geld kan kopen.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Dennis L. Geverifieerde koper 2nd Dec 2019
Ik kocht op aanbeveling van een vriend die hetzelfde systeem heeft en ik ben er ook erg blij mee. Het is gemakkelijk te gebruiken en zeer betrouwbaar en ik kan het ten zeerste aanbevelen. Ik kocht op aanbeveling van een vriend die hetzelfde systeem heeft en ik ben er ook erg blij mee. Het is gemakkelijk te gebruiken en zeer betrouwbaar en ik kan het ten zeerste aanbevelen.
David P. Geverifieerde koper 10th Nov 2019
Ik ben nieuw in het onder druk zetten van CO2 en deze kit was een levensredder die al het gedoe wegnam om te proberen elk beetje kit te vinden dat nodig was. Het was extreem eenvoudig in te stellen. Alle instructies zijn in een zeer gemakkelijk te lezen formaat naar mijn inbox gestuurd, evenals een video voor mensen die moeite hebben met leren met lezen en liever iemand anders zien doen om het beter Lees verder... Ik ben nieuw in het onder druk zetten van CO2 en deze kit was een levensredder die al het gedoe wegnam om te proberen elk beetje kit te vinden dat nodig was. Het was extreem eenvoudig in te stellen. Alle instructies zijn in een zeer gemakkelijk te lezen formaat naar mijn inbox gestuurd, evenals een video voor mensen die moeite hebben met leren met lezen en liever iemand anders zien doen om het beter te begrijpen (ik pas in die categorie). Over het algemeen. Het is een geweldig pakket en doet zijn werk goed. Ik heb een glazen diffuser gekocht van een andere website en toen wilde ik zien hoe goed de bazooka is. Laten we zeggen dat ik niet ben teruggekeerd naar de glazen diffusor. De belletjes zijn veel fijner en kunnen beter in het water oplossen. De volgende keer dat ik een aquarium opzet. Ik zal er zeker nog een kopen. Ik kan het op geen enkele manier fout vinden. Dus bedankt CO2 Supermarket voor het wegnemen van al het gedoe. Als ik die 5 sterren hoger zou kunnen beoordelen. Ik zou!
Debbie B. Geverifieerde koper 16th Sep 2019
Een nieuwkomer in CO2-systemen, maar de klantenservice en nuttige video's van dit bedrijf zijn uitstekend. Alle apparatuur lijkt van goede kwaliteit te zijn en ik had er geen probleem mee om het in elkaar te zetten en in gebruik te nemen. Het zit maar een week in de tank, dus wacht nog steeds op echte resultaten, maar op basis van wat ik tot nu toe heb gezien, zou ik geen probleem hebben om het aan Lees verder... Een nieuwkomer in CO2-systemen, maar de klantenservice en nuttige video's van dit bedrijf zijn uitstekend. Alle apparatuur lijkt van goede kwaliteit te zijn en ik had er geen probleem mee om het in elkaar te zetten en in gebruik te nemen. Het zit maar een week in de tank, dus wacht nog steeds op echte resultaten, maar op basis van wat ik tot nu toe heb gezien, zou ik geen probleem hebben om het aan te bevelen
Keith B. Geverifieerde koper 26th Jul 2019
Geweldige kit, heeft alles nodig. Mijn planten groeien beter dan ooit. Geweldige kit, heeft alles nodig. Mijn planten groeien beter dan ooit.
Philip M. Geverifieerde koper 13th Jun 2019
Dit is mijn eerste CO2-systeem en was bereid een beetje extra te spenderen aan een systeem van hoge kwaliteit en ik werd niet teleurgesteld. Mijn planten groeien heel goed en er gebeurt veel pareling, wat ik nog nooit eerder heb gedaan. Dit is mijn eerste CO2-systeem en was bereid een beetje extra te spenderen aan een systeem van hoge kwaliteit en ik werd niet teleurgesteld. Mijn planten groeien heel goed en er gebeurt veel pareling, wat ik nog nooit eerder heb gedaan.
Tomas B. Geverifieerde koper 1st Jun 2019
Topkwaliteit, en werd geleverd met geweldige instructies waardoor het zeer eenvoudig te gebruiken was. Sterk aanbevolen. Topkwaliteit, en werd geleverd met geweldige instructies waardoor het zeer eenvoudig te gebruiken was. Sterk aanbevolen.
Chris J. Geverifieerde koper 24th Apr 2019
Dit is mijn eerste CO2-systeem, dus ik had best veel vragen voorafgaand aan het bestellen. CO2 Supermarket reageerde snel en met zeer goede details waardoor al mijn zorgen / vragen werden verlicht. Ik ontving gedetailleerde instructies via e-mail voordat het pakket arriveerde, dus ik wist hoe ik alles moest verbinden. De bestelling arriveerde de volgende dag zoals geadverteerd, alles was aanwezig en Lees verder... Dit is mijn eerste CO2-systeem, dus ik had best veel vragen voorafgaand aan het bestellen. CO2 Supermarket reageerde snel en met zeer goede details waardoor al mijn zorgen / vragen werden verlicht. Ik ontving gedetailleerde instructies via e-mail voordat het pakket arriveerde, dus ik wist hoe ik alles moest verbinden. De bestelling arriveerde de volgende dag zoals geadverteerd, alles was aanwezig en correct. Alle onderdelen zijn van hoge kwaliteit en ik kon alles probleemloos met elkaar verbinden. Ik heb het systeem ruim 3 weken laten werken en mijn planten groeien beter dan ooit, dus ik ben erg blij met mijn aankoop. Bedankt en goed gedaan voor CO2 Supermarket, ik heb uw services aan een aantal van mijn vrienden aanbevolen.
Craig L. Geverifieerde koper 16th Mar 2019
Fantastische kit met fantastische klantenservice wat kan je meer vragen! Fantastische kit met fantastische klantenservice wat kan je meer vragen!
Charlie T. Geverifieerde koper 28th Feb 2019
Hallo allemaal erg onder de indruk van de levering en de kwaliteit van goederen die helaas te maken hebben met een slechte gezondheid. Ik heb nog geen kans gehad om het te installeren, maar zodra ik dit doe, laat ik nog een recensie achter met betrekking tot Charlie Hallo allemaal erg onder de indruk van de levering en de kwaliteit van goederen die helaas te maken hebben met een slechte gezondheid. Ik heb nog geen kans gehad om het te installeren, maar zodra ik dit doe, laat ik nog een recensie achter met betrekking tot Charlie
Mike L. Geverifieerde koper 4th Aug 2018
Zeer nuttig bij het beantwoorden van mijn vragen en informatie voorafgaand aan mijn aankoop, toen ik mijn bestelling plaatste, arriveerde het de volgende dag. De kwaliteit is uitstekend, zeer eenvoudig in te stellen en goed te werken. Zeer nuttig bij het beantwoorden van mijn vragen en informatie voorafgaand aan mijn aankoop, toen ik mijn bestelling plaatste, arriveerde het de volgende dag. De kwaliteit is uitstekend, zeer eenvoudig in te stellen en goed te werken.
Bekijk meer reviews  Loading

Systeeminhoud

Klik op een item voor meer informatie

Ultieme tweetraps CO2-regelaar met 12V DC-magneetventiel en Pisco Valve
Ultieme tweetraps CO2-regelaar met 12V DC-magneetventiel en Pisco Valve
Onze Ultimate-regelaar is speciaal ontworpen voor gebruik in aquaria en heeft een tweetrapsontwerp om dumpen van de tank te voorkomen, instelbare werkdruk, 12V-magneetventiel (met nettransformator), dubbele manometers en precisienaaldventiel voor nauwkeurige doseringcontrole.
 
 
60mm Bazooka Atomizer (tot 200L)
60mm Bazooka Atomizer (tot 200L)
De ongelooflijk kleine luchtbellen geproduceerd door een Bazooka Atomizer Diffuser van 60 mm hebben een groot oppervlak en bieden ongelooflijke diffusiesnelheden.
Complete CO2 Drop Checker Kit
Complete CO2 Drop Checker Kit
Een drop checker kit verandert kleur om CO2-concentratie in het aquarium aan te geven. Maakt de CO2-dosering mogelijk specifiek ingesteld op de behoeften van uw aquarium.
Regelaar CO2-bubble-teller met ingebouwde terugslagklep
Regelaar CO2-bubble-teller met ingebouwde terugslagklep
Deze zilverkleurige messenteller is bevestigd aan de uitgang van uw ademautomaat en heeft ook een geïntegreerde terugslagklep om waterheveling te voorkomen.
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Bevestig uw buis aan de zijkant van uw aquarium met deze sterke zuigklemmen. Gemaakt voor 6 mm diameter buis.
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
Polyurethaanbuis is bestand tegen CO2, waardoor u gemoedsrust krijgt dat uw CO2-systeem onder druk wordt gelekt en lekvrij zal zijn voor vele jaren.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product