Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Complete Aquarium CO2 System Kits > Dual Stage CO2-systemen > Ultimate-pro Dual Stage Co2-systeem Voor Beplante Aquariumtank 20l - 500l+

Ultimate-Pro Dual Stage CO2-systeem Voor Beplante Aquariumtank 20L - 500L+

€228,49

Systeem aanpassen

Update Cart
€30,49
Extra uitgangsverdeelstuk en bellenteller voor Ultimate-Pro-regelaar
 

Belangrijkste feiten

  • Top of the range Ultimate Dual Stage Regulator met instelbare uitgangsdruk, precisie naaldventiel, dubbele manometers en 12v DC solenoïde voor getimede controle van CO2-dosering (inclusief nettransformator).
  • Voeg snel en eenvoudig meer uitlaatspruitstukken toe om meerdere roosters te bedienen.
  • Precisie bellenteller.
  • Easy CO2 adapter (optioneel).
  • Hoogwaardige CO2-diffusor.
  • Druppelchecker voor juiste CO2-dosering.
  • Plantenvoeding voor complete plantenvoeding.
  • 3m Slang van hoogwaardig polyurethaan.
  • 4 x Zuigclips voor opgeruimde slangen.
 

Beschrijving

Het Ultimate-Pro Dual Stage CO2-systeem biedt het allerhoogste prestatie- en controleniveau voor de CO2-dosering van uw aquarium. Elk onderdeel binnen het systeem is het allerbeste dat beschikbaar is en straalt kwaliteit uit.

De ultieme tweetraps CO2-regelaar wordt geleverd met een hoogwaardige 12v DC-magneetklep die zorgt voor een veilige, lage temperatuur en gegarandeerde geluidsarme werking. Een naaldventiel met hoge precisie is standaard geïnstalleerd en zorgt voor een snelle, nauwkeurige en gemakkelijke aanpassing van de CO2-dosering, zodat de exacte dosis kan worden bereikt en behouden met de begeleiding van de precisiebellenteller. De instelbare uitgangsdruk zorgt ervoor dat de regelaar kan voldoen aan de behoeften van elk aquarium, van een 30L nano-aquarium tot een 3000L liter aquarium met behulp van 6 diffusers.

De solenoïde van de regelaar kan eenvoudig in een gewone timer-stekker worden gestoken om de CO2-dosering af te stemmen op uw aquariumverlichting. Met behulp van de Drop Checker kunt u het optimale CO2-niveau voor uw aquarium identificeren en die exacte parameters behouden. Het bieden van deze stabiele omstandigheden zal een gezondere plantengroei bevorderen en ook helpen de algengroei te remmen.

De diffusoropties die bij het CO2-systeem worden geleverd, behoren tot de 'atomizer'-familie van diffusors, die ongelooflijk kleine ('atom-sized') bubbels produceren die gemakkelijk in het aquariumwater diffunderen en uitzonderlijke diffusieniveaus bieden. Dit betekent dat er meer CO2 wordt 'opgenomen' en er weinig CO2 wordt verspild.

De CO2 die in het aquariumwater wordt verspreid, wordt door de planten gebruikt tijdens de fotosynthese, maar om nieuwe celstructuren te laten groeien hebben de planten toegang nodig tot een grote verscheidenheid aan macro- en micronutriënten. Zonder deze essentiële bouwstenen zullen de planten uiteindelijk vergaan, zelfs met toevoeging van CO2. De (optionele) plantenvoeding die bij het 'Ultimate Dual Stage CO2 System' wordt geleverd, voorziet uw aquariumplanten van alle noodzakelijke voedingsstoffen en elementen die ze nodig hebben om te groeien en bloeien.

De (optionele) 'Easy CO2 adapter' geeft u de mogelijkheid om direct verkrijgbare CO2 cilinders te gebruiken als CO2 bron voor uw systeem. Met behulp van een adapter kunt u ofwel een SodaStream, een Disposable Welding of een Paintball CO2-cilinder gebruiken. Dit zorgt ervoor dat u het gas voor uw CO2-systeem altijd op een kosteneffectieve en gemakkelijke manier kunt betrekken bij winkels in de winkelstraten.

Door dit alles samen te voegen, is het Ultimate Dual Stage CO2-systeem het allerbeste aquarium-CO2-systeem dat voor geld te koop is.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Frank F. Geverifieerde koper 8th Mar 2023
Ik ben erg blij met het co2-systeem en de klantenondersteuning van co2-supermarkt, ik beveel beide graag aan. Ik ben erg blij met het co2-systeem en de klantenondersteuning van co2-supermarkt, ik beveel beide graag aan.
David M. Geverifieerde koper 1st Mar 2023
Geweldig CO2-systeem. Wordt geleverd met alles wat nodig is en is gemakkelijk in te stellen. Geweldig CO2-systeem. Wordt geleverd met alles wat nodig is en is gemakkelijk in te stellen.
Andrew W. Geverifieerde koper 9th Feb 2023
Ik ben er erg blij mee en de planten groeien nu heel goed, dus ik ben blij met mijn aankoop en kan het ook aan anderen aanbevelen Ik ben er erg blij mee en de planten groeien nu heel goed, dus ik ben blij met mijn aankoop en kan het ook aan anderen aanbevelen
John H. Geverifieerde koper 13th Jan 2023
Geweldige kwaliteit en service, moet gewoon uitzoeken wat ik nu doe Geweldige kwaliteit en service, moet gewoon uitzoeken wat ik nu doe
Frank R. Geverifieerde koper 20th Dec 2022
Ik ben er erg blij mee. Kwaliteitspakket en ik zie al resultaten van het toevoegen van de CO2 Ik ben er erg blij mee. Kwaliteitspakket en ik zie al resultaten van het toevoegen van de CO2
Hugo J. Geverifieerde koper 12th Dec 2022
Eén woord beschrijft het systeem en de co2-supermarkt: uitstekend. U kunt met vertrouwen kopen. Eén woord beschrijft het systeem en de co2-supermarkt: uitstekend. U kunt met vertrouwen kopen.
Joss H. Geverifieerde koper 12th Nov 2022
Absoluut fantastische service van de mensen bij co 2-supermarkt, ze kennen hun spullen zeker en ik had geen reserveringen om bij hen te bestellen. Absoluut fantastische service van de mensen bij co 2-supermarkt, ze kennen hun spullen zeker en ik had geen reserveringen om bij hen te bestellen.
Ian S. Geverifieerde koper 18th Oct 2022
Ik dacht dat ik wat extra zou uitgeven voor de dual-stage Ultimate-Pro en ik ben echt blij dat ik dat gedaan heb, want wat ik heb ontvangen is geweldig en mijn planten reageren heel goed op de CO2 Ik dacht dat ik wat extra zou uitgeven voor de dual-stage Ultimate-Pro en ik ben echt blij dat ik dat gedaan heb, want wat ik heb ontvangen is geweldig en mijn planten reageren heel goed op de CO2
Mark H. Geverifieerde koper 5th Oct 2022
Ik had goede dingen gehoord over CO2 Supermarket, dus ik had geen zorgen om bij hen te bestellen, en ik ben blij te kunnen zeggen dat de goede dingen bij mij bleven. Geweldige communicatie met orderbevestiging, verzend-e-mail met tracking en ook gemaild met instructies. Ik kan niet wachten om te zien welke verbetering dit voor mijn planten zal betekenen Ik had goede dingen gehoord over CO2 Supermarket, dus ik had geen zorgen om bij hen te bestellen, en ik ben blij te kunnen zeggen dat de goede dingen bij mij bleven. Geweldige communicatie met orderbevestiging, verzend-e-mail met tracking en ook gemaild met instructies. Ik kan niet wachten om te zien welke verbetering dit voor mijn planten zal betekenen
James C. Geverifieerde koper 22nd Sep 2022
Geweldige communicatie van co2-supermarkt en beantwoord graag al mijn vragen. Erg blij met de uitrusting en kijk uit naar de resultaten in mijn tank Geweldige communicatie van co2-supermarkt en beantwoord graag al mijn vragen. Erg blij met de uitrusting en kijk uit naar de resultaten in mijn tank
Bekijk meer reviews  Loading

Systeeminhoud

Klik op een item voor meer informatie

Ultimate-Pro Dual Stage CO2-regelaar
Ultimate-Pro Dual Stage CO2-regelaar
Onze Ultimate-regelaar is speciaal ontworpen voor gebruik met aquaria en heeft een tweetraps ontwerp om het leeglopen van het einde van de tank te voorkomen, instelbare werkdruk, 12v-solenoïde (met nettransformator), dubbele manometers en precisie-naaldventiel voor nauwkeurige doseringscontrole.
 
 
Kleine Bazooka Verstuiver (tot 200L)
Kleine Bazooka Verstuiver (tot 200L)
De ongelooflijk kleine belletjes geproduceerd door een Bazooka Atomizer Diffuser hebben een groot oppervlak en zorgen voor ongelooflijke diffusiesnelheden.
Complete CO2 Drop Checker Kit
Complete CO2 Drop Checker Kit
Een drop checker kit verandert kleur om CO2-concentratie in het aquarium aan te geven. Maakt de CO2-dosering mogelijk specifiek ingesteld op de behoeften van uw aquarium.
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Deze bellenteller wordt bevestigd aan de uitgang van uw ademautomaat en heeft ook een geïntegreerde terugslagklep om te voorkomen dat er water uit het aquarium in de regelaar komt.
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Bevestig uw buis aan de zijkant van uw aquarium met deze sterke zuigklemmen. Gemaakt voor 6 mm diameter buis.
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
Polyurethaanbuis is bestand tegen CO2, waardoor u gemoedsrust krijgt dat uw CO2-systeem onder druk wordt gelekt en lekvrij zal zijn voor vele jaren.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product