Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Complete Aquarium CO2 System Kits > Dual Stage CO2-systemen > Ultimate-se Dual Stage Co2-systeem Voor Beplante Aquariumtank 20l - 500l+

Ultimate-SE Dual Stage CO2-systeem Voor Beplante Aquariumtank 20L - 500L+

€215,49

Systeem aanpassen

Update Cart
 

Belangrijkste feiten

  • Top of the range Ultimate Dual Stage Regulator met instelbare uitgangsdruk, precisie naaldventiel, dubbele manometers en 12v DC solenoïde voor getimede controle van CO2-dosering (inclusief nettransformator).
  • Precisie bellenteller.
  • Easy CO2 adapter (optioneel).
  • Hoogwaardige CO2-diffusor.
  • Druppelchecker voor juiste CO2-dosering.
  • Plantenvoeding voor complete plantenvoeding.
  • 3m Slang van hoogwaardig polyurethaan.
  • 4 x Zuigclips voor opgeruimde slangen.
 

Beschrijving

Het Ultimate-SE Dual Stage CO2-systeem biedt het allerhoogste prestatieniveau en controle voor de CO2-dosering van uw aquarium. Elk onderdeel binnen het systeem is het allerbeste dat beschikbaar is en straalt kwaliteit uit.

De ultieme tweetraps CO2-regelaar wordt geleverd met een hoogwaardige 12v DC-magneetklep die zorgt voor een veilige, lage temperatuur en gegarandeerde geluidsarme werking. Een naaldventiel met hoge precisie is standaard geïnstalleerd en zorgt voor een snelle, nauwkeurige en gemakkelijke aanpassing van de CO2-dosering, zodat de exacte dosis kan worden bereikt en behouden met de begeleiding van de precisiebellenteller. De instelbare uitgangsdruk zorgt ervoor dat de regelaar kan voldoen aan de behoeften van elk aquarium, van een 30L nano aquarium tot een 3000L liter aquarium met 6 diffusers.

De solenoïde van de regelaar kan in een normale timer-stekker worden gestoken en tegelijkertijd met de aquariumverlichting worden ingesteld om CO2 te doseren. Met behulp van de meegeleverde Drop Checker kunt u het optimale CO2-niveau voor uw aquarium identificeren en die exacte parameters behouden. Het bieden van deze stabiele omstandigheden zal een gezondere plantengroei bevorderen en ook helpen de algengroei te remmen.

De diffusoropties die bij het CO2-systeem worden geleverd, behoren tot de 'atomizer'-familie van diffusors, die ongelooflijk kleine ('atom-sized') bellen produceert die gemakkelijk in het aquariumwater diffunderen en uitzonderlijke diffusieniveaus bieden. Dit betekent dat er meer CO2 wordt 'opgenomen' en er weinig CO2 wordt verspild.

De CO2 die in het aquariumwater wordt verspreid, wordt door de planten gebruikt tijdens de fotosynthese, maar om nieuwe celstructuren te laten groeien hebben de planten toegang nodig tot een grote verscheidenheid aan macro- en micronutriënten. Zonder deze essentiële bouwstenen zullen de planten uiteindelijk vergaan, zelfs met toevoeging van CO2. De (optionele) plantenvoeding die bij het 'Ultimate Dual Stage CO2 System' wordt geleverd, voorziet uw aquariumplanten van alle noodzakelijke voedingsstoffen en elementen die ze nodig hebben om te groeien en bloeien.

De (optionele) 'Easy CO2 adapter' geeft u de mogelijkheid om direct verkrijgbare CO2 cilinders te gebruiken als CO2 bron voor uw systeem. Met behulp van een adapter kunt u ofwel een SodaStream, een Disposable Welding of een Paintball CO2-cilinder gebruiken. Dit zorgt ervoor dat u het gas voor uw CO2-systeem altijd op een kosteneffectieve en gemakkelijke manier kunt betrekken bij winkels in de winkelstraten.

Door dit alles samen te voegen, is het Ultimate Dual Stage CO2-systeem het allerbeste aquarium-CO2-systeem dat voor geld te koop is.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Michael F. Geverifieerde koper 17th Mar 2023
Een setup van topkwaliteit, na een paar e-mails heen en weer, is dit het systeem waarvoor ik heb gekozen. Veel gedetailleerde installatie-instructies, gemaakt van materialen van goede kwaliteit en heeft na slechts 1 week een enorm verschil gemaakt. Dank aan het team van CO2 Supermarket voor je uitstekende klantenservice en geweldige producten tegen echt concurrerende prijzen. Een setup van topkwaliteit, na een paar e-mails heen en weer, is dit het systeem waarvoor ik heb gekozen. Veel gedetailleerde installatie-instructies, gemaakt van materialen van goede kwaliteit en heeft na slechts 1 week een enorm verschil gemaakt. Dank aan het team van CO2 Supermarket voor je uitstekende klantenservice en geweldige producten tegen echt concurrerende prijzen.
Declan S. Geverifieerde koper 6th Feb 2023
Makkelijk in gebruik en werkt briljant Makkelijk in gebruik en werkt briljant
Tom W. Geverifieerde koper 25th Jan 2023
Mijn planten groeien als nooit tevoren, geweldig! Mijn planten groeien als nooit tevoren, geweldig!
Paul J. Geverifieerde koper 9th Jan 2023
Ik ben erg blij met het systeem en de service van CO2 Supermarket. Alles werkt perfect. Ik ben erg blij met het systeem en de service van CO2 Supermarket. Alles werkt perfect.
Anthony L. Geverifieerde koper 6th Dec 2022
Alles geweldig! Geweldige producten en geweldige service. Graag aanbevelen. Alles geweldig! Geweldige producten en geweldige service. Graag aanbevelen.
Nigel F. Geverifieerde koper 17th Nov 2022
Ik was aan het twijfelen of ik een enkele of dubbele trap zou krijgen, maar ik wilde bescherming tegen tankdump en na veel onderzoek koos ik voor dit tweetraps systeem en ik moet zeggen dat ik er erg blij mee ben. Ik kreeg gedetailleerde instructies na bestelling en het was doodeenvoudig om het in elkaar te zetten. Ik was aan het twijfelen of ik een enkele of dubbele trap zou krijgen, maar ik wilde bescherming tegen tankdump en na veel onderzoek koos ik voor dit tweetraps systeem en ik moet zeggen dat ik er erg blij mee ben. Ik kreeg gedetailleerde instructies na bestelling en het was doodeenvoudig om het in elkaar te zetten.
Christian J. Geverifieerde koper 15th Nov 2022
Besteld en de winkel is direct verzonden. Moest de adapter heel hard op de fles schroeven zodat hij goed vast zou zitten. Kan worden aanbevolen Besteld en de winkel is direct verzonden. Moest de adapter heel hard op de fles schroeven zodat hij goed vast zou zitten. Kan worden aanbevolen
Mark K. Geverifieerde koper 14th Nov 2022
Ik heb dit voor mijn zoon gekocht en ik ben blij te kunnen melden dat hij er erg blij mee is en zelfs ik als een simpele waarnemer kan zien dat de plantengroei aanzienlijk is verbeterd. Ik heb dit voor mijn zoon gekocht en ik ben blij te kunnen melden dat hij er erg blij mee is en zelfs ik als een simpele waarnemer kan zien dat de plantengroei aanzienlijk is verbeterd.
Owen D. Geverifieerde koper 14th Nov 2022
Stevige kit en werkt erg goed. Geweldige service ook, alle vragen beantwoord en snelle verzending. Stevige kit en werkt erg goed. Geweldige service ook, alle vragen beantwoord en snelle verzending.
Harry S. Geverifieerde koper 9th Nov 2022
Onberispelijk product en service! Ik kijk uit naar de verbeteringen in mijn tank Onberispelijk product en service! Ik kijk uit naar de verbeteringen in mijn tank
Bekijk meer reviews  Loading

Systeeminhoud

Klik op een item voor meer informatie

Ultimate-SE Dual Stage CO2-regelaar
Ultimate-SE Dual Stage CO2-regelaar
Onze Ultimate-regelaar is speciaal ontworpen voor gebruik met aquaria en heeft een tweetrapsontwerp om het leeglopen van de tank te voorkomen, instelbare werkdruk, 12v-solenoïde (met netstroomtransformator), dubbele manometers en precisienaaldventiel voor nauwkeurige doseringsregeling.
 
 
Kleine Bazooka Verstuiver (tot 200L)
Kleine Bazooka Verstuiver (tot 200L)
De ongelooflijk kleine belletjes geproduceerd door een Bazooka Atomizer Diffuser hebben een groot oppervlak en zorgen voor ongelooflijke diffusiesnelheden.
Complete CO2 Drop Checker Kit
Complete CO2 Drop Checker Kit
Een drop checker kit verandert kleur om CO2-concentratie in het aquarium aan te geven. Maakt de CO2-dosering mogelijk specifiek ingesteld op de behoeften van uw aquarium.
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Deze bellenteller wordt bevestigd aan de uitgang van uw ademautomaat en heeft ook een geïntegreerde terugslagklep om te voorkomen dat er water uit het aquarium in de regelaar komt.
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Bevestig uw buis aan de zijkant van uw aquarium met deze sterke zuigklemmen. Gemaakt voor 6 mm diameter buis.
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
Polyurethaanbuis is bestand tegen CO2, waardoor u gemoedsrust krijgt dat uw CO2-systeem onder druk wordt gelekt en lekvrij zal zijn voor vele jaren.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product