Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Complete Aquarium CO2 System Kits > Dual Stage CO2-systemen > Ultimate-se Dual Stage Co2-systeem Voor Beplante Aquariumtank 20l - 500l+

Ultimate-SE Dual Stage CO2-systeem Voor Beplante Aquariumtank 20L - 500L+

€204,49

Systeem aanpassen

Update Cart
 

Belangrijkste feiten

  • Top of the range Ultimate Dual Stage Regulator met instelbare uitgangsdruk, precisie naaldventiel, dubbele manometers en 12v DC solenoïde voor getimede controle van CO2-dosering (inclusief nettransformator).
  • Precisie bellenteller.
  • Easy CO2 adapter (optioneel).
  • Hoogwaardige CO2-diffusor.
  • Druppelchecker voor juiste CO2-dosering.
  • Plantenvoeding voor complete plantenvoeding.
  • 3m Slang van hoogwaardig polyurethaan.
  • 4 x Zuigclips voor opgeruimde slangen.
 

Beschrijving

Het Ultimate-SE Dual Stage CO2-systeem biedt het allerhoogste prestatieniveau en controle voor de CO2-dosering van uw aquarium. Elk onderdeel binnen het systeem is het allerbeste dat beschikbaar is en straalt kwaliteit uit.

De ultieme tweetraps CO2-regelaar wordt geleverd met een hoogwaardige 12v DC-magneetklep die zorgt voor een veilige, lage temperatuur en gegarandeerde geluidsarme werking. Een naaldventiel met hoge precisie is standaard geïnstalleerd en zorgt voor een snelle, nauwkeurige en gemakkelijke aanpassing van de CO2-dosering, zodat de exacte dosis kan worden bereikt en behouden met de begeleiding van de precisiebellenteller. De instelbare uitgangsdruk zorgt ervoor dat de regelaar kan voldoen aan de behoeften van elk aquarium, van een 30L nano aquarium tot een 3000L liter aquarium met 6 diffusers.

De solenoïde van de regelaar kan in een normale timer-stekker worden gestoken en tegelijkertijd met de aquariumverlichting worden ingesteld om CO2 te doseren. Met behulp van de meegeleverde Drop Checker kunt u het optimale CO2-niveau voor uw aquarium identificeren en die exacte parameters behouden. Het bieden van deze stabiele omstandigheden zal een gezondere plantengroei bevorderen en ook helpen de algengroei te remmen.

De diffusoropties die bij het CO2-systeem worden geleverd, behoren tot de 'atomizer'-familie van diffusors, die ongelooflijk kleine ('atom-sized') bellen produceert die gemakkelijk in het aquariumwater diffunderen en uitzonderlijke diffusieniveaus bieden. Dit betekent dat er meer CO2 wordt 'opgenomen' en er weinig CO2 wordt verspild.

De CO2 die in het aquariumwater wordt verspreid, wordt door de planten gebruikt tijdens de fotosynthese, maar om nieuwe celstructuren te laten groeien hebben de planten toegang nodig tot een grote verscheidenheid aan macro- en micronutriënten. Zonder deze essentiële bouwstenen zullen de planten uiteindelijk vergaan, zelfs met toevoeging van CO2. De (optionele) plantenvoeding die bij het 'Ultimate Dual Stage CO2 System' wordt geleverd, voorziet uw aquariumplanten van alle noodzakelijke voedingsstoffen en elementen die ze nodig hebben om te groeien en bloeien.

De (optionele) 'Easy CO2 adapter' geeft u de mogelijkheid om direct verkrijgbare CO2 cilinders te gebruiken als CO2 bron voor uw systeem. Met behulp van een adapter kunt u ofwel een SodaStream, een Disposable Welding of een Paintball CO2-cilinder gebruiken. Dit zorgt ervoor dat u het gas voor uw CO2-systeem altijd op een kosteneffectieve en gemakkelijke manier kunt betrekken bij winkels in de winkelstraten.

Door dit alles samen te voegen, is het Ultimate Dual Stage CO2-systeem het allerbeste aquarium-CO2-systeem dat voor geld te koop is.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Rachael E. Geverifieerde koper 10th Aug 2022
het is een geweldig systeem en werkt heel goed mijn planten groeien nu als geen morgen het is een geweldig systeem en werkt heel goed mijn planten groeien nu als geen morgen
Will G. Geverifieerde koper 8th Aug 2022
Ik kocht dit nadat mijn JBL-systeem op mij faalde en ik bijna al mijn vissen verloor. In vergelijking is dit ZO veel beter en ik kan het zeker aanbevelen aan anderen Ik kocht dit nadat mijn JBL-systeem op mij faalde en ik bijna al mijn vissen verloor. In vergelijking is dit ZO veel beter en ik kan het zeker aanbevelen aan anderen
David F. Geverifieerde koper 22nd Jul 2022
Ik ben erg blij met mijn co2 setup van co2 supermarkt. Alles werkte perfect en was gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor een beginner zoals ik. Het heeft zeker een enorme verbetering gebracht in mijn plantengroei. Ik ben erg blij met mijn co2 setup van co2 supermarkt. Alles werkte perfect en was gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor een beginner zoals ik. Het heeft zeker een enorme verbetering gebracht in mijn plantengroei.
Sophie H. Geverifieerde koper 20th Jul 2022
Ik ben echt blij met mijn aankoop. Bedankt voor de hulp en begeleiding, wordt zeer gewaardeerd. Ik ben echt blij met mijn aankoop. Bedankt voor de hulp en begeleiding, wordt zeer gewaardeerd.
Paul L. Geverifieerde koper 11th Jul 2022
Alles absoluut perfect met goede communicatie, snelle levering en onderdelen van hoge kwaliteit! Alles absoluut perfect met goede communicatie, snelle levering en onderdelen van hoge kwaliteit!
Richard T. Geverifieerde koper 30th Jun 2022
Ik ben er erg blij mee en heb een geweldig resultaat gekregen. Ik ben blij om het aan te bevelen. Ik ben er erg blij mee en heb een geweldig resultaat gekregen. Ik ben blij om het aan te bevelen.
Neil B. Geverifieerde koper 21st Jun 2022
Als beginner in de wereld van CO2. Het is gemakkelijk om te verdwalen in een wereld van goedkope regelgevers met onuitspreekbare namen die worden aangeprezen op die gigantische websites die we allemaal kennen. Dus na veel soulsearching. Ik viel op deze jongens en hun regelgever. De andere dingen die je krijgt zijn prima, maar je zou ze gemakkelijk apart kunnen ophalen, Dus na het kopen van mijn sodastream-cilinder Lees verder... Als beginner in de wereld van CO2. Het is gemakkelijk om te verdwalen in een wereld van goedkope regelgevers met onuitspreekbare namen die worden aangeprezen op die gigantische websites die we allemaal kennen. Dus na veel soulsearching. Ik viel op deze jongens en hun regelgever. De andere dingen die je krijgt zijn prima, maar je zou ze gemakkelijk apart kunnen ophalen, Dus na het kopen van mijn sodastream-cilinder van Sainsburys en een beetje haperen bij het aansluiten ervan, waardoor er behoorlijk wat CO2 in mijn directe omgeving achterbleef. Ik was aan de slag. Toen realiseerde ik me dat ik de grotere O-ring in de bellenteller was kwijtgeraakt omdat deze niet zou afdichten. Een simpele e-mail naar deze jongens en de vervanging stond binnen 36 uur op mijn deurmat. Ik heb nu een weelderig begroeid bos van een plant en een requlator die feilloos werkt. Ik ben blij dat ik mijn geld hieraan en de steun van CO2 Supermarket heb uitgegeven. Groetjes Neil
Edgar S. Geverifieerde koper 18th Jun 2022
CO2 Supermarket was geweldig in het beantwoorden van al mijn alledaagse vragen en was erg geduldig en grondig in hun antwoorden, ook al krijgen ze wel een miljoen keer hetzelfde gevraagd. Ik koos voor het tweetraps systeem omdat ik wilde beschermen tegen het einde van de tankdump / EOTD omdat ik dure Discus houd en ze verliezen zou verwoestend zijn. De kit is echt goed en alles is van goede kwaliteit Lees verder... CO2 Supermarket was geweldig in het beantwoorden van al mijn alledaagse vragen en was erg geduldig en grondig in hun antwoorden, ook al krijgen ze wel een miljoen keer hetzelfde gevraagd. Ik koos voor het tweetraps systeem omdat ik wilde beschermen tegen het einde van de tankdump / EOTD omdat ik dure Discus houd en ze verliezen zou verwoestend zijn. De kit is echt goed en alles is van goede kwaliteit en ik weet zeker dat hij heel lang mee zal gaan en het was heel gemakkelijk om alles aan elkaar te koppelen. Ik gebruik het nu een paar weken en de extra plantengroei die ik niet zie is verbazingwekkend, ik had nooit gedacht dat ik een probleem zou hebben om de planten uit te dunnen, omdat ik altijd moeite heb gehad om een goede groei te krijgen ! De solenoïde is een geweldige functie, dus ik kan hem coördineren met de lichten, en ik vond de drop-checker vooral handig om het doseerniveau goed te krijgen. Samenvattend kan ik CO2 Supermarket echt niet kwalijk nemen, het was een genoegen om met hen om te gaan en ik kan hen en dit CO2-systeem ten zeerste aanbevelen aan iedereen die er een wil kopen. Hartelijk dank van een zeer tevreden klant!
Lizzy S. Geverifieerde koper 3rd Jun 2022
Ik hou van mijn nieuwe CO2-systeem van CO2 Supermarket - zoals altijd geweldig advies en service. Ik hou van mijn nieuwe CO2-systeem van CO2 Supermarket - zoals altijd geweldig advies en service.
Darren H. Geverifieerde koper 17th May 2022
geweldige producten en de planten houden van hun co2! geweldige producten en de planten houden van hun co2!
Bekijk meer reviews  Loading

Systeeminhoud

Klik op een item voor meer informatie

Ultimate-SE Dual Stage CO2-regelaar
Ultimate-SE Dual Stage CO2-regelaar
Onze Ultimate-regelaar is speciaal ontworpen voor gebruik met aquaria en heeft een tweetrapsontwerp om het leeglopen van de tank te voorkomen, instelbare werkdruk, 12v-solenoïde (met netstroomtransformator), dubbele manometers en precisienaaldventiel voor nauwkeurige doseringsregeling.
 
 
Pollenverspreider - Klein (tot 200L)
Pollenverspreider - Klein (tot 200L)
CO2 wordt gedwongen door een keramische schijf die gebruikt wordt om een ​​mist van kleine bubbels te produceren om een ​​hoog niveau van diffusie te bereiken.
Complete CO2 Drop Checker Kit
Complete CO2 Drop Checker Kit
Een drop checker kit verandert kleur om CO2-concentratie in het aquarium aan te geven. Maakt de CO2-dosering mogelijk specifiek ingesteld op de behoeften van uw aquarium.
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Deze bellenteller wordt bevestigd aan de uitgang van uw ademautomaat en heeft ook een geïntegreerde terugslagklep om te voorkomen dat er water uit het aquarium in de regelaar komt.
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Bevestig uw buis aan de zijkant van uw aquarium met deze sterke zuigklemmen. Gemaakt voor 6 mm diameter buis.
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
Polyurethaanbuis is bestand tegen CO2, waardoor u gemoedsrust krijgt dat uw CO2-systeem onder druk wordt gelekt en lekvrij zal zijn voor vele jaren.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product