Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Complete Aquarium CO2 System Kits > Dual Stage CO2-systemen > Ultimate-pro Dual Stage Co2-systeem Voor Beplante Aquariumtank 20l - 500l+

Ultimate-Pro Dual Stage CO2-systeem Voor Beplante Aquariumtank 20L - 500L+

€230,99

Systeem aanpassen

Update Cart
€30,99
Extra uitgangsverdeelstuk en bellenteller voor Ultimate-Pro-regelaar
 

Belangrijkste feiten

  • Topklasse Ultimate Dual Stage Regulator met instelbare uitgangsdruk, precisienaaldventiel, dubbele manometers en 12v DC-solenoïde voor getimede regeling van CO2-dosering (nettransformator inbegrepen).
  • Voeg snel en eenvoudig meer uitlaatspruitstukken toe om meerdere diffusors te bedienen.
  • Precisie bellenteller.
  • Gemakkelijke CO2-adapter (optioneel).
  • Hoogwaardige CO2-diffusor.
  • Dropchecker voor juiste CO2 dosering.
  • 3m Hoogwaardige polyurethaanslang.
  • 4 x Zuigklemmen voor netjes leidingwerk.
 

Beschrijving

Het Ultimate-Pro Dual Stage CO2-systeem biedt het allerhoogste niveau van prestaties en controle voor uw aquarium CO2-dosering. Elk onderdeel binnen het systeem is van het allerbeste en straalt kwaliteit uit.

De ultieme tweetraps CO2-regelaar wordt geleverd met een hoogwaardige 12v DC-magneetklep die zorgt voor een veilige, lage temperatuur en gegarandeerd geluidsarme werking. Een zeer nauwkeurige naaldklep is standaard geïnstalleerd en zorgt voor een snelle, nauwkeurige en gemakkelijke aanpassing van de CO2-dosering, zodat de exacte dosis kan worden bereikt en behouden met de begeleiding van de precisiebellenteller. De instelbare uitgangsdruk zorgt ervoor dat de regelaar kan voldoen aan de behoeften van elk aquarium, van een 30L nano-aquarium tot een 3000L literaquarium met behulp van 6 diffusors.

De solenoïde van de regelaar kan eenvoudig worden aangesloten op een gewone timerstekker om de CO2-dosering af te stemmen op uw aquariumverlichting. Met behulp van de Drop Checker kunt u het optimale CO2-niveau voor uw aquarium bepalen en deze exacte parameters behouden. Het bieden van deze stabiele omstandigheden bevordert een gezondere plantengroei en helpt ook de algengroei te remmen.

De diffusoropties die bij het CO2-systeem worden geleverd, behoren tot de 'verstuiver'-familie van diffusor, die ongelooflijk kleine ('atoomgrote') belletjes produceert die gemakkelijk in het aquariumwater diffunderen en uitzonderlijke diffusieniveaus bieden. Dit betekent dat er meer van de CO2 wordt 'geabsorbeerd' en er weinig CO2 wordt verspild.

De CO2 die in het aquariumwater wordt verspreid, wordt door de planten gebruikt tijdens fotosynthese, maar om nieuwe celstructuren te laten groeien, hebben de planten toegang nodig tot een breed scala aan macro- en micronutriënten. Zonder deze essentiële bouwstenen gaan de planten uiteindelijk dood, ook met toevoeging van CO2.

De (optionele) 'Easy CO2-adapter' geeft u de mogelijkheid om direct verkrijgbare CO2-cilinders te gebruiken als CO2-bron voor uw systeem. Met behulp van een adapter kunt u een SodaStream, een Disposable Welding of een Paintball CO2-cilinder gebruiken. Dit zorgt ervoor dat u het gas voor uw CO2-systeem altijd op een kosteneffectieve en gemakkelijke manier kunt betrekken bij winkels in de straat.

Door dit alles bij elkaar op te tellen, is het Ultimate Dual Stage CO2-systeem het allerbeste aquarium-CO2-systeem dat voor geld te koop is.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Daniel C. Geverifieerde koper 15th Sep 2023
Alles werd de volgende dag snel geleverd via een speciale bezorging en dankzij de instructies die ik van tevoren per e-mail kreeg, kon ik in een mum van tijd aan de slag. Nu moet ik gewoon wachten op de resultaten. Alles werd de volgende dag snel geleverd via een speciale bezorging en dankzij de instructies die ik van tevoren per e-mail kreeg, kon ik in een mum van tijd aan de slag. Nu moet ik gewoon wachten op de resultaten.
Sharon K. Geverifieerde koper 2nd Sep 2023
Geweldige klantenservice. In de lijndiffusor ontbrak een ring, dus lekte. Uiteindelijk heb ik voor een nieuwe ring gezorgd en moest ik toch ptf-tape gebruiken om het druipen tegen te gaan, wat teleurstellend was. De rest van de apparatuur was eenvoudig in te stellen en werkt goed. Het kwam allemaal op tijd aan. Geweldige klantenservice. In de lijndiffusor ontbrak een ring, dus lekte. Uiteindelijk heb ik voor een nieuwe ring gezorgd en moest ik toch ptf-tape gebruiken om het druipen tegen te gaan, wat teleurstellend was. De rest van de apparatuur was eenvoudig in te stellen en werkt goed. Het kwam allemaal op tijd aan.
Barry H. Geverifieerde koper 1st Sep 2023
Het Ultimate-Pro Dual Stage CO2-systeem van CO2 Supermarket heeft mijn verwachtingen overtroffen. Hun klantenservice was ongelooflijk behulpzaam bij het beantwoorden van mijn vragen vóór de verkoop, en de levering was snel en goed verpakt. Het opzetten van het systeem was eenvoudig dankzij de duidelijke instructies, en dankzij het zeer nauwkeurige naaldventiel was het aanpassen van de Lees verder... Het Ultimate-Pro Dual Stage CO2-systeem van CO2 Supermarket heeft mijn verwachtingen overtroffen. Hun klantenservice was ongelooflijk behulpzaam bij het beantwoorden van mijn vragen vóór de verkoop, en de levering was snel en goed verpakt. Het opzetten van het systeem was eenvoudig dankzij de duidelijke instructies, en dankzij het zeer nauwkeurige naaldventiel was het aanpassen van de CO2-dosering moeiteloos. Het 12V DC-magneetventiel werkt stil en efficiënt, en de mogelijkheid om de CO2-dosering te synchroniseren met mijn aquariumverlichting met behulp van een timerstekker is een handige functie. De meegeleverde Drop Checker zorgt ervoor dat ik het ideale CO2-niveau handhaaf, wat resulteert in een gezondere plantengroei en minder algenproblemen. De 'verstuiver'-diffusers in het systeem produceren kleine belletjes die effectief CO2 verspreiden. Dit CO2-systeem is werkelijk top en de investering waard.
Dustin F. Geverifieerde koper 28th Aug 2023
Deskundige klantenservice beantwoordde alle vragen vóór de verkoop en het product werd snel geleverd Deskundige klantenservice beantwoordde alle vragen vóór de verkoop en het product werd snel geleverd
Chris S. Geverifieerde koper 25th Aug 2023
Na dit een paar weken te hebben gebruikt, ben ik blij om te zeggen dat ik erg onder de indruk ben en blij ben met mijn aankoop. Alle onderdelen van het systeem zijn van de hoogste kwaliteit, de installatie was eenvoudig en mijn planten doen het nu zoveel beter. Dit zal me op de lange termijn geld besparen, omdat ik elke paar maanden veel geld besteedde aan het vervangen van mijn planten omdat ze altijd Lees verder... Na dit een paar weken te hebben gebruikt, ben ik blij om te zeggen dat ik erg onder de indruk ben en blij ben met mijn aankoop. Alle onderdelen van het systeem zijn van de hoogste kwaliteit, de installatie was eenvoudig en mijn planten doen het nu zoveel beter. Dit zal me op de lange termijn geld besparen, omdat ik elke paar maanden veel geld besteedde aan het vervangen van mijn planten omdat ze altijd doodgingen (omdat ik nu heb ontdekt dat ze CO2 nodig hebben), maar nu zullen ze echt groeien en dat zal niet gebeuren. 'moeten vervangen worden.
John L. Geverifieerde koper 16th Aug 2023
Eersteklas product en service. Sterk aanbevolen Eersteklas product en service. Sterk aanbevolen
Paul L. Geverifieerde koper 7th Aug 2023
Naar mijn mening het kleine beetje extra waard, dit is echt topkwaliteit! Ik maakte een kleine fout en paste de O-ring die in de bellenteller zat niet op de naaldklep en dat resulteerde in een lek. Maar CO2 Supermarket stelde snel een diagnose van het probleem en ik was snel aan de slag. Geheel mijn schuld en dat zal me leren voor het niet lezen van de instructies!!! Naar mijn mening het kleine beetje extra waard, dit is echt topkwaliteit! Ik maakte een kleine fout en paste de O-ring die in de bellenteller zat niet op de naaldklep en dat resulteerde in een lek. Maar CO2 Supermarket stelde snel een diagnose van het probleem en ik was snel aan de slag. Geheel mijn schuld en dat zal me leren voor het niet lezen van de instructies!!!
Peter D. Geverifieerde koper 13th Jun 2023
Mijn planten groeien beter dan ooit, dus ik ben erg blij met mijn aankoop. Mijn planten groeien beter dan ooit, dus ik ben erg blij met mijn aankoop.
Ross H. Geverifieerde koper 27th May 2023
Uitstekend en een gemakkelijke set-up Uitstekend en een gemakkelijke set-up
Peter R. Geverifieerde koper 25th May 2023
Ik zou er niet blijer mee kunnen zijn. Nooit gedacht dat mijn planten zo zouden groeien, ik zou al het overtollige dat ik afsnijd moeten gaan verkopen! Ik zou er niet blijer mee kunnen zijn. Nooit gedacht dat mijn planten zo zouden groeien, ik zou al het overtollige dat ik afsnijd moeten gaan verkopen!
Bekijk meer reviews  Loading

Systeeminhoud

Klik op een item voor meer informatie

Ultimate-Pro Dual Stage CO2-regelaar
Ultimate-Pro Dual Stage CO2-regelaar
Onze Ultimate-regelaar is speciaal ontworpen voor gebruik met aquaria en heeft een tweetraps ontwerp om het leeglopen van het einde van de tank te voorkomen, instelbare werkdruk, 12v-solenoïde (met nettransformator), dubbele manometers en precisie-naaldventiel voor nauwkeurige doseringscontrole.
 
 
Kleine Bazooka Verstuiver (tot 200L)
Kleine Bazooka Verstuiver (tot 200L)
De ongelooflijk kleine belletjes geproduceerd door een Bazooka Atomizer Diffuser hebben een groot oppervlak en zorgen voor ongelooflijke diffusiesnelheden.
Complete CO2 Drop Checker Kit
Complete CO2 Drop Checker Kit
Een drop checker kit verandert kleur om CO2-concentratie in het aquarium aan te geven. Maakt de CO2-dosering mogelijk specifiek ingesteld op de behoeften van uw aquarium.
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Deze bellenteller wordt bevestigd aan de uitgang van uw ademautomaat en heeft ook een geïntegreerde terugslagklep om te voorkomen dat er water uit het aquarium in de regelaar komt.
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Bevestig uw buis aan de zijkant van uw aquarium met deze sterke zuigklemmen. Gemaakt voor 6 mm diameter buis.
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
Polyurethaanbuis is bestand tegen CO2, waardoor u gemoedsrust krijgt dat uw CO2-systeem onder druk wordt gelekt en lekvrij zal zijn voor vele jaren.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product