Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Complete Aquarium CO2 System Kits > Dual Stage CO2-systemen > Ultimate-pro Dual Stage Co2-systeem Voor Beplante Aquariumtank 20l - 500l+

Ultimate-Pro Dual Stage CO2-systeem Voor Beplante Aquariumtank 20L - 500L+

€231,99

Systeem aanpassen

Update Cart
€30,99
Extra uitgangsverdeelstuk en bellenteller voor Ultimate-Pro-regelaar
 

Belangrijkste feiten

  • Topklasse Ultimate Dual Stage Regulator met instelbare uitgangsdruk, precisienaaldventiel, dubbele manometers en 12v DC-solenoïde voor getimede regeling van CO2-dosering (nettransformator inbegrepen).
  • Voeg snel en eenvoudig meer uitlaatspruitstukken toe om meerdere diffusors te bedienen.
  • Precisie bellenteller.
  • Gemakkelijke CO2-adapter (optioneel).
  • Hoogwaardige CO2-diffusor.
  • Dropchecker voor juiste CO2 dosering.
  • 3m Hoogwaardige polyurethaanslang.
  • 4 x Zuigklemmen voor netjes leidingwerk.
 

Beschrijving

Het Ultimate-Pro Dual Stage CO2-systeem biedt het allerhoogste niveau van prestaties en controle voor uw aquarium CO2-dosering. Elk onderdeel binnen het systeem is van het allerbeste en straalt kwaliteit uit.

De ultieme tweetraps CO2-regelaar wordt geleverd met een hoogwaardige 12v DC-magneetklep die zorgt voor een veilige, lage temperatuur en gegarandeerd geluidsarme werking. Een zeer nauwkeurige naaldklep is standaard geïnstalleerd en zorgt voor een snelle, nauwkeurige en gemakkelijke aanpassing van de CO2-dosering, zodat de exacte dosis kan worden bereikt en behouden met de begeleiding van de precisiebellenteller. De instelbare uitgangsdruk zorgt ervoor dat de regelaar kan voldoen aan de behoeften van elk aquarium, van een 30L nano-aquarium tot een 3000L literaquarium met behulp van 6 diffusors.

De solenoïde van de regelaar kan eenvoudig worden aangesloten op een gewone timerstekker om de CO2-dosering af te stemmen op uw aquariumverlichting. Met behulp van de Drop Checker kunt u het optimale CO2-niveau voor uw aquarium bepalen en deze exacte parameters behouden. Het bieden van deze stabiele omstandigheden bevordert een gezondere plantengroei en helpt ook de algengroei te remmen.

De diffusoropties die bij het CO2-systeem worden geleverd, behoren tot de 'verstuiver'-familie van diffusor, die ongelooflijk kleine ('atoomgrote') belletjes produceert die gemakkelijk in het aquariumwater diffunderen en uitzonderlijke diffusieniveaus bieden. Dit betekent dat er meer van de CO2 wordt 'geabsorbeerd' en er weinig CO2 wordt verspild.

De CO2 die in het aquariumwater wordt verspreid, wordt door de planten gebruikt tijdens fotosynthese, maar om nieuwe celstructuren te laten groeien, hebben de planten toegang nodig tot een breed scala aan macro- en micronutriënten. Zonder deze essentiële bouwstenen gaan de planten uiteindelijk dood, ook met toevoeging van CO2.

De (optionele) 'Easy CO2-adapter' geeft u de mogelijkheid om direct verkrijgbare CO2-cilinders te gebruiken als CO2-bron voor uw systeem. Met behulp van een adapter kunt u een SodaStream, een Disposable Welding of een Paintball CO2-cilinder gebruiken. Dit zorgt ervoor dat u het gas voor uw CO2-systeem altijd op een kosteneffectieve en gemakkelijke manier kunt betrekken bij winkels in de straat.

Door dit alles bij elkaar op te tellen, is het Ultimate Dual Stage CO2-systeem het allerbeste aquarium-CO2-systeem dat voor geld te koop is.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Ross H. Geverifieerde koper 27th May 2023
Uitstekend en een gemakkelijke set-up Uitstekend en een gemakkelijke set-up
Peter R. Geverifieerde koper 25th May 2023
Ik zou er niet blijer mee kunnen zijn. Nooit gedacht dat mijn planten zo zouden groeien, ik zou al het overtollige dat ik afsnijd moeten gaan verkopen! Ik zou er niet blijer mee kunnen zijn. Nooit gedacht dat mijn planten zo zouden groeien, ik zou al het overtollige dat ik afsnijd moeten gaan verkopen!
Rose T. Geverifieerde koper 8th May 2023
CO2 Supermarket is een geweldig bedrijf om mee om te gaan. Goed advies, snelle levering en prima producten! CO2 Supermarket is een geweldig bedrijf om mee om te gaan. Goed advies, snelle levering en prima producten!
Bill F. Geverifieerde koper 21st Apr 2023
Uitstekend CO2-systeem ondersteund met even uitstekende klantenservice van CO2 Supermarket. Uitstekend CO2-systeem ondersteund met even uitstekende klantenservice van CO2 Supermarket.
Chris F. Geverifieerde koper 29th Mar 2023
Ik heb onlangs het Ultimate-Pro CO2-systeem voor aquarium gekocht en ik moet zeggen dat ik enorm onder de indruk ben van de prestaties. Het systeem heeft de groeisnelheid van mijn planten aanzienlijk verbeterd en ze parelen nu zelfs zoals ik nog nooit eerder heb gezien. Ik had een paar vragen over de installatie van het Ultimate-Pro CO2-systeem en ik nam contact op met het klantenserviceteam voor hulp. Lees verder... Ik heb onlangs het Ultimate-Pro CO2-systeem voor aquarium gekocht en ik moet zeggen dat ik enorm onder de indruk ben van de prestaties. Het systeem heeft de groeisnelheid van mijn planten aanzienlijk verbeterd en ze parelen nu zelfs zoals ik nog nooit eerder heb gezien. Ik had een paar vragen over de installatie van het Ultimate-Pro CO2-systeem en ik nam contact op met het klantenserviceteam voor hulp. Het ondersteuningsteam was buitengewoon behulpzaam en gaf me alle nodige informatie die ik nodig had om het systeem correct te installeren.
Frank F. Geverifieerde koper 8th Mar 2023
Ik ben erg blij met het co2-systeem en de klantenondersteuning van co2-supermarkt, ik beveel beide graag aan. Ik ben erg blij met het co2-systeem en de klantenondersteuning van co2-supermarkt, ik beveel beide graag aan.
David M. Geverifieerde koper 1st Mar 2023
Geweldig CO2-systeem. Wordt geleverd met alles wat nodig is en is gemakkelijk in te stellen. Geweldig CO2-systeem. Wordt geleverd met alles wat nodig is en is gemakkelijk in te stellen.
Andrew W. Geverifieerde koper 9th Feb 2023
Ik ben er erg blij mee en de planten groeien nu heel goed, dus ik ben blij met mijn aankoop en kan het ook aan anderen aanbevelen Ik ben er erg blij mee en de planten groeien nu heel goed, dus ik ben blij met mijn aankoop en kan het ook aan anderen aanbevelen
John H. Geverifieerde koper 13th Jan 2023
Geweldige kwaliteit en service, moet gewoon uitzoeken wat ik nu doe Geweldige kwaliteit en service, moet gewoon uitzoeken wat ik nu doe
Frank R. Geverifieerde koper 20th Dec 2022
Ik ben er erg blij mee. Kwaliteitspakket en ik zie al resultaten van het toevoegen van de CO2 Ik ben er erg blij mee. Kwaliteitspakket en ik zie al resultaten van het toevoegen van de CO2
Bekijk meer reviews  Loading

Systeeminhoud

Klik op een item voor meer informatie

Ultimate-Pro Dual Stage CO2-regelaar
Ultimate-Pro Dual Stage CO2-regelaar
Onze Ultimate-regelaar is speciaal ontworpen voor gebruik met aquaria en heeft een tweetraps ontwerp om het leeglopen van het einde van de tank te voorkomen, instelbare werkdruk, 12v-solenoïde (met nettransformator), dubbele manometers en precisie-naaldventiel voor nauwkeurige doseringscontrole.
 
 
Kleine Bazooka Verstuiver (tot 200L)
Kleine Bazooka Verstuiver (tot 200L)
De ongelooflijk kleine belletjes geproduceerd door een Bazooka Atomizer Diffuser hebben een groot oppervlak en zorgen voor ongelooflijke diffusiesnelheden.
Complete CO2 Drop Checker Kit
Complete CO2 Drop Checker Kit
Een drop checker kit verandert kleur om CO2-concentratie in het aquarium aan te geven. Maakt de CO2-dosering mogelijk specifiek ingesteld op de behoeften van uw aquarium.
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Deze bellenteller wordt bevestigd aan de uitgang van uw ademautomaat en heeft ook een geïntegreerde terugslagklep om te voorkomen dat er water uit het aquarium in de regelaar komt.
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Bevestig uw buis aan de zijkant van uw aquarium met deze sterke zuigklemmen. Gemaakt voor 6 mm diameter buis.
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
Polyurethaanbuis is bestand tegen CO2, waardoor u gemoedsrust krijgt dat uw CO2-systeem onder druk wordt gelekt en lekvrij zal zijn voor vele jaren.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product