Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Complete Aquarium CO2 System Kits > Dual Stage CO2-systemen > Ultimate-se Dual Stage Co2-systeem Voor Beplante Aquariumtank 20l - 500l+

Ultimate-SE Dual Stage CO2-systeem Voor Beplante Aquariumtank 20L - 500L+

€218,99

Systeem aanpassen

Update Cart
 

Belangrijkste feiten

  • Topklasse Ultimate Dual Stage Regulator met instelbare uitgangsdruk, precisienaaldventiel, dubbele manometers en 12v DC-solenoïde voor getimede regeling van CO2-dosering (nettransformator inbegrepen).
  • Precisie bellenteller.
  • Gemakkelijke CO2-adapter (optioneel).
  • Hoogwaardige CO2-diffusor.
  • Dropchecker voor juiste CO2 dosering.
  • 3m Hoogwaardige polyurethaanslang.
  • 4 x Zuigklemmen voor netjes leidingwerk.
 

Beschrijving

Het Ultimate-SE Dual Stage CO2-systeem biedt het allerhoogste niveau van prestaties en controle voor uw aquarium CO2-dosering. Elk onderdeel binnen het systeem is van het allerbeste en straalt kwaliteit uit.

De ultieme tweetraps CO2-regelaar wordt geleverd met een hoogwaardige 12v DC-magneetklep die zorgt voor een veilige, lage temperatuur en gegarandeerd geluidsarme werking. Een zeer nauwkeurige naaldklep is standaard geïnstalleerd en zorgt voor een snelle, nauwkeurige en gemakkelijke aanpassing van de CO2-dosering, zodat de exacte dosis kan worden bereikt en behouden met de begeleiding van de precisiebellenteller. De instelbare uitgangsdruk zorgt ervoor dat de regelaar kan voldoen aan de behoeften van elk aquarium, van een 30L nano-aquarium tot een 3000L literaquarium met behulp van 6 diffusors.

De solenoid van de regelaar kan in een normale timerplug worden gestoken en ingesteld om CO2 te doseren op dezelfde periode als de aquariumverlichting. Met behulp van de meegeleverde Drop Checker kunt u het optimale CO2-niveau voor uw aquarium bepalen en deze exacte parameters behouden. Het bieden van deze stabiele omstandigheden bevordert een gezondere plantengroei en helpt ook de algengroei te remmen.

De diffusoropties die bij het CO2-systeem worden geleverd, behoren tot de 'verstuiver'-familie van diffusor, die ongelooflijk kleine ('atoomgrote') belletjes produceert die gemakkelijk in het aquariumwater diffunderen en uitzonderlijke diffusieniveaus bieden. Dit betekent dat er meer van de CO2 wordt 'geabsorbeerd' en er weinig CO2 wordt verspild.

De CO2 die in het aquariumwater wordt verspreid, wordt door de planten gebruikt tijdens fotosynthese, maar om nieuwe celstructuren te laten groeien, hebben de planten toegang nodig tot een breed scala aan macro- en micronutriënten. Zonder deze essentiële bouwstenen gaan de planten uiteindelijk dood, ook met toevoeging van CO2.

De (optionele) 'Easy CO2-adapter' geeft u de mogelijkheid om direct verkrijgbare CO2-cilinders te gebruiken als CO2-bron voor uw systeem. Met behulp van een adapter kunt u een SodaStream, een Disposable Welding of een Paintball CO2-cilinder gebruiken. Dit zorgt ervoor dat u het gas voor uw CO2-systeem altijd op een kosteneffectieve en gemakkelijke manier kunt betrekken bij winkels in de straat.

Door dit alles bij elkaar op te tellen, is het Ultimate Dual Stage CO2-systeem het allerbeste aquarium-CO2-systeem dat voor geld te koop is.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

David C. Geverifieerde koper 18th May 2023
Ik ben er erg blij mee en alles werkt zoals verwacht Ik ben er erg blij mee en alles werkt zoals verwacht
Eddie F. Geverifieerde koper 24th Apr 2023
Prima bedrijf om mee om te gaan. Snelle en gedetailleerde antwoorden op mijn vragen en ik ben erg blij met mijn systeem en mijn planten lijken er ook blij mee te zijn. Prima bedrijf om mee om te gaan. Snelle en gedetailleerde antwoorden op mijn vragen en ik ben erg blij met mijn systeem en mijn planten lijken er ook blij mee te zijn.
Scott M. Geverifieerde koper 4th Apr 2023
Wordt geleverd met alles wat nodig is en ik heb ervoor gekozen om de wegwerpadapter te kopen, zodat ik mijn cilinder van toolstation kan halen. Geweldige service en snelle verzending ook van co2-supermarkt. Wordt geleverd met alles wat nodig is en ik heb ervoor gekozen om de wegwerpadapter te kopen, zodat ik mijn cilinder van toolstation kan halen. Geweldige service en snelle verzending ook van co2-supermarkt.
Jack B. Geverifieerde koper 22nd Mar 2023
Ik weet niet zeker wie er meer van houdt, ik met een nieuwe gadget om mee te spelen, of mijn planten die nu groeien alsof er geen morgen is. Zoals je misschien hebt begrepen, ben ik blij met mijn aankoop! Ik weet niet zeker wie er meer van houdt, ik met een nieuwe gadget om mee te spelen, of mijn planten die nu groeien alsof er geen morgen is. Zoals je misschien hebt begrepen, ben ik blij met mijn aankoop!
Michael F. Geverifieerde koper 17th Mar 2023
Een setup van topkwaliteit, na een paar e-mails heen en weer, is dit het systeem waarvoor ik heb gekozen. Veel gedetailleerde installatie-instructies, gemaakt van materialen van goede kwaliteit en heeft na slechts 1 week een enorm verschil gemaakt. Dank aan het team van CO2 Supermarket voor je uitstekende klantenservice en geweldige producten tegen echt concurrerende prijzen. Een setup van topkwaliteit, na een paar e-mails heen en weer, is dit het systeem waarvoor ik heb gekozen. Veel gedetailleerde installatie-instructies, gemaakt van materialen van goede kwaliteit en heeft na slechts 1 week een enorm verschil gemaakt. Dank aan het team van CO2 Supermarket voor je uitstekende klantenservice en geweldige producten tegen echt concurrerende prijzen.
Declan S. Geverifieerde koper 6th Feb 2023
Makkelijk in gebruik en werkt briljant Makkelijk in gebruik en werkt briljant
Tom W. Geverifieerde koper 25th Jan 2023
Mijn planten groeien als nooit tevoren, geweldig! Mijn planten groeien als nooit tevoren, geweldig!
Paul J. Geverifieerde koper 9th Jan 2023
Ik ben erg blij met het systeem en de service van CO2 Supermarket. Alles werkt perfect. Ik ben erg blij met het systeem en de service van CO2 Supermarket. Alles werkt perfect.
Anthony L. Geverifieerde koper 6th Dec 2022
Alles geweldig! Geweldige producten en geweldige service. Graag aanbevelen. Alles geweldig! Geweldige producten en geweldige service. Graag aanbevelen.
Nigel F. Geverifieerde koper 17th Nov 2022
Ik was aan het twijfelen of ik een enkele of dubbele trap zou krijgen, maar ik wilde bescherming tegen tankdump en na veel onderzoek koos ik voor dit tweetraps systeem en ik moet zeggen dat ik er erg blij mee ben. Ik kreeg gedetailleerde instructies na bestelling en het was doodeenvoudig om het in elkaar te zetten. Ik was aan het twijfelen of ik een enkele of dubbele trap zou krijgen, maar ik wilde bescherming tegen tankdump en na veel onderzoek koos ik voor dit tweetraps systeem en ik moet zeggen dat ik er erg blij mee ben. Ik kreeg gedetailleerde instructies na bestelling en het was doodeenvoudig om het in elkaar te zetten.
Bekijk meer reviews  Loading

Systeeminhoud

Klik op een item voor meer informatie

Ultimate-SE Dual Stage CO2-regelaar
Ultimate-SE Dual Stage CO2-regelaar
Onze Ultimate-regelaar is speciaal ontworpen voor gebruik met aquaria en heeft een tweetrapsontwerp om het leeglopen van de tank te voorkomen, instelbare werkdruk, 12v-solenoïde (met netstroomtransformator), dubbele manometers en precisienaaldventiel voor nauwkeurige doseringsregeling.
 
 
Kleine Bazooka Verstuiver (tot 200L)
Kleine Bazooka Verstuiver (tot 200L)
De ongelooflijk kleine belletjes geproduceerd door een Bazooka Atomizer Diffuser hebben een groot oppervlak en zorgen voor ongelooflijke diffusiesnelheden.
Complete CO2 Drop Checker Kit
Complete CO2 Drop Checker Kit
Een drop checker kit verandert kleur om CO2-concentratie in het aquarium aan te geven. Maakt de CO2-dosering mogelijk specifiek ingesteld op de behoeften van uw aquarium.
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Deze bellenteller wordt bevestigd aan de uitgang van uw ademautomaat en heeft ook een geïntegreerde terugslagklep om te voorkomen dat er water uit het aquarium in de regelaar komt.
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Bevestig uw buis aan de zijkant van uw aquarium met deze sterke zuigklemmen. Gemaakt voor 6 mm diameter buis.
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
Polyurethaanbuis is bestand tegen CO2, waardoor u gemoedsrust krijgt dat uw CO2-systeem onder druk wordt gelekt en lekvrij zal zijn voor vele jaren.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product