Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Complete Aquarium CO2 System Kits > Enkele Fase CO2 Systemen > Geavanceerd Co2-aquariumsysteem Voor Geplant Aquarium 80l - 500l

Geavanceerd CO2-aquariumsysteem Voor Geplant Aquarium 80L - 500L

€141,99

Systeem aanpassen

Update Cart
 
 

Belangrijkste feiten

  • Dual gauge CO2-regelaar met netmagneetklep.
  • Precisieregelaar bellenteller.
  • CO2-diffuser met hoge prestaties.
  • Advanced Easy CO2-adapter (optioneel).
  • Drop checker-set voor juiste CO2-dosering.
  • 3m Hoogwaardige polyurethaanbuis.
  • 4 x Aanzuigclips voor nette slang.

Beschrijving

Het geavanceerde aquarium-CO2-systeem combineert producten van hoge kwaliteit met een betaalbaar prijskaartje en bevat alles wat nodig is om een zeer efficiënt en effectief CO2-systeem te creëren voor een fantastische plantengroei in uw aquarium.

De regelaar heeft dubbele manometers die de cilinderdruk en de output / werkdruk weergeven, en een magneetventiel dat kan worden aangesloten op een stopcontact of een timerplug zodat de CO2-inzet kan worden in- en uitgeschakeld bij gedefinieerde intervallen (meestal samenvallen met wanneer de aquariumverlichting aan is). U kunt er ook voor kiezen om te upgraden naar een 12v DC-solenoïde (inclusief nettransformator), die zorgt voor een veilige werking bij lage temperaturen en gegarandeerd geen ruis. De naaldklep maakt het mogelijk om de CO2-dosering nauwkeurig in te stellen en kan doseringssnelheden bereiken van slechts 1 bel / 4 seconden.

Zoals eerder vermeld, wordt de dosering gecontroleerd door te tellen hoeveel bellen per seconde (of minuut) aan het aquariumwater worden toegevoegd. De bellen worden geteld met behulp van een 'bellenteller', een apparaat dat wordt aangesloten op de naaldklep van de regelaar en waarmee u gasbelletjes kunt zien die door het apparaat bewegen. Een hoogwaardige bellenteller is ook opgenomen in de set.

Standaard zal de regelaar aan 'normale' CO2-cilinders hechten, maar u kunt ook een 'Easy CO2-adapter' toevoegen, waarmee het gebruik van direct beschikbare CO2-cilinders van winkels in de winkel, zoals SodaStream, wegwerpbaar is CO2- of Paintball-cilinders. Het type adapter dat is meegeleverd voor deze set is het 'Advanced'-model, dat koppeling met de cilinder mogelijk maakt voordat de knop wordt gedraaid om het gas te laten ontsnappen. Dit zorgt ervoor dat de regelaar, adapter en cilinder goed kunnen worden aangesloten en gecontroleerd voordat er gas wordt vrijgegeven; het zowel veilig als eenvoudig te installeren en gebruiken maken.

Een diffuser voor verstuivers is ook voorzien van het CO2-systeem, en u kunt kiezen tussen 'bazooka'-type dat wordt ingezet in het aquarium, of' inline'-type dat is aangesloten op uw filterbuis omdat het water opnieuw wordt komt het aquarium uit uw filter. De diffusoren van de verstuivers bieden een uitzonderlijke mate van CO2-diffusie, omdat de grootte van de uitgestoten bubbels ongelooflijk klein is.

De dropchecker in het systeem verandert van kleur om de CO2-niveaus in het aquarium weer te geven. Het apparaat is permanent in het aquarium geïnstalleerd en stelt u in staat uw CO2-dosis te wijzigen (met behulp van de naaldklep en bellenteller) om een optimaal CO2-gehalte te bereiken. Als de dropchecker blauw is, duidt dit op onvoldoende CO2-niveaus; als het geel is, duidt dit op overmatig CO2; en als deze groen is, geeft dit de optimale CO2-niveaus aan.

Ook inbegrepen zijn de verschillende accessoires die nodig zijn, zoals polyurethaanslang om de onderdelen aan elkaar te bevestigen, en ook aanzuigclips om ervoor te zorgen dat de slang netjes aan het zicht wordt onttrokken.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Frode O. Geverifieerde koper 16th Aug 2019
Ik kan geen andere webshop bedenken waar ik zo snel met zo'n service en service van heb gekocht. Het duurde slechts 20 minuten vanaf het moment dat ik de bestelling plaatste en totdat ik de bevestiging ontving dat deze was verzonden! Toen het aankwam, had de magneetklep een verkeerde stroomaansluiting en spanning. Ik heb CO2 Supermarket op de hoogte gebracht, en ze stuurden me dezelfde dag een nieuwe Lees verder... Ik kan geen andere webshop bedenken waar ik zo snel met zo'n service en service van heb gekocht. Het duurde slechts 20 minuten vanaf het moment dat ik de bestelling plaatste en totdat ik de bevestiging ontving dat deze was verzonden! Toen het aankwam, had de magneetklep een verkeerde stroomaansluiting en spanning. Ik heb CO2 Supermarket op de hoogte gebracht, en ze stuurden me dezelfde dag een nieuwe spoel. Heel erg bedankt Martin voor de uitstekende service! De kit zelf was ook onberispelijk. Ik kan iedereen CO2 Supermarket aanbevelen.
Callum H. Geverifieerde koper 30th Jul 2019
Kortom, als je de beste diffusors van Google gebruikt en een daarvan koopt voor 4x de prijs van deze diffuser, ben je dom. Dit product is uitstekend en de service, één op één advies en ondersteuning die u krijgt is ongeëvenaard. Kan niet genoeg aanbevelen, dit product aan een brandblusser bevestigd en mijn planten bloeien, niemand stopt met parelen en groeit als een gek! Als u niet kunt beslissen Lees verder... Kortom, als je de beste diffusors van Google gebruikt en een daarvan koopt voor 4x de prijs van deze diffuser, ben je dom. Dit product is uitstekend en de service, één op één advies en ondersteuning die u krijgt is ongeëvenaard. Kan niet genoeg aanbevelen, dit product aan een brandblusser bevestigd en mijn planten bloeien, niemand stopt met parelen en groeit als een gek! Als u niet kunt beslissen of u een CO2-systeem wilt kopen, zou ik 100.000% procent gebruiken en dit bedrijf zeker niet gelukkiger kunnen maken. P.s Ik ben nu niet gesponsord op weg naar mijn droomopstelling haha
Colin W. Geverifieerde koper 10th Jul 2019
Uitstekende service uitstekende product uitstekende levering Erg bedankt Uitstekende service uitstekende product uitstekende levering Erg bedankt
Lukas K. Geverifieerde koper 27th May 2019
Kom als pakket. Eenvoudig in elkaar te zetten en doet zijn werk goed. Kom als pakket. Eenvoudig in elkaar te zetten en doet zijn werk goed.
Daniel T. Geverifieerde koper 2nd May 2019
Alles snel en in één stuk geleverd. Geweldige producten en service, zou niet aarzelen om weer van hen te kopen. Eerste klas! Alles snel en in één stuk geleverd. Geweldige producten en service, zou niet aarzelen om weer van hen te kopen. Eerste klas!
Nicholas B. Geverifieerde koper 24th Apr 2019
Geweldige service. Zeer snelle levering en ziet er uitstekend uit. Ik ben erg onder de indruk van de website en de duidelijke instructies over waar elk stuk kit voor is en hoe het te gebruiken. Ik zou deze winkel zeker aanbevelen aan iedereen die een nieuw aquarium opzet. Geweldige service. Zeer snelle levering en ziet er uitstekend uit. Ik ben erg onder de indruk van de website en de duidelijke instructies over waar elk stuk kit voor is en hoe het te gebruiken. Ik zou deze winkel zeker aanbevelen aan iedereen die een nieuw aquarium opzet.
Thierry P. Geverifieerde koper 14th Apr 2019
Snel +++ Compliant +++ Bedankt +++ Snel +++ Compliant +++ Bedankt +++
Christopher M. Geverifieerde koper 13th Apr 2019
Kit van goede kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Alles wat je nodig hebt om snel aan de slag te gaan met uitstekende instructies en snelle ondersteuning als dat nodig is. Kit van goede kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Alles wat je nodig hebt om snel aan de slag te gaan met uitstekende instructies en snelle ondersteuning als dat nodig is.
Phil N. Geverifieerde koper 26th Mar 2019
Absoluut fantastisch! Kon niets fout vinden. Dit systeem bevat alles wat een Novice-plantbewaarder nodig heeft, ik ben nu een paar weken opgezet en heb een aantal zeer gelukkige planten. Beter betaalbaar dan mijn lokale viskwekers, en het uiterlijk is gebouwd om lang mee te gaan. Absoluut fantastisch! Kon niets fout vinden. Dit systeem bevat alles wat een Novice-plantbewaarder nodig heeft, ik ben nu een paar weken opgezet en heb een aantal zeer gelukkige planten. Beter betaalbaar dan mijn lokale viskwekers, en het uiterlijk is gebouwd om lang mee te gaan.
Conny J. Geverifieerde koper 3rd Feb 2019
Zeer eenvoudig te installeren, dankzij instelling 1 bel / seconde in mijn vat met Mkt-planten, werd het de eerste keer perfect. Zeer eenvoudig te installeren, dankzij instelling 1 bel / seconde in mijn vat met Mkt-planten, werd het de eerste keer perfect.
Bekijk meer reviews  Loading

Systeeminhoud

Klik op een item voor meer informatie

CO2-regelaar met solenoïde en dubbele meters voor horizontale cilinderkleppen
CO2-regelaar met solenoïde en dubbele meters voor horizontale cilinderkleppen
Het is speciaal ontworpen voor gebruik in aquaria en heeft een eenvoudig passend ontwerp, een solenoïde, dubbele manometers en een nauwkeurig naaldventiel voor nauwkeurige CO2-dosering. De regelaar past op cilinders met horizontale kleppen, het type dat wordt aangetroffen op industriële CO2-cilinders.
 
 
 
60mm Bazooka Atomizer (tot 200L)
60mm Bazooka Atomizer (tot 200L)
De ongelooflijk kleine luchtbellen geproduceerd door een Bazooka Atomizer Diffuser van 60 mm hebben een groot oppervlak en bieden ongelooflijke diffusiesnelheden.
Complete CO2 Drop Checker Kit
Complete CO2 Drop Checker Kit
Een drop checker kit verandert kleur om CO2-concentratie in het aquarium aan te geven. Maakt de CO2-dosering mogelijk specifiek ingesteld op de behoeften van uw aquarium.
Regelaar CO2-bubble-teller met ingebouwde terugslagklep
Regelaar CO2-bubble-teller met ingebouwde terugslagklep
Deze zilverkleurige messenteller is bevestigd aan de uitgang van uw ademautomaat en heeft ook een geïntegreerde terugslagklep om waterheveling te voorkomen.
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Bevestig uw buis aan de zijkant van uw aquarium met deze sterke zuigklemmen. Gemaakt voor 6 mm diameter buis.
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
Polyurethaanbuis is bestand tegen CO2, waardoor u gemoedsrust krijgt dat uw CO2-systeem onder druk wordt gelekt en lekvrij zal zijn voor vele jaren.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product