Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Complete Aquarium CO2 System Kits > Enkele Fase CO2 Systemen > Pro Aquarium Co2-systeem Voor Beplante Tank 20l - 500l+

Pro Aquarium CO2-systeem Voor Aquarium 20L - 500L+

€160,49

Systeem aanpassen

Update Cart
 

Belangrijkste feiten

  • Regelaar met instelbare uitgangsdruk, precisie-naaldventiel, dubbele manometers en 12v DC-solenoïde (inclusief nettransformator) voor getimede controle van CO2-dosering.
  • Precisieregelaar bellenteller.
  • Hoogwaardige CO2-diffusor.
  • Easy CO2 adapter (optioneel).
  • Drop checker kit voor correcte CO2 dosering.
  • 3m Slang van hoogwaardig polyurethaan.
  • 4 x Zuigclips voor opgeruimde slangen.
 

Beschrijving

Het Pro Aquarium CO2-systeem met instelbare uitgangsdruk combineert hoge prestaties en kwaliteit tegen een betaalbare prijs, waarbij elk onderdeel een essentiële functie vervult voor een zeer effectief CO2-systeem.

De CO2-regelaar heeft een instelbare uitgangsdruk om ervoor te zorgen dat hij kan voldoen aan de behoeften van elk aquarium, groot of klein. De hoogwaardige 12v DC-solenoïde (inclusief nettransformator) maakt het mogelijk om de dosering te regelen, zodat CO2 kan worden gedoseerd op door u gekozen tijdstippen en intervallen. De 12v DC-solenoïde zorgt voor een veilige, lage temperatuur en gegarandeerd geen ruis. Het precisie-naaldventiel en de bellenteller bieden de mogelijkheid om eenvoudig uw vereiste CO2-dosis te bereiken.

Om ervoor te zorgen dat de beste niveaus van CO2-diffusie worden bereikt, wordt een 'verstuiverdiffuser' meegeleverd. Omdat de bubbels die ze produceren ongelooflijk klein zijn ('atom-sized'). Omdat de bubbel zo klein is, worden ze effectiever in het aquariumwater verspreid dan grotere bubbels die door andere diffusors worden geproduceerd, en bieden daarom ongelooflijk hoge diffusieniveaus. Dit betekent dat er zeer weinig CO2 wordt verspild, wat op de lange termijn geld bespaart.

Bij het CO2-systeem wordt een druppelcontrole meegeleverd, waarmee u eenvoudig de juiste CO2-dosis voor uw aquarium kunt instellen. Zonder drop-checker zou je eigenlijk alleen maar raden hoeveel CO2 je moet doseren; een druppelcontrole verandert van kleur om aan te geven of u te veel, te weinig of de juiste hoeveelheid doseert.

Het doseren van CO2 kun je eenvoudig automatiseren door de solenoïde in een gewone timer-stekker te steken en deze af te stemmen op je aquariumverlichting, zodat je alleen CO2 doseert als de planten aan het fotosynthetiseren zijn. Met behulp van de meegeleverde drop checker kunt u ervoor zorgen dat u de juiste hoeveelheid CO2 doseert en dat het CO2-gehalte constant blijft om de planten de meest stabiele groeiomstandigheden te bieden en tegelijkertijd de algengroei te verminderen.

De (optionele) 'Easy CO2 Adapter' geeft u de mogelijkheid om de benodigde CO2-cilinder te verkrijgen op verschillende handige locaties en zelfs in winkels in de winkelstraten. Ervoor zorgen dat het benodigde gas voor uw CO2-systeem gemakkelijk en direct beschikbaar is. Kies eenvoudig welke adapter je wilt; SodaStream-, wegwerp- of Paintball-cilinders.

Het CO2-systeem wordt ook geleverd met alle andere benodigde items, inclusief 3 m polyurethaanslang, zuigclips en bellenteller.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Thomas J. Geverifieerde koper 20th Mar 2023
Werkt perfect en snelle verzending Werkt perfect en snelle verzending
Michael R. Geverifieerde koper 6th Mar 2023
Dit heeft een enorm verschil gemaakt voor mijn aquarium en heeft uiteindelijk de planten op het substraat tot tapijt gebracht. De planten parelen ook, dus ze houden duidelijk van de toevoeging van CO2. Dit heeft een enorm verschil gemaakt voor mijn aquarium en heeft uiteindelijk de planten op het substraat tot tapijt gebracht. De planten parelen ook, dus ze houden duidelijk van de toevoeging van CO2.
Rob M. Geverifieerde koper 22nd Feb 2023
Ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van de co2-supermarkt en het co2-systeem dat ik heb besteld en dat heel goed werkt. Ze kennen hun spullen zeker en waren eerlijk met hun aanbeveling en probeerden me niet te verkopen voor een duurder systeem. Ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van de co2-supermarkt en het co2-systeem dat ik heb besteld en dat heel goed werkt. Ze kennen hun spullen zeker en waren eerlijk met hun aanbeveling en probeerden me niet te verkopen voor een duurder systeem.
Phil J. Geverifieerde koper 6th Feb 2023
Complete kit, ideale oplossing voor mijn tank, alles tegen een zeer redelijke prijs. Complete kit, ideale oplossing voor mijn tank, alles tegen een zeer redelijke prijs.
Adam T. Geverifieerde koper 27th Jan 2023
Het systeem is geweldig en werkt precies zoals ik had gehoopt en mijn tank ziet er nu geweldig uit. Ik kan ook het team van CO2 Supermarket prijzen dat me hielp met een initieel installatieprobleem dat een gebruikersfout was (ik had de kleine O-ring niet op de naaldklep gemonteerd voordat ik de bellenteller vastschroefde). Het systeem is geweldig en werkt precies zoals ik had gehoopt en mijn tank ziet er nu geweldig uit. Ik kan ook het team van CO2 Supermarket prijzen dat me hielp met een initieel installatieprobleem dat een gebruikersfout was (ik had de kleine O-ring niet op de naaldklep gemonteerd voordat ik de bellenteller vastschroefde).
John R. Geverifieerde koper 16th Jan 2023
Kwaliteitsproduct en service. Ik zou het graag aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een CO2-systeem. Kwaliteitsproduct en service. Ik zou het graag aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een CO2-systeem.
Matthew T. Geverifieerde koper 13th Jan 2023
Bestelde deze complete set voor mijn thuisaquarium en de uitrusting is zeer goed gemaakt. De regelaar voelt stevig aan en zit goed in elkaar en de volledige instructies voor het instellen waren erg prettig en gemakkelijk te lezen. De zuignappen die bij de co2-resistente leidingen worden geleverd, zijn ook echt een leuke bijkomstigheid en worden niet meegeleverd met andere co2-kits. Kan de kit helemaal Lees verder... Bestelde deze complete set voor mijn thuisaquarium en de uitrusting is zeer goed gemaakt. De regelaar voelt stevig aan en zit goed in elkaar en de volledige instructies voor het instellen waren erg prettig en gemakkelijk te lezen. De zuignappen die bij de co2-resistente leidingen worden geleverd, zijn ook echt een leuke bijkomstigheid en worden niet meegeleverd met andere co2-kits. Kan de kit helemaal niet fout vinden en zou het aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een goede co2-injectiekit die zal bieden wat nodig is volgens een zeer hoge standaard. Bedankt co2 supermarkt, ik zal in de nabije toekomst weer van uw diensten gebruik maken.
Michael A. Geverifieerde koper 4th Jan 2023
Ik heb een paar weken gewacht om te zien of deze Co2 malarky het waard was. Dat is het zeker. Mijn planten zien er een stuk gezonder uit. Ik heb een zwaar beplant aquarium en dit heeft ze de boost gegeven die ze nodig hadden. Ik heb een paar weken gewacht om te zien of deze Co2 malarky het waard was. Dat is het zeker. Mijn planten zien er een stuk gezonder uit. Ik heb een zwaar beplant aquarium en dit heeft ze de boost gegeven die ze nodig hadden.
Tim F. Geverifieerde koper 20th Dec 2022
Snelle levering, zelfs met alle stakingen en kerstgekte op dit moment. Zeer onder de indruk van CO2 Supermarket en graag aanbevelen aan anderen. Snelle levering, zelfs met alle stakingen en kerstgekte op dit moment. Zeer onder de indruk van CO2 Supermarket en graag aanbevelen aan anderen.
Adam R. Geverifieerde koper 13th Dec 2022
Fantastisch Zeer goede service Zal 100% opnieuw gebruiken Fantastisch Zeer goede service Zal 100% opnieuw gebruiken
Bekijk meer reviews  Loading

Systeeminhoud

Klik op een item voor meer informatie

CO2-regelaar met solenoïde, dubbele meters en instelbare uitgangsdruk
CO2-regelaar met solenoïde, dubbele meters en instelbare uitgangsdruk
Specifiek ontworpen voor gebruik met aquaria; het heeft een eenvoudig aan te brengen ontwerp, instelbare werkdruk, solenoïde, dubbele manometers en precisienaaldventiel. De regelaar past op cilinders zowel verticale als horizontale kleppen.
 
 
Kleine Bazooka Verstuiver (tot 200L)
Kleine Bazooka Verstuiver (tot 200L)
De ongelooflijk kleine belletjes geproduceerd door een Bazooka Atomizer Diffuser hebben een groot oppervlak en zorgen voor ongelooflijke diffusiesnelheden.
Complete CO2 Drop Checker Kit
Complete CO2 Drop Checker Kit
Een drop checker kit verandert kleur om CO2-concentratie in het aquarium aan te geven. Maakt de CO2-dosering mogelijk specifiek ingesteld op de behoeften van uw aquarium.
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Deze bellenteller wordt bevestigd aan de uitgang van uw ademautomaat en heeft ook een geïntegreerde terugslagklep om te voorkomen dat er water uit het aquarium in de regelaar komt.
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Bevestig uw buis aan de zijkant van uw aquarium met deze sterke zuigklemmen. Gemaakt voor 6 mm diameter buis.
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
Polyurethaanbuis is bestand tegen CO2, waardoor u gemoedsrust krijgt dat uw CO2-systeem onder druk wordt gelekt en lekvrij zal zijn voor vele jaren.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product