Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Complete Aquarium CO2 System Kits > Enkele Fase CO2 Systemen > Pro Aquarium Co2-systeem Voor Beplante Tank 20l - 500l +

Pro Aquarium CO2-systeem Voor Aquarium 50L - 500L

€179,99

Systeem aanpassen

Update Cart
 
 

Belangrijkste feiten

  • Regelaar met instelbare uitgangsdruk, precisie-naaldventiel, dubbele manometers en 12 V DC-solenoïde (inclusief transformator) voor tijdgestuurde regeling van CO2-dosering.
  • Precisieregelaar bellenteller.
  • Hoogwaardige CO2-diffusor.
  • Eenvoudige CO2-adapter (optioneel).
  • Drop checker kit voor correcte CO2 dosering.
  • 3m Hoogwaardige polyurethaanslang.
  • 4 x Zuigclips voor nette slangen.

Beschrijving

Het Pro Aquarium CO2-systeem met instelbare uitgangsdruk combineert hoge prestaties en kwaliteit tegen een betaalbare prijs, waarbij elk onderdeel een essentiële functie heeft voor een zeer effectief CO2-systeem.

De CO2-regelaar heeft een instelbare uitgangsdruk om ervoor te zorgen dat hij voldoet aan de behoeften van elk aquarium, groot of klein. Met de hoogwaardige 12 V DC-solenoïde (inclusief transformator) kan de dosering worden geregeld, zodat CO2 kan worden gedoseerd op door u gekozen tijdstippen en intervallen. De 12v DC-solenoïde zorgt voor een veilige, lage temperatuur en gegarandeerd geen geluid. De precisienaaldklep en bellenteller bieden de mogelijkheid om gemakkelijk de gewenste CO2-dosis te bereiken.

Om ervoor te zorgen dat de beste CO2-diffusie wordt bereikt, wordt er een 'verstuiververspreider' geleverd. Omdat de bubbels die ze produceren ongelooflijk klein zijn ('atoomformaat'). Omdat de bel zo klein is, worden ze effectiever in het aquariumwater verspreid dan grotere bellen die door andere diffusors worden geproduceerd, en zorgen daardoor voor ongelooflijk hoge diffusieniveaus. Hierdoor gaat er heel weinig CO2 verloren, wat op de lange termijn geld bespaart.

Bij het CO2-systeem wordt een druppelcontrole meegeleverd, waarmee je eenvoudig de juiste CO2-dosis voor je aquarium instelt. Zonder een druppelcontrole zou je in feite gewoon raden hoeveel CO2 je moet doseren; een druppelcontrole verandert van kleur om weer te geven of u te veel, te weinig of de juiste hoeveelheid toedient.

De (optionele) pH-regelaar zet uw CO2-dosering op de automatische piloot en zorgt ervoor dat CO2 alleen in het aquarium wordt gedoseerd wanneer en wanneer dat nodig is. In combinatie met de druppelcontrole kunt u ervoor zorgen dat uw CO2- en pH-waarden constant blijven om de meest stabiele groeiomstandigheden voor de planten te bieden en tegelijkertijd ook de algengroei te helpen verminderen.

De (optionele) 'Easy CO2 Adapter' geeft u de mogelijkheid om de benodigde CO2-cilinder te betrekken van verschillende handige locaties, en zelfs van winkelstraten. Ervoor zorgen dat het benodigde gas voor uw CO2-systeem gemakkelijk en gemakkelijk beschikbaar is. Kies gewoon welke adapter je wilt; SodaStream, wegwerp- of Paintball-cilinders.

Het CO2-systeem wordt ook geleverd met alle andere benodigde items, waaronder 3 m polyurethaanslang, zuignappen en bellenteller.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Jean P. Geverifieerde koper 16th Jul 2020
Een complete kit kan iets duurder zijn dan wat op internet te vinden is, maar met duidelijke en efficiënte tutorials en een efficiënte, competente en beschikbare after-sales service Een complete kit kan iets duurder zijn dan wat op internet te vinden is, maar met duidelijke en efficiënte tutorials en een efficiënte, competente en beschikbare after-sales service
John T. Geverifieerde koper 31st May 2020
Uitstekend product werkt echt goed.Ik had er een probleem mee om te verzegelen met de fitting op mijn CO2 FE.Ik stuur ze een bericht en ze antwoordden en stuurden me die dag extra wasmachines. Het probleem was opgelost. Uitstekend product werkt echt goed.Ik had er een probleem mee om te verzegelen met de fitting op mijn CO2 FE.Ik stuur ze een bericht en ze antwoordden en stuurden me die dag extra wasmachines. Het probleem was opgelost.
Peter J. Geverifieerde koper 10th May 2020
Goede service. Product goed gebouwd en gemakkelijk te gebruiken Goede service. Product goed gebouwd en gemakkelijk te gebruiken
Tobias L. Geverifieerde koper 18th Mar 2020
Veel geld en eng om te bestellen, als beginner ben ik. Maar het was helemaal niet nodig, want het was snel om de spullen thuis te krijgen en toen ik eenmaal alle spullen aan elkaar had weten te schroeven, werkt het volledig volgens alle regels van de kunst. Veel geld en eng om te bestellen, als beginner ben ik. Maar het was helemaal niet nodig, want het was snel om de spullen thuis te krijgen en toen ik eenmaal alle spullen aan elkaar had weten te schroeven, werkt het volledig volgens alle regels van de kunst.
Ricardo R. Geverifieerde koper 22nd Feb 2020
Tot zover goed. Goede kwaliteitsmaterialen. Tot zover goed. Goede kwaliteitsmaterialen.
Martin K. Geverifieerde koper 9th Jan 2020
Zeer goede kit en goed geprijsd, een paar kinderziektes maar alleen omdat ik het nog niet eerder heb gedaan. mijn planten zijn veranderd van kleur en in grootte alvast heel erg bedankt. Zeer goede kit en goed geprijsd, een paar kinderziektes maar alleen omdat ik het nog niet eerder heb gedaan. mijn planten zijn veranderd van kleur en in grootte alvast heel erg bedankt.
Fadi A. Geverifieerde koper 26th Dec 2019
Snelle levering, nog geen tijd gehad om het product zelf te proberen, lijkt veelbelovend Snelle levering, nog geen tijd gehad om het product zelf te proberen, lijkt veelbelovend
Vince O. Geverifieerde koper 3rd Jul 2019
Eersteklas service van een eersteklas bedrijf Eersteklas service van een eersteklas bedrijf
Stephen C. Geverifieerde koper 3rd Jul 2019
Grote waarde voor uw geld als u het pakket koopt dan er één item per keer koopt Grote waarde voor uw geld als u het pakket koopt dan er één item per keer koopt
David T. Geverifieerde koper 20th Jun 2019
uitstekend product en service, zeer behulpzaam en geïnformeerd personeel, kon niet genoeg doen om me te helpen, zeer aan te bevelen uitstekend product en service, zeer behulpzaam en geïnformeerd personeel, kon niet genoeg doen om me te helpen, zeer aan te bevelen
Bekijk meer reviews  Loading

Systeeminhoud

Klik op een item voor meer informatie

CO2-regelaar met solenoïde, dubbele meters en instelbare uitgangsdruk
CO2-regelaar met solenoïde, dubbele meters en instelbare uitgangsdruk
Specifiek ontworpen voor gebruik met aquaria; het heeft een eenvoudig aan te brengen ontwerp, instelbare werkdruk, solenoïde, dubbele manometers en precisienaaldventiel. De regelaar past op cilinders zowel verticale als horizontale kleppen.
 
 
60mm Bazooka Atomizer (tot 200L)
60mm Bazooka Atomizer (tot 200L)
De ongelooflijk kleine luchtbellen geproduceerd door een Bazooka Atomizer Diffuser van 60 mm hebben een groot oppervlak en bieden ongelooflijke diffusiesnelheden.
Complete CO2 Drop Checker Kit
Complete CO2 Drop Checker Kit
Een drop checker kit verandert kleur om CO2-concentratie in het aquarium aan te geven. Maakt de CO2-dosering mogelijk specifiek ingesteld op de behoeften van uw aquarium.
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Deze bellenteller wordt bevestigd aan de uitgang van uw ademautomaat en heeft ook een geïntegreerde terugslagklep om te voorkomen dat er water uit het aquarium in de regelaar komt.
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Bevestig uw buis aan de zijkant van uw aquarium met deze sterke zuigklemmen. Gemaakt voor 6 mm diameter buis.
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
Polyurethaanbuis is bestand tegen CO2, waardoor u gemoedsrust krijgt dat uw CO2-systeem onder druk wordt gelekt en lekvrij zal zijn voor vele jaren.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product