Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Complete Aquarium CO2 System Kits > Enkele Fase CO2 Systemen > Pro Aquarium Co2-systeem Voor Beplante Tank 20l - 500l+

Pro Aquarium CO2-systeem Voor Aquarium 20L - 500L+

€155,99

Systeem aanpassen

Update Cart
 

Belangrijkste feiten

  • Regelaar met instelbare uitgangsdruk, precisie-naaldventiel, dubbele manometers en 12v DC-solenoïde (inclusief nettransformator) voor getimede controle van CO2-dosering.
  • Precisieregelaar bellenteller.
  • Hoogwaardige CO2-diffusor.
  • Easy CO2 adapter (optioneel).
  • Drop checker kit voor correcte CO2 dosering.
  • 3m Slang van hoogwaardig polyurethaan.
  • 4 x Zuigclips voor opgeruimde slangen.
 

Beschrijving

Het Pro Aquarium CO2-systeem met instelbare uitgangsdruk combineert hoge prestaties en kwaliteit tegen een betaalbare prijs, waarbij elk onderdeel een essentiële functie vervult voor een zeer effectief CO2-systeem.

De CO2-regelaar heeft een instelbare uitgangsdruk om ervoor te zorgen dat hij kan voldoen aan de behoeften van elk aquarium, groot of klein. De hoogwaardige 12v DC-solenoïde (inclusief nettransformator) maakt het mogelijk om de dosering te regelen, zodat CO2 kan worden gedoseerd op door u gekozen tijdstippen en intervallen. De 12v DC-solenoïde zorgt voor een veilige, lage temperatuur en gegarandeerd geen ruis. Het precisie-naaldventiel en de bellenteller bieden de mogelijkheid om eenvoudig uw vereiste CO2-dosis te bereiken.

Om ervoor te zorgen dat de beste niveaus van CO2-diffusie worden bereikt, wordt een 'verstuiverdiffuser' meegeleverd. Omdat de bubbels die ze produceren ongelooflijk klein zijn ('atom-sized'). Omdat de bubbel zo klein is, worden ze effectiever in het aquariumwater verspreid dan grotere bubbels die door andere diffusors worden geproduceerd, en bieden daarom ongelooflijk hoge diffusieniveaus. Dit betekent dat er zeer weinig CO2 wordt verspild, wat op de lange termijn geld bespaart.

Bij het CO2-systeem wordt een druppelcontrole meegeleverd, waarmee u eenvoudig de juiste CO2-dosis voor uw aquarium kunt instellen. Zonder drop-checker zou je eigenlijk alleen maar raden hoeveel CO2 je moet doseren; een druppelcontrole verandert van kleur om aan te geven of u te veel, te weinig of de juiste hoeveelheid doseert.

Het doseren van CO2 kun je eenvoudig automatiseren door de solenoïde in een gewone timer-stekker te steken en deze af te stemmen op je aquariumverlichting, zodat je alleen CO2 doseert als de planten aan het fotosynthetiseren zijn. Met behulp van de meegeleverde drop checker kunt u ervoor zorgen dat u de juiste hoeveelheid CO2 doseert en dat het CO2-gehalte constant blijft om de planten de meest stabiele groeiomstandigheden te bieden en tegelijkertijd de algengroei te verminderen.

De (optionele) 'Easy CO2 Adapter' geeft u de mogelijkheid om de benodigde CO2-cilinder te verkrijgen op verschillende handige locaties en zelfs in winkels in de winkelstraten. Ervoor zorgen dat het benodigde gas voor uw CO2-systeem gemakkelijk en direct beschikbaar is. Kies eenvoudig welke adapter je wilt; SodaStream-, wegwerp- of Paintball-cilinders.

Het CO2-systeem wordt ook geleverd met alle andere benodigde items, inclusief 3 m polyurethaanslang, zuigclips en bellenteller.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Elizabeth M. Geverifieerde koper 11th Aug 2022
Ik heb dit nu een maand geïnstalleerd en het heeft de planten enorm verbeterd, dus ik ben erg blij! Ik heb dit nu een maand geïnstalleerd en het heeft de planten enorm verbeterd, dus ik ben erg blij!
Eamon E. Geverifieerde koper 9th Aug 2022
A+++ beveelt dit geweldige systeem graag aan A+++ beveelt dit geweldige systeem graag aan
David D. Geverifieerde koper 8th Aug 2022
Uitstekende service en uitrusting!! Uitstekende service en uitrusting!!
John K. Geverifieerde koper 6th Aug 2022
Echt een goede setup en mijn planten zijn er dol op Echt een goede setup en mijn planten zijn er dol op
Lister W. Geverifieerde koper 2nd Aug 2022
Uitstekend systeem, vrij eenvoudig in te stellen. In een 260 liter tank. Allemaal nieuw voor mij - ik gebruikte een Soda Stream-bus waarvan de eerste het beste deel van drie maanden duurde. Running app 11 uur per dag, met de lichten. Planten zijn geweldig. Uitstekend systeem, vrij eenvoudig in te stellen. In een 260 liter tank. Allemaal nieuw voor mij - ik gebruikte een Soda Stream-bus waarvan de eerste het beste deel van drie maanden duurde. Running app 11 uur per dag, met de lichten. Planten zijn geweldig.
Andrew D. Geverifieerde koper 1st Aug 2022
Super blij met mijn bestelling en snelle levering ook Super blij met mijn bestelling en snelle levering ook
Andrew W. Geverifieerde koper 27th Jul 2022
Het is tegenwoordig zeldzaam om zo'n goede service te krijgen, maar CO2 Supermarket gaf het snelle en diepgaande antwoorden op al mijn e-mails en de volgende dag levering voor het CO2-systeem. Ik vind het geweldig dat ik alles krijg wat ik nodig heb om het systeem te maken, alles is gemakkelijk te gebruiken en het duurde niet lang voordat het operationeel was. Nu hoef ik alleen nog maar achterover Lees verder... Het is tegenwoordig zeldzaam om zo'n goede service te krijgen, maar CO2 Supermarket gaf het snelle en diepgaande antwoorden op al mijn e-mails en de volgende dag levering voor het CO2-systeem. Ik vind het geweldig dat ik alles krijg wat ik nodig heb om het systeem te maken, alles is gemakkelijk te gebruiken en het duurde niet lang voordat het operationeel was. Nu hoef ik alleen nog maar achterover te leunen en de planten te zien groeien!
Reggie S. Geverifieerde koper 25th Jul 2022
Alles perfect bedankt! Alles perfect bedankt!
Alex F. Geverifieerde koper 18th Jul 2022
Ik hou van mijn nieuwe CO2-systeem en het heeft mijn planten enorm verbeterd Ik hou van mijn nieuwe CO2-systeem en het heeft mijn planten enorm verbeterd
Tom D. Geverifieerde koper 11th Jul 2022
Ik heb de aanschaf van een co2-systeem vele jaren uitgesteld, denkend dat het niet veel zou uitmaken en een beetje een gimmick, maar zeker niet, het heeft een enorm verschil gemaakt. Het is alsof mijn planten vroeger in het donker groeiden en nu hebben ze licht. Ik ben echt onder de indruk. Geweldige service ook van co2 supermarkt. Ik heb de aanschaf van een co2-systeem vele jaren uitgesteld, denkend dat het niet veel zou uitmaken en een beetje een gimmick, maar zeker niet, het heeft een enorm verschil gemaakt. Het is alsof mijn planten vroeger in het donker groeiden en nu hebben ze licht. Ik ben echt onder de indruk. Geweldige service ook van co2 supermarkt.
Bekijk meer reviews  Loading

Systeeminhoud

Klik op een item voor meer informatie

CO2-regelaar met solenoïde, dubbele meters en instelbare uitgangsdruk
CO2-regelaar met solenoïde, dubbele meters en instelbare uitgangsdruk
Specifiek ontworpen voor gebruik met aquaria; het heeft een eenvoudig aan te brengen ontwerp, instelbare werkdruk, solenoïde, dubbele manometers en precisienaaldventiel. De regelaar past op cilinders zowel verticale als horizontale kleppen.
 
 
Pollenverspreider - Klein (tot 200L)
Pollenverspreider - Klein (tot 200L)
CO2 wordt gedwongen door een keramische schijf die gebruikt wordt om een ​​mist van kleine bubbels te produceren om een ​​hoog niveau van diffusie te bereiken.
Complete CO2 Drop Checker Kit
Complete CO2 Drop Checker Kit
Een drop checker kit verandert kleur om CO2-concentratie in het aquarium aan te geven. Maakt de CO2-dosering mogelijk specifiek ingesteld op de behoeften van uw aquarium.
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Deze bellenteller wordt bevestigd aan de uitgang van uw ademautomaat en heeft ook een geïntegreerde terugslagklep om te voorkomen dat er water uit het aquarium in de regelaar komt.
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Bevestig uw buis aan de zijkant van uw aquarium met deze sterke zuigklemmen. Gemaakt voor 6 mm diameter buis.
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
Polyurethaanbuis is bestand tegen CO2, waardoor u gemoedsrust krijgt dat uw CO2-systeem onder druk wordt gelekt en lekvrij zal zijn voor vele jaren.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product