Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Complete Aquarium CO2 System Kits > Enkele Fase CO2 Systemen > Pro Aquarium Co2-systeem Met Instelbare Druk Voor Geplante Tank 20l - 500l +

Pro Aquarium CO2-systeem Met Instelbare Druk Voor Aquarium 50L - 500L

€171,99

Systeem aanpassen

Update Cart
 
 

Belangrijkste feiten

  • Regelaar met instelbare uitgangsdruk, precisie Pisco naaldventiel, dubbele manometers en 12V DC-solenoïde (netspanningstransformator inbegrepen) voor getimede regeling van CO2-dosering.
  • Precisieregelaar bellenteller.
  • Hoogwaardige CO2-diffuser.
  • Gemakkelijke CO2-adapter (optioneel).
  • Drop checker kit voor correcte CO2-dosering.
  • 3m Hoogwaardige polyurethaanbuizen.
  • 4 x Zuigklemmen voor opgeruimde slangen.

Beschrijving

Het Pro Aquarium CO2-systeem met instelbare uitvoerdruk combineert hoge prestaties en kwaliteit voor een betaalbare prijs, waarbij elk onderdeel een essentiële functie vervult voor een zeer effectief CO2-systeem.

De CO2-regelaar heeft een instelbare uitvoerdruk om ervoor te zorgen dat hij aan de behoeften van elk aquarium kan voldoen, groot of klein. Met de hoogwaardige 12v DC-solenoïde (inclusief voedingstransformator) kan de dosering worden geregeld, zodat CO2 kan worden gedoseerd op de tijdstippen en intervallen die u kiest. De 12V DC-solenoïde zorgt voor een veilige, lage temperatuur en gegarandeerd geen geluidsoverlast. Het nauwkeurige Pisco naaldventiel en de bellenteller bieden de mogelijkheid om eenvoudig uw vereiste CO2-dosis te bereiken.

Om ervoor te zorgen dat de beste niveaus van CO2-diffusie worden bereikt, wordt een 'verstuiverdiffusor' meegeleverd. Omdat de bubbels die ze produceren ongelooflijk klein zijn ('ter grootte van een atoom'). Omdat de bubbel zo klein is, worden ze effectiever in het aquariumwater verspreid dan grotere bubbels die door andere diffusers worden geproduceerd en bieden daarom ongelooflijk hoge diffusieniveaus. Dit betekent dat er zeer weinig CO2 wordt verspild, wat op de lange termijn geld bespaart.

Een druppelcontrole is inbegrepen bij het CO2-systeem, dat wordt gebruikt om eenvoudig de juiste CO2-dosis voor uw aquarium in te stellen. Zonder een druppelcontrole zou je in wezen gewoon raden hoeveel CO2 je moet doseren; een drop checker verandert van kleur om aan te geven of u te veel, te weinig of de juiste hoeveelheid doseert.

De (optionele) pH-regelaar zet uw CO2-dosering op automatische piloot en zorgt ervoor dat CO2 alleen in het aquarium wordt gedoseerd wanneer dat nodig is. Wanneer gebruikt in combinatie met de druppelcontrole, kunt u ervoor zorgen dat uw CO2- en pH-waarden constant blijven om de meest stabiele groeiomstandigheden voor de planten te bieden, terwijl tegelijkertijd ook de algengroei wordt beperkt.

De (optionele) 'Easy CO2-adapter' geeft u de mogelijkheid om de benodigde CO2-cilinder te kopen op verschillende handige locaties, en zelfs in high-street shops. Zorgen voor het vereiste gas voor uw CO2-systeem is eenvoudig en gemakkelijk beschikbaar. Kies eenvoudig welke adapter u wilt; SodaStream-, wegwerp- of Paintball-cilinders.

Het CO2-systeem wordt ook geleverd met alle andere benodigde items, inclusief 3 m polyurethaan buizen, zuignappen en bellenteller.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Vince O. Geverifieerde koper 3rd Jul 2019
Eersteklas service van een eersteklas bedrijf Eersteklas service van een eersteklas bedrijf
Stephen C. Geverifieerde koper 3rd Jul 2019
Grote waarde voor uw geld als u het pakket koopt dan er één item per keer koopt Grote waarde voor uw geld als u het pakket koopt dan er één item per keer koopt
David T. Geverifieerde koper 20th Jun 2019
uitstekend product en service, zeer behulpzaam en geïnformeerd personeel, kon niet genoeg doen om me te helpen, zeer aan te bevelen uitstekend product en service, zeer behulpzaam en geïnformeerd personeel, kon niet genoeg doen om me te helpen, zeer aan te bevelen
Leslie S. Geverifieerde koper 15th May 2019
Online instellingsinstructies zijn uitstekend. Allemaal perfect werkend, schitterend verpakt en probleemloze installatie zonder gedoe Online instellingsinstructies zijn uitstekend. Allemaal perfect werkend, schitterend verpakt en probleemloze installatie zonder gedoe
Martin D. Geverifieerde koper 13th Mar 2019
Fantastisch product en eenvoudige installatie.. Planten bloeien! Het team was zeer behulpzaam via e-mail met advies. Briljant! Fantastisch product en eenvoudige installatie.. Planten bloeien! Het team was zeer behulpzaam via e-mail met advies. Briljant!
Helle R. Geverifieerde koper 29th Jan 2019
Over het algemeen is het een geweldig systeem en zelfs haalbaar om erachter te komen voor nieuwkomers, zoals ikzelf. Over het algemeen is het een geweldig systeem en zelfs haalbaar om erachter te komen voor nieuwkomers, zoals ikzelf.
Phil F. Geverifieerde koper 9th Jan 2019
Ik heb mijn CO2-systeem nu een paar weken in gebruik en ik ben er erg van onder de indruk. Alles werkt zoals het moet en mijn planten groeien alsof er geen morgen is. Ik heb mijn CO2-systeem nu een paar weken in gebruik en ik ben er erg van onder de indruk. Alles werkt zoals het moet en mijn planten groeien alsof er geen morgen is.
Chris B. Geverifieerde koper 25th Nov 2018
eenvoudig te bestellen, flexibele keuze en snel aangekomen eenvoudig te bestellen, flexibele keuze en snel aangekomen
Steven . Geverifieerde koper 9th Nov 2018
Dit is mijn eerste co2-systeem en als zodanig was ik een beetje ongerust over het hele ding van het opzetten van het tot het welzijn van de vis. Voor de aankoop stuurde ik een e-mail naar de co2-supermarkt voor advies over welk systeem het beste bij mijn behoeften paste. Ik kreeg snel antwoord met advies en aanbeveling. Ik nam de sprong en bestelde het systeem dat de volgende dag arriveerde. Wanneer Lees verder... Dit is mijn eerste co2-systeem en als zodanig was ik een beetje ongerust over het hele ding van het opzetten van het tot het welzijn van de vis. Voor de aankoop stuurde ik een e-mail naar de co2-supermarkt voor advies over welk systeem het beste bij mijn behoeften paste. Ik kreeg snel antwoord met advies en aanbeveling. Ik nam de sprong en bestelde het systeem dat de volgende dag arriveerde. Wanneer u uw bestellingbevestiging per e-mail ontvangt, bevat deze links over het instellen van het systeem. Ik heb deze video's een paar keer bekeken en volgde de brief die tot een probleemloze installatie leidde. Het systeem draaide zonder problemen en ik zie nu al het voordeel van plantengroei en groeikracht. Het gedrag van de vis is nooit veranderd of veranderd. Dus alles gaat goed. De enige spijt die ik heb is dat ik het systeem nooit eerder heb gekocht. Ik gebruik sodastream co2 en bubble count van 1 bubble per seconde. Aangesloten op een tijdschakelaar om het systeem twee uur voordat het lic
Alan G. Geverifieerde koper 18th Sep 2018
Mijn tweede CO2-systeem van co2-supermarkt voor mijn tweede tank op mijn kantoor en kreeg opnieuw uitstekende service en producten. Ik kan deze gasten ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een co2-systeem. Mijn tweede CO2-systeem van co2-supermarkt voor mijn tweede tank op mijn kantoor en kreeg opnieuw uitstekende service en producten. Ik kan deze gasten ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een co2-systeem.
Bekijk meer reviews  Loading

Systeeminhoud

Klik op een item voor meer informatie

CO2-regelaar met solenoïde, dubbele meters en instelbare uitgangsdruk
CO2-regelaar met solenoïde, dubbele meters en instelbare uitgangsdruk
Speciaal ontworpen voor gebruik met aquaria; het heeft een eenvoudig te passen ontwerp, instelbare werkdruk, solenoïde, dubbele manometers en precisienaaldventiel. De regelaar past zowel op verticale als horizontale kleppen op cilinders.
 
 
60mm Bazooka Atomizer (tot 200L)
60mm Bazooka Atomizer (tot 200L)
De ongelooflijk kleine luchtbellen geproduceerd door een Bazooka Atomizer Diffuser van 60 mm hebben een groot oppervlak en bieden ongelooflijke diffusiesnelheden.
Complete CO2 Drop Checker Kit
Complete CO2 Drop Checker Kit
Een drop checker kit verandert kleur om CO2-concentratie in het aquarium aan te geven. Maakt de CO2-dosering mogelijk specifiek ingesteld op de behoeften van uw aquarium.
Regelaar CO2-bubble-teller met ingebouwde terugslagklep
Regelaar CO2-bubble-teller met ingebouwde terugslagklep
Deze zilverkleurige messenteller is bevestigd aan de uitgang van uw ademautomaat en heeft ook een geïntegreerde terugslagklep om waterheveling te voorkomen.
Pisco Flow Controller naar Bubble Counter Adapter
Pisco Flow Controller naar Bubble Counter Adapter
Deze adapter wordt gebruikt voor het aansluiten van ons assortiment van regelaar bubble counters aan Pisco precisie flow controller.
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Bevestig uw buis aan de zijkant van uw aquarium met deze sterke zuigklemmen. Gemaakt voor 6 mm diameter buis.
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
Polyurethaanbuis is bestand tegen CO2, waardoor u gemoedsrust krijgt dat uw CO2-systeem onder druk wordt gelekt en lekvrij zal zijn voor vele jaren.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product