Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Complete Aquarium CO2 System Kits > Enkele Fase CO2 Systemen > Pro Aquarium Co2-systeem Met Instelbare Druk Voor Beplante Tank 20l - 500l +

Pro Aquarium CO2-systeem Met Instelbare Druk Voor Aquarium 50L - 500L

€173,49

Systeem aanpassen

Update Cart
 
 

Belangrijkste feiten

  • Regelaar met instelbare uitgangsdruk, precieze Pisco-klep, dubbele manometers en solenoïde voor geregelde regeling van CO2-dosering.
  • Nauwkeurige bellenteller van de regelaar.
  • CO2-diffuser met hoge prestaties.
  • Gemakkelijke CO2-adapter (optioneel).
  • Drop checker-set voor juiste CO2-dosering.
  • 3m Hoogwaardige polyurethaanbuis.
  • 4 x Aanzuigklemmen voor opgeruimde slangen.

Beschrijving

Het Pro Aquarium CO2-systeem met instelbare uitlaatdruk combineert hoge prestaties en kwaliteit tegen een betaalbare prijs, waarbij elk onderdeel een essentiële functie heeft voor een zeer effectief CO2-systeem.

De CO2-regelaar heeft instelbare uitgangsdruk om te kunnen voldoen aan de behoeften van elk aquarium, groot of klein. Met de hoogwaardige solenoïde kan de dosering worden geregeld, zodat CO2 kan worden gedoseerd op tijdstippen en intervallen die u kiest. U kunt er ook voor kiezen om te upgraden naar een 12v DC-solenoïde (inclusief nettransformator), die zorgt voor een veilige, lage temperatuur en gegarandeerd geen ruisbediening. Het precieze Pisco-naaldventiel en de bellenteller bieden de mogelijkheid om eenvoudig de vereiste CO2-dosis te bereiken.

Om ervoor te zorgen dat de beste niveaus van CO2-diffusie worden bereikt, is een 'verstuiver diffuser' aanwezig. Omdat de bubbels die ze produceren ongelooflijk klein zijn ('atom-sized'). Omdat de bubbel zo klein is, worden ze effectiever verspreid in het aquariumwater dan grotere bubbels geproduceerd door andere diffusors, en daarom zorgen ze voor ongelooflijk hoge diffusies. Dit betekent dat er heel weinig CO2 wordt verspild, wat op de lange termijn geld bespaart.

Bij het CO2-systeem zit een druppelvanger, waarmee u eenvoudig de juiste CO2-dosis voor uw aquarium kunt instellen. Zonder een druppelcontrole zou je eigenlijk gewoon raden hoeveel CO2 je moet doseren; een drop-checker verandert van kleur om weer te geven of u te veel, te weinig of de juiste hoeveelheid doseert.

De (optionele) pH-regelaar zet uw CO2-dosering op automatische piloot en zorgt ervoor dat CO2 alleen wordt gedoseerd in het aquarium als en wanneer dat nodig is. In combinatie met de druppelcontrole kunt u ervoor zorgen dat uw CO2- en pH-waarden constant blijven om de meest stabiele groeicondities voor de planten te bieden, terwijl ze tegelijkertijd ook helpen de algengroei te verminderen.

De (optionele) 'Easy CO2-adapter' biedt u de mogelijkheid om de vereiste CO2-cilinder op verschillende handige locaties en zelfs in winkels in de winkelstraat te krijgen. Het zorgen voor het benodigde gas voor uw CO2-systeem is gemakkelijk en direct beschikbaar. Kies eenvoudig welke adapter u wenst; SodaStream-, wegwerp- of Paintball-cilinders.

Het CO2-systeem wordt ook geleverd met alle andere benodigdheden, waaronder 3m polyurethaanbuis, zuigklemmen en bellenteller.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Leslie S. Geverifieerde koper 15th May 2019
Online instellingsinstructies zijn uitstekend. Allemaal perfect werkend, schitterend verpakt en probleemloze installatie zonder gedoe Online instellingsinstructies zijn uitstekend. Allemaal perfect werkend, schitterend verpakt en probleemloze installatie zonder gedoe
Martin D. Geverifieerde koper 13th Mar 2019
Fantastisch product en eenvoudige installatie.. Planten bloeien! Het team was zeer behulpzaam via e-mail met advies. Briljant! Fantastisch product en eenvoudige installatie.. Planten bloeien! Het team was zeer behulpzaam via e-mail met advies. Briljant!
Helle R. Geverifieerde koper 29th Jan 2019
Over het algemeen is het een geweldig systeem en zelfs haalbaar om erachter te komen voor nieuwkomers, zoals ikzelf. Over het algemeen is het een geweldig systeem en zelfs haalbaar om erachter te komen voor nieuwkomers, zoals ikzelf.
Phil F. Geverifieerde koper 9th Jan 2019
Ik heb mijn CO2-systeem nu een paar weken in gebruik en ik ben er erg van onder de indruk. Alles werkt zoals het moet en mijn planten groeien alsof er geen morgen is. Ik heb mijn CO2-systeem nu een paar weken in gebruik en ik ben er erg van onder de indruk. Alles werkt zoals het moet en mijn planten groeien alsof er geen morgen is.
Chris B. Geverifieerde koper 25th Nov 2018
eenvoudig te bestellen, flexibele keuze en snel aangekomen eenvoudig te bestellen, flexibele keuze en snel aangekomen
Steven . Geverifieerde koper 9th Nov 2018
Dit is mijn eerste co2-systeem en als zodanig was ik een beetje ongerust over het hele ding van het opzetten van het tot het welzijn van de vis. Voor de aankoop stuurde ik een e-mail naar de co2-supermarkt voor advies over welk systeem het beste bij mijn behoeften paste. Ik kreeg snel antwoord met advies en aanbeveling. Ik nam de sprong en bestelde het systeem dat de volgende dag arriveerde. Wanneer Lees verder... Dit is mijn eerste co2-systeem en als zodanig was ik een beetje ongerust over het hele ding van het opzetten van het tot het welzijn van de vis. Voor de aankoop stuurde ik een e-mail naar de co2-supermarkt voor advies over welk systeem het beste bij mijn behoeften paste. Ik kreeg snel antwoord met advies en aanbeveling. Ik nam de sprong en bestelde het systeem dat de volgende dag arriveerde. Wanneer u uw bestellingbevestiging per e-mail ontvangt, bevat deze links over het instellen van het systeem. Ik heb deze video's een paar keer bekeken en volgde de brief die tot een probleemloze installatie leidde. Het systeem draaide zonder problemen en ik zie nu al het voordeel van plantengroei en groeikracht. Het gedrag van de vis is nooit veranderd of veranderd. Dus alles gaat goed. De enige spijt die ik heb is dat ik het systeem nooit eerder heb gekocht. Ik gebruik sodastream co2 en bubble count van 1 bubble per seconde. Aangesloten op een tijdschakelaar om het systeem twee uur voordat het lic
Alan G. Geverifieerde koper 18th Sep 2018
Mijn tweede CO2-systeem van co2-supermarkt voor mijn tweede tank op mijn kantoor en kreeg opnieuw uitstekende service en producten. Ik kan deze gasten ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een co2-systeem. Mijn tweede CO2-systeem van co2-supermarkt voor mijn tweede tank op mijn kantoor en kreeg opnieuw uitstekende service en producten. Ik kan deze gasten ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een co2-systeem.
Rosalyn . Geverifieerde koper 3rd Sep 2018
Ik adviseer hoogst co2 supermarkt. Ik kocht dit systeem aan het begin van het jaar en afgezien van een klein probleem met de soda stream-adapter, die snel werd opgelost, heeft alles goed gewerkt. Ik heb het product nu 8 maanden gehad en de naaldklep is defect geraakt. Bij het praten met co2 supermarkt werd een andere gratis naar mij gestuurd. Geweldige service. ! En echt nuttig advies als dat nodig Lees verder... Ik adviseer hoogst co2 supermarkt. Ik kocht dit systeem aan het begin van het jaar en afgezien van een klein probleem met de soda stream-adapter, die snel werd opgelost, heeft alles goed gewerkt. Ik heb het product nu 8 maanden gehad en de naaldklep is defect geraakt. Bij het praten met co2 supermarkt werd een andere gratis naar mij gestuurd. Geweldige service. ! En echt nuttig advies als dat nodig is.


Small logo for CO2 Supermarket
Antwoord van CO2 Supermarket
Het verheugt ons te horen dat, hoewel Rosalyn een aantal problemen had, ze tevreden is met de manier waarop ze zijn afgehandeld. We willen alleen duidelijk maken dat het zeer zeldzaam is dat klanten problemen of problemen met apparatuur ondervinden, dus één probleem is zeldzaam, maar twee zijn zeer zeldzaam. Maar we zullen altijd samenwerken en klanten helpen wanneer we maar kunnen.

Dave G. Geverifieerde koper 21st Aug 2018
Gekocht op aanbeveling van een vriend die dit systeem al heeft, dus ik wist eigenlijk wel wat ik kreeg. Maar ik ben erg onder de indruk van het systeem en de service van de co2-supermarkt. Bestelde middag donderdag en had het ochtend de volgende dag. Uitgepakt, alles gemakkelijk te gebruiken en werkt perfect. Gekocht op aanbeveling van een vriend die dit systeem al heeft, dus ik wist eigenlijk wel wat ik kreeg. Maar ik ben erg onder de indruk van het systeem en de service van de co2-supermarkt. Bestelde middag donderdag en had het ochtend de volgende dag. Uitgepakt, alles gemakkelijk te gebruiken en werkt perfect.
Tommy W. Geverifieerde koper 21st Jun 2018
Alles goed behalve de regulator. Uit drukmeter lekte veel, moest een o-ring erin doen. Tankmanometer werkte echter niet. Alles goed behalve de regulator. Uit drukmeter lekte veel, moest een o-ring erin doen. Tankmanometer werkte echter niet.


Small logo for CO2 Supermarket
Antwoord van CO2 Supermarket
Het spijt ons dit te horen, Tommy, maar dit is de eerste die we horen over het probleem dat je hebt gehad. Als je ons dat had verteld, hadden we natuurlijk een vervanger geholpen en geregeld, maar als je ons niet vertelt dat er een probleem is, hoe kunnen we dan weten dat je hulp nodig hebt?

Bekijk meer reviews  Loading

Systeeminhoud

Klik op een item voor meer informatie

CO2-regelaar met solenoïde, dubbele meters en instelbare uitgangsdruk
CO2-regelaar met solenoïde, dubbele meters en instelbare uitgangsdruk
Ontworpen voor gebruik specifiek met aquaria; het heeft een gemakkelijk passend ontwerp, instelbare werkdruk, solenoïde, dubbele manometers en precisienaaldklep. De regelaar past op cilinders, zowel verticale als horizontale kleppen.
 
 
 
Zilver Messing Met Geïntegreerde Controle Valve
Zilver Messing Met Geïntegreerde Controle Valve
Deze zilverkleurige messenteller is bevestigd aan de uitgang van uw ademautomaat en heeft ook een geïntegreerde terugslagklep om waterheveling te voorkomen.
50mm Bazooka Atomizer (tot 100L)
50mm Bazooka Atomizer (tot 100L)
De ongelooflijk kleine luchtbelletjes geproduceerd door een 50 mm Bazooka verstuiververspreider hebben een groot oppervlak en bieden ongelooflijke diffusiesnelheden.
Complete CO2 Drop Checker Kit
Complete CO2 Drop Checker Kit
Een drop checker kit verandert kleur om CO2-concentratie in het aquarium aan te geven. Maakt de CO2-dosering mogelijk specifiek ingesteld op de behoeften van uw aquarium.
 
 
Pisco Flow Controller naar Bubble Counter Adapter
Pisco Flow Controller naar Bubble Counter Adapter
Deze adapter wordt gebruikt voor het aansluiten van ons assortiment van regelaar bubble counters aan Pisco precisie flow controller.
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Bevestig uw buis aan de zijkant van uw aquarium met deze sterke zuigklemmen. Gemaakt voor 6 mm diameter buis.
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
Polyurethaanbuis is bestand tegen CO2, waardoor u gemoedsrust krijgt dat uw CO2-systeem onder druk wordt gelekt en lekvrij zal zijn voor vele jaren.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product