Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Complete Aquarium CO2 System Kits > Enkele Fase CO2 Systemen > Pro Aquarium Co2-systeem Voor Beplante Tank 20l - 500l+

Pro Aquarium CO2-systeem Voor Aquarium 20L - 500L+

€164,99

Systeem aanpassen

Update Cart
 

Belangrijkste feiten

  • Regelaar met instelbare uitgangsdruk, precisie-naaldventiel, dubbele manometers en 12v DC-solenoïde (inclusief nettransformator) voor getimede controle van CO2-dosering.
  • Precisieregelaar bellenteller.
  • Hoogwaardige CO2-diffusor.
  • Easy CO2 adapter (optioneel).
  • Drop checker kit voor correcte CO2 dosering.
  • 3m Slang van hoogwaardig polyurethaan.
  • 4 x Zuigclips voor opgeruimde slangen.
 

Beschrijving

Het Pro Aquarium CO2-systeem met instelbare uitgangsdruk combineert hoge prestaties en kwaliteit tegen een betaalbare prijs, waarbij elk onderdeel een essentiële functie vervult voor een zeer effectief CO2-systeem.

De CO2-regelaar heeft een instelbare uitgangsdruk om ervoor te zorgen dat hij kan voldoen aan de behoeften van elk aquarium, groot of klein. De hoogwaardige 12v DC-solenoïde (inclusief nettransformator) maakt het mogelijk om de dosering te regelen, zodat CO2 kan worden gedoseerd op door u gekozen tijdstippen en intervallen. De 12v DC-solenoïde zorgt voor een veilige, lage temperatuur en gegarandeerd geen ruis. Het precisie-naaldventiel en de bellenteller bieden de mogelijkheid om eenvoudig uw vereiste CO2-dosis te bereiken.

Om ervoor te zorgen dat de beste niveaus van CO2-diffusie worden bereikt, wordt een 'verstuiverdiffuser' meegeleverd. Omdat de bubbels die ze produceren ongelooflijk klein zijn ('atom-sized'). Omdat de bubbel zo klein is, worden ze effectiever in het aquariumwater verspreid dan grotere bubbels die door andere diffusors worden geproduceerd, en bieden daarom ongelooflijk hoge diffusieniveaus. Dit betekent dat er zeer weinig CO2 wordt verspild, wat op de lange termijn geld bespaart.

Bij het CO2-systeem wordt een druppelcontrole meegeleverd, waarmee u eenvoudig de juiste CO2-dosis voor uw aquarium kunt instellen. Zonder drop-checker zou je eigenlijk alleen maar raden hoeveel CO2 je moet doseren; een druppelcontrole verandert van kleur om aan te geven of u te veel, te weinig of de juiste hoeveelheid doseert.

Het doseren van CO2 kun je eenvoudig automatiseren door de solenoïde in een gewone timer-stekker te steken en deze af te stemmen op je aquariumverlichting, zodat je alleen CO2 doseert als de planten aan het fotosynthetiseren zijn. Met behulp van de meegeleverde drop checker kunt u ervoor zorgen dat u de juiste hoeveelheid CO2 doseert en dat het CO2-gehalte constant blijft om de planten de meest stabiele groeiomstandigheden te bieden en tegelijkertijd de algengroei te verminderen.

De (optionele) 'Easy CO2 Adapter' geeft u de mogelijkheid om de benodigde CO2-cilinder te verkrijgen op verschillende handige locaties en zelfs in winkels in de winkelstraten. Ervoor zorgen dat het benodigde gas voor uw CO2-systeem gemakkelijk en direct beschikbaar is. Kies eenvoudig welke adapter je wilt; SodaStream-, wegwerp- of Paintball-cilinders.

Het CO2-systeem wordt ook geleverd met alle andere benodigde items, inclusief 3 m polyurethaanslang, zuigclips en bellenteller.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Ben S. Geverifieerde koper 28th Nov 2023
Ik ben blij om hier weer een tevreden klant te kunnen melden. Snelle service en alles werkt goed. Ik ben blij om hier weer een tevreden klant te kunnen melden. Snelle service en alles werkt goed.
Terry K. Geverifieerde koper 24th Nov 2023
Geweldig stukje kit! Geweldig stukje kit!
Paul Geverifieerde koper 23rd Nov 2023
Ik kocht deze complete set met één verandering en een paar extra items. Alles kwam de volgende dag binnen, zoals beloofd. Alles schreeuwt gewoon kwaliteit en niets voelde alsof het niet precies zou doen wat het moest doen. Ik had ook een briljante klantenservice met een vraag die ik had. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik kocht deze complete set met één verandering en een paar extra items. Alles kwam de volgende dag binnen, zoals beloofd. Alles schreeuwt gewoon kwaliteit en niets voelde alsof het niet precies zou doen wat het moest doen. Ik had ook een briljante klantenservice met een vraag die ik had. Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Martin S. Geverifieerde koper 20th Nov 2023
Ik gebruik het nu een paar weken en er is veel verbetering vergeleken met het niet gebruiken van CO2, dus het lijkt erop dat het werkt zoals het zou moeten! Ik gebruik het nu een paar weken en er is veel verbetering vergeleken met het niet gebruiken van CO2, dus het lijkt erop dat het werkt zoals het zou moeten!
Hal B. Geverifieerde koper 17th Nov 2023
Kon niet tevredener zijn. Mijn eerste co2-opstelling. Instructies waren gemakkelijk te volgen. Kwaliteitsproduct ook. Kon niet tevredener zijn. Mijn eerste co2-opstelling. Instructies waren gemakkelijk te volgen. Kwaliteitsproduct ook.
Michael S. Geverifieerde koper 17th Nov 2023
Alles werkt goed Alles werkt goed
Garry P. Geverifieerde koper 15th Nov 2023
Helemaal geen klachten. Ik zou graag opnieuw gebruik maken van de co2-supermarkt Helemaal geen klachten. Ik zou graag opnieuw gebruik maken van de co2-supermarkt
Stephen T. Geverifieerde koper 10th Nov 2023
Normaal gesproken laat ik geen beoordelingen achter, maar de service die ik kreeg van de co2-supermarkt was uitstekend en ze beantwoordden al mijn vragen Normaal gesproken laat ik geen beoordelingen achter, maar de service die ik kreeg van de co2-supermarkt was uitstekend en ze beantwoordden al mijn vragen
Adam B. Geverifieerde koper 6th Nov 2023
Zeer eenvoudig te gebruiken, zelfs voor een complete beginneling zoals ik, en het toevoegen van de co2 lijkt te werken en de planten groeien zoveel beter Zeer eenvoudig te gebruiken, zelfs voor een complete beginneling zoals ik, en het toevoegen van de co2 lijkt te werken en de planten groeien zoveel beter
Jon B. Geverifieerde koper 2nd Nov 2023
Het toevoegen van CO2 heeft zeker geholpen en de planten groeien nu veel beter Het toevoegen van CO2 heeft zeker geholpen en de planten groeien nu veel beter
Bekijk meer reviews  Loading

Systeeminhoud

Klik op een item voor meer informatie

CO2-regelaar met solenoïde, dubbele meters en instelbare uitgangsdruk
CO2-regelaar met solenoïde, dubbele meters en instelbare uitgangsdruk
Specifiek ontworpen voor gebruik met aquaria; het heeft een eenvoudig aan te brengen ontwerp, instelbare werkdruk, solenoïde, dubbele manometers en precisienaaldventiel. De regelaar past op cilinders zowel verticale als horizontale kleppen.
 
 
Kleine Bazooka Verstuiver (tot 200L)
Kleine Bazooka Verstuiver (tot 200L)
De ongelooflijk kleine belletjes geproduceerd door een Bazooka Atomizer Diffuser hebben een groot oppervlak en zorgen voor ongelooflijke diffusiesnelheden.
Complete CO2 Drop Checker Kit
Complete CO2 Drop Checker Kit
Een drop checker kit verandert kleur om CO2-concentratie in het aquarium aan te geven. Maakt de CO2-dosering mogelijk specifiek ingesteld op de behoeften van uw aquarium.
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Deze bellenteller wordt bevestigd aan de uitgang van uw ademautomaat en heeft ook een geïntegreerde terugslagklep om te voorkomen dat er water uit het aquarium in de regelaar komt.
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Bevestig uw buis aan de zijkant van uw aquarium met deze sterke zuigklemmen. Gemaakt voor 6 mm diameter buis.
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
Polyurethaanbuis is bestand tegen CO2, waardoor u gemoedsrust krijgt dat uw CO2-systeem onder druk wordt gelekt en lekvrij zal zijn voor vele jaren.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product