Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Complete Aquarium CO2 System Kits > Nano-CO2-systemen > Nano Aquarium Co2-systeem Voor Beplante Tank 20l - 100l

Nano Aquarium CO2-systeem Voor Beplante Tank 20L - 100L

€145,49

Systeem aanpassen

Update Cart
 

Belangrijkste feiten

  • Belangrijk: we kunnen geen CO2-patronen verzenden buiten het VK. Als u zich buiten het VK bevindt, zorg er dan voor dat u 'Geen CO2-patronen' selecteert.
  • Binnen het VK vereist gecomprimeerd gas gespecialiseerde koeriers voor transport en daarom kan verzending op dezelfde dag niet worden gegarandeerd.
  • Nano CO2-regelaar met instelbare uitgangsdruk, precisie-naaldventiel, uitgangsmanometer en 12v DC-solenoïde (inclusief nettransformator) voor getimede controle van CO2-dosering.
  • Precisie bellenteller.
  • Hoogwaardige CO2-diffusor.
  • Drop checker kit voor correcte CO2-dosering.
  • 3m Slang van hoogwaardig polyurethaan.
  • 4 x Zuigclips voor opgeruimde slangen.
  • Een CO2-patroon gaat ongeveer 3 maanden mee voor een aquarium van 50 liter (1 bubbel elke 4 seconden 8 uur per dag).
  • Hoogte: 26cm Onderkant basis tot bovenkant regelaar (inclusief patroon).
 

Beschrijving

Nano-aquaria zijn de afgelopen jaren in populariteit toegenomen, maar de noodzaak om CO2 toe te voegen om een krachtige plantengroei te bevorderen, blijft bestaan, omdat geen CO2 = geen fotosynthese = dode planten. Omdat deze aquaria klein zijn, is het vaak zo dat ze niet voorzien zijn van een standaard of kast, waardoor grote/volumineuze CO2 apparatuur moeilijk te verbergen is wat een normaal CO2 systeem ongeschikt maakt. Ons Nano CO2-systeem lost dit probleem op door gebruik te maken van de kleinste, maar hoogwaardige apparatuur die beschikbaar is, en bevat alles wat nodig is om een zeer effectief CO2-systeem voor uw aquarium te creëren.

De regelaar heeft een instelbare uitgangsdruk, wat een zeldzaamheid is voor apparatuur van dit formaat. Het beschikt ook over een zeer nauwkeurige naaldklep die een nauwkeurige dosering kan produceren van slechts 1 bel per 10 seconden, wat geschikt is voor aquaria van slechts 20 liter. Om de grootte tot een minimum te beperken, is de regelaar ontworpen om rechtstreeks aan kleine CO2-patronen te worden bevestigd, die zelfs voor een aquarium van 100 liter tot 3 maanden meegaan, waardoor het een zeer handige en kosteneffectieve oplossing is. De regelaar heeft ook een geïntegreerd 12v DC-magneetventiel (inclusief nettransformator) om de CO2 te regelen en alleen op bepaalde tijden te doseren, dat wil zeggen terwijl de aquariumverlichting aan is. De 12v DC-solenoïde zorgt voor een veilige, lage temperatuur en gegarandeerd geen ruis.

De diffuser is een 'atomizer'-diffusor van topklasse, die een waas van ongelooflijk kleine CO2-belletjes produceert, met de allerhoogste diffusieniveaus. Dit zorgt ervoor dat er zeer weinig CO2 wordt verspild en bespaart op de lange termijn geld.

Er wordt ook een druppelcontrole van nanoformaat meegeleverd om ervoor te zorgen dat u de juiste CO2-dosering vindt voor uw specifieke aquariumbehoeften.

Ons Nano CO2-systeem wordt ook geleverd met alle andere apparatuur, inclusief bellenteller, 3 m polyurethaanslang, zuigclips en een steunstandaard voor de CO2-patroon / -regelaar. In dit geval is klein echt mooi.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Arnold W. Geverifieerde koper 22nd May 2024
Ik was (ben nog steeds) een complete beginneling op het gebied van aquaria en zeker co2-systemen, maar het was verrassend eenvoudig in elkaar te zetten en ik had het binnen no-time draaiende. Ik heb niet echt iets om mee te vergelijken, want dit is mijn eerste tank en ik heb vanaf het begin co2 gebruikt, maar mijn planten lijken geen gezondheids- of groeiproblemen te hebben en mijn tapijtplanten verspreiden Lees verder... Ik was (ben nog steeds) een complete beginneling op het gebied van aquaria en zeker co2-systemen, maar het was verrassend eenvoudig in elkaar te zetten en ik had het binnen no-time draaiende. Ik heb niet echt iets om mee te vergelijken, want dit is mijn eerste tank en ik heb vanaf het begin co2 gebruikt, maar mijn planten lijken geen gezondheids- of groeiproblemen te hebben en mijn tapijtplanten verspreiden zich mooi, dus ik kan alleen maar aannemen de co2 heeft gewerkt.
Beth W. Geverifieerde koper 16th May 2024
Ik kan niet stoppen met het kopen van aquaria en dit is mijn derde kit van CO2 Supermarket en altijd van uitstekende kwaliteit en gemaakt om lang mee te gaan. Ik kan niet stoppen met het kopen van aquaria en dit is mijn derde kit van CO2 Supermarket en altijd van uitstekende kwaliteit en gemaakt om lang mee te gaan.
Angus H. Geverifieerde koper 14th May 2024
Ik dacht dat ik een paar weken zou wachten voordat ik mijn recensie zou plaatsen en tot nu toe heeft alles naar behoren gewerkt en de planten groeien zeker beter nu ik de C02 toevoeg Ik dacht dat ik een paar weken zou wachten voordat ik mijn recensie zou plaatsen en tot nu toe heeft alles naar behoren gewerkt en de planten groeien zeker beter nu ik de C02 toevoeg
Michael C. Geverifieerde koper 8th May 2024
Geweldige kleine kit, perfect voor een nano-opstelling. Geweldige kleine kit, perfect voor een nano-opstelling.
Michael W. Geverifieerde koper 3rd May 2024
Zeer tevreden over de service, snelle levering en product van zeer hoge kwaliteit, bedankt Zeer tevreden over de service, snelle levering en product van zeer hoge kwaliteit, bedankt
Daniel C. Geverifieerde koper 25th Apr 2024
Snelle levering en gemakkelijk te gebruiken met goede instructies Snelle levering en gemakkelijk te gebruiken met goede instructies
Gareth C. Geverifieerde koper 19th Apr 2024
Ik kocht het op aanbeveling van een vriend die dit systeem ook heeft en het heeft voor mij ook heel goed gewerkt en ik zie een enorme verbetering in mijn planten sinds ik het begon te gebruiken. Ik kocht het op aanbeveling van een vriend die dit systeem ook heeft en het heeft voor mij ook heel goed gewerkt en ik zie een enorme verbetering in mijn planten sinds ik het begon te gebruiken.
Stephen C. Geverifieerde koper 15th Apr 2024
Ik ben erg onder de indruk van C02 Supermarket. Geweldige klantenservice, snelle levering en kwaliteitsproducten Ik ben erg onder de indruk van C02 Supermarket. Geweldige klantenservice, snelle levering en kwaliteitsproducten
Jack W. Geverifieerde koper 8th Apr 2024
Snelle levering door DPD en in goede staat aangekomen. Het is gemakkelijk om alles aan te sluiten, zelfs voor een beginneling, en na een paar dagen zijn de planten zelfs aan het parelen omdat ze zuurstof produceren, dus ze zullen de nieuwe CO2 vast wel waarderen! Snelle levering door DPD en in goede staat aangekomen. Het is gemakkelijk om alles aan te sluiten, zelfs voor een beginneling, en na een paar dagen zijn de planten zelfs aan het parelen omdat ze zuurstof produceren, dus ze zullen de nieuwe CO2 vast wel waarderen!
James L. Geverifieerde koper 4th Apr 2024
Geweldig klein setje, werkt heerlijk Geweldig klein setje, werkt heerlijk
Bekijk meer reviews  Loading

Systeeminhoud

Klik op een item voor meer informatie

Nano CO2-regelaar met magneetventiel en instelbare uitgangsdruk
Nano CO2-regelaar met magneetventiel en instelbare uitgangsdruk
Onze Nano-regulator met magneetventiel is perfect voor kleine of nano-aquaria die een lage CO2-dosering nodig hebben om de plantengroei te bevorderen.
 
 
Kleine Bazooka (tot 200L)
Kleine Bazooka (tot 200L)
De ongelooflijk kleine belletjes geproduceerd door een Bazooka Atomizer Diffuser hebben een groot oppervlak en zorgen voor ongelooflijke diffusiesnelheden.
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Deze bellenteller wordt bevestigd aan de uitgang van uw ademautomaat en heeft ook een geïntegreerde terugslagklep om te voorkomen dat er water uit het aquarium in de regelaar komt.
Complete Nano CO2 Drop Checker Kit
Complete Nano CO2 Drop Checker Kit
Nano-sized drop checker kit verandert kleur om CO2-concentratie in het aquarium aan te geven. Maakt de CO2-dosering mogelijk specifiek ingesteld op de behoeften van uw aquarium.
Nano Cilinder Ondersteuning Base / Stand
Nano Cilinder Ondersteuning Base / Stand
Ontworpen om speciaal te gebruiken voor Nano CO2-cartridges, zorgt de steunstand ervoor dat de cartridge en de regelaar rechtop gehouden worden en niet gemakkelijk vallen.
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Bevestig uw buis aan de zijkant van uw aquarium met deze sterke zuigklemmen. Gemaakt voor 6 mm diameter buis.
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
Polyurethaanbuis is bestand tegen CO2, waardoor u gemoedsrust krijgt dat uw CO2-systeem onder druk wordt gelekt en lekvrij zal zijn voor vele jaren.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product