Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Complete Aquarium CO2 System Kits > Nano-CO2-systemen > Nano Aquarium Co2-systeem Voor Beplante Tank 20l - 100l

Nano Aquarium CO2-systeem Voor Beplante Tank 20L - 100L

€155,49

Systeem aanpassen

 
 

Belangrijkste feiten

  • Belangrijk: we kunnen geen CO2-patronen buiten het VK verzenden. Als u zich buiten het Verenigd Koninkrijk bevindt, moet u ervoor zorgen dat u 'Geen CO2-cartridges' selecteert.
  • Binnen het Verenigd Koninkrijk vereist gecomprimeerd gas gespecialiseerde koeriers voor transport en daarom kan verzending op dezelfde dag niet worden gegarandeerd.
  • Nano CO2-regulator met instelbare uitgangsdruk, precisie Pisco-naaldventiel, uitgangsdrukmeter en 12v-solenoïde en transformator voor tijdgestuurde regeling van CO2-dosering.
  • Precieze inline bellenteller.
  • CO2-diffuser met hoge prestaties.
  • Drop checker-set voor juiste CO2-dosering.
  • 3m Hoogwaardige polyurethaanbuis.
  • 4 x Aanzuigclips voor nette slang.
  • Een CO2-patroon gaat 3-4 maanden mee voor 75L aquarium (1 bel elke 2 seconden 8 uur per dag).
  • Hoogte: 26 cm Onderkant van basis tot bovenkant van regelaar (inclusief cartridge).

Beschrijving

Nano-aquaria zijn de laatste jaren in populariteit toegenomen, maar de vereiste om CO2 toe te voegen om krachtige plantengroei te bevorderen, blijft nog steeds omdat Nee CO2 = Geen fotosynthese = dode planten. Omdat deze aquariums klein zijn, is het vaak zo dat ze niet zijn voorzien van een standaard of kast en daarom is grote / omvangrijke CO2-apparatuur moeilijk te verbergen waardoor een normaal CO2-systeem ongeschikt is. Ons Nano CO2-systeem lost dit probleem op door gebruik te maken van de kleinste, maar hoogwaardige apparatuur die beschikbaar is, en bevat alles wat nodig is om een zeer effectief CO2-systeem voor uw aquarium te creëren.

De regelaar heeft instelbare uitgangsdruk, wat zeldzaam is voor apparatuur van dit formaat. Het beschikt ook over een Pisco-ventiel met hoge precisie, dat elke 10 seconden een nauwkeurige dosering kan produceren, zo laag als 1 bel, die geschikt is voor aquaria van slechts 20L. Om de grootte tot een minimum te beperken, is de regelaar ontworpen om rechtstreeks te worden bevestigd aan kleine CO2-patronen, die zelfs voor een aquarium van 100L maximaal 3 maanden kunnen duren, waardoor het een zeer handige en kosteneffectieve oplossing is. De regelaar beschikt ook over een geïntegreerd magneetventiel om de CO2 te kunnen regelen en alleen op bepaalde tijdstippen te doseren, dus als de aquariumverlichting aan is. U kunt er ook voor kiezen om te upgraden naar een 12v DC-solenoïde (inclusief nettransformator), die zorgt voor een veilige werking bij lage temperaturen en gegarandeerd geen ruis.

De diffuser is een diffuser van het allerbeste type 'atomizer', die een waas produceert van ongelooflijk kleine CO2-bellen, met de allerhoogste niveaus van diffusie. Dit zorgt ervoor dat er zeer weinig CO2 wordt verspild en bespaart op lange termijn geld.

Een druppelstrook van nano-formaat is ook inbegrepen om ervoor te zorgen dat u de juiste CO2-dosering vindt voor uw specifieke aquariumbehoeften.

Ons Nano CO2-systeem wordt ook geleverd met alle andere apparatuur, inclusief bellenteller, 3 m polyurethaanslang, zuigklemmen en een steun voor de CO2-patroon / regelaar. In dit geval is klein echt heel mooi.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Duncan W. Geverifieerde koper 15th Jun 2019
Fantastisch stuk uitrusting. Zeer eenvoudig in gebruik. Fantastisch stuk uitrusting. Zeer eenvoudig in gebruik.
Tim E. Geverifieerde koper 16th May 2019
De pakking in de reg. Eerlijke fout dus geen problemen daar. Heeft me geholpen het probleem op te lossen, mits snelle vervanging en ondersteuning. uitstekende kit werkt nu goed in mijn aquarium. Koop onzin, koop twee keer. Uitstekend stuk kit dat ik kan vertellen dat het een leven lang meegaat. De pakking in de reg. Eerlijke fout dus geen problemen daar. Heeft me geholpen het probleem op te lossen, mits snelle vervanging en ondersteuning. uitstekende kit werkt nu goed in mijn aquarium. Koop onzin, koop twee keer. Uitstekend stuk kit dat ik kan vertellen dat het een leven lang meegaat.
Gregg C. Geverifieerde koper 16th May 2019
Fantastisch alles in één opstelling! De diffuser lijkt na 4 maanden geblokkeerd te zijn maar verder is alles goed Fantastisch alles in één opstelling! De diffuser lijkt na 4 maanden geblokkeerd te zijn maar verder is alles goed
Alan D. Geverifieerde koper 1st Apr 2019
Erg blij met deze kit, in combinatie met een elektronische timer kan co2-dosering niet eenvoudiger zijn. Wachtend om te zien hoe lang de cilinder nog duurt, kan ik een opmerking maken over de economie, maar zie ik er tot nu toe goed uit. Erg blij met deze kit, in combinatie met een elektronische timer kan co2-dosering niet eenvoudiger zijn. Wachtend om te zien hoe lang de cilinder nog duurt, kan ik een opmerking maken over de economie, maar zie ik er tot nu toe goed uit.
Philip C. Geverifieerde koper 14th Mar 2019
Uitstekende service en een heel net systeem. Ik heb het op mijn 55l scaper's tank gezet en het is ideaal. Omdat ik nog nooit CO2 had gebruikt, was ik bang dat het groot, omslachtig en ingewikkeld zou zijn, maar in feite is het echt compact, slim en gemakkelijk in te stellen. Het enige dat ik uiteindelijk zou kunnen upgraden is de bellenteller. Het lijkt erop dat de precisie een beetje slanker is en Lees verder... Uitstekende service en een heel net systeem. Ik heb het op mijn 55l scaper's tank gezet en het is ideaal. Omdat ik nog nooit CO2 had gebruikt, was ik bang dat het groot, omslachtig en ingewikkeld zou zijn, maar in feite is het echt compact, slim en gemakkelijk in te stellen. Het enige dat ik uiteindelijk zou kunnen upgraden is de bellenteller. Het lijkt erop dat de precisie een beetje slanker is en een beetje netter op de reg zit dan de zilveren koperen die ik heb. Over het algemeen beveel ik de nano-opstelling ten zeerste aan! Postscriptum het kostte me langer dan ik zou willen toegeven om te ontdekken dat de 3 grote O-ringen de fles mooi in de houder moesten laten zitten... ondanks dat het op de foto wordt getoond... doh!
Richard W. Geverifieerde koper 10th Feb 2019
Uitstekende kit, eerder gebruikte vloeibare koolstof in mijn nanotank, de plantengroei is echt van de grond gekomen sinds ik deze kit monteerde. De levering was snel en probleemloos. Uitstekende kit, eerder gebruikte vloeibare koolstof in mijn nanotank, de plantengroei is echt van de grond gekomen sinds ik deze kit monteerde. De levering was snel en probleemloos.
Danny P. Geverifieerde koper 31st Jan 2019
Het is al tien dagen in bedrijf en merkte al een enorme verandering in mijn planten, groener bladert nieuwe scheuten door, het is verbazingwekkend, heel gemakkelijk in te stellen en van goede kwaliteit, goed gemaakt, zeker het geld waard en 100% nodig als je een geplant Aquarium Het is al tien dagen in bedrijf en merkte al een enorme verandering in mijn planten, groener bladert nieuwe scheuten door, het is verbazingwekkend, heel gemakkelijk in te stellen en van goede kwaliteit, goed gemaakt, zeker het geld waard en 100% nodig als je een geplant Aquarium
Mark D. Geverifieerde koper 22nd Oct 2018
Product van uitstekende kwaliteit, ideaal voor kleine aquaria. Grote steun van het Co2 Supermarket-team zou deze jongens zeker opnieuw gebruiken. Product van uitstekende kwaliteit, ideaal voor kleine aquaria. Grote steun van het Co2 Supermarket-team zou deze jongens zeker opnieuw gebruiken.
Alan D. Geverifieerde koper 15th Aug 2018
Geweldige kwaliteitsproduct en geweldige service dank u. Geweldige kwaliteitsproduct en geweldige service dank u.
Andrew Y. Geverifieerde koper 16th Jul 2018
Dit is een heel mooi stuk kit, probeer niet 30-40 pond te redden door goedkoop te zijn, je schiet alleen jezelf in de voet. Zodra de dropchecker groen werd, begonnen de planten te parelen, geweldig (Tank - Fluval edge 34) Dit is een heel mooi stuk kit, probeer niet 30-40 pond te redden door goedkoop te zijn, je schiet alleen jezelf in de voet. Zodra de dropchecker groen werd, begonnen de planten te parelen, geweldig (Tank - Fluval edge 34)
Bekijk meer reviews  Loading

Systeeminhoud

Klik op een item voor meer informatie

Nano CO2-regelaar met magneetventiel en instelbare uitgangsdruk
Nano CO2-regelaar met magneetventiel en instelbare uitgangsdruk
Onze Nano-regelaar met magneetventiel is perfect voor kleine of nano-aquaria die een lage CO2-dosering vereisen voor het bevorderen van plantengroei.
 
 
60mm Bazooka (tot 200L)
60mm Bazooka (tot 200L)
De ongelooflijk kleine luchtbellen geproduceerd door een Bazooka Atomizer Diffuser van 60 mm hebben een groot oppervlak en bieden ongelooflijke diffusiesnelheden.
Inline CO2 Bubble Counter & Geïntegreerde Check Valve in Silver Brass
Inline CO2 Bubble Counter & Geïntegreerde Check Valve in Silver Brass
Deze bubble teller hecht inline tussen regelaar en diffuser. Plaats de belteller in een rechtop positie en bevestig de buis aan elk uiteinde.
Complete Nano CO2 Drop Checker Kit
Complete Nano CO2 Drop Checker Kit
Nano-sized drop checker kit verandert kleur om CO2-concentratie in het aquarium aan te geven. Maakt de CO2-dosering mogelijk specifiek ingesteld op de behoeften van uw aquarium.
Nano Cilinder Ondersteuning Base / Stand
Nano Cilinder Ondersteuning Base / Stand
Ontworpen om speciaal te gebruiken voor Nano CO2-cartridges, zorgt de steunstand ervoor dat de cartridge en de regelaar rechtop gehouden worden en niet gemakkelijk vallen.
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Bevestig uw buis aan de zijkant van uw aquarium met deze sterke zuigklemmen. Gemaakt voor 6 mm diameter buis.
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
Polyurethaanbuis is bestand tegen CO2, waardoor u gemoedsrust krijgt dat uw CO2-systeem onder druk wordt gelekt en lekvrij zal zijn voor vele jaren.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product