Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Complete Aquarium CO2 System Kits > Nano-CO2-systemen > Nano Aquarium Co2-systeem Voor Beplante Tank 20l - 100l

Nano Aquarium CO2-systeem Voor Beplante Tank 20L - 100L

€153,99

Systeem aanpassen

Update Cart
 
 

Belangrijkste feiten

  • Belangrijk: we kunnen geen CO2-patronen verzenden buiten het VK. Als u zich buiten het VK bevindt, zorg er dan voor dat u 'Geen CO2-patronen' selecteert.
  • Binnen het VK vereist gecomprimeerd gas gespecialiseerde koeriers voor transport en daarom kan verzending op dezelfde dag niet worden gegarandeerd.
  • Nano CO2-regelaar met instelbare uitgangsdruk, precisienaaldventiel, uitgangsdrukmeter en 12 V DC-solenoïde (inclusief transformator) voor tijdgestuurde regeling van CO2-dosering.
  • Precisie inline bellenteller.
  • Hoogwaardige CO2-diffusor.
  • Drop checker kit voor correcte CO2 dosering.
  • 3m Hoogwaardige polyurethaanslang.
  • 4 x Zuigclips voor nette slangen.
  • Een CO2-patroon gaat 3-4 maanden mee voor een aquarium van 75L (1 bel elke 2 seconden 8 uur per dag).
  • Hoogte: 26 cm Onderkant van voet tot bovenkant van regelaar (inclusief patroon).

Beschrijving

Nano-aquaria zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, maar de noodzaak om CO2 toe te voegen om een krachtige plantengroei te bevorderen, blijft bestaan omdat geen CO2 = geen fotosynthese = dode planten. Omdat deze aquaria klein zijn, is het vaak zo dat ze niet zijn voorzien van een standaard of kast, en daarom is grote / omvangrijke CO2-apparatuur moeilijk te verbergen, wat een normaal CO2-systeem ongeschikt maakt. Ons Nano CO2-systeem lost dit probleem op door gebruik te maken van de kleinste, maar hoogwaardige apparatuur die beschikbaar is, en bevat alles wat nodig is om een zeer effectief CO2-systeem voor uw aquarium te creëren.

De regelaar heeft een instelbare uitgangsdruk, wat zeldzaam is voor apparatuur van dit formaat. Het beschikt ook over een zeer nauwkeurig naaldventiel dat een nauwkeurige doseringsregeling kan produceren, zo laag als 1 bel per 10 seconden, die geschikt is voor aquaria van slechts 20 liter. Om het formaat tot een minimum te beperken, is de regelaar ontworpen om rechtstreeks op kleine CO2-patronen te bevestigen, die zelfs voor een aquarium van 100 liter tot 3 maanden meegaan, waardoor het een zeer handige en kosteneffectieve oplossing is. De regelaar beschikt ook over een geïntegreerd 12v DC-magneetventiel (inclusief nettransformator) om de CO2-regeling mogelijk te maken en alleen op specifieke tijden te doseren, dwz terwijl de aquariumverlichting aan is. De 12v DC-solenoïde zorgt voor een veilige, lage temperatuur en gegarandeerd geen geluid.

De diffuser is een eersteklas 'verstuiver'-diffusor, die een waas van ongelooflijk kleine CO2-bellen produceert, wat zorgt voor de allerhoogste diffusieniveaus. Dit zorgt ervoor dat er heel weinig CO2 wordt verspild en bespaart op de lange termijn geld.

Er is ook een druppelvanger van nanogrootte inbegrepen om ervoor te zorgen dat u de juiste CO2-dosering vindt voor uw specifieke aquariumbehoeften.

Ons Nano CO2-systeem wordt ook geleverd met alle andere apparatuur, inclusief bellenteller, 3 m polyurethaanslang, zuignappen en een steunstandaard voor de CO2-patroon / regelaar. In dit geval is klein echt mooi.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Shane W. Geverifieerde koper 3rd Apr 2020
Geweldig product, zeer eenvoudig in te stellen Geweldig product, zeer eenvoudig in te stellen
John Geverifieerde koper 15th Mar 2020
De bestelling kwam met grote precisie op tijd aan, de verpakking was professioneel en de bestelde producten waren van topkwaliteit. De bestelling kwam met grote precisie op tijd aan, de verpakking was professioneel en de bestelde producten waren van topkwaliteit.
James M. Geverifieerde koper 3rd Mar 2020
Ik ben erg blij met dit CO2-systeem. Alles is van topkwaliteit en mijn planten doen het absoluut een stuk beter dan ooit tevoren. CO2 werkt zeker. Ik ben erg blij met dit CO2-systeem. Alles is van topkwaliteit en mijn planten doen het absoluut een stuk beter dan ooit tevoren. CO2 werkt zeker.
Paul A. Geverifieerde koper 10th Dec 2019
Tot nu toe zo goed. Planten groeien als de klepels! Tot nu toe zo goed. Planten groeien als de klepels!
Alexander L. Geverifieerde koper 11th Sep 2019
Super blij met dit systeem, heb al een enorme verbetering gezien met mijn planten. Erg blij met de klantenservice en de manier waarop de producten werden verpakt. Systeem was heel eenvoudig in te stellen, maar vond het geweldig dat je links kreeg om duidelijke instructies te geven. Zou zeker opnieuw kopen! Super blij met dit systeem, heb al een enorme verbetering gezien met mijn planten. Erg blij met de klantenservice en de manier waarop de producten werden verpakt. Systeem was heel eenvoudig in te stellen, maar vond het geweldig dat je links kreeg om duidelijke instructies te geven. Zou zeker opnieuw kopen!
Duncan W. Geverifieerde koper 15th Jun 2019
Fantastisch stuk uitrusting. Zeer eenvoudig in gebruik. Fantastisch stuk uitrusting. Zeer eenvoudig in gebruik.
Tim E. Geverifieerde koper 16th May 2019
De pakking in de reg. Eerlijke fout dus geen problemen daar. Heeft me geholpen het probleem op te lossen, mits snelle vervanging en ondersteuning. uitstekende kit werkt nu goed in mijn aquarium. Koop onzin, koop twee keer. Uitstekend stuk kit dat ik kan vertellen dat het een leven lang meegaat. De pakking in de reg. Eerlijke fout dus geen problemen daar. Heeft me geholpen het probleem op te lossen, mits snelle vervanging en ondersteuning. uitstekende kit werkt nu goed in mijn aquarium. Koop onzin, koop twee keer. Uitstekend stuk kit dat ik kan vertellen dat het een leven lang meegaat.
Gregg C. Geverifieerde koper 16th May 2019
Fantastisch alles in één opstelling! De diffuser lijkt na 4 maanden geblokkeerd te zijn maar verder is alles goed Fantastisch alles in één opstelling! De diffuser lijkt na 4 maanden geblokkeerd te zijn maar verder is alles goed
Alan D. Geverifieerde koper 1st Apr 2019
Erg blij met deze kit, in combinatie met een elektronische timer kan co2-dosering niet eenvoudiger zijn. Wachtend om te zien hoe lang de cilinder nog duurt, kan ik een opmerking maken over de economie, maar zie ik er tot nu toe goed uit. Erg blij met deze kit, in combinatie met een elektronische timer kan co2-dosering niet eenvoudiger zijn. Wachtend om te zien hoe lang de cilinder nog duurt, kan ik een opmerking maken over de economie, maar zie ik er tot nu toe goed uit.
Philip C. Geverifieerde koper 14th Mar 2019
Uitstekende service en een heel net systeem. Ik heb het op mijn 55l scaper's tank gezet en het is ideaal. Omdat ik nog nooit CO2 had gebruikt, was ik bang dat het groot, omslachtig en ingewikkeld zou zijn, maar in feite is het echt compact, slim en gemakkelijk in te stellen. Het enige dat ik uiteindelijk zou kunnen upgraden is de bellenteller. Het lijkt erop dat de precisie een beetje slanker is en Lees verder... Uitstekende service en een heel net systeem. Ik heb het op mijn 55l scaper's tank gezet en het is ideaal. Omdat ik nog nooit CO2 had gebruikt, was ik bang dat het groot, omslachtig en ingewikkeld zou zijn, maar in feite is het echt compact, slim en gemakkelijk in te stellen. Het enige dat ik uiteindelijk zou kunnen upgraden is de bellenteller. Het lijkt erop dat de precisie een beetje slanker is en een beetje netter op de reg zit dan de zilveren koperen die ik heb. Over het algemeen beveel ik de nano-opstelling ten zeerste aan! Postscriptum het kostte me langer dan ik zou willen toegeven om te ontdekken dat de 3 grote O-ringen de fles mooi in de houder moesten laten zitten... ondanks dat het op de foto wordt getoond... doh!
Bekijk meer reviews  Loading

Systeeminhoud

Klik op een item voor meer informatie

Nano CO2-regelaar met magneetventiel en instelbare uitgangsdruk
Nano CO2-regelaar met magneetventiel en instelbare uitgangsdruk
Onze Nano-regulator met magneetventiel is perfect voor kleine of nano-aquaria die een lage CO2-dosering nodig hebben om de plantengroei te bevorderen.
 
 
60mm Bazooka (tot 200L)
60mm Bazooka (tot 200L)
De ongelooflijk kleine luchtbellen geproduceerd door een Bazooka Atomizer Diffuser van 60 mm hebben een groot oppervlak en bieden ongelooflijke diffusiesnelheden.
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Deze bellenteller wordt bevestigd aan de uitgang van uw ademautomaat en heeft ook een geïntegreerde terugslagklep om te voorkomen dat er water uit het aquarium in de regelaar komt.
Complete Nano CO2 Drop Checker Kit
Complete Nano CO2 Drop Checker Kit
Nano-sized drop checker kit verandert kleur om CO2-concentratie in het aquarium aan te geven. Maakt de CO2-dosering mogelijk specifiek ingesteld op de behoeften van uw aquarium.
Nano Cilinder Ondersteuning Base / Stand
Nano Cilinder Ondersteuning Base / Stand
Ontworpen om speciaal te gebruiken voor Nano CO2-cartridges, zorgt de steunstand ervoor dat de cartridge en de regelaar rechtop gehouden worden en niet gemakkelijk vallen.
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Bevestig uw buis aan de zijkant van uw aquarium met deze sterke zuigklemmen. Gemaakt voor 6 mm diameter buis.
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
Polyurethaanbuis is bestand tegen CO2, waardoor u gemoedsrust krijgt dat uw CO2-systeem onder druk wordt gelekt en lekvrij zal zijn voor vele jaren.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product