Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Complete Aquarium CO2 System Kits > Nano-CO2-systemen > Nano Aquarium Co2-systeem Voor Beplante Tank 20l - 100l

Nano Aquarium CO2-systeem Voor Beplante Tank 20L - 100L

€160,99 Lage voorraad!

Systeem aanpassen

Update Cart
 

Belangrijkste feiten

  • Belangrijk: we kunnen geen CO2-patronen verzenden buiten het VK. Als u zich buiten het VK bevindt, zorg er dan voor dat u 'Geen CO2-patronen' selecteert.
  • Binnen het VK vereist gecomprimeerd gas gespecialiseerde koeriers voor transport en daarom kan verzending op dezelfde dag niet worden gegarandeerd.
  • Nano CO2-regelaar met instelbare uitgangsdruk, precisienaaldventiel, uitgangsdrukmeter en 12 V DC-solenoïde (inclusief transformator) voor tijdgestuurde regeling van CO2-dosering.
  • Precisie inline bellenteller.
  • Hoogwaardige CO2-diffusor.
  • Drop checker kit voor correcte CO2 dosering.
  • 3m Hoogwaardige polyurethaanslang.
  • 4 x Zuigclips voor nette slangen.
  • Een CO2-patroon gaat 3-4 maanden mee voor een aquarium van 75L (1 bel elke 2 seconden 8 uur per dag).
  • Hoogte: 26 cm Onderkant van voet tot bovenkant van regelaar (inclusief patroon).
 

Beschrijving

Nano-aquaria zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, maar de noodzaak om CO2 toe te voegen om een krachtige plantengroei te bevorderen, blijft bestaan omdat geen CO2 = geen fotosynthese = dode planten. Omdat deze aquaria klein zijn, is het vaak zo dat ze niet zijn voorzien van een standaard of kast, en daarom is grote / omvangrijke CO2-apparatuur moeilijk te verbergen, wat een normaal CO2-systeem ongeschikt maakt. Ons Nano CO2-systeem lost dit probleem op door gebruik te maken van de kleinste, maar hoogwaardige apparatuur die beschikbaar is, en bevat alles wat nodig is om een zeer effectief CO2-systeem voor uw aquarium te creëren.

De regelaar heeft een instelbare uitgangsdruk, wat zeldzaam is voor apparatuur van dit formaat. Het beschikt ook over een zeer nauwkeurig naaldventiel dat een nauwkeurige doseringsregeling kan produceren, zo laag als 1 bel per 10 seconden, die geschikt is voor aquaria van slechts 20 liter. Om het formaat tot een minimum te beperken, is de regelaar ontworpen om rechtstreeks op kleine CO2-patronen te bevestigen, die zelfs voor een aquarium van 100 liter tot 3 maanden meegaan, waardoor het een zeer handige en kosteneffectieve oplossing is. De regelaar beschikt ook over een geïntegreerd 12v DC-magneetventiel (inclusief nettransformator) om de CO2-regeling mogelijk te maken en alleen op specifieke tijden te doseren, dwz terwijl de aquariumverlichting aan is. De 12v DC-solenoïde zorgt voor een veilige, lage temperatuur en gegarandeerd geen geluid.

De diffuser is een eersteklas 'verstuiver'-diffusor, die een waas van ongelooflijk kleine CO2-bellen produceert, wat zorgt voor de allerhoogste diffusieniveaus. Dit zorgt ervoor dat er heel weinig CO2 wordt verspild en bespaart op de lange termijn geld.

Er is ook een druppelvanger van nanogrootte inbegrepen om ervoor te zorgen dat u de juiste CO2-dosering vindt voor uw specifieke aquariumbehoeften.

Ons Nano CO2-systeem wordt ook geleverd met alle andere apparatuur, inclusief bellenteller, 3 m polyurethaanslang, zuignappen en een steunstandaard voor de CO2-patroon / regelaar. In dit geval is klein echt mooi.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Vladimir . Geverifieerde koper 14th Apr 2021
Geweldige kit. Elk stuk is goed gemaakt met kwaliteit. De beste prijs-kwaliteitverhouding Geweldige kit. Elk stuk is goed gemaakt met kwaliteit. De beste prijs-kwaliteitverhouding
Julian M. Geverifieerde koper 24th Mar 2021
Geweldig stuk kit - doet precies wat ik nodig heb met een hoge mate van nauwkeurigheid Geweldig stuk kit - doet precies wat ik nodig heb met een hoge mate van nauwkeurigheid
Stephen K. Geverifieerde koper 20th Feb 2021
Fantastische opzet en zeer behulpzaam personeel, nogmaals bedankt Fantastische opzet en zeer behulpzaam personeel, nogmaals bedankt
Neil F. Geverifieerde koper 14th Feb 2021
Snelle levering en heel eenvoudig in te stellen met behulp van de website-instructies en YouTube-video's. Erg blij met mijn aankoop... en na een week opgezet te zijn, is de plantengroei verbluffend. Snelle levering en heel eenvoudig in te stellen met behulp van de website-instructies en YouTube-video's. Erg blij met mijn aankoop... en na een week opgezet te zijn, is de plantengroei verbluffend.
Daniel C. Geverifieerde koper 23rd Jan 2021
Gebruik dit voor mijn 25 liter. Het was gemakkelijk op te zetten zonder lekken en het naaldventiel maakt een fijnafstelling mogelijk, wat erg belangrijk is voor zo'n klein volume. Eén bubbel om de 6 seconden werkt goed voor mij. Geweldig product Gebruik dit voor mijn 25 liter. Het was gemakkelijk op te zetten zonder lekken en het naaldventiel maakt een fijnafstelling mogelijk, wat erg belangrijk is voor zo'n klein volume. Eén bubbel om de 6 seconden werkt goed voor mij. Geweldig product
Linda . Geverifieerde koper 16th Jan 2021
Fantastisch Mijn planten zijn er gek op Fantastisch Mijn planten zijn er gek op
Matti P. Geverifieerde koper 9th Dec 2020
Dit is verreweg het beste nano-CO2-systeem dat er is - niets komt in de buurt. Dit is verreweg het beste nano-CO2-systeem dat er is - niets komt in de buurt.
Edward C. Geverifieerde koper 23rd Sep 2020
Kwaliteitskit. Zeer behulpzaam personeel. Makkelijk op te zetten en perfect werkend. Alle geleverde artikelen zijn van hoge kwaliteit. Blij dat ik net dat beetje extra heb uitgegeven voor deze kit. Moet jaren meegaan. Kwaliteitskit. Zeer behulpzaam personeel. Makkelijk op te zetten en perfect werkend. Alle geleverde artikelen zijn van hoge kwaliteit. Blij dat ik net dat beetje extra heb uitgegeven voor deze kit. Moet jaren meegaan.
Dan C. Geverifieerde koper 13th Sep 2020
Geweldig product, eenvoudig in te stellen en snel aan de slag. Zou het zeker aanbevelen! Geweldig product, eenvoudig in te stellen en snel aan de slag. Zou het zeker aanbevelen!
Chris A. Geverifieerde koper 2nd Sep 2020
Ik ben totaal nieuw in deze hobby (aquascaping, beplante aquaria, enz.) En was bang dat ik misschien niet goed onder de knie zou zijn, maar vond dit heel eenvoudig op te zetten, met duidelijke instructies. Ik ben totaal nieuw in deze hobby (aquascaping, beplante aquaria, enz.) En was bang dat ik misschien niet goed onder de knie zou zijn, maar vond dit heel eenvoudig op te zetten, met duidelijke instructies.
Bekijk meer reviews  Loading

Systeeminhoud

Klik op een item voor meer informatie

Nano CO2-regelaar met magneetventiel en instelbare uitgangsdruk
Nano CO2-regelaar met magneetventiel en instelbare uitgangsdruk
Onze Nano-regulator met magneetventiel is perfect voor kleine of nano-aquaria die een lage CO2-dosering nodig hebben om de plantengroei te bevorderen.
 
 
Kleine Bazooka (tot 200L)
Kleine Bazooka (tot 200L)
De ongelooflijk kleine belletjes geproduceerd door een Bazooka Atomizer Diffuser hebben een groot oppervlak en zorgen voor ongelooflijke diffusiesnelheden.
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Deze bellenteller wordt bevestigd aan de uitgang van uw ademautomaat en heeft ook een geïntegreerde terugslagklep om te voorkomen dat er water uit het aquarium in de regelaar komt.
Complete Nano CO2 Drop Checker Kit
Complete Nano CO2 Drop Checker Kit
Nano-sized drop checker kit verandert kleur om CO2-concentratie in het aquarium aan te geven. Maakt de CO2-dosering mogelijk specifiek ingesteld op de behoeften van uw aquarium.
Nano Cilinder Ondersteuning Base / Stand
Nano Cilinder Ondersteuning Base / Stand
Ontworpen om speciaal te gebruiken voor Nano CO2-cartridges, zorgt de steunstand ervoor dat de cartridge en de regelaar rechtop gehouden worden en niet gemakkelijk vallen.
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Bevestig uw buis aan de zijkant van uw aquarium met deze sterke zuigklemmen. Gemaakt voor 6 mm diameter buis.
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
Polyurethaanbuis is bestand tegen CO2, waardoor u gemoedsrust krijgt dat uw CO2-systeem onder druk wordt gelekt en lekvrij zal zijn voor vele jaren.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product