Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Complete Aquarium CO2 System Kits > Nano-CO2-systemen > Nano Aquarium Co2-systeem Voor Beplante Tank 20l - 100l

Nano Aquarium CO2-systeem Voor Beplante Tank 20L - 100L

€142,49

Systeem aanpassen

Update Cart
 

Belangrijkste feiten

  • Belangrijk: we kunnen geen CO2-patronen verzenden buiten het VK. Als u zich buiten het VK bevindt, zorg er dan voor dat u 'Geen CO2-patronen' selecteert.
  • Binnen het VK vereist gecomprimeerd gas gespecialiseerde koeriers voor transport en daarom kan verzending op dezelfde dag niet worden gegarandeerd.
  • Nano CO2-regelaar met instelbare uitgangsdruk, precisie-naaldventiel, uitgangsmanometer en 12v DC-solenoïde (inclusief nettransformator) voor getimede controle van CO2-dosering.
  • Precisie bellenteller.
  • Hoogwaardige CO2-diffusor.
  • Drop checker kit voor correcte CO2-dosering.
  • 3m Slang van hoogwaardig polyurethaan.
  • 4 x Zuigclips voor opgeruimde slangen.
  • Een CO2-patroon gaat ongeveer 3 maanden mee voor een aquarium van 50 liter (1 bubbel elke 4 seconden 8 uur per dag).
  • Hoogte: 26cm Onderkant basis tot bovenkant regelaar (inclusief patroon).
 

Beschrijving

Nano-aquaria zijn de afgelopen jaren in populariteit toegenomen, maar de noodzaak om CO2 toe te voegen om een krachtige plantengroei te bevorderen, blijft bestaan, omdat geen CO2 = geen fotosynthese = dode planten. Omdat deze aquaria klein zijn, is het vaak zo dat ze niet voorzien zijn van een standaard of kast, waardoor grote/volumineuze CO2 apparatuur moeilijk te verbergen is wat een normaal CO2 systeem ongeschikt maakt. Ons Nano CO2-systeem lost dit probleem op door gebruik te maken van de kleinste, maar hoogwaardige apparatuur die beschikbaar is, en bevat alles wat nodig is om een zeer effectief CO2-systeem voor uw aquarium te creëren.

De regelaar heeft een instelbare uitgangsdruk, wat een zeldzaamheid is voor apparatuur van dit formaat. Het beschikt ook over een zeer nauwkeurige naaldklep die een nauwkeurige dosering kan produceren van slechts 1 bel per 10 seconden, wat geschikt is voor aquaria van slechts 20 liter. Om de grootte tot een minimum te beperken, is de regelaar ontworpen om rechtstreeks aan kleine CO2-patronen te worden bevestigd, die zelfs voor een aquarium van 100 liter tot 3 maanden meegaan, waardoor het een zeer handige en kosteneffectieve oplossing is. De regelaar heeft ook een geïntegreerd 12v DC-magneetventiel (inclusief nettransformator) om de CO2 te regelen en alleen op bepaalde tijden te doseren, dat wil zeggen terwijl de aquariumverlichting aan is. De 12v DC-solenoïde zorgt voor een veilige, lage temperatuur en gegarandeerd geen ruis.

De diffuser is een 'atomizer'-diffusor van topklasse, die een waas van ongelooflijk kleine CO2-belletjes produceert, met de allerhoogste diffusieniveaus. Dit zorgt ervoor dat er zeer weinig CO2 wordt verspild en bespaart op de lange termijn geld.

Er wordt ook een druppelcontrole van nanoformaat meegeleverd om ervoor te zorgen dat u de juiste CO2-dosering vindt voor uw specifieke aquariumbehoeften.

Ons Nano CO2-systeem wordt ook geleverd met alle andere apparatuur, inclusief bellenteller, 3 m polyurethaanslang, zuigclips en een steunstandaard voor de CO2-patroon / -regelaar. In dit geval is klein echt mooi.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Alex E. Geverifieerde koper 23rd Sep 2023
Ik wil alleen maar zeggen welke uitstekende service ik heb gekregen van CO2 Supermarket. Ze hebben heel snel op al mijn verschillende vragen geantwoord en het is duidelijk dat ze veel kennis over dit onderwerp hebben. Ik kan niet wachten om te zien welk verschil dit voor mijn planten maakt. Ik wil alleen maar zeggen welke uitstekende service ik heb gekregen van CO2 Supermarket. Ze hebben heel snel op al mijn verschillende vragen geantwoord en het is duidelijk dat ze veel kennis over dit onderwerp hebben. Ik kan niet wachten om te zien welk verschil dit voor mijn planten maakt.
Philip C. Geverifieerde koper 18th Sep 2023
Wordt geleverd met alles wat nodig is voor een topklasse co2-systeem Wordt geleverd met alles wat nodig is voor een topklasse co2-systeem
Lester W. Geverifieerde koper 13th Sep 2023
werkt prima ben er blij mee werkt prima ben er blij mee
Steve M. Geverifieerde koper 11th Sep 2023
Het nano-CO2-systeem heeft een enorm verschil gemaakt en mijn planten groeien nu zeker beter. Het is compact, eenvoudig te installeren, zelfs voor een beginneling zoals ik, en lijkt zeer betrouwbaar Het nano-CO2-systeem heeft een enorm verschil gemaakt en mijn planten groeien nu zeker beter. Het is compact, eenvoudig te installeren, zelfs voor een beginneling zoals ik, en lijkt zeer betrouwbaar
Andrew D. Geverifieerde koper 5th Sep 2023
geweldig klein systeem, het was in een mum van tijd operationeel geweldig klein systeem, het was in een mum van tijd operationeel
Josh K. Geverifieerde koper 25th Aug 2023
Uitstekend systeem dat perfect is voor kleine aquaria Uitstekend systeem dat perfect is voor kleine aquaria
Joe D. Geverifieerde koper 23rd Aug 2023
Snelle en professionele service, bedankt Snelle en professionele service, bedankt
Colin R. Geverifieerde koper 18th Aug 2023
Snelle levering en uitstekende klantenservice het product is ook erg goed. Erg bedankt Snelle levering en uitstekende klantenservice het product is ook erg goed. Erg bedankt
Robert H. Geverifieerde koper 15th Aug 2023
Perfecte kleine kit voor mijn 40L nano-opstelling. Ook snelle koeriersdienst. Perfecte kleine kit voor mijn 40L nano-opstelling. Ook snelle koeriersdienst.
Ollie T. Geverifieerde koper 10th Aug 2023
Graag zowel het systeem als de co2-supermarkt aanbevelen Graag zowel het systeem als de co2-supermarkt aanbevelen
Bekijk meer reviews  Loading

Systeeminhoud

Klik op een item voor meer informatie

Nano CO2-regelaar met magneetventiel en instelbare uitgangsdruk
Nano CO2-regelaar met magneetventiel en instelbare uitgangsdruk
Onze Nano-regulator met magneetventiel is perfect voor kleine of nano-aquaria die een lage CO2-dosering nodig hebben om de plantengroei te bevorderen.
 
 
Kleine Bazooka (tot 200L)
Kleine Bazooka (tot 200L)
De ongelooflijk kleine belletjes geproduceerd door een Bazooka Atomizer Diffuser hebben een groot oppervlak en zorgen voor ongelooflijke diffusiesnelheden.
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Deze bellenteller wordt bevestigd aan de uitgang van uw ademautomaat en heeft ook een geïntegreerde terugslagklep om te voorkomen dat er water uit het aquarium in de regelaar komt.
Complete Nano CO2 Drop Checker Kit
Complete Nano CO2 Drop Checker Kit
Nano-sized drop checker kit verandert kleur om CO2-concentratie in het aquarium aan te geven. Maakt de CO2-dosering mogelijk specifiek ingesteld op de behoeften van uw aquarium.
Nano Cilinder Ondersteuning Base / Stand
Nano Cilinder Ondersteuning Base / Stand
Ontworpen om speciaal te gebruiken voor Nano CO2-cartridges, zorgt de steunstand ervoor dat de cartridge en de regelaar rechtop gehouden worden en niet gemakkelijk vallen.
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Bevestig uw buis aan de zijkant van uw aquarium met deze sterke zuigklemmen. Gemaakt voor 6 mm diameter buis.
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
Polyurethaanbuis is bestand tegen CO2, waardoor u gemoedsrust krijgt dat uw CO2-systeem onder druk wordt gelekt en lekvrij zal zijn voor vele jaren.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product