Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Complete Aquarium CO2 System Kits > Nano-CO2-systemen > Nano Aquarium Co2-systeem Voor Beplante Tank 20l - 100l

Nano Aquarium CO2-systeem Voor Beplante Tank 20L - 100L

€158,99

Systeem aanpassen

Update Cart
 
 

Belangrijkste feiten

  • Belangrijk: we kunnen geen CO2-cartridges buiten het VK verzenden. Als u zich buiten het Verenigd Koninkrijk bevindt, moet u ervoor zorgen dat u 'Geen CO2-cartridges' selecteert.
  • Binnen het Verenigd Koninkrijk vereist gecomprimeerd gas gespecialiseerde koeriers voor transport en daarom kan verzending op dezelfde dag niet worden gegarandeerd.
  • Nano CO2-regelaar met instelbare uitgangsdruk, precisie Pisco naaldventiel, uitgangsdrukmeter en 12V DC-solenoïde (netspanningstransformator inbegrepen) voor getimede regeling van CO2-dosering.
  • Precisie inline bellenteller.
  • Hoogwaardige CO2-diffuser.
  • Drop checker kit voor correcte CO2-dosering.
  • 3m Hoogwaardige polyurethaanbuizen.
  • 4 x Zuigklemmen voor opgeruimde slangen.
  • Een CO2-patroon gaat 3-4 maanden mee voor een aquarium van 75L (1 bubbel om de 2 seconden 8 uur per dag).
  • Hoogte: 26cm Onderkant van voet tot bovenkant van regelaar (inclusief patroon).

Beschrijving

Nano-aquaria zijn de laatste jaren in populariteit toegenomen, maar de eis om CO2 toe te voegen om krachtige plantengroei te bevorderen, blijft bestaan omdat geen CO2 = geen fotosynthese = dode planten. Omdat deze aquaria klein zijn, is het vaak het geval dat ze niet zijn voorzien van een standaard of kast, en daarom is grote / omvangrijke CO2-apparatuur moeilijk te verbergen, wat een normaal CO2-systeem ongeschikt maakt. Ons Nano CO2-systeem lost dit probleem op door de kleinste, maar hoogste kwaliteit beschikbare apparatuur te gebruiken, en bevat alles wat nodig is om een zeer effectief CO2-systeem voor uw aquarium te creëren.

De regelaar heeft een instelbare uitgangsdruk, wat een zeldzame eigenschap is voor apparatuur van deze grootte. Het beschikt ook over een zeer nauwkeurige Pisco-klep die een nauwkeurige doseerbesturing kan produceren van slechts 1 bubbel om de 10 seconden, die geschikt is voor aquaria van slechts 20L. Om de grootte tot een minimum te beperken, is de ademautomaat ontworpen om rechtstreeks op kleine CO2-patronen te worden bevestigd, die zelfs voor een aquarium van 100L tot 3 maanden meegaan, waardoor het een zeer handige en kosteneffectieve oplossing is. De ademautomaat beschikt ook over een geïntegreerde 12V DC-magneetklep (inclusief transformator) om de CO2 te regelen en alleen op specifieke tijdstippen te doseren, dwz terwijl de aquariumverlichting aan is. De 12V DC-solenoïde zorgt voor een veilige, lage temperatuur en gegarandeerd geen geluidsoverlast.

De diffusor is een diffusor van de topklasse 'verstuiver', die een waas van ongelooflijk kleine bellen CO2 produceert, voor de allerhoogste diffusieniveaus. Dit zorgt ervoor dat zeer weinig CO2 wordt verspild en bespaart geld op de lange termijn.

Een druppelcontrole van nano-formaat is ook inbegrepen om ervoor te zorgen dat u de juiste CO2-dosering voor uw specifieke aquariumbehoeften vindt.

Ons Nano CO2-systeem wordt ook geleverd met alle andere apparatuur, inclusief bellenteller, 3 m polyurethaan slang, zuignappen en een steun voor de CO2-cartridge / regulator. In dit geval is klein echt mooi.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Alexander L. Geverifieerde koper 11th Sep 2019
Super blij met dit systeem, heb al een enorme verbetering gezien met mijn planten. Erg blij met de klantenservice en de manier waarop de producten werden verpakt. Systeem was heel eenvoudig in te stellen, maar vond het geweldig dat je links kreeg om duidelijke instructies te geven. Zou zeker opnieuw kopen! Super blij met dit systeem, heb al een enorme verbetering gezien met mijn planten. Erg blij met de klantenservice en de manier waarop de producten werden verpakt. Systeem was heel eenvoudig in te stellen, maar vond het geweldig dat je links kreeg om duidelijke instructies te geven. Zou zeker opnieuw kopen!
Duncan W. Geverifieerde koper 15th Jun 2019
Fantastisch stuk uitrusting. Zeer eenvoudig in gebruik. Fantastisch stuk uitrusting. Zeer eenvoudig in gebruik.
Tim E. Geverifieerde koper 16th May 2019
De pakking in de reg. Eerlijke fout dus geen problemen daar. Heeft me geholpen het probleem op te lossen, mits snelle vervanging en ondersteuning. uitstekende kit werkt nu goed in mijn aquarium. Koop onzin, koop twee keer. Uitstekend stuk kit dat ik kan vertellen dat het een leven lang meegaat. De pakking in de reg. Eerlijke fout dus geen problemen daar. Heeft me geholpen het probleem op te lossen, mits snelle vervanging en ondersteuning. uitstekende kit werkt nu goed in mijn aquarium. Koop onzin, koop twee keer. Uitstekend stuk kit dat ik kan vertellen dat het een leven lang meegaat.
Gregg C. Geverifieerde koper 16th May 2019
Fantastisch alles in één opstelling! De diffuser lijkt na 4 maanden geblokkeerd te zijn maar verder is alles goed Fantastisch alles in één opstelling! De diffuser lijkt na 4 maanden geblokkeerd te zijn maar verder is alles goed
Alan D. Geverifieerde koper 1st Apr 2019
Erg blij met deze kit, in combinatie met een elektronische timer kan co2-dosering niet eenvoudiger zijn. Wachtend om te zien hoe lang de cilinder nog duurt, kan ik een opmerking maken over de economie, maar zie ik er tot nu toe goed uit. Erg blij met deze kit, in combinatie met een elektronische timer kan co2-dosering niet eenvoudiger zijn. Wachtend om te zien hoe lang de cilinder nog duurt, kan ik een opmerking maken over de economie, maar zie ik er tot nu toe goed uit.
Philip C. Geverifieerde koper 14th Mar 2019
Uitstekende service en een heel net systeem. Ik heb het op mijn 55l scaper's tank gezet en het is ideaal. Omdat ik nog nooit CO2 had gebruikt, was ik bang dat het groot, omslachtig en ingewikkeld zou zijn, maar in feite is het echt compact, slim en gemakkelijk in te stellen. Het enige dat ik uiteindelijk zou kunnen upgraden is de bellenteller. Het lijkt erop dat de precisie een beetje slanker is en Lees verder... Uitstekende service en een heel net systeem. Ik heb het op mijn 55l scaper's tank gezet en het is ideaal. Omdat ik nog nooit CO2 had gebruikt, was ik bang dat het groot, omslachtig en ingewikkeld zou zijn, maar in feite is het echt compact, slim en gemakkelijk in te stellen. Het enige dat ik uiteindelijk zou kunnen upgraden is de bellenteller. Het lijkt erop dat de precisie een beetje slanker is en een beetje netter op de reg zit dan de zilveren koperen die ik heb. Over het algemeen beveel ik de nano-opstelling ten zeerste aan! Postscriptum het kostte me langer dan ik zou willen toegeven om te ontdekken dat de 3 grote O-ringen de fles mooi in de houder moesten laten zitten... ondanks dat het op de foto wordt getoond... doh!
Richard W. Geverifieerde koper 10th Feb 2019
Uitstekende kit, eerder gebruikte vloeibare koolstof in mijn nanotank, de plantengroei is echt van de grond gekomen sinds ik deze kit monteerde. De levering was snel en probleemloos. Uitstekende kit, eerder gebruikte vloeibare koolstof in mijn nanotank, de plantengroei is echt van de grond gekomen sinds ik deze kit monteerde. De levering was snel en probleemloos.
Danny P. Geverifieerde koper 31st Jan 2019
Het is al tien dagen in bedrijf en merkte al een enorme verandering in mijn planten, groener bladert nieuwe scheuten door, het is verbazingwekkend, heel gemakkelijk in te stellen en van goede kwaliteit, goed gemaakt, zeker het geld waard en 100% nodig als je een geplant Aquarium Het is al tien dagen in bedrijf en merkte al een enorme verandering in mijn planten, groener bladert nieuwe scheuten door, het is verbazingwekkend, heel gemakkelijk in te stellen en van goede kwaliteit, goed gemaakt, zeker het geld waard en 100% nodig als je een geplant Aquarium
Mark D. Geverifieerde koper 22nd Oct 2018
Product van uitstekende kwaliteit, ideaal voor kleine aquaria. Grote steun van het Co2 Supermarket-team zou deze jongens zeker opnieuw gebruiken. Product van uitstekende kwaliteit, ideaal voor kleine aquaria. Grote steun van het Co2 Supermarket-team zou deze jongens zeker opnieuw gebruiken.
Alan D. Geverifieerde koper 15th Aug 2018
Geweldige kwaliteitsproduct en geweldige service dank u. Geweldige kwaliteitsproduct en geweldige service dank u.
Bekijk meer reviews  Loading

Systeeminhoud

Klik op een item voor meer informatie

Nano CO2-regelaar met magneetventiel en instelbare uitgangsdruk
Nano CO2-regelaar met magneetventiel en instelbare uitgangsdruk
Onze Nano-regelaar met magneetventiel is perfect voor kleine of nano-aquaria die een lage CO2-dosering vereisen om de plantengroei te bevorderen.
 
 
60mm Bazooka (tot 200L)
60mm Bazooka (tot 200L)
De ongelooflijk kleine luchtbellen geproduceerd door een Bazooka Atomizer Diffuser van 60 mm hebben een groot oppervlak en bieden ongelooflijke diffusiesnelheden.
Inline CO2 Bubble Counter & Geïntegreerde Check Valve in Silver Brass
Inline CO2 Bubble Counter & Geïntegreerde Check Valve in Silver Brass
Deze bubble teller hecht inline tussen regelaar en diffuser. Plaats de belteller in een rechtop positie en bevestig de buis aan elk uiteinde.
Complete Nano CO2 Drop Checker Kit
Complete Nano CO2 Drop Checker Kit
Nano-sized drop checker kit verandert kleur om CO2-concentratie in het aquarium aan te geven. Maakt de CO2-dosering mogelijk specifiek ingesteld op de behoeften van uw aquarium.
Nano Cilinder Ondersteuning Base / Stand
Nano Cilinder Ondersteuning Base / Stand
Ontworpen om speciaal te gebruiken voor Nano CO2-cartridges, zorgt de steunstand ervoor dat de cartridge en de regelaar rechtop gehouden worden en niet gemakkelijk vallen.
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Bevestig uw buis aan de zijkant van uw aquarium met deze sterke zuigklemmen. Gemaakt voor 6 mm diameter buis.
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
Polyurethaanbuis is bestand tegen CO2, waardoor u gemoedsrust krijgt dat uw CO2-systeem onder druk wordt gelekt en lekvrij zal zijn voor vele jaren.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product