Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Complete Aquarium CO2 System Kits > Nano-CO2-systemen > Nano Aquarium Co2-systeem Voor Beplante Tank 20l - 100l

Nano Aquarium CO2-systeem Voor Beplante Tank 20L - 100L

€133,99

Systeem aanpassen

Update Cart
 

Belangrijkste feiten

  • Belangrijk: we kunnen geen CO2-patronen verzenden buiten het VK. Als u zich buiten het VK bevindt, zorg er dan voor dat u 'Geen CO2-patronen' selecteert.
  • Binnen het VK vereist gecomprimeerd gas gespecialiseerde koeriers voor transport en daarom kan verzending op dezelfde dag niet worden gegarandeerd.
  • Nano CO2-regelaar met instelbare uitgangsdruk, precisienaaldventiel, uitgangsdrukmeter en 12 V DC-solenoïde (inclusief transformator) voor tijdgestuurde regeling van CO2-dosering.
  • Precisie inline bellenteller.
  • Hoogwaardige CO2-diffusor.
  • Drop checker kit voor correcte CO2 dosering.
  • 3m Hoogwaardige polyurethaanslang.
  • 4 x Zuigclips voor nette slangen.
  • Een CO2-patroon gaat 3-4 maanden mee voor een aquarium van 75L (1 bel elke 2 seconden 8 uur per dag).
  • Hoogte: 26 cm Onderkant van voet tot bovenkant van regelaar (inclusief patroon).
 

Beschrijving

Nano-aquaria zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, maar de noodzaak om CO2 toe te voegen om een krachtige plantengroei te bevorderen, blijft bestaan omdat geen CO2 = geen fotosynthese = dode planten. Omdat deze aquaria klein zijn, is het vaak zo dat ze niet zijn voorzien van een standaard of kast, en daarom is grote / omvangrijke CO2-apparatuur moeilijk te verbergen, wat een normaal CO2-systeem ongeschikt maakt. Ons Nano CO2-systeem lost dit probleem op door gebruik te maken van de kleinste, maar hoogwaardige apparatuur die beschikbaar is, en bevat alles wat nodig is om een zeer effectief CO2-systeem voor uw aquarium te creëren.

De regelaar heeft een instelbare uitgangsdruk, wat zeldzaam is voor apparatuur van dit formaat. Het beschikt ook over een zeer nauwkeurig naaldventiel dat een nauwkeurige doseringsregeling kan produceren, zo laag als 1 bel per 10 seconden, die geschikt is voor aquaria van slechts 20 liter. Om het formaat tot een minimum te beperken, is de regelaar ontworpen om rechtstreeks op kleine CO2-patronen te bevestigen, die zelfs voor een aquarium van 100 liter tot 3 maanden meegaan, waardoor het een zeer handige en kosteneffectieve oplossing is. De regelaar beschikt ook over een geïntegreerd 12v DC-magneetventiel (inclusief nettransformator) om de CO2-regeling mogelijk te maken en alleen op specifieke tijden te doseren, dwz terwijl de aquariumverlichting aan is. De 12v DC-solenoïde zorgt voor een veilige, lage temperatuur en gegarandeerd geen geluid.

De diffuser is een eersteklas 'verstuiver'-diffusor, die een waas van ongelooflijk kleine CO2-bellen produceert, wat zorgt voor de allerhoogste diffusieniveaus. Dit zorgt ervoor dat er heel weinig CO2 wordt verspild en bespaart op de lange termijn geld.

Er is ook een druppelvanger van nanogrootte inbegrepen om ervoor te zorgen dat u de juiste CO2-dosering vindt voor uw specifieke aquariumbehoeften.

Ons Nano CO2-systeem wordt ook geleverd met alle andere apparatuur, inclusief bellenteller, 3 m polyurethaanslang, zuignappen en een steunstandaard voor de CO2-patroon / regelaar. In dit geval is klein echt mooi.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Paul J. Geverifieerde koper 6th Aug 2022
Ik ben er erg van onder de indruk en zie nu al fantastische resultaten met mijn planten Ik ben er erg van onder de indruk en zie nu al fantastische resultaten met mijn planten
Jacob M. Geverifieerde koper 1st Aug 2022
Nou... ik kan alleen maar zeggen dat mijn planten er nog nooit zo goed uit hebben gezien, spreekt voor zich. Dank je! Nou... ik kan alleen maar zeggen dat mijn planten er nog nooit zo goed uit hebben gezien, spreekt voor zich. Dank je!
Dema M. Geverifieerde koper 28th Jul 2022
Zeer tijdige levering en geweldige hulp toen ik een item van mijn bestelling had gemist. Ik kijk ernaar uit om meer planten in onze tank te laten groeien! Zeer tijdige levering en geweldige hulp toen ik een item van mijn bestelling had gemist. Ik kijk ernaar uit om meer planten in onze tank te laten groeien!
Jonathan A. Geverifieerde koper 23rd Jul 2022
Wauw, ik had nooit gedacht dat mijn planten het zo goed zouden doen! Geweldige kit ben blij om aan anderen aan te bevelen en 5 * te geven. Wauw, ik had nooit gedacht dat mijn planten het zo goed zouden doen! Geweldige kit ben blij om aan anderen aan te bevelen en 5 * te geven.
Joseph S. Geverifieerde koper 18th Jul 2022
Werkt prima en is erg makkelijk in gebruik. Goede service ook. Zal in de toekomst opnieuw gebruiken. Werkt prima en is erg makkelijk in gebruik. Goede service ook. Zal in de toekomst opnieuw gebruiken.
Jim W. Geverifieerde koper 9th Jul 2022
Geweldig apparaat. In minder dan 2 weken hebben mijn planten groene scheuten. Waarschijnlijk de beste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt! Geweldig apparaat. In minder dan 2 weken hebben mijn planten groene scheuten. Waarschijnlijk de beste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt!
Christian H. Geverifieerde koper 6th Jul 2022
Ik lees veel goede dingen over dit CO2-systeem en ik ben blij dat ik ook goede dingen kan melden. Het is een heel goed klein CO2-systeem, perfect voor mijn 30L nano, geen probleem om het op te zetten en nu zie ik mijn planten voor het eerst parelen. Ik lees veel goede dingen over dit CO2-systeem en ik ben blij dat ik ook goede dingen kan melden. Het is een heel goed klein CO2-systeem, perfect voor mijn 30L nano, geen probleem om het op te zetten en nu zie ik mijn planten voor het eerst parelen.
Valerie M. Geverifieerde koper 29th Jun 2022
Ik moest een extra dag wachten op levering omdat het bij de koerier moest worden geboekt vanwege de CO2-patronen, maar dit stond wel op de webpagina. Ik heb de trackinginformatie snel ontvangen, zodat ik zeker wist dat ik thuis was voor de levering. Alles was inbegrepen en de instructies maakten het gemakkelijk om alles in te stellen en te laten werken. Het is nu een paar weken in bedrijf en ik zie Lees verder... Ik moest een extra dag wachten op levering omdat het bij de koerier moest worden geboekt vanwege de CO2-patronen, maar dit stond wel op de webpagina. Ik heb de trackinginformatie snel ontvangen, zodat ik zeker wist dat ik thuis was voor de levering. Alles was inbegrepen en de instructies maakten het gemakkelijk om alles in te stellen en te laten werken. Het is nu een paar weken in bedrijf en ik zie al verbetering bij de planten en ze beginnen mooi tapijt te krijgen.
Nick C. Geverifieerde koper 16th Jun 2022
Ik hou van het kleine formaat dat perfect in mijn kleine kast past. Krijgt al na een paar dagen meer groei! Ik hou van het kleine formaat dat perfect in mijn kleine kast past. Krijgt al na een paar dagen meer groei!
Paul S. Geverifieerde koper 15th Jun 2022
Geweldig product en geweldig bedrijf Geweldig product en geweldig bedrijf
Bekijk meer reviews  Loading

Systeeminhoud

Klik op een item voor meer informatie

Nano CO2-regelaar met magneetventiel en instelbare uitgangsdruk
Nano CO2-regelaar met magneetventiel en instelbare uitgangsdruk
Onze Nano-regulator met magneetventiel is perfect voor kleine of nano-aquaria die een lage CO2-dosering nodig hebben om de plantengroei te bevorderen.
 
 
Pollenverspreider - Klein (tot 200L)
Pollenverspreider - Klein (tot 200L)
CO2 wordt gedwongen door een keramische schijf die gebruikt wordt om een ​​mist van kleine bubbels te produceren om een ​​hoog niveau van diffusie te bereiken.
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Regulator CO2-bellenteller Met ingebouwde terugslagklep
Deze bellenteller wordt bevestigd aan de uitgang van uw ademautomaat en heeft ook een geïntegreerde terugslagklep om te voorkomen dat er water uit het aquarium in de regelaar komt.
Complete Nano CO2 Drop Checker Kit
Complete Nano CO2 Drop Checker Kit
Nano-sized drop checker kit verandert kleur om CO2-concentratie in het aquarium aan te geven. Maakt de CO2-dosering mogelijk specifiek ingesteld op de behoeften van uw aquarium.
Nano Cilinder Ondersteuning Base / Stand
Nano Cilinder Ondersteuning Base / Stand
Ontworpen om speciaal te gebruiken voor Nano CO2-cartridges, zorgt de steunstand ervoor dat de cartridge en de regelaar rechtop gehouden worden en niet gemakkelijk vallen.
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Sterke Zuigclip voor 6mm Tubing (2 pack)
Bevestig uw buis aan de zijkant van uw aquarium met deze sterke zuigklemmen. Gemaakt voor 6 mm diameter buis.
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Duidelijke Polyurethaan CO2 Resistant Tubing
Polyurethaanbuis is bestand tegen CO2, waardoor u gemoedsrust krijgt dat uw CO2-systeem onder druk wordt gelekt en lekvrij zal zijn voor vele jaren.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product