Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties

Single Stage Regulator met instelbare druk

Ken je regulator

Single Stage CO2-regelaar lay-out
A: netsnoer.
B: Naaldklepregelaar; varieert de CO2-dosis. Draai tegen de klok in om de stroom te verhogen, met de klok mee om de stroom te verminderen.
C: Naaldklepuitgang (push-fit).
D: magneetventiel. Sluit deze aan op een timerplug of pH-controller om alleen CO2 te doseren op specifieke tijden en tijden.
E: Werkdrukmeter.
F: cilindermanometer.
G: Drukregelknop (met de klok mee de druk verhogen, tegen de klok in de druk verlagen).
H: Moer: moet met een sleutel / sleutel worden aangedraaid.

Video


Stap voor stap

Draai de tweetrapsregelaar vast op de CO2-cilinder
Stap 1) Draai de regelaar met een moersleutel of sleutel vast aan uw CO2-cilinder. Houd de regelaar niet vast tijdens het aandraaien; laat het vrij roteren. Als u de regelaar vasthoudt terwijl u de moer aandraait, kan de wrijving tussen de moer en de steel ervoor zorgen dat de stuurpen tegen de klok in draait en van het hoofdgedeelte van de regelaar losdraait, wat tot een lek leidt.
Uitgangsdruk van tweetrapsregelaar instellen
Stap 2) Stel de uitgangsdruk in op minimum door de drukregelknop volledig linksom te draaien.
Open de Pisco-naaldventielstroomregelaar
Stap 3) Sluit de naaldklep door deze volledig met de klok mee te draaien.
CO2-solenoïde inschakelen
Stap 4) Sluit de solenoïde aan op een stopcontact en schakel in.
Open gasstroom van CO2-cilinder
Stap 5) Open de gasstroom uit uw CO2-cilinder.
Manometer die cilinderdruk weergeeft
Stap 6) De cilindermanometer (A) geeft nu de druk van de cilinder aan. Draai de drukregelaar met de klok mee totdat de uitlaatdrukmeter (B) 40PSI aangeeft, wat een goed startpunt is voor een enkele diffuserinstallatie.
Sluit de Pisco-klepstroomregelaar
Stap 7) Met de bellenteller en het diffusor geïnstalleerd, draait u het naaldventiel tegen de klok in zodat het gas via de bellenteller uit de regelaar en naar de diffuser kan stromen. Zodra u bellen uit de diffuser ziet, geeft dit aan dat het systeem volledig onder druk staat en kunt u vervolgens de gewenste belsnelheid instellen door de naaldklep in te stellen.

Als een ruwe gids, 1 bubble per seconde is geschikt voor een aquarium van 150L - pas uw dosering overeenkomstig dit aan, dwz 2 bellen per seconde voor 300L aquarium.


Tubing of Bubble Counter van de Pisco Valve verwijderen

Pisco-klep verwijderen Als u de bellenteller / slang van de Pisco-klep wilt verwijderen, gebruikt u een voorwerp (in dit geval een schaarblad) om de kraag van de Pisco-klep naar beneden te drukken en tegelijkertijd voorzichtig aan de bellenteller / slang te trekken weg uit de klep.

Controleer op lekken

Het is aan te raden om telkens wanneer u de regelaar opnieuw verbindt met de CO2-toevoer die u controleert op lekken. Het identificeren van een lek vanaf het begin is een veel wenselijker resultaat dan het ontdekken dat er alleen een lek is wanneer een aanzienlijk deel (of alle) van uw CO2-cilinder is gelekt.

De eenvoudigste manier om te controleren op lekken is om alle naden te bedekken met zeepsop, en op zoek te gaan naar enig teken van borrelen, en ook te luisteren naar een 'sissend' geluid. Als uw regelaar een solenoïde heeft, is het raadzaam om de stroomtoevoer uit te schakelen voordat u zeepsop aanbrengt. Probeer ook alleen het zeepsop zelf te gebruiken en zo weinig mogelijk water.

Loskoppelen van de CO2-cilinder

Als u de regelaar van de gasfles wilt loskoppelen, is het belangrijk dat u eerst het gas in de regelaar spoelt. Om dit te doen, sluit u het ventiel op de gasfles en opent u vervolgens het naaldventiel op de regelaar om het resterende gas te gebruiken. Zodra de drukmeters op de regelaar nul druk aangeven, is het veilig om de regelaar van de cilinder los te koppelen.

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product