Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > CO2-diffusoren > Flat Bottom CO2 Diffusers > Flat-bottom Glass CO2 Diffuser - Groot Voor Aquaria Tot 250l

Grote Flat-Bottom Glass CO2-diffuser Voor Aquaria Tot 250L

€17,49
Flat-Bottom Glass CO2 Diffuser - Groot voor aquaria tot 250L
 

Belangrijkste feiten

  • Voor aquaria tot 250L
  • Keramische schijfdiameter: 3cm
  • Hoogte: 3,5cm
  • Gemaakt van Glas en Keramiek.
  • Uitstekende CO2 diffusie snelheid.
  • Eenvoudige installatie.
  • Zuigbek inbegrepen.
 

Beschrijving

Deze platte bodemglas CO2 pollen diffuser produceert een fijne mist van CO2 bellen die de diffusie van CO2 in het aquariumwater verbetert. De grote maat maakt het geschikt voor aquaria tot 250L.

Instructions

  • Omdat het object is gemaakt van glas is het inherent delicaat, en extra zorg moet worden genomen wanneer het in het aquarium past. Het wordt ten zeerste aan te bevelen dat de slang eerst in vers gekookt water wordt verwarmd om de tip te verzachten wanneer u op de diffuserinlaat duwt.
  • Plaats net boven het substraat onder de filteruitloop. Dit zorgt ervoor dat de bellen de waterstroom van het filter binnendringen en de CO2 langer in de suspensie houden, waardoor de CO2-diffusie niveaus wordt verhoogd.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Alan C. Geverifieerde koper 1st Oct 2023
Ik vind het ontwerp erg mooi en ziet er erg netjes uit. De eerste die ik kreeg lekte rond het keramiek, maar een snelle e-mail en een video- en co2-supermarkt stuurden een vervanging die prima werkte. Ik denk dat ik gewoon pech had. Ik vind het ontwerp erg mooi en ziet er erg netjes uit. De eerste die ik kreeg lekte rond het keramiek, maar een snelle e-mail en een video- en co2-supermarkt stuurden een vervanging die prima werkte. Ik denk dat ik gewoon pech had.
Benjamin S. Geverifieerde koper 14th Sep 2022
Een behoorlijke maat en lijkt zijn werk te doen. Zeer fijne luchtbellen komen vrij en passen netjes in een tankhoek. Wees een beetje voorzichtig met de slangen Een behoorlijke maat en lijkt zijn werk te doen. Zeer fijne luchtbellen komen vrij en passen netjes in een tankhoek. Wees een beetje voorzichtig met de slangen
Paul C. Geverifieerde koper 14th Jun 2022
heb dit product enige tijd geleden gekocht en werkt nog steeds prachtig (mooie fijne co2 bubbels in aquaruim water) 5 sterren! heb dit product enige tijd geleden gekocht en werkt nog steeds prachtig (mooie fijne co2 bubbels in aquaruim water) 5 sterren!
Elliott C. Geverifieerde koper 23rd Mar 2021
Ziet er fantastisch uit in de tank. Wordt geleverd met twee zuignappen op de 250L-versie waarmee u in de hoek van uw tankglas kunt plaatsen. Ik heb de mijne in warm water gedrenkt om het plastic van de zuignap los te maken en het gemakkelijker aan te brengen. Erg blij mee. Ziet er fantastisch uit in de tank. Wordt geleverd met twee zuignappen op de 250L-versie waarmee u in de hoek van uw tankglas kunt plaatsen. Ik heb de mijne in warm water gedrenkt om het plastic van de zuignap los te maken en het gemakkelijker aan te brengen. Erg blij mee.
Shaun W. Geverifieerde koper 27th Jan 2021
Zeer goed in diffusie van co2 en omdat het glas is, valt het niet op. Zeer goed in diffusie van co2 en omdat het glas is, valt het niet op.
Robert L. Geverifieerde koper 27th Sep 2019
Geweldig bedrijf om mee om te gaan. Jammer dat ik ze maar 5 sterren kon geven. Ze hebben veel moeite gedaan om me te helpen bij het selecteren van de juiste apparatuur voor mijn opstelling. Al mijn toekomstige CO2-voorraden zullen van hen komen. Zou ik ze aanraden ja, ja ja Geweldig bedrijf om mee om te gaan. Jammer dat ik ze maar 5 sterren kon geven. Ze hebben veel moeite gedaan om me te helpen bij het selecteren van de juiste apparatuur voor mijn opstelling. Al mijn toekomstige CO2-voorraden zullen van hen komen. Zou ik ze aanraden ja, ja ja
Jerry . Geverifieerde koper 10th Sep 2018
Goede kwaliteit. Duidelijke installatie-instructies. Goede en snelle service. Goede kwaliteit. Duidelijke installatie-instructies. Goede en snelle service.
Mike N. Geverifieerde koper 20th Aug 2018
Item arriveerde snel en zoals geadverteerd. Item arriveerde snel en zoals geadverteerd.
Daniel L. Geverifieerde koper 11th Jun 2017
Niet een slechte diffuser, hoewel ik sindsdien vervangen heb met een verstuiver Niet een slechte diffuser, hoewel ik sindsdien vervangen heb met een verstuiver
Matthieu A. Geverifieerde koper 28th Oct 2016
Juste un petit punt noir: difficile de compter les gouttes pour le réglage Juste un petit punt noir: difficile de compter les gouttes pour le réglage
Bekijk meer reviews  Loading

Photo Viewer

Foto van grote CO2-diffuser voor geplant aquariums
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product