Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Geplant Aquarium Accessoires > Solenoïdes > Co2-magneetventiel Voor Beplante Aquaria

CO2-magneetventiel Voor Beplante Aquaria

€27,49

Systeem aanpassen

Update Cart
 

Belangrijkste feiten

  • Handig voor doe-het-zelf CO2-opstelling of als aanvulling op een regelaar zonder geïntegreerde solenoïde.
  • Dubbele knelkoppelingen voor veilige bevestiging van slangen.
  • Knelkoppelingen voor 4 / 6mm buizen.
  • 220V-240V Magneetventiel magnetische elektroklep.
 

Beschrijving

Hoogwaardige, betrouwbare magneetventiel voor aquarium CO2-systemen. Kan worden gebruikt met DIY-opstelling of met een regelaar zonder geïntegreerde solenoïde. Beschikt over roestvrijstalen compressiekragen die geschikt zijn voor 4 mm of 6 mm slangsproeiers.

Als het voorgenomen gebruik is om aan een regelaar te bevestigen, is het ten zeerste aan te raden om ook een 24 mm of 57 mm verlengstuk te installeren voor een veilige verbinding met de regelaar. Als u slangen (PVC of polyurethaan) zou gebruiken, zult u merken dat wanneer de solenoïde wordt uitgeschakeld, de druk in de slangen tussen regelaar en solenoïde ervoor zorgt dat de slangen met een aanzienlijke kracht uitkomen. Een metalen verlenging zal deze mogelijkheid tenietdoen.

U kunt er ook voor kiezen om te upgraden naar een 12v DC-solenoïde (inclusief nettransformator), die veilige, lage temperatuur en gegarandeerd geen ruisbediening biedt.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Gulam C. Geverifieerde koper 15th May 2023
Product is van geweldige goede kwaliteit die ik gebruik voor mijn diy f-zone co2-cilinder, oorspronkelijk gekochte f-zone-solenoïde van Amazon was van vreselijke kwaliteit. Ik ben nieuw bij co2 en had heel veel vragen over het product voordat ik het kocht. Ik heb verschillende keren contact opgenomen met de klantenservice van de co2-supermarkt en was verbaasd over hoe behulpzaam ze waren, hoe Lees verder... Product is van geweldige goede kwaliteit die ik gebruik voor mijn diy f-zone co2-cilinder, oorspronkelijk gekochte f-zone-solenoïde van Amazon was van vreselijke kwaliteit. Ik ben nieuw bij co2 en had heel veel vragen over het product voordat ik het kocht. Ik heb verschillende keren contact opgenomen met de klantenservice van de co2-supermarkt en was verbaasd over hoe behulpzaam ze waren, hoe klein de vraag ook was. Ik zou ze ten zeerste aanbevelen, de klantenservice is uitzonderlijk, net als de producten. Als je een doe-het-zelf-co2-kit hebt en niet zeker weet of deze voor de jouwe zullen werken, vraag ze dan of ze je graag helpen. Uitstekende service
Paul C. Geverifieerde koper 30th Jan 2023
Fantastische CO2-solenoïde, zeer solide, goed gemaakt product. Werkt perfect met mijn CO2-generator, diffusor, bellenteller en verlengstuk die allemaal gemakkelijk in elkaar passen. Bedankt CO2 Supermarket 5-sterren product en verkopersservice! Fantastische CO2-solenoïde, zeer solide, goed gemaakt product. Werkt perfect met mijn CO2-generator, diffusor, bellenteller en verlengstuk die allemaal gemakkelijk in elkaar passen. Bedankt CO2 Supermarket 5-sterren product en verkopersservice!
Fco J. Geverifieerde koper 20th Nov 2022
Op dit moment werkt het prima Op dit moment werkt het prima
Phil M. Geverifieerde koper 4th Nov 2022
Echt een goed product en snelle levering. Ik raad aan om de verlenging aan te sluiten op een regelaar, veel beter dan het gebruik van slangen Echt een goed product en snelle levering. Ik raad aan om de verlenging aan te sluiten op een regelaar, veel beter dan het gebruik van slangen
Jeff H. Geverifieerde koper 16th Sep 2022
Echt goed product... Mooie klik als het aangaat als je een tijdschakelaar gebruikt.... Met de schroef kun je het bovenste gedeelte draaien als je andere onderdelen bevestigt, zoals een naaldventiel. Strakke schroefdraden maken het vrij moeilijk om de uitlaat van de luchtvaartmaatschappij los te schroeven... Echt goed product... Mooie klik als het aangaat als je een tijdschakelaar gebruikt.... Met de schroef kun je het bovenste gedeelte draaien als je andere onderdelen bevestigt, zoals een naaldventiel. Strakke schroefdraden maken het vrij moeilijk om de uitlaat van de luchtvaartmaatschappij los te schroeven...
Simon A. Geverifieerde koper 22nd Jun 2022
Verbonden met mijn tropica reg geen probleem en de extensie is goed om een sterke verbinding te bieden. Werkt goed! Verbonden met mijn tropica reg geen probleem en de extensie is goed om een sterke verbinding te bieden. Werkt goed!
Ben G. Geverifieerde koper 11th Jun 2022
Kwaliteitsproduct werkt goed en de extensie zorgt voor een sterke verbinding met de regelaar. Snelle levering ook. Zal in de toekomst zeker CO2 Supermarket gebruiken - ik wou dat ik jullie had gekend voordat ik mijn Tropica-systeem kocht! Misschien in de nabije toekomst upgraden naar een van uw systemen... Kwaliteitsproduct werkt goed en de extensie zorgt voor een sterke verbinding met de regelaar. Snelle levering ook. Zal in de toekomst zeker CO2 Supermarket gebruiken - ik wou dat ik jullie had gekend voordat ik mijn Tropica-systeem kocht! Misschien in de nabije toekomst upgraden naar een van uw systemen...
Tim C. Geverifieerde koper 9th Jun 2022
Goede kwaliteit werkt goed Goede kwaliteit werkt goed
Mark M. Geverifieerde koper 26th Feb 2022
Al mijn aankopen bij CO2-supermarkt zijn van hoge kwaliteit en kwamen zo snel aan! Al mijn aankopen bij CO2-supermarkt zijn van hoge kwaliteit en kwamen zo snel aan!
Martin B. Geverifieerde koper 7th Dec 2021
Zeer degelijk gebouwd inderdaad. Tot nu toe onder de indruk. Als het goed blijft functioneren zal ik zeker meer bestellen. Zeer degelijk gebouwd inderdaad. Tot nu toe onder de indruk. Als het goed blijft functioneren zal ik zeker meer bestellen.
Bekijk meer reviews  Loading
Foto van solenoïde voor aquarium CO2-systemen.
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product