Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Aquarium Plant Meststoffen > Doseringspompen > Aquarium Meststof Doseerpomp 2 Uitgang

Aquarium Meststof Doseerpomp 2 Uitgang

€96,49

Systeem aanpassen

Update Cart
 

Belangrijkste feiten

  • Zorgt voor een stabiele en consistente dosering van kunstmest voor een superieure plantengroei.
  • 2 Uitgang met programmeerbare besturing van elke uitgang.
  • Stel het aantal doses per dag in (1-24).
  • Stel de hoeveelheid (in ml) per dosis in.
  • Kalibratie van elke pomp maakt het apparaat zeer nauwkeurig.
  • Beeldscherm en navigatiemenu's maken het zeer eenvoudig te gebruiken.
 

Beschrijving

De doseerpomp met dubbele mestopbrengst biedt de mogelijkheid om uw aquariummeststoffen automatisch naar uw aquarium te sturen, zodat uw planten stabiele niveaus aan voedingsstoffen en elementen hebben die nodig zijn voor superieure gezondheid en groei.

Elke uitvoer kan individueel worden geprogrammeerd, zowel in termen van tijd van de dag als van de duur van de dosis. Dit betekent dat de pomp de volledige dosis in één 'hit' kan inzetten, of dat deze over meerdere 'hits' kan worden verspreid om consistente nutriëntenniveaus te garanderen en niet onderhevig te zijn aan plotselinge pieken en dalen. Als uw dagelijkse dosis van een kunstmest bijvoorbeeld 15 ml is, in plaats van de hele dosis in één keer toe te passen, kan de pomp worden geprogrammeerd om 3 hits van 5 ml te doen, gelijkmatig verdeeld over de dag.

De unit heeft een priming-functie waarmee de meststof snel en eenvoudig kan worden aangezogen met behulp van de peristaltische werking van de pomp. Setup is ongelooflijk eenvoudig; sluit gewoon de slang aan op de pomp en doe het ene uiteinde in uw aquarium en de andere in de mestoplossing.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Joanna S. Geverifieerde koper 23rd Sep 2023
Ik ben niet zo goed met technologie, dus ik was een beetje bezorgd dat ik deze installatie niet goed zou kunnen krijgen, maar er zaten goede instructies bij en het was eigenlijk vrij eenvoudig. Ik heb het de afgelopen weken gebruikt en ik ben er erg van onder de indruk en het is geweldig om nu al mijn doseringen hiermee geautomatiseerd te hebben. Alles wat mijn leven gemakkelijker maakt, ik probeer Lees verder... Ik ben niet zo goed met technologie, dus ik was een beetje bezorgd dat ik deze installatie niet goed zou kunnen krijgen, maar er zaten goede instructies bij en het was eigenlijk vrij eenvoudig. Ik heb het de afgelopen weken gebruikt en ik ben er erg van onder de indruk en het is geweldig om nu al mijn doseringen hiermee geautomatiseerd te hebben. Alles wat mijn leven gemakkelijker maakt, ik probeer het graag!
Owen K. Geverifieerde koper 22nd Mar 2023
Heel eenvoudig in te stellen en geweldig om te kunnen doseren tijdens verschillende intervallen gedurende de dag. Heel eenvoudig in te stellen en geweldig om te kunnen doseren tijdens verschillende intervallen gedurende de dag.
Pete L. Geverifieerde koper 25th Jan 2023
Gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor een technofoob zoals ik, en zeer nauwkeurig. Dit is zoveel gemakkelijker dan dit handmatig te doen Gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor een technofoob zoals ik, en zeer nauwkeurig. Dit is zoveel gemakkelijker dan dit handmatig te doen
Reginald P. Geverifieerde koper 10th Sep 2018
Ik vond de instructies een beetje frustrerend, ze zouden er baat bij hebben om herschreven te worden. Eenmaal geprogrammeerd, heb ik de uitvoer naar een meetglas gedurende een week gevolgd, vier doses van 10 mm en vier uur lang. Dit bleek zeer nauwkeurig en betrouwbaar te zijn, waardoor dit een waardevolle aankoop is. Het is logischer om de dosering over een periode van twaalf uur te spreiden en moet Lees verder... Ik vond de instructies een beetje frustrerend, ze zouden er baat bij hebben om herschreven te worden. Eenmaal geprogrammeerd, heb ik de uitvoer naar een meetglas gedurende een week gevolgd, vier doses van 10 mm en vier uur lang. Dit bleek zeer nauwkeurig en betrouwbaar te zijn, waardoor dit een waardevolle aankoop is. Het is logischer om de dosering over een periode van twaalf uur te spreiden en moet meer op het aquarium worden gebracht. Ik zou vijf sterren hebben gegeven als de handleiding beter was geweest.
Steve A. Geverifieerde koper 25th Jan 2018
Echt tevreden mee, en kan niets fouts vinden. Eenvoudig in gebruik en werkt perfect. Echt tevreden mee, en kan niets fouts vinden. Eenvoudig in gebruik en werkt perfect.
Javier H. Geverifieerde koper 17th Nov 2017
De doseerpomp is zeer eenvoudig te gebruiken. Eerst gekalibreerd, zeg dan eenvoudig hoeveel ml u wilt doseren, hoe vaak per dag. Maakt het doseren van de voedingsoplossing veel gemakkelijker! De doseerpomp is zeer eenvoudig te gebruiken. Eerst gekalibreerd, zeg dan eenvoudig hoeveel ml u wilt doseren, hoe vaak per dag. Maakt het doseren van de voedingsoplossing veel gemakkelijker!

Photo Viewer

Kunstmest doseerpomp 2 uitlaat
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product