Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Adapters Voor CO2-regelaars > CO2 Cilinder Refill Adapters > Quooker Cilinderaansluitslang (din 477 - Vk / Europa)

CO2-cilinder Naar Quooker-aansluitslang

€60,49
Quooker Cilinderaansluitslang (DIN 477 - VK / Europa)
 

Belangrijkste feiten

  • DIN 477 / BS 341 No.8 Vrouwelijke moer (draadstandaard in Groot-Brittannië en Europa).
  • 1,5 meter lengte.
  • Snelontgrendelingsmechanisme voor eenvoudige installatie.
  • Met metaal gevlochten versterkt voor superieure sterkte en veiligheid.
 

Beschrijving

Met onze aansluitslang kunt u een gewone CO2-cilinder op uw Quooker-apparaat aansluiten. Hierdoor kunt u uw Quooker-apparaat langer gebruiken tussen het bijvullen van gas door, wat resulteert in een aanzienlijke geldbesparing en moeite bij het omruilen van uw lege cilinders.

De aansluitslang is voorzien van een snelsluiting, waardoor je de buitendraad eenvoudig in de Quooker-machine kunt schroeven en het gat in je keukenwerkblad veel kleiner is dan wanneer je voeding zou moeten voeren de hele mannelijke/moer door.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Lucas P. Geverifieerde koper 16th Feb 2024
Ik was een beetje ongerust omdat ik zoiets nog nooit eerder heb gebruikt, maar het was eigenlijk een makkie om in te stellen en het werkt prima! Ik was een beetje ongerust omdat ik zoiets nog nooit eerder heb gebruikt, maar het was eigenlijk een makkie om in te stellen en het werkt prima!
Malcolm B. Geverifieerde koper 18th Jan 2024
Artikel van uitstekende kwaliteit werd geleverd met perfect gemonteerde afdichtringen Artikel van uitstekende kwaliteit werd geleverd met perfect gemonteerde afdichtringen
Paul S. Geverifieerde koper 16th Dec 2023
Precies wat ik zocht! Zeer eenvoudig te installeren en werkt echt goed. Precies wat ik zocht! Zeer eenvoudig te installeren en werkt echt goed.
Wayne M. Geverifieerde koper 30th Aug 2023
Ik bespaar een fortuin op de benzinekosten, dus daar ben ik erg blij mee. De slang zelf is goed gemaakt en ik weet zeker dat hij vele jaren mee zal gaan. Ik bespaar een fortuin op de benzinekosten, dus daar ben ik erg blij mee. De slang zelf is goed gemaakt en ik weet zeker dat hij vele jaren mee zal gaan.
Dan G. Geverifieerde koper 24th Apr 2023
Lijkt goed gemaakt en gemakkelijk te gebruiken. Ik hou van mijn bruisend water en dit is een geweldige manier om de kosten van de Quooker te verlagen. Lijkt goed gemaakt en gemakkelijk te gebruiken. Ik hou van mijn bruisend water en dit is een geweldige manier om de kosten van de Quooker te verlagen.
Nick S. Geverifieerde koper 4th Apr 2023
Geweldig product, zeer goede kwaliteit en gemakkelijk aan te sluiten. Dit betaalt zichzelf in een mum van tijd terug in plaats van de oplichterij Quooker-cilinders. Geweldig product, zeer goede kwaliteit en gemakkelijk aan te sluiten. Dit betaalt zichzelf in een mum van tijd terug in plaats van de oplichterij Quooker-cilinders.
Thomas S. Geverifieerde koper 13th Mar 2023
Werkt perfect! Precies wat ik zocht. Werkt perfect! Precies wat ik zocht.
Brian C. Geverifieerde koper 12th Dec 2022
Ik ben erg blij met de slang, omdat ik een grote cilinder kan gebruiken, worden de kosten van de quooker aanzienlijk verlaagd! Ik ben erg blij met de slang, omdat ik een grote cilinder kan gebruiken, worden de kosten van de quooker aanzienlijk verlaagd!
Liam C. Geverifieerde koper 21st Nov 2022
Erg blij mee en een geweldige manier om de gebruikskosten van de Quooker te verlagen Erg blij mee en een geweldige manier om de gebruikskosten van de Quooker te verlagen
Ian M. Geverifieerde koper 9th Nov 2022
Ik heb nu een grote CO2-cilinder aangesloten op mijn kraan, dus dit is een geweldige manier om de bedrijfskosten te verlagen. Het apparaat zelf lijkt erg goed gemaakt en sterk, dus ik weet zeker dat ik er nog vele jaren van dienst zal zijn. Ik heb nu een grote CO2-cilinder aangesloten op mijn kraan, dus dit is een geweldige manier om de bedrijfskosten te verlagen. Het apparaat zelf lijkt erg goed gemaakt en sterk, dus ik weet zeker dat ik er nog vele jaren van dienst zal zijn.
Bekijk meer reviews  Loading

Photo Viewer

Quooker grote cilinder aansluitslang
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product