Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Adapters Voor CO2-regelaars > CO2 Cilinder Refill Adapters > Quooker Cilinder Navuladapter

Quooker Cilinder Navuladapter

€70,49
Quooker Cilinder Navuladapter
 

Belangrijkste feiten

 • Vul Quooker-cilinders veilig bij vanuit een grotere donorcilinder.
 • Aansluiten op DIN 477 / W21.8 / BS 341 No. 8 of CGA 320 donor/ouder cilinders.
 • Quooker-cilinders bijvullen die worden gebruikt in het VK / VS / Europa (Rest van de wereld), of in Australië / Nieuw-Zeeland.
 • Werkt op *alle* soorten Quooker-cilinderventielen, inclusief het 'booby-trapped'-model dat zogenaamd bijvullen verhindert.
 • Quooker isolatiefunctie voor het veilig verwijderen van de cilinder.
 • Dump / ontluchtingsklep voor veilig en gecontroleerd vrijkomen van gas.
 • Geïntegreerde manometer voor veiligheid en weergave van donorcilinderdruk.
 • Aan/uit knop voor gecontroleerde vrijgave.
 • Ontwerp en fabricage van de hoogst mogelijke kwaliteit.
 

Beschrijving

Onze Quooker Cilinder Navul Adapter geeft u de vrijheid en mogelijkheid om uw Quooker cilinders bij te vullen voor een fractie van de prijs die u betaalt voor het omruilen bij een winkelier. De navuladapter wordt gebruikt om Quooker-cilinders veilig bij te vullen vanuit grotere donorcilinders. Het is ontworpen om te worden aangesloten op een CGA 320 of DIN 477 / W21.8 / BS 341 No. 8 donorcilinder en vervolgens rechtstreeks op de Quooker-cilinder of via een optionele hogedrukslang aan te sluiten, zoals weergegeven op de productfoto's.

Klantveiligheid is altijd onze eerste overweging bij het ontwerpen van nieuwe producten. Daarom bevat onze navuladapter een manometer om ervoor te zorgen dat de druk van de donorcilinder de drukspecificatie van de ontvangende cilinder niet overschrijdt, een aan/ uit-knop voor gemakkelijke en directe controle van het bijvulproces, en een dump/purge-klep om het resterende gas in de verbinding tussen donor- en ontvangercilinder uit te stoten zodra het bijvullen is voltooid.

Instructions

 • Sluit de navuladapter aan op de ouder-/donorcilinder.
 • Schroef de Quooker adapter in de navuladapter.
 • Schroef de Quooker cilinder in de adapter.
 • Open de klep op de ouder-/donorcilinder om het gas te laten ontsnappen.
 • Draai de afsluiter om het gas te laten ontsnappen.
 • Draai aan de knop van het Quooker-ventiel om gas in de cilinder te injecteren.
 • U hoort gas in de cilinder stromen. Het bijvullen duurt ongeveer 30 seconden.
 • Zodra het bijvullen is voltooid, stopt u de CO2 door aan de afsluiter te draaien.
 • Isoleer de Quooker cilinder door aan de instelknop te draaien.
 • Laat het restgas vrij door de dump/purge-klep te openen.
 • Haal de Quooker cilinder uit de adapter.
 • Herhaal het bijvulproces voor elke Quooker-cilinder.
 • Als u klaar bent, sluit u de klep op de ouder-/donorcilinder.
 • Klik hier om de volledige Quooker Cylinder Refill Adapter instructies te lezen
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Steven C. Geverifieerde koper 19th May 2024
Geweldig product en gemakkelijk te gebruiken. Bespaart mij een fortuin aan Quooker-navullingen. De initiële uitgave zeker waard. Geweldig product en gemakkelijk te gebruiken. Bespaart mij een fortuin aan Quooker-navullingen. De initiële uitgave zeker waard.
Larry G. Geverifieerde koper 4th May 2024
Werkt echt goed. Ik kreeg de Quooker-cilinder niet helemaal vol, maar door de Quooker-cilinder een paar uur in te vriezen voordat ik hem vulde, leek dat te verhelpen. Werkt echt goed. Ik kreeg de Quooker-cilinder niet helemaal vol, maar door de Quooker-cilinder een paar uur in te vriezen voordat ik hem vulde, leek dat te verhelpen.
Mark S. Geverifieerde koper 19th Mar 2024
Werkt goed met de donorcilinder die ik van Adams Gas heb gekregen Werkt goed met de donorcilinder die ik van Adams Gas heb gekregen
Ollie S. Geverifieerde koper 13th Feb 2024
Het zijn wat kosten vooraf, maar op de lange termijn zal dit een fortuin besparen en het is ook handiger dat ik het zelf thuis kan bijvullen Het zijn wat kosten vooraf, maar op de lange termijn zal dit een fortuin besparen en het is ook handiger dat ik het zelf thuis kan bijvullen
Paul C. Geverifieerde koper 31st Jan 2024
De kwaliteit van de navuladapter is erg goed en hij was gemakkelijk bij te vullen De kwaliteit van de navuladapter is erg goed en hij was gemakkelijk bij te vullen
Nigel A. Geverifieerde koper 10th Jan 2024
Gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor een beginner. Het zal niet lang duren om zichzelf terug te betalen en het gebruiksgemak bij het bijvullen als dat nodig is Gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor een beginner. Het zal niet lang duren om zichzelf terug te betalen en het gebruiksgemak bij het bijvullen als dat nodig is
Lance A. Geverifieerde koper 16th Dec 2023
Goed gemaakt apparaat en snelle levering, ik had het de volgende dag al in huis. Goed gemaakt apparaat en snelle levering, ik had het de volgende dag al in huis.
Matthew H. Geverifieerde koper 13th Nov 2023
Ik was een beetje bezorgd omdat ik nog nooit te maken heb gehad met bijvullen of hoge druk, maar het is heel eenvoudig en de apparatuur is van goede kwaliteit, waardoor ik me er prettiger bij voelde. Het werkt heel goed, de cilinders zijn binnen enkele seconden weer gevuld en het is bovendien veel goedkoper dan nieuw gas bij Quooker halen. Ik was een beetje bezorgd omdat ik nog nooit te maken heb gehad met bijvullen of hoge druk, maar het is heel eenvoudig en de apparatuur is van goede kwaliteit, waardoor ik me er prettiger bij voelde. Het werkt heel goed, de cilinders zijn binnen enkele seconden weer gevuld en het is bovendien veel goedkoper dan nieuw gas bij Quooker halen.
Colin J. Geverifieerde koper 26th Sep 2023
Ik was een beetje ongerust omdat ik nog nooit met hogedrukgas te maken heb gehad, maar het is eigenlijk allemaal heel gemakkelijk en duidelijk. Volg gewoon de instructies en het kan niet fout gaan. Ik was een beetje ongerust omdat ik nog nooit met hogedrukgas te maken heb gehad, maar het is eigenlijk allemaal heel gemakkelijk en duidelijk. Volg gewoon de instructies en het kan niet fout gaan.
Nigel B. Geverifieerde koper 29th Aug 2023
Fantastisch product. Ik heb mijn adapter, mijn cilinder, nu ga ik de komende jaren een fortuin sparen door mijn quookercilinders bij te vullen. Fantastisch product. Ik heb mijn adapter, mijn cilinder, nu ga ik de komende jaren een fortuin sparen door mijn quookercilinders bij te vullen.
Bekijk meer reviews  Loading

Photo Viewer

Quooker navuladapter
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product