Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Aquarium Plant Meststoffen > Seachem > Seachem Bloeit Excel

Seachem Bloeit Excel

€11,49

Systeem aanpassen

Update Cart
 
 

Belangrijkste feiten

  • Alternatief of additief om CO2 in aquariumwater te diffunderen.
  • Eenvoudige dagelijkse dosering.
  • Kan gebruikt worden bij het toevoegen van CO2 kan de pH van het aquarium tot ongewenste niveaus verminderen.

Beschrijving

Seachem Flourish Excel is een aanvullend additief voor aquaria die een alternatief zijn voor directe CO2-injectie / diffusie. In plaats van diffuse CO2 in uw aquariumwater voegt u in plaats daarvan een dagelijkse dosis Flourish Excel toe. Bloei Excel is een bron van biobeschikbare organische koolstof, die de planten op dezelfde manier als CO2 kunnen gebruiken.

Bloei Excel is ook een algecide en kan helpen om algengroei te verwijderen en te remmen. Voor bijzonder koppige algen, die de dagelijkse doseringshoeveelheid direct op het gebied met een pipet kunnen spuiten, kan het succes beter worden.

Instructions

  • Na een eerste waterverandering van> 40%, gebruik 1 capful (5ml) voor elke 40L.
  • Gebruik daarna 1 cupful (5ml) per 200L per dag.
  • Dosering kan langzaam worden verhoogd bij zwaar geplantte aquaria.
  • Voor kleinere dosering, denk aan dat elke draad in de dop gelijk is aan 1 ml, of gebruik een pipet of spuit voor nauwkeurige meting.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Nicholas L. Geverifieerde koper 17th Mar 2019
Triple gedoseerd dit voor een paar weken en met succes doodde een besmetting van BBA. De dosering sindsdien laten vallen maar nog steeds gebruiken in combinatie met CO 2 onder druk. Planten zijn nog nooit zo goed gegroeid als nu. Echt geweldig. Triple gedoseerd dit voor een paar weken en met succes doodde een besmetting van BBA. De dosering sindsdien laten vallen maar nog steeds gebruiken in combinatie met CO 2 onder druk. Planten zijn nog nooit zo goed gegroeid als nu. Echt geweldig.
Ricky T. Geverifieerde koper 10th Feb 2016
Ik heb dit eigenlijk gekocht om sommige zwarte baardalgen die ik had te doden, en het was een traktatie met de extra bonus om goed te zijn voor mijn planten! Ik heb dit eigenlijk gekocht om sommige zwarte baardalgen die ik had te doden, en het was een traktatie met de extra bonus om goed te zijn voor mijn planten!
Daniel B. Geverifieerde koper 15th Jan 2016
Mijn planten zijn veel gezonder, en de algen verdwijnen bijna na 5 dagen. Ook goedkoop in gebruik, aangezien u daar geen grote hoeveelheden nodig hebt. Ik kan dit veilig aanraden voor mensen die nog geen co2-systeem hebben. Toch heb ik besloten om een ​​paar dagen later te bestellen, omdat ik zo blij was met de service van deze webshop. Mijn planten zijn veel gezonder, en de algen verdwijnen bijna na 5 dagen. Ook goedkoop in gebruik, aangezien u daar geen grote hoeveelheden nodig hebt. Ik kan dit veilig aanraden voor mensen die nog geen co2-systeem hebben. Toch heb ik besloten om een ​​paar dagen later te bestellen, omdat ik zo blij was met de service van deze webshop.

Photo Viewer

Foto van Seachem Flourish Excel 500ml
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product