Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Adapters Voor CO2-regelaars > CO2 Cilinder Refill Adapters > Sodastream Aansluitslang Met Grote Cilinder (din 477 - Vk / Europa)

CO2-cilinder Naar SodaStream-verbindingsslang

€56,49
SodaStream Aansluitslang met grote cilinder (DIN 477 - VK / Europa)
€52,99
SodaStream-verbindingsslang (CGA 320 - VS)
 

Belangrijkste feiten

  • DIN 477 / BS 341 No.8 Vrouwelijke moer (draadstandaard in VK en Europa).
  • CGA 320 Vrouwelijke moer (draadstandaard in de VS).
  • 1,5 meter lengte.
  • Snelontgrendelingsmechanisme voor eenvoudige installatie.
  • Met metaal gevlochten verstevigd voor superieure sterkte en veiligheid.
 

Beschrijving

Met onze aansluitslang kunt u een gewone CO2-fles aansluiten op uw SodaStream-machine. Hierdoor kunt u uw SodaStream-machine langer gebruiken tussen het bijvullen van gas, wat resulteert in een aanzienlijke geldbesparing en moeite die nodig is om uw lege cilinders te vervangen.

De aansluitslang is voorzien van een quick release-functie waarmee u eenvoudig de buitendraad in de SodaStream-machine kunt schroeven, en ook betekent dat het gat dat in uw keukenwerkblad moet worden geboord veel kleiner is dan wanneer u zou moeten voeden de hele man/noot door.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Bruno C. Geverifieerde koper 10th Mar 2023
Geweldige service, dit onderdeel is PERFECT voor het aansluiten van een grotere Britse gasafname CO2-tank op de Soda-stroom en zal zichzelf gemakkelijk terugbetalen (£ 2,50 per vulling niet £ 15!). Het artikel kwam op tijd aan en de fout werd verholpen binnen 20 minuten na het verzenden van een e-mail met een klein vervangend onderdeel. Hartelijk dank en zeer aan te bevelen service. Geweldige service, dit onderdeel is PERFECT voor het aansluiten van een grotere Britse gasafname CO2-tank op de Soda-stroom en zal zichzelf gemakkelijk terugbetalen (£ 2,50 per vulling niet £ 15!). Het artikel kwam op tijd aan en de fout werd verholpen binnen 20 minuten na het verzenden van een e-mail met een klein vervangend onderdeel. Hartelijk dank en zeer aan te bevelen service.
Justine G. Geverifieerde koper 24th Oct 2022
Goede kwaliteit, geweldige ondersteuning en verpakking plus klantenservice was uitstekend Goede kwaliteit, geweldige ondersteuning en verpakking plus klantenservice was uitstekend
Daniel M. Geverifieerde koper 21st Oct 2022
Geweldige service van een aantal echt aardige mensen. Productperfect. Geweldige service van een aantal echt aardige mensen. Productperfect.
Guido D. Geverifieerde koper 15th Sep 2022
Werkt perfect zoals het moet Werkt perfect zoals het moet
Samy W. Geverifieerde koper 9th Aug 2022
Geweldig om verbinding te kunnen maken met een grotere cilinder, het maakt mijn Sodastream nu veel goedkoper om te gebruiken Geweldig om verbinding te kunnen maken met een grotere cilinder, het maakt mijn Sodastream nu veel goedkoper om te gebruiken
Thomas F. Geverifieerde koper 27th Jul 2022
goede kwaliteit en werkt goed goede kwaliteit en werkt goed
Alan D. Geverifieerde koper 18th Jun 2022
Prachtig artikel het doet precies wat ik nodig had. Extreem sterke slang en goede kwaliteit, dus ik weet zeker dat hij langer meegaat dan ik! Prachtig artikel het doet precies wat ik nodig had. Extreem sterke slang en goede kwaliteit, dus ik weet zeker dat hij langer meegaat dan ik!
Michel R. Geverifieerde koper 26th May 2022
geweldige uitrusting, werkt, geen zorgen. geweldige uitrusting, werkt, geen zorgen.
Andrea H. Geverifieerde koper 17th May 2022
Zeer sterk en goed gemaakt, dus maak je geen zorgen dat het de druk aankan. Fijn dat de SodaStream connector losgekoppeld kan worden zodat er een kleiner gaatje in het werkblad nodig is. Zeer sterk en goed gemaakt, dus maak je geen zorgen dat het de druk aankan. Fijn dat de SodaStream connector losgekoppeld kan worden zodat er een kleiner gaatje in het werkblad nodig is.
Sally G. Geverifieerde koper 4th May 2022
Dit is absoluut briljant en precies wat ik zocht! Groter en goedkoper gas en ik hoef de cilinder niet zo vaak te vervangen. Dit is absoluut briljant en precies wat ik zocht! Groter en goedkoper gas en ik hoef de cilinder niet zo vaak te vervangen.
Bekijk meer reviews  Loading

Photo Viewer

SodaStream cilinder aansluiting slang pijp buis
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product