Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Adapters Voor CO2-regelaars > CO2 Cilinder Refill Adapters > Sodastream Aansluitslang Met Grote Cilinder (din 477 - Vk / Europa)

CO2-cilinder Naar SodaStream-verbindingsslang

€59,49
SodaStream Aansluitslang met grote cilinder (DIN 477 - VK / Europa)
€59,49
SodaStream-verbindingsslang (CGA 320 - VS)
 

Belangrijkste feiten

  • DIN 477 / BS 341 No.8 Vrouwelijke moer (draadstandaard in VK en Europa).
  • CGA 320 Vrouwelijke moer (draadstandaard in de VS).
  • 1,5 meter lengte.
  • Snelontgrendelingsmechanisme voor eenvoudige installatie.
  • Met metaal gevlochten verstevigd voor superieure sterkte en veiligheid.
 

Beschrijving

Met onze aansluitslang kunt u een gewone CO2-fles aansluiten op uw SodaStream-machine. Hierdoor kunt u uw SodaStream-machine langer gebruiken tussen het bijvullen van gas, wat resulteert in een aanzienlijke geldbesparing en moeite die nodig is om uw lege cilinders te vervangen.

De aansluitslang is voorzien van een quick release-functie waarmee u eenvoudig de buitendraad in de SodaStream-machine kunt schroeven, en ook betekent dat het gat dat in uw keukenwerkblad moet worden geboord veel kleiner is dan wanneer u zou moeten voeden de hele man/noot door.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Jason S. Geverifieerde koper 15th Sep 2023
Een geweldige manier om de kosten van uw frisdrankstroom te verlagen Een geweldige manier om de kosten van uw frisdrankstroom te verlagen
Kev C. Geverifieerde koper 24th Jul 2023
Goede kwaliteit en werkt heerlijk Goede kwaliteit en werkt heerlijk
Celia E. Geverifieerde koper 5th Jul 2023
Het onderdeel was snel binnen. Goede instructies en uiterst eenvoudig in te stellen met de CO2-fles en de SodaStream. Zou hier zeker weer winkelen. Het onderdeel was snel binnen. Goede instructies en uiterst eenvoudig in te stellen met de CO2-fles en de SodaStream. Zou hier zeker weer winkelen.
Albert B. Geverifieerde koper 23rd Jun 2023
Brilliant had het in 2 minuten aangesloten en werkt geweldig Brilliant had het in 2 minuten aangesloten en werkt geweldig
Grant D. Geverifieerde koper 21st Jun 2023
Bedankt, geweldig product. Bedankt, geweldig product.
Craig M. Geverifieerde koper 27th Mar 2023
Fantastisch stuk kit, het is echt zo simpel als het ene uiteinde aansluiten op een goede gehuurde CO2-fles en het andere op de SodaStream. Ik had eerder een van de navuladapters gekocht, maar dit is gewoon ZOOOOOOO veel gemakkelijker. Fantastisch stuk kit, het is echt zo simpel als het ene uiteinde aansluiten op een goede gehuurde CO2-fles en het andere op de SodaStream. Ik had eerder een van de navuladapters gekocht, maar dit is gewoon ZOOOOOOO veel gemakkelijker.
Bruno C. Geverifieerde koper 10th Mar 2023
Geweldige service, dit onderdeel is PERFECT voor het aansluiten van een grotere Britse gasafname CO2-tank op de Soda-stroom en zal zichzelf gemakkelijk terugbetalen (£ 2,50 per vulling niet £ 15!). Het artikel kwam op tijd aan en de fout werd verholpen binnen 20 minuten na het verzenden van een e-mail met een klein vervangend onderdeel. Hartelijk dank en zeer aan te bevelen service. Geweldige service, dit onderdeel is PERFECT voor het aansluiten van een grotere Britse gasafname CO2-tank op de Soda-stroom en zal zichzelf gemakkelijk terugbetalen (£ 2,50 per vulling niet £ 15!). Het artikel kwam op tijd aan en de fout werd verholpen binnen 20 minuten na het verzenden van een e-mail met een klein vervangend onderdeel. Hartelijk dank en zeer aan te bevelen service.
Justine G. Geverifieerde koper 24th Oct 2022
Goede kwaliteit, geweldige ondersteuning en verpakking plus klantenservice was uitstekend Goede kwaliteit, geweldige ondersteuning en verpakking plus klantenservice was uitstekend
Daniel M. Geverifieerde koper 21st Oct 2022
Geweldige service van een aantal echt aardige mensen. Productperfect. Geweldige service van een aantal echt aardige mensen. Productperfect.
Guido D. Geverifieerde koper 15th Sep 2022
Werkt perfect zoals het moet Werkt perfect zoals het moet
Bekijk meer reviews  Loading

Photo Viewer

SodaStream cilinder aansluiting slang pijp buis
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product