Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Adapters Voor CO2-regelaars > SodaStream Cilinder Adapters > Geavanceerde Adapter Voor Australië En Nieuw Zeeland Sodastream Cilinders

Geavanceerde Adapter Voor Australië En Nieuw Zeeland SodaStream Cilinders

€24,49
Geavanceerde Adapter voor Australië en Nieuw Zeeland SodaStream Cilinders
€2,49
SodaStream-adapterafdichting / -sproeier (2-pack)
 

Belangrijkste feiten

 • Gebruik Australië / Nieuw Zeeland SodaStream CO2-cilinders als uw CO2-bron.
 • Converteert SodaStream-draad naar DIN477 / JIS m22-14 / BS 341 nr. 8 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (omvat UK, Europa en Azië).
 • Gebruik uw bestaande CO2-regelaar
 • Geavanceerd adapterontwerp betekent niet meer lekken bij het aansluiten van de adapter op de cilinder.
 • Robuust ontwerp en fabricage - duurt een levensduur.
 • Eenvoudige installatie.
 

Beschrijving

De draden die worden gebruikt op Australische en Nieuw-Zeelandse SodaStream-cilinders verschillen van die welke in de rest van de wereld gebruikt worden. Maar dat is geen probleem - we hebben de adapter ook voor hen!

ons geavanceerde adapterontwerp kunt u een standaard CO2-regelaar aansluiten (met DIN477 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 noten - covers UK, Europa en Azië) naar een Australische / Nieuw-Zeelandse SodaStream CO2-cilinder. Eenvoudige installatie, zonder kans op lekkage.

Vervangingsflessen kunnen worden gekocht in een verscheidenheid aan high street winkels, die u een gemakkelijke en betrouwbare CO2bron voor uw

Instructions

 • Zorg ervoor dat de klep van de adapter volledig is teruggetrokken door de regelknop tegen de klok in te draaien.
 • Schroef de adapter op de SodaStream CO2-cilinder en draai zo veel mogelijk aan met de hand.
 • Bevestig uw regelaar op de adapter met behulp van een passende sleutel of moersleutel.
 • Draai de instelknop van de adapter met de klok mee om de gasstroom te starten.
 • Klik hier om de volledige Geavanceerde Australia SodaStream Adapter te lezen setup gids
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Mel C. Geverifieerde koper 23rd Jun 2022
Uitstekend product. Makkelijk te gebruiken. Uitstekend product. Makkelijk te gebruiken.
Craig F. Geverifieerde koper 21st Feb 2021
Een uitstekend product met een zeer snelle service. Een uitstekend product met een zeer snelle service.
Tom T. Geverifieerde koper 2nd Jul 2020
Werkt perfect. De "niet-geavanceerde" versie werkte niet zo goed voor mij omdat hij te kort was voor de moerdraad op mijn ademautomaat. Bij deze steekt de draad aan de zijkant uit, dus genoeg ruimte, zelfs als je grote noten hebt! Werkt perfect. De "niet-geavanceerde" versie werkte niet zo goed voor mij omdat hij te kort was voor de moerdraad op mijn ademautomaat. Bij deze steekt de draad aan de zijkant uit, dus genoeg ruimte, zelfs als je grote noten hebt!
Dave S. Geverifieerde koper 26th May 2019
Het vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Eindelijk geen gasverlies bij het uitwisselen van soda-stroomcilinders een geweldig product, fijne brouwen. Dank u wel. Het vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Eindelijk geen gasverlies bij het uitwisselen van soda-stroomcilinders een geweldig product, fijne brouwen. Dank u wel.
Léonie Ha. Geverifieerde koper 25th Sep 2018
Uitstekend product. Goed gemaakt en snel aangekomen. Zeer behulpzaam en snel antwoord op vragen die ik heb. Zeer aan te bevelen Uitstekend product. Goed gemaakt en snel aangekomen. Zeer behulpzaam en snel antwoord op vragen die ik heb. Zeer aan te bevelen
Frederic . Geverifieerde koper 23rd Sep 2018
zeer stevig en goed product zeer stevig en goed product
Robert M. Geverifieerde koper 3rd Jun 2018
Echt blij met dit product - CO2-sodastream-cilinders zijn de gemakkelijkste manier om CO2 te krijgen en deze adapter werkt prima met NZ-sodastream-cilinders. De meegeleverde instructies waren heel duidelijk en ik had geen problemen met het installeren van de adapter en regelaar (gebruikte de CO2-regelaar met dubbele manometers voor een horizontale cilinderklep). Ik had fermentatiereactoren gebruikt Lees verder... Echt blij met dit product - CO2-sodastream-cilinders zijn de gemakkelijkste manier om CO2 te krijgen en deze adapter werkt prima met NZ-sodastream-cilinders. De meegeleverde instructies waren heel duidelijk en ik had geen problemen met het installeren van de adapter en regelaar (gebruikte de CO2-regelaar met dubbele manometers voor een horizontale cilinderklep). Ik had fermentatiereactoren gebruikt om mijn CO2 te leveren, maar dit is veel gemakkelijker en de naaldklep op de regelaar geeft een geweldige controle over de CO2-stroom.
Jon W. Geverifieerde koper 13th Jan 2018
Dit werkt, hoewel ik een schurkencilinder had die een beetje van de grond afdeed omdat hij niet goed zat, maar mijn tweede cilinder paste goed. Mijn cilinders waren de originele stalen exemplaren zoals geleverd in het VK. Dit werkt, hoewel ik een schurkencilinder had die een beetje van de grond afdeed omdat hij niet goed zat, maar mijn tweede cilinder paste goed. Mijn cilinders waren de originele stalen exemplaren zoals geleverd in het VK.
Ray E. Geverifieerde koper 27th Nov 2017
Ik ging naar mijn plaatselijke Shell-tankwinkel, kocht een sodastream-vulling voor 35 dollar, bevestigde mijn ademautomaat, daarna vulde de vulling aan en gingen we weg. Zeker verslaat de meer dan 200 dollar plus het opladen van een aquarium gekocht co2 fles voor precies hetzelfde resultaat. Geweldig product, bedankt jongens. Ik ging naar mijn plaatselijke Shell-tankwinkel, kocht een sodastream-vulling voor 35 dollar, bevestigde mijn ademautomaat, daarna vulde de vulling aan en gingen we weg. Zeker verslaat de meer dan 200 dollar plus het opladen van een aquarium gekocht co2 fles voor precies hetzelfde resultaat. Geweldig product, bedankt jongens.
Damian . Geverifieerde koper 28th Sep 2017
Past mooi en strak op een NZ sodastream fles. Snelle levering en zal opnieuw winkelen als dat nodig is. Past mooi en strak op een NZ sodastream fles. Snelle levering en zal opnieuw winkelen als dat nodig is.
Bekijk meer reviews  Loading
Zijaanzicht van Advanced SodaStream Adapter voor Australië en Nieuw-Zeeland
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product