Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Adapters Voor CO2-regelaars > CO2 Cilinder Refill Adapters > Sodastream Cilinder Refill Adapter

SodaStream Cilinder Refill Adapter

€66,99

Systeem aanpassen

Update Cart
€2,49
SodaStream-adapterafdichting / -sproeier (2-pack)
 

Belangrijkste feiten

 • Vul SodaStream cilinders veilig van een grotere donorcilinder.
 • Verbinding maken met DIN 477 / W21.8 / BS 341 nr. 8 of CGA 320 donor / oudercilinders.
 • Refill SodaStream cilinders gebruikt in Groot-Brittannië / USA / Europa (Rest of World), of in Australië / Nieuw-Zeeland.
 • Werkt op * alle * typen SodaStream cilinderklep, inclusief het 'Booby-Trapped' model, dat vermoedelijk voorkomt dat het wordt bijgevuld.
 • SodaStream isolatie functie voor veilige verwijdering van cilinder.
 • Dump / zuiveringsventiel voor veilige en gecontroleerde afgifte van gas.
 • Geïntegreerde drukmeter voor veiligheid en weergave van donorcilinderdruk.
 • Aan / Uit knop voor gecontroleerde vrijgave.
 • Hoogst mogelijke kwaliteit ontwerp en fabricage.
 

Beschrijving

Onze SodaStream Cylinder Refill Adapter geeft u de vrijheid en het vermogen om uw SodaStream cilinders op te vullen tegen een fractie van de prijs die u betaalt voor de uitwisseling bij een detailhandelaar. De bijvulling adapter wordt gebruikt om SodaStream cilinders veilig op te vullen van grotere donorscilinders. Het is ontworpen om te verbinden met een CGA 320 of DIN 477 / W21.8 / BS 341 nr. 8 donorcilinder, en sluit dan direct aan op de SodaStream cilinder of via een optionele hogedrukslang zoals aangegeven in de productfoto's.

De veiligheid van de klant is altijd de belangrijkste aandacht bij het ontwerpen van nieuwe producten. Daarom bevat onze refilladapter een drukmeter om te voorkomen dat de druk van de donorcilinder de drukspecificatie van de ontvangercilinder overschrijdt, een aan / off knop voor eenvoudige en directe controle van het hervulproces en een druppel- / zuiveringsventiel om het resterende gas binnen de verbinding tussen donor en ontvangercilinder uit te spoelen zodra het vulling voltooid is.

Instructions

 • Sluit de navuladapter aan op de ouder / donorcilinder.
 • Schroef de SodaStream adapter in de refill adapter.
 • Schroef de SodaStream-cilinder in de adapter.
 • Open de klep op de ouder / donorcilinder om het gas los te maken.
 • Draai de afsluitklep om het gas los te maken.
 • Draai de knop van de SodaStream-klep om gas in de cilinder te injecteren.
 • U hoort gas die in de cilinder stroomt. Het bijvullen duurt ongeveer 30 seconden.
 • Zodra het vullen is voltooid, stop de CO2 door de afsluiter te draaien.
 • Isolateer de SodaStream-cilinder door de instelknop te draaien.
 • Laat het resterende gas los door de druppel- / zuiveringsventiel te openen.
 • Verwijder de SodaStream-cilinder van de adapter.
 • Herhaal het vullingsproces voor elke SodaStream-cilinder.
 • Zodra u klaar bent, sluit de klep op de ouder / donorcilinder.
 • Klik hier om de volledige SodaStream Cylinder Refill Adapter instructies te lezen
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Simon M. Geverifieerde koper 14th Aug 2022
Ik heb deze adapter aangesloten op mijn CO2-cilinder van 15 kg, het werkt een traktatie. Nooit meer wachten met het omwisselen van Sodastream-cilinders tegen een afzetprijs, met deze tool kan ik mijn cilinders vullen wanneer ik wil. Ik keek naar andere adapters, maar de ingebouwde manometer verkocht het voor mij en ik was zeer verrast door de kwaliteit van de adapter. Zeer snelle levering en behulpzaam Lees verder... Ik heb deze adapter aangesloten op mijn CO2-cilinder van 15 kg, het werkt een traktatie. Nooit meer wachten met het omwisselen van Sodastream-cilinders tegen een afzetprijs, met deze tool kan ik mijn cilinders vullen wanneer ik wil. Ik keek naar andere adapters, maar de ingebouwde manometer verkocht het voor mij en ik was zeer verrast door de kwaliteit van de adapter. Zeer snelle levering en behulpzaam advies van de website. Gebruik de instructies die het bedrijf u stuurt, niet die met de adapter, als veel meer nuttige informatie en begeleid u door het eenvoudige proces om te voorkomen dat u verward raakt met de openingsvolgorde van de klep. Erg blij mee en heeft zichzelf al bijna terugverdiend.
Craig M. Geverifieerde koper 29th Jul 2022
Deze adapter is ronduit geniaal. Hoewel ik mijn gasflessen 2-3 keer in de vriezer moet leggen om een behoorlijke vulling te krijgen, is de besparing die je krijgt door dit systeem te gebruiken om SodaStream-flessen bij te vullen gewoon geweldig. Ik heb 10 maanden geleden £ 150 betaald voor de adapters van CO2 Supermarket en een HobbyWeld CO2-cilinder van voedingskwaliteit. £ 120 Lees verder... Deze adapter is ronduit geniaal. Hoewel ik mijn gasflessen 2-3 keer in de vriezer moet leggen om een behoorlijke vulling te krijgen, is de besparing die je krijgt door dit systeem te gebruiken om SodaStream-flessen bij te vullen gewoon geweldig. Ik heb 10 maanden geleden £ 150 betaald voor de adapters van CO2 Supermarket en een HobbyWeld CO2-cilinder van voedingskwaliteit. £ 120 daarvan waren eenmalige kosten (£ 70 voor de aanbetaling op de cilinder en £ 50 voor de adapters), plus £ 30 voor het eigenlijke gas. Ik heb net de Hobbyweld-fles na ongeveer 9 maanden moeten vervangen en gedurende die tijd zou ik ongeveer £ 15 per twee weken hebben uitgegeven aan de officiële SodaStream-navullingen. Nu zou ik nog eens 9 maanden moeten krijgen voor slechts £ 30! Als je een SodaStream hebt, investeer dan!
Raymond Y. Geverifieerde koper 15th Jul 2022
Eindelijk mijn cilinders thuis laten vullen tegen lage kosten, werkt perfect Eindelijk mijn cilinders thuis laten vullen tegen lage kosten, werkt perfect
Jan A. Geverifieerde koper 11th Jul 2022
Good product Good product
Tom D. Geverifieerde koper 17th Jun 2022
Prima adapter werkt erg goed. Het gebruik van de frisdrankstroom is nu een fractie van de kosten in vergelijking met het vervangen van cilinders Prima adapter werkt erg goed. Het gebruik van de frisdrankstroom is nu een fractie van de kosten in vergelijking met het vervangen van cilinders
John D. Geverifieerde koper 13th May 2022
Makkelijk te gebruiken met de meegeleverde en online instructies. Makkelijk te gebruiken met de meegeleverde en online instructies.
Craig M. Geverifieerde koper 20th Apr 2022
Vandaag eindelijk gebruikt na aanschaf van een CO2-canister met duikbuis. Het werkte heel goed, hoewel de gedrukte instructies die bij de adapter worden geleverd niet erg duidelijk zijn (en een stap lijken over te slaan). De instructies op de website werkten echter perfect. Nu vul ik Sodastream bij voor slechts £ 2 per keer. Vandaag eindelijk gebruikt na aanschaf van een CO2-canister met duikbuis. Het werkte heel goed, hoewel de gedrukte instructies die bij de adapter worden geleverd niet erg duidelijk zijn (en een stap lijken over te slaan). De instructies op de website werkten echter perfect. Nu vul ik Sodastream bij voor slechts £ 2 per keer.
David B. Geverifieerde koper 19th Apr 2022
Ik ben erg blij met de adapter, hij is zeer goed gemaakt en geeft vertrouwen bij het omgaan met de hoge druk die ermee gepaard gaat. Ik ben erg blij met de adapter, hij is zeer goed gemaakt en geeft vertrouwen bij het omgaan met de hoge druk die ermee gepaard gaat.
Stig M. Geverifieerde koper 13th Apr 2022
Het product werkte zoals verwacht en de levering was snel. Het product werkte zoals verwacht en de levering was snel.
Joe W. Geverifieerde koper 5th Mar 2022
Goed gemaakt en gemakkelijk te gebruiken. Ik vind dat het bevriezen van de SodaStream-cilinder voor het bijvullen betekent dat het een beetje sneller en gemakkelijker wordt bijgevuld. Geweldig product en een geweldig bedrijf om mee om te gaan. Goed gemaakt en gemakkelijk te gebruiken. Ik vind dat het bevriezen van de SodaStream-cilinder voor het bijvullen betekent dat het een beetje sneller en gemakkelijker wordt bijgevuld. Geweldig product en een geweldig bedrijf om mee om te gaan.
Bekijk meer reviews  Loading

Photo Viewer

Een SodaStream-cilinder vullen
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product