Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Adapters Voor CO2-regelaars > CO2 Cilinder Refill Adapters > Sodastream Cilinder Refill Adapter

SodaStream Cilinder Refill Adapter

€65,49

Systeem aanpassen

Update Cart
€2,49
SodaStream-adapterafdichting / -sproeier (2-pack)
 
 

Belangrijkste feiten

 • Vul SodaStream cilinders veilig van een grotere donorcilinder.
 • Verbinding maken met DIN 477 / W21.8 / BS 341 nr. 8 of CGA 320 donor / oudercilinders.
 • Refill SodaStream cilinders gebruikt in Groot-Brittannië / USA / Europa (Rest of World), of in Australië / Nieuw-Zeeland.
 • Werkt op * alle * typen SodaStream cilinderklep, inclusief het 'Booby-Trapped' model, dat vermoedelijk voorkomt dat het wordt bijgevuld.
 • SodaStream isolatie functie voor veilige verwijdering van cilinder.
 • Dump / zuiveringsventiel voor veilige en gecontroleerde afgifte van gas.
 • Geïntegreerde drukmeter voor veiligheid en weergave van donorcilinderdruk.
 • Aan / Uit knop voor gecontroleerde vrijgave.
 • Hoogst mogelijke kwaliteit ontwerp en fabricage.

Beschrijving

Onze SodaStream Cylinder Refill Adapter geeft u de vrijheid en het vermogen om uw SodaStream cilinders op te vullen tegen een fractie van de prijs die u betaalt voor de uitwisseling bij een detailhandelaar. De bijvulling adapter wordt gebruikt om SodaStream cilinders veilig op te vullen van grotere donorscilinders. Het is ontworpen om te verbinden met een CGA 320 of DIN 477 / W21.8 / BS 341 nr. 8 donorcilinder, en sluit dan direct aan op de SodaStream cilinder of via een optionele hogedrukslang zoals aangegeven in de productfoto's.

De veiligheid van de klant is altijd de belangrijkste aandacht bij het ontwerpen van nieuwe producten. Daarom bevat onze refilladapter een drukmeter om te voorkomen dat de druk van de donorcilinder de drukspecificatie van de ontvangercilinder overschrijdt, een aan / off knop voor eenvoudige en directe controle van het hervulproces en een druppel- / zuiveringsventiel om het resterende gas binnen de verbinding tussen donor en ontvangercilinder uit te spoelen zodra het vulling voltooid is.

Instructions

 • Sluit de navuladapter aan op de ouder / donorcilinder.
 • Schroef de SodaStream adapter in de refill adapter.
 • Schroef de SodaStream-cilinder in de adapter.
 • Open de klep op de ouder / donorcilinder om het gas los te maken.
 • Draai de afsluitklep om het gas los te maken.
 • Draai de knop van de SodaStream-klep om gas in de cilinder te injecteren.
 • U hoort gas die in de cilinder stroomt. Het bijvullen duurt ongeveer 30 seconden.
 • Zodra het vullen is voltooid, stop de CO2 door de afsluiter te draaien.
 • Isolateer de SodaStream-cilinder door de instelknop te draaien.
 • Laat het resterende gas los door de druppel- / zuiveringsventiel te openen.
 • Verwijder de SodaStream-cilinder van de adapter.
 • Herhaal het vullingsproces voor elke SodaStream-cilinder.
 • Zodra u klaar bent, sluit de klep op de ouder / donorcilinder.
 • Klik hier om de volledige SodaStream Cylinder Refill Adapter instructies te lezen
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Peter . Geverifieerde koper 25th Mar 2019
Gewoon topproduct. Werkt zonder problemen !! Gewoon topproduct. Werkt zonder problemen !!
Tom S. Geverifieerde koper 11th Jan 2019
Fantastisch product, geweldige kwaliteit en gemakkelijk te gebruiken. Fantastisch product, geweldige kwaliteit en gemakkelijk te gebruiken.
Peter O. Geverifieerde koper 10th Dec 2018
Dit is een geweldig product. Zeer goed gebouwd en niets goedkoops. De klantenservice is geweldig, bedankt Martin voor het beantwoorden van alle en mijn vele vragen. Ik vul cilinders met de booby-trapped unidirectionele waarden en dit is een beetje lastig. Het succes bij het vullen van deze is niet gerelateerd aan de adapter, maar in de praktijk en het gevoel er voor te krijgen. Je moet eerst maar een Lees verder... Dit is een geweldig product. Zeer goed gebouwd en niets goedkoops. De klantenservice is geweldig, bedankt Martin voor het beantwoorden van alle en mijn vele vragen. Ik vul cilinders met de booby-trapped unidirectionele waarden en dit is een beetje lastig. Het succes bij het vullen van deze is niet gerelateerd aan de adapter, maar in de praktijk en het gevoel er voor te krijgen. Je moet eerst maar een heel kleine stroom a van Co2 inlaten en dan heel langzaam de stroom verhogen. Als u de C02 te snel loslaat, stopt de eenrichtingswaarde de stroom naar de Sodastream-cilinder. Ik vond dat het het beste was om de waarde "E" niet volledig te openen en om klepknop "B" alleen te gebruiken om te regelen hoeveel C02 wordt vrijgegeven, terwijl de klepknop "E" al is geopend voordat deze wordt gestart, maar slechts in geringe mate. Zoals anderen al hebben gezegd, is het bevriezen van de Sodastream-cilinder een paar uur nodig en ik vond ook dat mijn gastheerschacht warm genoeg is om 900 tot 1000 PSI
Adrian T. Geverifieerde koper 14th Nov 2018
Een zeer goed product, probleem is de verbinding met de hoofdcilinderdraad. Afhankelijk van de schroefdraad van de fles bevindt de adapter zich niet altijd in dezelfde positie wanneer hij wordt aangedraaid. Een zeer goed product, probleem is de verbinding met de hoofdcilinderdraad. Afhankelijk van de schroefdraad van de fles bevindt de adapter zich niet altijd in dezelfde positie wanneer hij wordt aangedraaid.
Silvana D. Geverifieerde koper 7th Nov 2018
Goed product en uitstekende klantenservice, die al mijn vragen groot en klein beantwoordt. Ik had een probleem met de mijne na een paar keer gebruik, het werd ingewisseld zonder te klagen en heel snel. Ik zou het zeker aanbevelen Goed product en uitstekende klantenservice, die al mijn vragen groot en klein beantwoordt. Ik had een probleem met de mijne na een paar keer gebruik, het werd ingewisseld zonder te klagen en heel snel. Ik zou het zeker aanbevelen
Jimmy G. Geverifieerde koper 29th Oct 2018
Topkwaliteit, gemakkelijk te gebruiken, doet het werk erg goed. Topkwaliteit, gemakkelijk te gebruiken, doet het werk erg goed.
Danny N. Geverifieerde koper 4th Oct 2018
Super werkt perfect! Gewoon goed. Super werkt perfect! Gewoon goed.
Wynne T. Geverifieerde koper 2nd Oct 2018
Lijkt goed gebouwd en gefabriceerd, de oriëntatie ervan, indien gemonteerd en aangescherpt, kan afwijken van de foto's op de website, afhankelijk van de lengte die u op de fles voor een donorfles plaatst. Werkt goed om 60 liter Soda Stream-cilinders bij te vullen wanneer gebruikt in combinatie met de verbindingsslang - ik heb niet zonder gebruikt. Lijkt goed gebouwd en gefabriceerd, de oriëntatie ervan, indien gemonteerd en aangescherpt, kan afwijken van de foto's op de website, afhankelijk van de lengte die u op de fles voor een donorfles plaatst. Werkt goed om 60 liter Soda Stream-cilinders bij te vullen wanneer gebruikt in combinatie met de verbindingsslang - ik heb niet zonder gebruikt.
Léonie Ha. Geverifieerde koper 25th Sep 2018
Uitstekend product. Goed gemaakt en snel aangekomen. Zeer behulpzaam en snel antwoord op vragen die ik heb. Zeer aan te bevelen Uitstekend product. Goed gemaakt en snel aangekomen. Zeer behulpzaam en snel antwoord op vragen die ik heb. Zeer aan te bevelen
William M. Geverifieerde koper 23rd Sep 2018
Dit is een geweldig pakket, goed gemaakt voor het werk van hoge kwaliteit. Het bedrijf was zeer behulpzaam bij het geven van advies over wat ik nodig had met een uitstekend bedrijf om mee om te gaan Dit is een geweldig pakket, goed gemaakt voor het werk van hoge kwaliteit. Het bedrijf was zeer behulpzaam bij het geven van advies over wat ik nodig had met een uitstekend bedrijf om mee om te gaan
Bekijk meer reviews  Loading

Photo Viewer

Een SodaStream-cilinder vullen
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product