Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Adapters Voor CO2-regelaars > CO2 Cilinder Refill Adapters > Sodastream Cilinder Refill Adapter

SodaStream Cilinder Refill Adapter

€62,99

Systeem aanpassen

Update Cart
 
 

Belangrijkste feiten

 • Vul SodaStream cilinders veilig van een grotere donorcilinder.
 • Verbinding maken met DIN 477 / W21.8 / BS 341 nr. 8 of CGA 320 donor / oudercilinders.
 • Refill SodaStream cilinders gebruikt in Groot-Brittannië / USA / Europa (Rest of World), of in Australië / Nieuw-Zeeland.
 • Werkt op * alle * typen SodaStream cilinderklep, inclusief het 'Booby-Trapped' model, dat vermoedelijk voorkomt dat het wordt bijgevuld.
 • SodaStream isolatie functie voor veilige verwijdering van cilinder.
 • Dump / zuiveringsventiel voor veilige en gecontroleerde afgifte van gas.
 • Geïntegreerde drukmeter voor veiligheid en weergave van donorcilinderdruk.
 • Aan / Uit knop voor gecontroleerde vrijgave.
 • Hoogst mogelijke kwaliteit ontwerp en fabricage.

Beschrijving

Onze SodaStream Cylinder Refill Adapter geeft u de vrijheid en het vermogen om uw SodaStream cilinders op te vullen tegen een fractie van de prijs die u betaalt voor de uitwisseling bij een detailhandelaar. De bijvulling adapter wordt gebruikt om SodaStream cilinders veilig op te vullen van grotere donorscilinders. Het is ontworpen om te verbinden met een CGA 320 of DIN 477 / W21.8 / BS 341 nr. 8 donorcilinder, en sluit dan direct aan op de SodaStream cilinder of via een optionele hogedrukslang zoals aangegeven in de productfoto's.

De veiligheid van de klant is altijd de belangrijkste aandacht bij het ontwerpen van nieuwe producten. Daarom bevat onze refilladapter een drukmeter om te voorkomen dat de druk van de donorcilinder de drukspecificatie van de ontvangercilinder overschrijdt, een aan / off knop voor eenvoudige en directe controle van het hervulproces en een druppel- / zuiveringsventiel om het resterende gas binnen de verbinding tussen donor en ontvangercilinder uit te spoelen zodra het vulling voltooid is.

Instructions

 • Sluit de navuladapter aan op de ouder / donorcilinder.
 • Schroef de SodaStream adapter in de refill adapter.
 • Schroef de SodaStream-cilinder in de adapter.
 • Open de klep op de ouder / donorcilinder om het gas los te maken.
 • Draai de afsluitklep om het gas los te maken.
 • Draai de knop van de SodaStream-klep om gas in de cilinder te injecteren.
 • U hoort gas die in de cilinder stroomt. Het bijvullen duurt ongeveer 30 seconden.
 • Zodra het vullen is voltooid, stop de CO2 door de afsluiter te draaien.
 • Isolateer de SodaStream-cilinder door de instelknop te draaien.
 • Laat het resterende gas los door de druppel- / zuiveringsventiel te openen.
 • Verwijder de SodaStream-cilinder van de adapter.
 • Herhaal het vullingsproces voor elke SodaStream-cilinder.
 • Zodra u klaar bent, sluit de klep op de ouder / donorcilinder.
 • Klik hier om de volledige SodaStream Cylinder Refill Adapter instructies te lezen
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Pete S. Geverifieerde koper 6th Dec 2019
Ik heb dit nu een paar jaar in gebruik en het is goed geweest. De bouwkwaliteit is bewonderenswaardig hoog en ondanks enige zichtbare achteruitgang werken de zachte afdichtingen nog steeds perfect. De manometer is een leuk idee, maar in de praktijk niet echt handig. Je kunt zien wanneer het gas bijna leeg is aan de manier waarop het vult en het gewicht van de gasfles. Evenzo heb ik het nooit nuttig Lees verder... Ik heb dit nu een paar jaar in gebruik en het is goed geweest. De bouwkwaliteit is bewonderenswaardig hoog en ondanks enige zichtbare achteruitgang werken de zachte afdichtingen nog steeds perfect. De manometer is een leuk idee, maar in de praktijk niet echt handig. Je kunt zien wanneer het gas bijna leeg is aan de manier waarop het vult en het gewicht van de gasfles. Evenzo heb ik het nooit nuttig gevonden om de druk van de adapter met de speciale klep voorzichtig te verwijderen voordat ik de SodaStream-fles losschroef. Het gaat gewoon "fssst". Dus voor mij zou een eenvoudigere versie net zo goed zijn! De enige praktische problemen die ik heb gehad zijn: - De zachte afdichtingen bieden enige aanpassingsruimte, maar u kunt de SodaStream-bus nog steeds niet noodzakelijkerwijs in de gewenste hoek plaatsen. :( - Een HobbyWeld CO2-fles had een handvat / bescherming die vervuild was op de adapter, dus ik moet een extra afstandsstuk en een zachte ring in de flesuiteinde plaatsen.
Weng K. Geverifieerde koper 12th Nov 2019
Ik heb geprobeerd dit apparaat te gebruiken om mijn lege sodastream-bussen te vullen, maar kon dit niet doen. Na het vullen van de canister en het loslaten van de afvoerklep, blijft CO2 uit de donorfles stromen. Ik heb geprobeerd dit apparaat te gebruiken om mijn lege sodastream-bussen te vullen, maar kon dit niet doen. Na het vullen van de canister en het loslaten van de afvoerklep, blijft CO2 uit de donorfles stromen.


Small logo for CO2 Supermarket
Antwoord van CO2 Supermarket
Zowel de afsluitklep op de hervuladapter als de isolatieklep voor de SodaStream-cilinder moeten worden gesloten voordat de afvoer- / ontluchtingsklep wordt geopend, anders blijft hij gas afgeven uit de SodaStream-cilinder of de donorcilinder.

Bridgewater A. Geverifieerde koper 22nd Oct 2019
Ik keek er naar uit om dit apparaat te krijgen. Toen ik het pakket opende, was dit apparaat glanzend en goed gemaakt. Ik heb deze navuleenheid voor frisdrank op een cilinder met C02-gas geplaatst. Het lukte niet. Ik heb verschillende manieren geprobeerd om de soda-stroomcilinder bij te vullen. Maar kon niet bijvullen. Wat was het probleem? Ik had de instructies gelezen en opnieuw geprobeerd, niet bijgevuld. Ik Lees verder... Ik keek er naar uit om dit apparaat te krijgen. Toen ik het pakket opende, was dit apparaat glanzend en goed gemaakt. Ik heb deze navuleenheid voor frisdrank op een cilinder met C02-gas geplaatst. Het lukte niet. Ik heb verschillende manieren geprobeerd om de soda-stroomcilinder bij te vullen. Maar kon niet bijvullen. Wat was het probleem? Ik had de instructies gelezen en opnieuw geprobeerd, niet bijgevuld. Ik ging terug naar de basis bij het lezen van de instructies en realiseerde me dat wat ik hoewel ik las niet het geval was. Ik heb de soda-stroomcilinders niet ten minste 2 uur in de vriezer geplaatst, ook had ik geen dompelbuiscilinder en ik had de cilinder niet langzaam bijgevuld omdat alle instructies in de e-mail stonden. Toen ik opnieuw probeerde te vullen nadat ik de instructies had gevolgd die het werkte, hoef ik nu geen soda-stroomcilinders te kopen voor £ 10,00 of meer uit soda-stroom. Wat een geweldig product en ik dank C02 Supermarket voor de hulp in deze kwestie. Dat is waarom ik ze 5 sterren gaf.
Lilli B. Geverifieerde koper 30th Sep 2019
Ik ben zo blij dat ik dit apparaat heb gekocht - dit apparaat is niet alleen eenvoudig te gebruiken, maar heeft ook alle veiligheidsvoorzieningen die nodig zijn voor het probleemloos vullen van sodastream-flessen. We hebben nu geweldige koolzuurhoudende dranken met ongeveer 2 p per liter (£ 1,30 ish per navulling) - geen plastic afvalflessen meer dus doen ons steentje voor de planeet terwijl Lees verder... Ik ben zo blij dat ik dit apparaat heb gekocht - dit apparaat is niet alleen eenvoudig te gebruiken, maar heeft ook alle veiligheidsvoorzieningen die nodig zijn voor het probleemloos vullen van sodastream-flessen. We hebben nu geweldige koolzuurhoudende dranken met ongeveer 2 p per liter (£ 1,30 ish per navulling) - geen plastic afvalflessen meer dus doen ons steentje voor de planeet terwijl we geweldige drankjes krijgen, lichtgewicht winkelen en ook veel centen besparen - zeer aan te bevelen 5 *** ** ++++++++
Conrad W. Geverifieerde koper 30th Jun 2019
Uitstekende manier om flesjes frisdrankstroom herbruikbaar te maken. Eenvoudig in te stellen en keer op keer te gebruiken. Uitstekende manier om flesjes frisdrankstroom herbruikbaar te maken. Eenvoudig in te stellen en keer op keer te gebruiken.
Richard M. Geverifieerde koper 20th May 2019
Geweldig apparaat. Zeer goed gemaakt en gemakkelijk te gebruiken. Het verlaagt de kosten van het opnieuw vullen en het is een video om te laten zien hoe je het moet doen. Het enige wat u hoeft te doen is de CO2-cilinder zelf kopen en ze hebben me zelfs verteld van een lokale leverancier en waar ik om moet vragen. Onder de indruk. Geweldig apparaat. Zeer goed gemaakt en gemakkelijk te gebruiken. Het verlaagt de kosten van het opnieuw vullen en het is een video om te laten zien hoe je het moet doen. Het enige wat u hoeft te doen is de CO2-cilinder zelf kopen en ze hebben me zelfs verteld van een lokale leverancier en waar ik om moet vragen. Onder de indruk.
Barry D. Geverifieerde koper 14th May 2019
Doet precies wat ik moet doen Doet precies wat ik moet doen
Vincent F. Geverifieerde koper 14th May 2019
Werkt heel goed mano en tikt op niets om te zeggen dat het goed materiaal is! Werkt heel goed mano en tikt op niets om te zeggen dat het goed materiaal is!
James H. Geverifieerde koper 11th May 2019
Beste service ooit vonden ze mijn fout en waren vriendelijk in het adviseren van mij over hoe de adapter correct te gebruiken. Beste service ooit vonden ze mijn fout en waren vriendelijk in het adviseren van mij over hoe de adapter correct te gebruiken.
Axis &. Geverifieerde koper 2nd May 2019
Uitstekend product. Goede ondersteuning. Uitstekend product. Goede ondersteuning.
Bekijk meer reviews  Loading

Photo Viewer

Een SodaStream-cilinder vullen
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product