Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Adapters Voor CO2-regelaars > CO2 Cilinder Refill Adapters > Sodastream Cilinder Refill Adapter

SodaStream Cilinder Refill Adapter

€65,99

Systeem aanpassen

Update Cart
 
 

Belangrijkste feiten

 • Vul SodaStream cilinders veilig van een grotere donorcilinder.
 • Verbinding maken met DIN 477 / W21.8 / BS 341 nr. 8 of CGA 320 donor / oudercilinders.
 • Refill SodaStream cilinders gebruikt in Groot-Brittannië / USA / Europa (Rest of World), of in Australië / Nieuw-Zeeland.
 • Werkt op * alle * typen SodaStream cilinderklep, inclusief het 'Booby-Trapped' model, dat vermoedelijk voorkomt dat het wordt bijgevuld.
 • SodaStream isolatie functie voor veilige verwijdering van cilinder.
 • Dump / zuiveringsventiel voor veilige en gecontroleerde afgifte van gas.
 • Geïntegreerde drukmeter voor veiligheid en weergave van donorcilinderdruk.
 • Aan / Uit knop voor gecontroleerde vrijgave.
 • Hoogst mogelijke kwaliteit ontwerp en fabricage.

Beschrijving

Onze SodaStream Cylinder Refill Adapter geeft u de vrijheid en het vermogen om uw SodaStream cilinders op te vullen tegen een fractie van de prijs die u betaalt voor de uitwisseling bij een detailhandelaar. De bijvulling adapter wordt gebruikt om SodaStream cilinders veilig op te vullen van grotere donorscilinders. Het is ontworpen om te verbinden met een CGA 320 of DIN 477 / W21.8 / BS 341 nr. 8 donorcilinder, en sluit dan direct aan op de SodaStream cilinder of via een optionele hogedrukslang zoals aangegeven in de productfoto's.

De veiligheid van de klant is altijd de belangrijkste aandacht bij het ontwerpen van nieuwe producten. Daarom bevat onze refilladapter een drukmeter om te voorkomen dat de druk van de donorcilinder de drukspecificatie van de ontvangercilinder overschrijdt, een aan / off knop voor eenvoudige en directe controle van het hervulproces en een druppel- / zuiveringsventiel om het resterende gas binnen de verbinding tussen donor en ontvangercilinder uit te spoelen zodra het vulling voltooid is.

Instructions

 • Sluit de navuladapter aan op de ouder / donorcilinder.
 • Schroef de SodaStream adapter in de refill adapter.
 • Schroef de SodaStream-cilinder in de adapter.
 • Open de klep op de ouder / donorcilinder om het gas los te maken.
 • Draai de afsluitklep om het gas los te maken.
 • Draai de knop van de SodaStream-klep om gas in de cilinder te injecteren.
 • U hoort gas die in de cilinder stroomt. Het bijvullen duurt ongeveer 30 seconden.
 • Zodra het vullen is voltooid, stop de CO2 door de afsluiter te draaien.
 • Isolateer de SodaStream-cilinder door de instelknop te draaien.
 • Laat het resterende gas los door de druppel- / zuiveringsventiel te openen.
 • Verwijder de SodaStream-cilinder van de adapter.
 • Herhaal het vullingsproces voor elke SodaStream-cilinder.
 • Zodra u klaar bent, sluit de klep op de ouder / donorcilinder.
 • Klik hier om de volledige SodaStream Cylinder Refill Adapter instructies te lezen
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Conrad W. Geverifieerde koper 30th Jun 2019
Uitstekende manier om flesjes frisdrankstroom herbruikbaar te maken. Eenvoudig in te stellen en keer op keer te gebruiken. Uitstekende manier om flesjes frisdrankstroom herbruikbaar te maken. Eenvoudig in te stellen en keer op keer te gebruiken.
Richard M. Geverifieerde koper 20th May 2019
Geweldig apparaat. Zeer goed gemaakt en gemakkelijk te gebruiken. Het verlaagt de kosten van het opnieuw vullen en het is een video om te laten zien hoe je het moet doen. Het enige wat u hoeft te doen is de CO2-cilinder zelf kopen en ze hebben me zelfs verteld van een lokale leverancier en waar ik om moet vragen. Onder de indruk. Geweldig apparaat. Zeer goed gemaakt en gemakkelijk te gebruiken. Het verlaagt de kosten van het opnieuw vullen en het is een video om te laten zien hoe je het moet doen. Het enige wat u hoeft te doen is de CO2-cilinder zelf kopen en ze hebben me zelfs verteld van een lokale leverancier en waar ik om moet vragen. Onder de indruk.
Barry D. Geverifieerde koper 14th May 2019
Doet precies wat ik moet doen Doet precies wat ik moet doen
Vincent F. Geverifieerde koper 14th May 2019
Werkt heel goed mano en tikt op niets om te zeggen dat het goed materiaal is! Werkt heel goed mano en tikt op niets om te zeggen dat het goed materiaal is!
James H. Geverifieerde koper 11th May 2019
Beste service ooit vonden ze mijn fout en waren vriendelijk in het adviseren van mij over hoe de adapter correct te gebruiken. Beste service ooit vonden ze mijn fout en waren vriendelijk in het adviseren van mij over hoe de adapter correct te gebruiken.
Axis &. Geverifieerde koper 2nd May 2019
Uitstekend product. Goede ondersteuning. Uitstekend product. Goede ondersteuning.
Nicholas S. Geverifieerde koper 24th Apr 2019
Ik gebruik SodaStream-cilinders voor mijn CO2-aquariumsysteem, dus ik heb nu een grote cilinder in mijn garage die ik gebruik om bij te vullen wanneer de SodaStream-cilinder leegloopt. Ik ben zo blij dat ik deze adapter heb gekocht, het is geweldig omdat ik op de lange termijn een fortuin zal besparen en het werkt erg goed. Ik gebruik SodaStream-cilinders voor mijn CO2-aquariumsysteem, dus ik heb nu een grote cilinder in mijn garage die ik gebruik om bij te vullen wanneer de SodaStream-cilinder leegloopt. Ik ben zo blij dat ik deze adapter heb gekocht, het is geweldig omdat ik op de lange termijn een fortuin zal besparen en het werkt erg goed.
Peter . Geverifieerde koper 25th Mar 2019
Gewoon topproduct. Werkt zonder problemen !! Gewoon topproduct. Werkt zonder problemen !!
Tom S. Geverifieerde koper 11th Jan 2019
Fantastisch product, geweldige kwaliteit en gemakkelijk te gebruiken. Fantastisch product, geweldige kwaliteit en gemakkelijk te gebruiken.
Peter O. Geverifieerde koper 10th Dec 2018
Dit is een geweldig product. Zeer goed gebouwd en niets goedkoops. De klantenservice is geweldig, bedankt Martin voor het beantwoorden van alle en mijn vele vragen. Ik vul cilinders met de booby-trapped unidirectionele waarden en dit is een beetje lastig. Het succes bij het vullen van deze is niet gerelateerd aan de adapter, maar in de praktijk en het gevoel er voor te krijgen. Je moet eerst maar een Lees verder... Dit is een geweldig product. Zeer goed gebouwd en niets goedkoops. De klantenservice is geweldig, bedankt Martin voor het beantwoorden van alle en mijn vele vragen. Ik vul cilinders met de booby-trapped unidirectionele waarden en dit is een beetje lastig. Het succes bij het vullen van deze is niet gerelateerd aan de adapter, maar in de praktijk en het gevoel er voor te krijgen. Je moet eerst maar een heel kleine stroom a van Co2 inlaten en dan heel langzaam de stroom verhogen. Als u de C02 te snel loslaat, stopt de eenrichtingswaarde de stroom naar de Sodastream-cilinder. Ik vond dat het het beste was om de waarde "E" niet volledig te openen en om klepknop "B" alleen te gebruiken om te regelen hoeveel C02 wordt vrijgegeven, terwijl de klepknop "E" al is geopend voordat deze wordt gestart, maar slechts in geringe mate. Zoals anderen al hebben gezegd, is het bevriezen van de Sodastream-cilinder een paar uur nodig en ik vond ook dat mijn gastheerschacht warm genoeg is om 900 tot 1000 PSI
Bekijk meer reviews  Loading

Photo Viewer

Een SodaStream-cilinder vullen
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product