Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Adapters Voor CO2-regelaars > CO2 Cilinder Refill Adapters > Sodastream Cilinder Refill Adapter

SodaStream Cilinder Refill Adapter

€62,99 Sorry, niet op voorraad

Systeem aanpassen

€2,49
SodaStream-adapterafdichting / -sproeier (2-pack)
 
 

Belangrijkste feiten

 • Vul SodaStream cilinders veilig van een grotere donorcilinder.
 • Verbinding maken met DIN 477 / W21.8 / BS 341 nr. 8 of CGA 320 donor / oudercilinders.
 • Refill SodaStream cilinders gebruikt in Groot-Brittannië / USA / Europa (Rest of World), of in Australië / Nieuw-Zeeland.
 • Werkt op * alle * typen SodaStream cilinderklep, inclusief het 'Booby-Trapped' model, dat vermoedelijk voorkomt dat het wordt bijgevuld.
 • SodaStream isolatie functie voor veilige verwijdering van cilinder.
 • Dump / zuiveringsventiel voor veilige en gecontroleerde afgifte van gas.
 • Geïntegreerde drukmeter voor veiligheid en weergave van donorcilinderdruk.
 • Aan / Uit knop voor gecontroleerde vrijgave.
 • Hoogst mogelijke kwaliteit ontwerp en fabricage.

Beschrijving

Onze SodaStream Cylinder Refill Adapter geeft u de vrijheid en het vermogen om uw SodaStream cilinders op te vullen tegen een fractie van de prijs die u betaalt voor de uitwisseling bij een detailhandelaar. De bijvulling adapter wordt gebruikt om SodaStream cilinders veilig op te vullen van grotere donorscilinders. Het is ontworpen om te verbinden met een CGA 320 of DIN 477 / W21.8 / BS 341 nr. 8 donorcilinder, en sluit dan direct aan op de SodaStream cilinder of via een optionele hogedrukslang zoals aangegeven in de productfoto's.

De veiligheid van de klant is altijd de belangrijkste aandacht bij het ontwerpen van nieuwe producten. Daarom bevat onze refilladapter een drukmeter om te voorkomen dat de druk van de donorcilinder de drukspecificatie van de ontvangercilinder overschrijdt, een aan / off knop voor eenvoudige en directe controle van het hervulproces en een druppel- / zuiveringsventiel om het resterende gas binnen de verbinding tussen donor en ontvangercilinder uit te spoelen zodra het vulling voltooid is.

Instructions

 • Sluit de navuladapter aan op de ouder / donorcilinder.
 • Schroef de SodaStream adapter in de refill adapter.
 • Schroef de SodaStream-cilinder in de adapter.
 • Open de klep op de ouder / donorcilinder om het gas los te maken.
 • Draai de afsluitklep om het gas los te maken.
 • Draai de knop van de SodaStream-klep om gas in de cilinder te injecteren.
 • U hoort gas die in de cilinder stroomt. Het bijvullen duurt ongeveer 30 seconden.
 • Zodra het vullen is voltooid, stop de CO2 door de afsluiter te draaien.
 • Isolateer de SodaStream-cilinder door de instelknop te draaien.
 • Laat het resterende gas los door de druppel- / zuiveringsventiel te openen.
 • Verwijder de SodaStream-cilinder van de adapter.
 • Herhaal het vullingsproces voor elke SodaStream-cilinder.
 • Zodra u klaar bent, sluit de klep op de ouder / donorcilinder.
 • Klik hier om de volledige SodaStream Cylinder Refill Adapter instructies te lezen
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Iványi Z. Geverifieerde koper 6th Aug 2020
Perfecte afwerking, perfecte functionaliteit, perfecte ondersteuning, de tool is precies zoals beschreven. Het advies om de sodastream cilinder te koelen om tot een perfecte vulling te komen is erg handig :-). Dankje: Zsolt Perfecte afwerking, perfecte functionaliteit, perfecte ondersteuning, de tool is precies zoals beschreven. Het advies om de sodastream cilinder te koelen om tot een perfecte vulling te komen is erg handig :-). Dankje: Zsolt
Howard D. Geverifieerde koper 31st Jul 2020
Ik heb mijn SodaStream-navuladapter zeer snel ontvangen. Ik had een lege SodaStream-cilinder die leeg was. Ik heb mijn huiswerk gemaakt aan dit product en mijn cilinder een dag in de vriezer gestopt terwijl ik de navuladapter bestelde. Ik heb een mooie Co2-cilinder van 6,35 kg in handen (geen dompelbuis - dus ik wist dat ik de voorraadcilinder zou moeten omkeren om mijn SodaStream-fles beter te kunnen Lees verder... Ik heb mijn SodaStream-navuladapter zeer snel ontvangen. Ik had een lege SodaStream-cilinder die leeg was. Ik heb mijn huiswerk gemaakt aan dit product en mijn cilinder een dag in de vriezer gestopt terwijl ik de navuladapter bestelde. Ik heb een mooie Co2-cilinder van 6,35 kg in handen (geen dompelbuis - dus ik wist dat ik de voorraadcilinder zou moeten omkeren om mijn SodaStream-fles beter te kunnen bijvullen). Stel alles in volgens de zeer gedetailleerde instructies en opende heel langzaam de klep om de anti-vulklep te verslaan - absoluut prima, het gas sijpelde zonder problemen naar binnen. Woog de eerste poging en kwam 147 g tekort voor een volle cilinder. SodaStream-cilinder terug in de vriezer geplaatst voor 45 minuten en daarna verder.. Zodra Co2 begon te stromen, opende ik de klep meer, en wachtte een paar seconden en alles werd stil - Gewogen cilinder en hij is vol met 1.206 kg. Blij als punch met dit geweldige apparaat. Elke cent waard - met enorme besparingen op het bijvullen. Leuke Co2-supermarkt !!
Tony W. Geverifieerde koper 20th Jul 2020
Een goed, goed gemaakt product. Ik heb met succes verschillende Sodastream-cilinders die ik heb, opnieuw gevuld. Voor de beste vulling is het belangrijk om de Sodastream cilinder eerst in de vriezer te koelen (ik dek hem dan af met een walking sok om te isoleren en koel te houden) en daarna langzaam te vullen. De manometer is handig, maar vrij klein en moeilijk af te lezen 700 psi op 3000 psi FSD - Lees verder... Een goed, goed gemaakt product. Ik heb met succes verschillende Sodastream-cilinders die ik heb, opnieuw gevuld. Voor de beste vulling is het belangrijk om de Sodastream cilinder eerst in de vriezer te koelen (ik dek hem dan af met een walking sok om te isoleren en koel te houden) en daarna langzaam te vullen. De manometer is handig, maar vrij klein en moeilijk af te lezen 700 psi op 3000 psi FSD - ik vermoed dat het een prijs is. Ik zou dit product zeker aanbevelen als je een hekel hebt aan de kosten en het gedoe van het aanschaffen van vervangende Sodastream-cyclinders. Denk er om de veiligheid aan dat u gas onder hoge druk gebruikt en volg de goede instructies op de website.
Leigh M. Geverifieerde koper 30th Jun 2020
Echt leuk pakket en wordt geleverd met een servicekit die handig is. Instructies en begeleiding waren heel duidelijk en de wijzer naar Adams voor de gasfles was nuttig. Al twee keer bijgevuld zonder moeite, uitstekend spul. Echt leuk pakket en wordt geleverd met een servicekit die handig is. Instructies en begeleiding waren heel duidelijk en de wijzer naar Adams voor de gasfles was nuttig. Al twee keer bijgevuld zonder moeite, uitstekend spul.
Richard C. Geverifieerde koper 16th Jun 2020
Super uitstekend, maar je moet de cilinder echt koud krijgen. Ik had de cilinder in de vriezer geplaatst en probeerde hem te vullen, maar kreeg er maar een klein beetje in. Ik verplaatste de cilinder vervolgens naar het koudste deel van de vriezer en bleef daar een nacht staan. Het geluid van het gas dat naar binnen ging was veel duidelijker, maar open de middelste klep heel erg langzaam om te starten, Lees verder... Super uitstekend, maar je moet de cilinder echt koud krijgen. Ik had de cilinder in de vriezer geplaatst en probeerde hem te vullen, maar kreeg er maar een klein beetje in. Ik verplaatste de cilinder vervolgens naar het koudste deel van de vriezer en bleef daar een nacht staan. Het geluid van het gas dat naar binnen ging was veel duidelijker, maar open de middelste klep heel erg langzaam om te starten, anders klikt de antivulinrichting dicht. Dit kan gereset worden door de veiligheidsklep van de cilinder iets te openen. Nu vullen tegen een fractie van de kosten van SodaStream-kosten.
Graham W. Geverifieerde koper 6th Jun 2020
Werkt prima, maar de gasafsluitkraan is best lastig te draaien. Werkt prima, maar de gasafsluitkraan is best lastig te draaien.
Marco M. Geverifieerde koper 28th May 2020
Alles is perfect! Serieus en professioneel bedrijf met kwaliteitsproducten. Alles is perfect! Serieus en professioneel bedrijf met kwaliteitsproducten.
Donald A. Geverifieerde koper 28th May 2020
Dit apparaat is uitstekend. Als chemisch ingenieur ben ik bekend met het omgaan met gecomprimeerd gas. Dit kleine stukje sanitair is goed gemaakt, ZEER gemakkelijk te gebruiken en is goed doordacht. Sterk aanbevolen! Dit apparaat is uitstekend. Als chemisch ingenieur ben ik bekend met het omgaan met gecomprimeerd gas. Dit kleine stukje sanitair is goed gemaakt, ZEER gemakkelijk te gebruiken en is goed doordacht. Sterk aanbevolen!
Pete S. Geverifieerde koper 6th Dec 2019
Ik heb dit nu een paar jaar in gebruik en het is goed geweest. De bouwkwaliteit is bewonderenswaardig hoog en ondanks enige zichtbare achteruitgang werken de zachte afdichtingen nog steeds perfect. De manometer is een leuk idee, maar in de praktijk niet echt handig. Je kunt zien wanneer het gas bijna leeg is aan de manier waarop het vult en het gewicht van de gasfles. Evenzo heb ik het nooit nuttig Lees verder... Ik heb dit nu een paar jaar in gebruik en het is goed geweest. De bouwkwaliteit is bewonderenswaardig hoog en ondanks enige zichtbare achteruitgang werken de zachte afdichtingen nog steeds perfect. De manometer is een leuk idee, maar in de praktijk niet echt handig. Je kunt zien wanneer het gas bijna leeg is aan de manier waarop het vult en het gewicht van de gasfles. Evenzo heb ik het nooit nuttig gevonden om de druk van de adapter met de speciale klep voorzichtig te verwijderen voordat ik de SodaStream-fles losschroef. Het gaat gewoon "fssst". Dus voor mij zou een eenvoudigere versie net zo goed zijn! De enige praktische problemen die ik heb gehad zijn: - De zachte afdichtingen bieden enige aanpassingsruimte, maar u kunt de SodaStream-bus nog steeds niet noodzakelijkerwijs in de gewenste hoek plaatsen. :( - Een HobbyWeld CO2-fles had een handvat / bescherming die vervuild was op de adapter, dus ik moet een extra afstandsstuk en een zachte ring in de flesuiteinde plaatsen.
Andrew W. Geverifieerde koper 23rd Nov 2019
Fantastische dingen! Heel eenvoudig in gebruik. Fantastische dingen! Heel eenvoudig in gebruik.
Bekijk meer reviews  Loading

Photo Viewer

Een SodaStream-cilinder vullen
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product