Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Adapters Voor CO2-regelaars > SodaStream Cilinder Adapters > Adapter Voor Sodastream-cilinders

Adapter Voor SodaStream-cilinders

€15,49
Adapter voor SodaStream-cilinders
€15,49
Adapter voor SodaStream Cilinders (CGA 320 uitgang)
€2,49
SodaStream-adapterafdichting / -sproeier (2-pack)
 
 

Belangrijkste feiten

 • Gebruik CO2-cilinders van SodaStream als uw CO2-bron.
 • Converteert SodaStream-draad naar DIN477 / JIS m22-14 / BS 341 No. 8 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dekt UK, Europa en Azië) , of CGA 320 (dekt Noord en Zuid Amerika).
 • Geschikt voor 'nieuwe' (het is 10 jaar oud) 60L SodaStream-cilinder.
 • Gebruik uw bestaande CO2-regulator zonder enige wijziging
 • Robuust ontwerp en fabricage - gaan een leven lang mee.
 • Easy installatie
 • Instelbare kleppen zorgt voor compatibiliteit met elke cilinderklepvariatie
 • Hetzelfde cilinderventielontwerp over de hele wereld, met uitzondering van Australië en Nieuw-Zeeland Klik hier voor SodaStream-adapter voor Australië en Nieuw-Zeeland.

Beschrijving

SodaStream-cilinders vormen een goedkope en handige manier om uw CO2-bron te verkrijgen. Het ontwerp van de schroefdraad van de cilinderklep voldoet echter niet aan industriële draadinstrumenten en kan daarom niet rechtstreeks met een regelaar worden gebruikt. Met onze SodaStream-adapter kunt u een SodaStream-cilinder gebruiken net als een 'normale' CO2-cilinder. U kunt de cilinders verkrijgen bij winkels in de winkelstraat, waardoor het ideaal is voor gebruik in aquaria, thuisbrouwerijen en andere hobby's. Hoogwaardige, duurzame constructie.

De mannelijke / uitgaande draad op de adapter is gemaakt volgens DIN477 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x1 / 14 (bestrijkt VK, Europa en Azië) specificaties, die geschikt zijn voor de industrie standaardregelaars.

Vervangende flessen kunnen worden gekocht bij een groot aantal high street shops zoals Sainsbury's, Comet, Argos, Maplin Store, John Lewis, Dunelm Mill, Harvey Nichols, Robert Dyas, sommige lokale ijzerhandel en ook de SodaStream-website (die directe levering rechtstreeks aan je deur aanbiedt.)

Een fles zal meestal 3-4 maanden meegaan als deze wordt gebruikt met een snelheid van 1 bubble / seconde gedurende 8 uur per dag, wat het ideaal maakt voor aquaria tot 200 liter.

Instructions

 • Bevestig uw ademautomaat op de adapter met een geschikte sleutel of sleutel.
 • Houd de SodaStream-cilinder stevig met één hand vast, trek de adapter / regelaar aan de cilinder met behulp van een sleutel of sleutel.
 • De pen in de adapter drukt de klep op de SodaStream-cilinder in om de gasstroom te openen.
 • Blijf de adapter vastzetten tot de cilinder in de hand glijdt.
 • Klik hier om de volledige SodaStream Adapter Installatiehandleiding te lezen
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Jesper R. Geverifieerde koper 14th Apr 2019
Goede kwaliteit en snelle levering Goede kwaliteit en snelle levering
John S. Geverifieerde koper 28th Jan 2019
Simpelweg het converteren voor de SodaStream-cilinder. Simpelweg het converteren voor de SodaStream-cilinder.
Raphael S. Geverifieerde koper 2nd Jan 2019
Perfect, geweldige kwaliteit Perfect, geweldige kwaliteit
Ensio H. Geverifieerde koper 23rd Oct 2018
Het product was wat het was, maar het zou goed zijn als de adapter een verzegeling had. De bezorging moet ook sneller zijn, lijkt een veel voorkomend probleem te zijn bij het bestellen vanuit het buitenland. Het product was wat het was, maar het zou goed zijn als de adapter een verzegeling had. De bezorging moet ook sneller zijn, lijkt een veel voorkomend probleem te zijn bij het bestellen vanuit het buitenland.


Small logo for CO2 Supermarket
Antwoord van CO2 Supermarket
Gewoon om te bevestigen aan iedereen die deze recensie leest; de adapter wordt niet geleverd met een zegel en wordt gecontroleerd voor verzending. Levertijden van Britse naar Europese bestemmingen duren meestal 3-5 werkdagen.

Jordi M. Geverifieerde koper 15th Oct 2018
Aanvankelijke problemen, het is noodzakelijk om de interne uitloop aan te passen (los in mijn geval), zodat we ervoor zorgen dat deze op de klep van de cartridge inwerkt zodra de afdichting gesloten is, zodat er geen gas verloren gaat. Aanvankelijke problemen, het is noodzakelijk om de interne uitloop aan te passen (los in mijn geval), zodat we ervoor zorgen dat deze op de klep van de cartridge inwerkt zodra de afdichting gesloten is, zodat er geen gas verloren gaat.
Sean G. Geverifieerde koper 8th Oct 2018
Werkt zoals geadverteerd. Werkt zoals geadverteerd.
Andrew . Geverifieerde koper 26th Sep 2018
Zeehonden lijken niet erg robuust, moesten meer bestellen, p & p-ladingen zijn een beetje steil, aangezien je ze in een envelop 1e klas kunt sturen voor 73p dus misschien een pond in rekening brengen en geen £ 3. Zeehonden lijken niet erg robuust, moesten meer bestellen, p & p-ladingen zijn een beetje steil, aangezien je ze in een envelop 1e klas kunt sturen voor 73p dus misschien een pond in rekening brengen en geen £ 3.


Small logo for CO2 Supermarket
Antwoord van CO2 Supermarket
Als u de zeehonden een uur laat rusten, herstellen ze vaak hun vorm en vorm zodat ze opnieuw kunnen worden gebruikt. De verzendkosten zijn berekend op basis van gewicht en deze zegels wegen hetzelfde als andere artikelen die als klein pakket moeten worden verzonden, dus dat is het minimum dat we moeten in rekening brengen. Als u een betere prijs op de verzendkosten wilt, kunt u meer zegels bestellen. U kunt ook reserve-zegels bestellen op hetzelfde moment dat u de adapter bestelt en geen extra verzendkosten hoeft te maken.

Papa A. Geverifieerde koper 9th Sep 2018
Aansluitend aan de 60l Sodastream-fles, zoals geadverteerd! Aanvankelijk was de pen iets te ver ingeschroefd wat resulteerde in enige lekkage. Maar een snelle aanpassing en ik was helemaal goed om te gaan! Gecombineerd met de verticale CO2-regelaar met solenoïde, is dit een prima langetermijnoplossing voor mijn CO2, ik zou het zeker aanbevelen. Aansluitend aan de 60l Sodastream-fles, zoals geadverteerd! Aanvankelijk was de pen iets te ver ingeschroefd wat resulteerde in enige lekkage. Maar een snelle aanpassing en ik was helemaal goed om te gaan! Gecombineerd met de verticale CO2-regelaar met solenoïde, is dit een prima langetermijnoplossing voor mijn CO2, ik zou het zeker aanbevelen.
Ricky B. Geverifieerde koper 8th Sep 2018
Is het werk van goede kwaliteit? Is het werk van goede kwaliteit?
Lawson M. Geverifieerde koper 18th Aug 2018
Doet het werk het moet doen. Doet het werk het moet doen.
Bekijk meer reviews  Loading
Rechtopstaand aanzicht van SodaStream-cilinderadapter
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product