Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Adapters Voor CO2-regelaars > SodaStream Cilinder Adapters > Geavanceerde Adapter Voor Sodastream-cilinders

Geavanceerde SodaStream-adapter Voor CO2-regelaars

€24,49
Geavanceerde adapter voor SodaStream-cilinders
€24,49
Geavanceerde adapter voor SodaStream Cylinders (CGA 320 output)
€2,49
SodaStream-adapterafdichting / -sproeier (2-pack)
 

Belangrijkste feiten

  • Gebruik SodaStream CO2-cilinders als uw CO2-bron.
  • Converteert SodaStream-schroefdraad naar DIN477 / JIS m22-14 / BS 341 nr. 8 / W21.8-14 /.860" x 1/14 (bestrijkt Groot-Brittannië, Europa en Azië) of CGA 320 (bestrijkt Noord en Zuid Amerika).
  • Past op Blue Screw-in 60L SodaStream-cilinders.
  • Gebruik uw bestaande CO2-regelaar zonder enige aanpassing.
  • Geavanceerd adapterontwerp betekent geen lekken meer terwijl u de adapter aan de cilinder bevestigt.
  • Robuust ontwerp en fabricage - gaat een leven lang mee.
  • Eenvoudige installatie.
  • Hetzelfde cilinderklepontwerp over de hele wereld, behalve in Australië en Nieuw-Zeeland. Klik hier voor de SodaStream-adapter in Australië en Nieuw-Zeeland.
 

Beschrijving

Met ons geavanceerde adapterontwerp kunt u een standaard CO2-regelaar (met DIN477 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860" x 1/14 moer - dekt Groot-Brittannië, Europa en Azië) aansluiten op een SodaStream CO2-cilinder. Eenvoudige installatie, zonder kans op lekken.

SodaStream CO2-cilinders zijn direct verkrijgbaar bij een breed scala aan winkels, waaronder Sainsbury's, Comet, Argos, Maplin Store, John Lewis, Dunelm Mill, Harvey Nichols, Robert Dyas, een aantal lokale bouwmarkten, en ook de SodaStream-website (die directe levering aan uw deur aanbiedt), waardoor een voorraad CO2 altijd gemakkelijk te verkrijgen is.

Instructions

 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Derek C. Geverifieerde koper 27th Jan 2024
Ik heb onlangs de geavanceerde co 2-adapter besteld voor het aansluiten van een sodastream-cilinder op mijn regelaar; De bestelling arriveerde zeer snel en was goed verpakt, ik kreeg ook on-line waterdichte instructies hoe ik verbinding moest maken. Briljant stuk kit voor iedereen die op zoek is naar een veel goedkopere c02-cilinderoptie, zou dit product en dit bedrijf ten zeerste aanbevelen 10 van Lees verder... Ik heb onlangs de geavanceerde co 2-adapter besteld voor het aansluiten van een sodastream-cilinder op mijn regelaar; De bestelling arriveerde zeer snel en was goed verpakt, ik kreeg ook on-line waterdichte instructies hoe ik verbinding moest maken. Briljant stuk kit voor iedereen die op zoek is naar een veel goedkopere c02-cilinderoptie, zou dit product en dit bedrijf ten zeerste aanbevelen 10 van de 10
Terence O. Geverifieerde koper 26th Jan 2024
Kwaliteitspakket. Kwaliteitspakket.
James H. Geverifieerde koper 28th Dec 2023
Gewoon de baan. Gemakkelijk te monteren op de sodastream-cilinder en vervolgens gekoppeld aan het Pro Aquarium Co2-systeem. Gewoon de baan. Gemakkelijk te monteren op de sodastream-cilinder en vervolgens gekoppeld aan het Pro Aquarium Co2-systeem.
Koen D. Geverifieerde koper 26th Nov 2023
Ja, het werkt goed en mijn regelaar hecht geen probleem Ja, het werkt goed en mijn regelaar hecht geen probleem
Andrew C. Geverifieerde koper 10th Oct 2023
Deze adapter biedt een zeer nuttige manier om CO2 te verkrijgen Deze adapter biedt een zeer nuttige manier om CO2 te verkrijgen
Andrew F. Geverifieerde koper 20th Sep 2023
Een zeer handige adapter zodat u sodastream kunt gebruiken. Ik heb ook de navuladapter gekocht, zodat ik de cilinders uit een grotere tank kan bijvullen. Een zeer handige adapter zodat u sodastream kunt gebruiken. Ik heb ook de navuladapter gekocht, zodat ik de cilinders uit een grotere tank kan bijvullen.
Derek C. Geverifieerde koper 7th Aug 2023
Zeer handige manier om CO2-cilinders te krijgen voor gebruik met mijn aquarium-co2-systeem Zeer handige manier om CO2-cilinders te krijgen voor gebruik met mijn aquarium-co2-systeem
Jonathan C. Geverifieerde koper 15th Apr 2023
Ik heb de instructies niet gelezen, maar de ondersteuning die ik kreeg was eersteklas en loste mijn probleem onmiddellijk op. Ik heb de instructies niet gelezen, maar de ondersteuning die ik kreeg was eersteklas en loste mijn probleem onmiddellijk op.
Michael F. Geverifieerde koper 17th Mar 2023
Kwaliteitsadapter die een kosteneffectieve en ruimtebesparende optie van hervulbare jerrycan mogelijk maakt. Eenvoudig te installeren volgens de handleiding. Beveel deze optie aan als je weinig ruimte in je kast hebt en de apparatuur uit de buurt wilt houden. Kwaliteitsadapter die een kosteneffectieve en ruimtebesparende optie van hervulbare jerrycan mogelijk maakt. Eenvoudig te installeren volgens de handleiding. Beveel deze optie aan als je weinig ruimte in je kast hebt en de apparatuur uit de buurt wilt houden.
Charles H. Geverifieerde koper 15th Jan 2023
Geweldige klantenservice en communicatie. Heeft me uitgezocht met de juiste adapter met snelle levering. Beveel ze ten zeerste aan. Geweldige klantenservice en communicatie. Heeft me uitgezocht met de juiste adapter met snelle levering. Beveel ze ten zeerste aan.
Bekijk meer reviews  Loading
Zijaanzicht van de geavanceerde SodaStream-adapter
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product