Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Adapters Voor CO2-regelaars > SodaStream Cilinder Adapters > Sodastream Hambleton Bard S30 Adapterverstuiver

SodaStream Hambleton Bard S30 Adapterverstuiver

€15,49
SodaStream Hambleton Bard S30 Adapterverstuiver
€2,49
SodaStream-adapterafdichting / -sproeier (2-pack)
 

Belangrijkste feiten

  • Past op 'nieuwe' (het is 10 jaar oud) 60L SodaStream-cilinder.
  • Voegt de Hambleton Bard / S30-klep in.
  • Injecteert CO2 in biervat door het ventiel in te drukken.
  • Eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken.
 

Beschrijving

De Hambleton Bard / S30 SodaStream-injector is eindelijk hier! Jarenlang hebben we thuisbrouwenthousiasten contact met ons opgenomen om ons te vragen of we dit specifieke product hebben gemaakt en nu zijn we blij om te zeggen dat we dat inderdaad doen!

De adapter zal schroeven op de * NEW * -stijl van de SodaStream-cilinder die momenteel in winkels wordt verkocht en door een Hambleton Bard / S30-klep naar beneden te duwen, spuit hij een straal CO2 in het vat.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Scott S. Geverifieerde koper 12th Sep 2023
Gemakkelijk te gebruiken en werkt goed. Zorg ervoor dat je de SodaStream-cilinder van het Blue / Screw-in-type krijgt, en er is nu ook een Pink / Quick-Connect-type. Gemakkelijk te gebruiken en werkt goed. Zorg ervoor dat je de SodaStream-cilinder van het Blue / Screw-in-type krijgt, en er is nu ook een Pink / Quick-Connect-type.
Angus W. Geverifieerde koper 16th Jun 2023
Precies wat ik wilde, hoogwaardige pasvorm. Precies wat ik wilde, hoogwaardige pasvorm.
Geoffrey B. Geverifieerde koper 30th Jan 2023
Uitstekende adapter voor thuisbrouwvat, goede prijs en zeer snelle levering (volgende dag!) Uitstekende adapter voor thuisbrouwvat, goede prijs en zeer snelle levering (volgende dag!)
John M. Geverifieerde koper 28th Jan 2023
Deze handige gadget is het antwoord op mijn probleem met thuisbrouwen. Het werd geleverd met een reservering die ik domweg probeerde te passen samen met de reeds gemonteerde interne ring, wat betekende dat de adapter niet volledig op de CO2-cilinder kon worden geschroefd. Maar na contact te hebben opgenomen met de zeer behulpzame mensen van CO2 Supermarket en te hebben vernomen dat de adapter werd Lees verder... Deze handige gadget is het antwoord op mijn probleem met thuisbrouwen. Het werd geleverd met een reservering die ik domweg probeerde te passen samen met de reeds gemonteerde interne ring, wat betekende dat de adapter niet volledig op de CO2-cilinder kon worden geschroefd. Maar na contact te hebben opgenomen met de zeer behulpzame mensen van CO2 Supermarket en te hebben vernomen dat de adapter werd geleverd met de afdichtring, werd de adapter perfect op de cilinder geschroefd en werkt geweldig.
Stephen Y. Geverifieerde koper 5th Nov 2022
Geweldig doet de gob goed. Bedankt. Geweldig doet de gob goed. Bedankt.
James L. Geverifieerde koper 30th Sep 2022
Nadat ik de adapter had gekocht, dacht ik dat Kerstmis vroeg was gekomen. Ik woon op een eiland in Orkney sinds de sluiting van onze brouwwinkel geen gasflessen heeft kunnen krijgen en kan ze niet online kopen omdat ze niet kunnen worden geplaatst, dus gelukkig was ik ik keek naar een video op u tube toen ik iemand een hambleton bard-adapter zag demonstreren, dus ik kocht er een Ik ben erg blij dat Lees verder... Nadat ik de adapter had gekocht, dacht ik dat Kerstmis vroeg was gekomen. Ik woon op een eiland in Orkney sinds de sluiting van onze brouwwinkel geen gasflessen heeft kunnen krijgen en kan ze niet online kopen omdat ze niet kunnen worden geplaatst, dus gelukkig was ik ik keek naar een video op u tube toen ik iemand een hambleton bard-adapter zag demonstreren, dus ik kocht er een Ik ben erg blij dat ik dat gedaan heb, want we hadden een frisdrankstroom die gewoon in de keuken lag en niets aan het doen was en het ging om verkopen in vergelijking met het gebruik van het gebruik de liss-cartridges die nutteloos zijn en een fortuin kosten Ik was klaar om het thuisbrouwen op te geven totdat ik de u-tube-video over de adapter bekeek nu ben ik weer een blije teddybeer, behalve dat ik soms merk dat nadat ik de cilinder heb gebruikt om er gas in te doen de loop de kleine klep op de sodastream-cilinder sluit niet af en je kunt het gas uit de cilinder horen ontsnappen Ik moet proberen de klep naar beneden te duwen om het gas af te sluiten is dit normaal of doe ik het gewoon niet goed
Marcel K. Geverifieerde koper 11th Aug 2022
Werkt heerlijk, goede pasvorm en lekt niet Werkt heerlijk, goede pasvorm en lekt niet
Philip H. Geverifieerde koper 24th Jul 2022
De klep was nogal stijf en slecht passend om mee te beginnen, maar is nu vrijgekomen en werkt prima. Een goed produkt. De klep was nogal stijf en slecht passend om mee te beginnen, maar is nu vrijgekomen en werkt prima. Een goed produkt.
Brandon G. Geverifieerde koper 16th Jun 2022
Zeer tevreden met de adapter, werkt goed en een goede vervanger voor een hambleton cilinder. Zeer tevreden met de adapter, werkt goed en een goede vervanger voor een hambleton cilinder.
Barry C. Geverifieerde koper 7th Mar 2022
Snelle levering en werkt zoals het hoort Snelle levering en werkt zoals het hoort
Bekijk meer reviews  Loading
SodaStream Hambleton Bard-injector
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product