Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > Adapters Voor CO2-regelaars > CO2 Cilinder Refill Adapters > Sodastream-verbindingsslang (din 477 - Vk / Europa)

CO2-cilinder Naar SodaStream-verbindingsslang

€53,99
SodaStream-verbindingsslang (DIN 477 - VK / Europa)
€53,99
SodaStream-verbindingsslang (CGA 320 - VS)
 

Belangrijkste feiten

  • DIN 477 / BS 341 nr.8 Vrouwelijke moer (schroefdraadnorm in het VK en Europa).
  • CGA 320 Vrouwelijke moer (standaard schroefdraad in de VS).
  • 1,5 meter lengte.
  • Snelontgrendelingsmechanisme voor eenvoudige installatie.
  • metaal gevlochten versterkt voor superieure sterkte en veiligheid.
 

Beschrijving

Met onze aansluitslang kunt u een gewone CO2-cilinder op uw SodaStream-machine aansluiten. Hierdoor kunt u uw SodaStream-machine langer gebruiken tussen gasvullingen, wat resulteert in een aanzienlijke geldbesparing en moeite die nodig is om uw lege cilinders te vervangen.

De aansluitslang is voorzien van een snelkoppelingsfunctie waarmee u de buitendraad gemakkelijk in de SodaStream-machine kunt schroeven, en betekent ook dat het gat dat in uw keukenwerkblad moet worden geboord veel kleiner is dan wanneer u het moest voeden het hele mannetje / noot door.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

James H. Geverifieerde koper 28th Mar 2021
Dit stuk kit is door en door van kwaliteit. Absoluut solide in zijn productie, helemaal niet plakkerig. Ik raad dit product 100% aan. Dit stuk kit is door en door van kwaliteit. Absoluut solide in zijn productie, helemaal niet plakkerig. Ik raad dit product 100% aan.
Paul D. Geverifieerde koper 20th Mar 2021
Snelle levering precies wat ik nodig had. Werkt perfect Snelle levering precies wat ik nodig had. Werkt perfect
Jessica . Geverifieerde koper 26th Feb 2021
Prima kwaliteit voor redelijke prijs Prima kwaliteit voor redelijke prijs
Dominic S. Geverifieerde koper 12th Feb 2021
Briljant! Nooit meer de sodastream-bus verwijderen! Mijn setup zou gemakkelijk een paar jaar moeten duren. Briljant! Nooit meer de sodastream-bus verwijderen! Mijn setup zou gemakkelijk een paar jaar moeten duren.
Ed D. Geverifieerde koper 8th Feb 2021
Product van uitstekende kwaliteit, met een mooi ontwerp, zodat je geen groot gat nodig hebt om de slang door te laten. Product van uitstekende kwaliteit, met een mooi ontwerp, zodat je geen groot gat nodig hebt om de slang door te laten.
Brett G. Geverifieerde koper 21st Dec 2020
Snelle levering, goed gemaakt en de snelkoppeling maakt het zeer gemakkelijk te gebruiken, stelt me in staat om mijn carbonator uit een grotere cilinder van 6 kg te laten lopen om het laatste gas op te vangen als er niet echt genoeg vloeibaar gas is om mijn kleinere cilinders van 425 g bij te vullen, Snelle levering, goed gemaakt en de snelkoppeling maakt het zeer gemakkelijk te gebruiken, stelt me in staat om mijn carbonator uit een grotere cilinder van 6 kg te laten lopen om het laatste gas op te vangen als er niet echt genoeg vloeibaar gas is om mijn kleinere cilinders van 425 g bij te vullen,
Stephen B. Geverifieerde koper 11th Nov 2020
Dit was geweldig en heeft me al geld bespaard. De investering zeker waard en CO2 Supermarket snel geleverd. De beste optie in het VK. Dit was geweldig en heeft me al geld bespaard. De investering zeker waard en CO2 Supermarket snel geleverd. De beste optie in het VK.
Elliot W. Geverifieerde koper 6th Sep 2020
Geweldig product, gemakkelijk te gebruiken. Eenvoudige instructies. Geweldig product, gemakkelijk te gebruiken. Eenvoudige instructies.
Brian L. Geverifieerde koper 20th Jun 2020
Uitstekend stuk kit past perfect op de gasfles en de frisdrankstroom, geen regelaar nodig. Niet meer opgelicht worden door dure CO2 te kopen. Zeer snelle levering, hartelijk dank Uitstekend stuk kit past perfect op de gasfles en de frisdrankstroom, geen regelaar nodig. Niet meer opgelicht worden door dure CO2 te kopen. Zeer snelle levering, hartelijk dank
Scott M. Geverifieerde koper 15th Jun 2020
Duur voor wat het is, maar een vakkundig gemaakte en hoogwaardige fitting. De volgende dag bezorgd en ik ben in het noorden van Schotland. Briljant. Duur voor wat het is, maar een vakkundig gemaakte en hoogwaardige fitting. De volgende dag bezorgd en ik ben in het noorden van Schotland. Briljant.
Bekijk meer reviews  Loading

Photo Viewer

SodaStream cilinder-aansluitslang buisbuis
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product