Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Top-rated service
Uitstekende klantrecensies
Gratis retour
100% tevredenheidsgarantie
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Global Delivery
Wij verzenden wereldwijd
Dezelfde dag verzending
Wekelijkse bestellingen zijn vóór 15.00 uur geplaatst
Lifetime Support
Met uitgebreide garanties
Huis > CO2-diffusoren > Turbo Reactor CO2-diffusoren > Externe Turbo CO2 Reactor - Voor 12/16mm Slang

Externe Turbo-CO2-reactor Voor Slang Van 12/16 Mm

€40,99
Externe Turbo CO2 Reactor - voor 12/16mm Slang
 

Belangrijkste feiten

 • Geschikt voor buizen van 12 mm/16 mm (12 mm inwendig / 16 mm uitwendig). Klik hier voor advies over slangmaat
 • CO2 wordt in de reactor opgesloten, zodat het niet kan ontsnappen, waardoor 100% CO2-diffusie wordt bereikt.
 • Gebruikt een waaier om de CO2 snel in het water te mengen.
 • Afneembare montagebeugel.
 • Kan aan aquarium worden bevestigd of aan muur of kast worden geschroefd.
 

Beschrijving

Externe Turbo CO2 Reactor voor beplante aquaria. Bereikt 100% CO2-diffusie door CO2 aan de bovenkant van de reactorkamer op te vangen en dubbele waaiers te gebruiken om de CO2 met het aquariumwater te verspreiden. De geïntegreerde knelkoppelingen voor het filter en de CO2-slang zorgen ervoor dat de slang niet kan losraken.

De afneembare montagebeugel geeft de mogelijkheid om het apparaat met zuignappen aan de binnen- of buitenkant van het aquarium te bevestigen, of het kan aan een muur of kast worden geschroefd.

Instructions

 • Reactoren worden geïnstalleerd op de retour-/uitstroomslang van een filter wanneer het water opnieuw in het aquarium wordt gebracht.
 • Knip of vervang uw filterslang door PVC-slangen.
 • Bevestig de filterbuis aan de corresponderende inlaat/uitlaat van de reactor.
 • Sluit de CO2-toevoer aan op de CO2-inlaat van de reactor.
 • Zet filter en CO2 aan en laat reactor vullen met water.
 • Keer de reactor om (ondersteboven) om eventuele ingesloten lucht te verwijderen.
 • Pas de CO2-snelheid aan totdat het gewenste doseringsniveau is bereikt.
 

klanten-reviews

Gemiddelde score

Individuele beoordelingen

Chris G. Geverifieerde koper 22nd Nov 2023
Ik vind het nogal vervelend om de CO2-bellen rond de tank te zien zweven en dit heeft dat probleem opgelost en ik heb nu kristalhelder water en vermoedelijk een zeer efficiënt CO2-systeem omdat er geen CO2 kan ontsnappen. Ik vind het nogal vervelend om de CO2-bellen rond de tank te zien zweven en dit heeft dat probleem opgelost en ik heb nu kristalhelder water en vermoedelijk een zeer efficiënt CO2-systeem omdat er geen CO2 kan ontsnappen.
Jeff H. Geverifieerde koper 19th Mar 2023
De beugel past maar aan één kant, dus ik moest een beetje creatief zijn met mijn pijpwerk om in mijn specifieke opstelling te passen. Anders dan dat geweldige product. Uitstekende CO2-opname, stil en eenvoudig aan te sluiten. Al meer dan een maand geen teken van lekkage. Monteer een kraan op uw CO2-inlaat, want als u om welke reden dan ook de verbinding verbreekt...water overal water...lol Echte Lees verder... De beugel past maar aan één kant, dus ik moest een beetje creatief zijn met mijn pijpwerk om in mijn specifieke opstelling te passen. Anders dan dat geweldige product. Uitstekende CO2-opname, stil en eenvoudig aan te sluiten. Al meer dan een maand geen teken van lekkage. Monteer een kraan op uw CO2-inlaat, want als u om welke reden dan ook de verbinding verbreekt...water overal water...lol Echte punt van de recensie... zoals gebruikelijk hier, goede dingen, goede prijzen, snelle levering. In de loop der jaren heb ik overal spullen gekocht... merkte onlangs op dat als ik heb vervangen, het lijkt alsof ik alles hier vandaan krijg.
Xander Y. Geverifieerde koper 11th Jul 2022
Het werkt heel goed, nu geen luchtbellen in de tank Het werkt heel goed, nu geen luchtbellen in de tank
Ian N. Geverifieerde koper 30th Jan 2022
Goed gemaakt en lost de CO2. volledig op Goed gemaakt en lost de CO2. volledig op
Edmund O. Geverifieerde koper 28th May 2017
Slechts twee dagen sinds het opstellen maar zo ver zijn de bubbels geëlimineerd. Slechts twee dagen sinds het opstellen maar zo ver zijn de bubbels geëlimineerd.
Shaun J. Geverifieerde koper 9th Feb 2017
Co2 diffusie niveau is hoog en bevindt zich in de waterkolom. weinig afval Co2 diffusie niveau is hoog en bevindt zich in de waterkolom. weinig afval
Frederik T. Geverifieerde koper 22nd Feb 2016
Goede service en snelle levering naar een ander land Goede service en snelle levering naar een ander land
Andrius G. Geverifieerde koper 4th Dec 2015
Geïntegreerde compressiekoppelingen zijn te kort om de inlaat / uitlaatpijp van de wateroplossing te repareren Geïntegreerde compressiekoppelingen zijn te kort om de inlaat / uitlaatpijp van de wateroplossing te repareren


Small logo for CO2 Supermarket
Antwoord van CO2 Supermarket
De compressiemiddelen op deze werken op een andere manier dan die welke op regelgevers / diffusers worden gevonden. Houd de kraag volledig vastgeschroefd, duw de buis aan op de inlaat / uitlaat, en schroef de kraag los zodat het over de buis gaat - dit houdt hem vast.

Paul B. Geverifieerde koper 20th Nov 2015
Echt chuffed met dit. Werkt zoals ik had gehoopt. Geen bubbels in de tank waarna ik net als wat ik wou heb, als ik * haat * de 'fizzy pop'-look krijg je van diffuser gebruiken. Echt chuffed met dit. Werkt zoals ik had gehoopt. Geen bubbels in de tank waarna ik net als wat ik wou heb, als ik * haat * de 'fizzy pop'-look krijg je van diffuser gebruiken.
Steve D. Geverifieerde koper 21st Sep 2015
Ik ben blij met de prestaties van de reactor. Het krijgen van een paar bubbels die de tank binnendringen, maar nergens in de buurt van zoveel alsof ik een diffuser had, dus de CO2 moet worden verspreid in de reactor zoals het bedoeld is. Ik ga het een tijdje achterlaten en experimenteren met het verminderen van de CO2-dosis, zoals in theorie, als alle CO2 diffundeert, dan zou ik niet zo veel nodig Lees verder... Ik ben blij met de prestaties van de reactor. Het krijgen van een paar bubbels die de tank binnendringen, maar nergens in de buurt van zoveel alsof ik een diffuser had, dus de CO2 moet worden verspreid in de reactor zoals het bedoeld is. Ik ga het een tijdje achterlaten en experimenteren met het verminderen van de CO2-dosis, zoals in theorie, als alle CO2 diffundeert, dan zou ik niet zo veel nodig hebben als wanneer ik een pollen diffuser gebruik.

Photo Viewer

Foto van Turbo Reactor Diffuser voor beplante aquaria
Klik op de afbeelding om het volledige scherm weer te geven

Fotogallerij

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Bekijk product

Someone added a product to their cart

Bekijk product